Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

λοιπόν κορίτσια:

Τετάρτη 11:30-12 βρισκόμαστε Κατ-Μαρκ-Ειρ. στον Αγ. Αντώνιο και ξεκινάμε για Αγ. Δημήτριο.

Σοφία είσαι οκ?το πολύ 12:15-12:30 να είμαστε Αγ. Δημ.

Άσε τα πολύ ρε με την ησυχία σας :tongue: Εμείς έτσι και αλλιώς 11-12 ξυπνάμε, να φάμε και να ετοιμαστούμε μπλα μπλα 15'-20' θέλουμε οπότε σου στέλνω τηλ. να μου κάνεις αναπάντητη όταν ξεκινήσετε από κεί :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινάκι μου δες και εδώ τι λέει ο άνθρωπας

"I think that the GI (gastrointestinal) bleeding of babies is grossly overrated and doing less is better than doing just because"

Κάνει συχνά κακάκια η μικρούλα???

Κάνει πολλά κακκα!!! Βρε λες???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κάνει πολλά κακκα!!! Βρε λες???

http://www.circleofmoms.com/breastfeeding-moms/please-read-if-your-baby-has-bloody-stool-pediatrician-told-you-to-stop-breastfeeding-437720#_

Από ολα αυτά που έχεις κόψει, πότε είδες αλλαγή? Σοβαρή αλλαγή εννοω...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

1 μήνα αφού έκοψα τα γαλακτοκομικά είδα αίμα!! 100% βελτίωση δεν έχω δει!!! εκτός του οτι μειώθηκαν οι πράσινες βλέννες πολύ!!!ΑΛλά συνεχίζουμε κ έχουμε βλέννες όλων των χρωματων!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Κατερινάκι όλα καλά να πάνε σήμερα!

Ο μπαμπάς μας είναι άρρωστος πάλι!δεν ξέρω που την άρπαξε γμτ και χτες 2ο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί με τη μικρή στο διπλό και τον άφησα στο παιδικό...

Εν τω μεταξύ έχει και λίγες μύξες κι η μικρή και την έχω πλακώσει στους ορούς αλλά με ανυσηχεί και το μάτι της...απο χτες πάλι όλο τσίμπλα..είναι το ίδιο που τσίμπλιαζε και στο μαιευτήριο...τί να κάνω;Tobrex και καλό καθαρισμό με ορό κι αν δε δω βελτίωση μάλλον θα ξαναπάω για καλλιέργεια..

Η Μυρσίνη ξανακύλησε;;μάλλον γιατί δεν τη βλέπω!!!

Σωτηρία;;

Μαριούλα είναι καλύτερα ο μικρός με τις μάσκες ή τυρρανιέται;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα κοριτσια και σορυ που χαθηκα!

Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι εχω απιστευτα νευρα (και ανχος αλλη ιστορια ομως), μου ειπαν κατι που δεν θα επρεπε να το λεει κανεις σε γονεις μωρων και αν συνεχισω να γαφω θα το επαναλαβω και δεν θελω! Καλα να περασετε στη συναντηση!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα κοριτσια και σορυ που χαθηκα!

Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι εχω απιστευτα νευρα (και ανχος αλλη ιστορια ομως), μου ειπαν κατι που δεν θα επρεπε να το λεει κανεις σε γονεις μωρων και αν συνεχισω να γαφω θα το επαναλαβω και δεν θελω! Καλα να περασετε στη συναντηση!

κι είχε τόση σημασία για σένα αυτός που στο είπε που του έδωσες τόσο μεγάλη αξία;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα για τις βλέννες όλων των χρωμάτων εφόσον δεν έχουν αιματάκι μη σκας.

Με το καλό το εμβόλιο :D

Ρηνιώ περαστικά στο μπαμπά σας!

Πεθάναμε από τη ζέστη χθές... πάπλωμα και κουβέρτα απαπαπα υπερβολή πια!

Μας ήρθε και η ΔΕΗ... αυτοκτονώ:?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια!!Να δουμε το απόγευμα έχουμε γιατρό!!!Να δω κ ποσο έφτασε η στρουμπουλουλα!!! έχω να την ζυγίσω κάτι μέρες!!Ζυγαρια πλεον γιοκ!!!Την επέστρεψα!!ΑΣε που δεν χώραγε κιολας!!!

Ρινιω πήρες τηλ παιδιατρο κ σου πε tobrex??Κ εμεις είχαμε βάλει απ' αυτην για λίγο καιρό στην αρχή γιατί είχε κάτι σπυράκια στα μάγουλα!!!ΑΛλά είναι για λίγο καίρο,, εσείς πόσες μέρες την βάζετε???

Μυρσίνη μην επηρεάζεσαι κ μην στεναχωριέσαι,, ο καθένας λέει την χαζομάρα του κ παιρνιεται κ για έξυπνος!!!Σκέψου τα παιδάκια σου κ τίποτα άλλο!!Γράψτον!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατερίνα για τις βλέννες όλων των χρωμάτων εφόσον δεν έχουν αιματάκι μη σκας.

Με το καλό το εμβόλιο :D

Ρηνιώ περαστικά στο μπαμπά σας!

Πεθάναμε από τη ζέστη χθές... πάπλωμα και κουβέρτα απαπαπα υπερβολή πια!

Μας ήρθε και η ΔΕΗ... αυτοκτονώ:?

σκαω καραμελ γιατι το αιμα μεσα σε βλεννα ειναι!!πφφ θα το ξανασυζητησω σημερα με παιδιατρο!:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

σκαω καραμελ γιατι το αιμα μεσα σε βλεννα ειναι!!πφφ θα το ξανασυζητησω σημερα με παιδιατρο!:(

Της δίνεις βιταμίνες?

Πίνεος χυμούς?

.

.

.

.

ή απλά σταμάτα να ασχολείσαι. Πραγματικά η μικρή σου είναι χαρούμενη, δε δείχνει να πονάει και παιρνει βάρος, σωστά? Τι άλλο πια!?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εχω τον Τζουρ ανχομενο με αυτα που του ειπε, εμενα απ το 1 αφτι μπηκαν, απ το αλλο βγηκαν! Να φανταστιτε το ειχα ξεχασει και βλεπω χθες τον Τζουρ να πηγενει καθε 3 και λιγο να δει το μικρο που κοιματε και την Ελισαβετ να με ρωταει γιατι το ειπε αυτο και αν θα παθει κατι το μωρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...