Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα καλη εβδομαδα :D

κατερινακι ευχαριστουμε πολυ, να'σαι καλα!! το Σαββατο εγινε η μεγαλη μεταφορα και τωρα αδειαζω κουτες , τσαντες, τσαντακια και ψαχνω τα υπαρχοντα μου :P ευτυχως μου εκοψε και κρατησα τον καφε σε συγκεκριμενη τσαντα για να ειναι προχειρος.. χαχαχαχα

ηρθε και η κουνιαδα μου χτες το απογευμα με το κλασικο ανακριτικο και υποτιμιτικο για ολα υφος της "μμμμ ωραιο ειναι.. δεν το περιμενα..." (γκρρρρ)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Μαρκέλλα μου κράτα τα ζουμερά της κουνιάδας για την Πέμπτη!!χαχαχαχα!!!

βρε μη δίνεις σημασία αυτοί οι ανθρώποι ΠΑΝΤΑ κάτι θα βρίσκουν...

Εγω πήγα μέχρι Βασιλόπουλο να δω για babylino που είχα κάτι κουπόνια...ρε παιδιά τί είναι αυτό το πράγμα;;;Οικονομικές συσκευασίες Νο 3 είχε μόνο pamper's και libero...ο Σκλαβενίτης δεν έχει καθόλου,πρέπει λέει να κάνεις παραγγελία...τελικά της πήρα Libero που είχε προσφορά αλλά τα κουπόνια μου φαίνεται τσάμπα θα πάνε...Το αντιμετωπίζετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα;

Κατά τ'αλλα ο μπαμπάς μας είναι πάλι άρρωστος...εχτές τον εκτοπισαμε κι απο το διπλό και το είχαμε μόνες μας!!!!!!:D:D:D:D κι η μικρή έχει λίγες μύξες αλλά τώρα πέφτει ορός με τη σέσουλα,δεν την ξαναπατάω!!!!!

Λοιπόν κοριτσια ελπίζω ο καιρός να συνεχίσει έτσι να το πιούμε το καφεδάκι μας...ανυπομονείτε;;εγω πολύ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ κι εγω περιμενω πως και πως... να ξεφυγω λιγο εχω λαλησει :roll:

γενικα δε δινω σημασια,την εχω μαθει καλο λογο δεν εχει ουτε για τα παιδια της, αλλα δεν μπορω πανω στην κουραση μου να εχω και την ξινιλα της

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου όλα τα φάρμακα καλοδεχούμενα είναι αρκεί να μη λήγουν πολύ σύντομα.

Τετάρτη??? Κανένα πρόβλημα τσούπρες μου από αυτό το μέτωπο!

Άντε, έχω να αλλάξω και μια μπλούζα του άντρα που είναι ροζ :tongue: (πέτυχε το φλουρί στη δουλειά του) χεχεχε! Έχω δεί κι εκείνες τις σαλιάρες που δένουν χιαστί στα zara :rolleyes:

χεχεχεχε

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ΕΜείς έχουμε το εμβόλιο άυριο!!Αν ειμαστε καλά την Τεταρτη θα έρθουμε!!ΧΟΧΟ!!Τι ώρα??

Πιστεύω να μην έχει τπτ παρενεργειες, στα άλλα 2 δεν είχε!!!Αλλά βρε κορίτσια , πάλι είδα αίμα αυτές τις μέρες!!!Τι θα κάνω με αυτό το θέμα δεν ξέρω!!!:(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Μετά τις 12 εεε... γιατί κάποιες κάποιες δεν είμστε πρωινές:tongue:

Κατερινάκι πάλι αίμα??? έλεος, όλα τα έχεις κόψει πια!!!:shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εγώ είμαι μέσα!! (εκτος απροοπτου βέβαια τα ε'παμε)!!

Ρινιώ να σου στειλω τηλ??

Αστα Σοφία παλί τα ίδια!!!πφφφφφφφ θα σκάσω

ναι να ανταλλάξουμε τηλ!το δικό μου είναι what's up

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερινάκι μου δες και εδώ τι λέει ο άνθρωπας

"I think that the GI (gastrointestinal) bleeding of babies is grossly overrated and doing less is better than doing just because"

Κάνει συχνά κακάκια η μικρούλα???

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...