Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν μακάρυ να κάνει καλό καιρό να κάτσουμε έξω να λιαστούμε!

Όπως και να'χει έχει διάφορα καφέ/φαγάδικα το mall του Αη Μήτσου!

Θα ξεκνήσουμε όμως από zara και hNm που έχουν είδη μπεμπέ εεεε??? :tongue:

Να βρεθούμε έξω από τα zara home που είναι στο ισόγειο λέω και να πηγαίνουμε σιγά σιγά προς τα πάνω!

Και ναι γυρίσαμε από παιδίατρο και ντερλίκωμα κορυφής στο Amigos:D

{Ήπια και 2 frozen margaritas χικ! το παιδί μου:tongue:}

5550γρ και 60εκ το καμάρι μου!!!! Είμαστε σε όλα στην 75η καμπύλη ;)

Μια σταλίτσα ήταν πριν λίγο καιρό μωρέέέ και τώρα κοτζάμ πεπέλα!:tongue:

Εννοείται ότι πλάνταξε στο κλάμμα με το εμβόλιο και μας κρατούσε μούτρα για ώρα μετά:P

Όσο για τις βλεννίτσες στα κακάκια μας, αφού δεν έχουν αίμαι και δεν είναι συνέχεια... καθόλου δε μας απασχολούν!

Μιλήσαμε για blw και το βρίσκει θαυμάσιο :DΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα!!!!

Καραμελενια μια χαρουλα η μικρη και τροφαντουλα :P.

Ζηλευω συναντηση! Να περασετε καλα και να σκευτεστε και λιγο τις απουσες :tongue:!

Προχθες βραδυ ο Τζουρ επαιζε στο κρεβατι μας με τον μικρο και τον ειχε τρελανει και απο 7,30 που τρωει βραδινο και υπνο, πηγε 8,30! Σταματησε το παιχνιδι ο μικρος και αρχισε "αλααα γκαλια γαλα γαλα γκαλα", παγωσε ο Τζουρ, ο μικρος το χαβα του, με φωναζει να ακουσω τον μικρο που λεει "γαλα". Να σημιωσω οτι πριν καμια βδομαδα (παλι παιζοντας με το μπαμπα) προσπαθουσε να πει μπαμπα (ή ο ζηλιαρης αντρας μου προσπαθουσε να τον κανει να το πει) και κατελιξε σε "ναμπου (χαρα η μικρη αφου ετσι λενε εναν απ το παιδικο της), αμπα και αμπαμπα". Ο Τζουρ λοιπον υποστηριζει οτι ο μικρος λεει 3 λεξεις (σιγα μην γραφει και επιστολες στον προεδρο). Εγω παλι πιστευω οτι λεει μονο μαμα γιατι ειναι το μονο που επαναλαμβανει με τον ιδιο τροπο και καθαρα. Οτι καταλαβενουν ολα τα μωρα τις καθημερινες λεξεις που τα αφορουν? Σιγουρα! Οτι μπορει να τυχει να πουν μια λεξη και μετα να μην ξερουν ουτε τα ιδια πως το καναν? Φυσικα! Απλα δεν εχουν τον απολυτο ελενχο του σωματος τους για να μιλησουν. Ο μικρος ΝΑΙ λεει μαμα και... τιποτα αλλο! (Σας ζαλισα ε?)

Το πρωι η μεγαλη ξυπνισε την ωρα που εφευγε ο μπαμπας για δουλεια και ειχαμε δραματα, ξανακοιμηθικε, ξυπνισε ο μικρος και της τραβιξε τα μαλλια, τον απομακρινα και την παριγορησα, ξανακοιμηθικε, ξαναπηγε ο μικρος κοντα της και την κοιταγε ωσπου αρχησε να "παλεβει" με το κατοσεντονο, ανοιγω σε καπια φαση τα ματια και τον βλεπω απο μπρουμιτα, πλαγια, τα ξανανοιγω και τον βλεπω ανασκελα :P. Σ ολη αυτη την... διαδηκασια, λαγοκοιμομουν και ολα τα ειδα σχεδον σαν σε φοτογραφιες και δεν εχω ιδεα ποσο κρατησε τι!

Σας τα ζαλισα αρκετα? Πολυ πιθανο, αλλα συνεχιζω γιατι ηταν πολυυυυ γεματο διημερο! Προχθες βραδυ, ειδα

και ανακαλυψα την Αμερικη (φλις)! Χθες πηγαμε σουπερ μαρκετ και ειχαν σε προσφορα φλις κουβερτες με 2 ευρω, μια χαρα μου εκατσε! Ειμαι ενθουσιασμενη-ερωτευμενη και με μια βελονα στο χερι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέραααααααααα

Καραμελ μια χαρά η μικρή σου!!!!Μπράβο!!Τελικά σε αυτό το εμβόλιο όλα κλάψανε!!!ΧΑΧΑ

Τατουμ πολύ μπροστά ο μικρός σου!!Εμάς λέει κάτι αλαμπουρνεζικα , αλλά τίπτοα ξεκαθαρο!!!Και όταν την βάζω να κάνει γυμναστική, βαριέται κ νευριάζει απιστευτα!!Είναι κ λίγο δύσκολο για την στρουμπουλια μου να κάνει οτιδηποτε!!!Εϊναι κ πάνω από 8 κιλά!!που να στριψει!!!ΧΑΧΑ

Εμείς έχουμε την Τρίτη το 3ο εμβόλιο!!Γινόμαστε 4 μηνών!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

τατουμ μια χαρα, εγω σκεφτομουν να φτιαξω κουκλοσπιτι απο κοντρα πλακε θαλασσης. προς το παρον περιμενω να μου βρει ο πεθερος μου τελαρακι να φτιαξω το καλαθι για της μπομπονιερες. καε μερα φτιαχνω κ απο μια δοση!

καραμελ μια χαρα η μπεμπα σου!

κατριν εμενα τρελαιινεται να την ξαπλωνω κ να της βγαζω τα μπουτια εξω. την πιανει λογοδιαροισ κ τρελο γελιο.

κ εγω ζηλευω που θα βρεθειτε κ θα απουσιαζω..κλαψ κλαψ....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!

Τατουμάκι εμένα το αγου-αγκού λέει ξεκάθαρα και συνειδητά!!Το μαμά το λέει αλλά μάλλον ασυνείδηταδεν είμαι πολύ σίγουρη οτι έχει συνδυάσει την έννοια με το πρόσωπο.

Σωτηρία σε ζηλεύω...εμένα ο δικός μου ούτε να κάτσει να του κουβεντιάσω για όλα αυτά δε θέλει...μου φαίνεται θα πάω να κλείσω την ημ/νία που θέλω εγω και θα του ανακοινώσω τα σχέδια!!!

Σοφία μου μια χαρά καρά-σούπερ είσαστε!!!την Τετάρτη κανονίζουμε τας λεπτομέρειας αλλά εσυ μας πας για μέγα έγκλημα!!!Λέτε να βρούμε κάνα αποκριάτικο σε HnM και ZARA;;;

Κορίτσια θα βρεθούμε και όλες μαζί κάποια στιγμή ίσως να βρεθούμε και μεμονωμένα!!!Που ξέεις Σωτηρία μου μπορεί κάνα σ/κ εκδρομικό να μας φέρει προς τα μέρη σου!!!Το ίδιο Μυρσίνη μου ισχύει και για σένα,όταν επιστρέψεις εντός!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρινιω, μην τα υποτιμας τα διαολακια! Αν μια λεξη την ακουν πολυ γρηγορα καταλαβενουν την ενοια της, οχι οτι καταλαβενουν οτι μαμα ειναι αυτη που τα γεννησε αλλα οτι εισαι ΕΣΥ η θεα της! Αν το επαναλαμβανει στο ξεκουδουνο, πολυ πιθανο να προσπαθει να το τελειοποιησει ή απλα να της αρεσει ο ηχος που κατορθωνει να βγαλει! Πραγματικα θα ηθελα να νιωσω ξανα τη μαγεια που νιωθει ενα βρεφος που το μονο που ξερει ειναι να τρωει και σιγα σιγα μαθενει ολα αυτα που σε μας φενοντε απλα!!! Η καλυτερη μου φαση ειναι αυτη, προσπαθω να δω τον κοσμο απ τα ματια τους και να ξαναθαυμασω τα μικρα (ξεχασμενα καθημερινα) πραγματακια και ποσο ομορφη ειναι η ανακαληψη τους για να τα ξαναεκτιμησω, να ξαναγαπησω τη ζωη (που τα ειχαμε τσουγκρισει τελευταια)!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ρινιω, μην τα υποτιμας τα διαολακια! Αν μια λεξη την ακουν πολυ γρηγορα καταλαβενουν την ενοια της, οχι οτι καταλαβενουν οτι μαμα ειναι αυτη που τα γεννησε αλλα οτι εισαι ΕΣΥ η θεα της! Αν το επαναλαμβανει στο ξεκουδουνο, πολυ πιθανο να προσπαθει να το τελειοποιησει ή απλα να της αρεσει ο ηχος που κατορθωνει να βγαλει! Πραγματικα θα ηθελα να νιωσω ξανα τη μαγεια που νιωθει ενα βρεφος που το μονο που ξερει ειναι να τρωει και σιγα σιγα μαθενει ολα αυτα που σε μας φενοντε απλα!!! Η καλυτερη μου φαση ειναι αυτη, προσπαθω να δω τον κοσμο απ τα ματια τους και να ξαναθαυμασω τα μικρα (ξεχασμενα καθημερινα) πραγματακια και ποσο ομορφη ειναι η ανακαληψη τους για να τα ξαναεκτιμησω, να ξαναγαπησω τη ζωη (που τα ειχαμε τσουγκρισει τελευταια)!

!!!!ξέρεις τί έχει να γίνει τώρα,ε;;;;πόλεμος!!!!!θα της λέω μαμά συνέχεια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

!!!!ξέρεις τί έχει να γίνει τώρα,ε;;;;πόλεμος!!!!!θα της λέω μαμά συνέχεια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι την πατησα στην Ελισαβετ! Της μιλαγα ολο για τον μπαμπα που δουλευε ολη μερα και οταν γυριζε ο Τζουρ ολο πες μπαμπα ελεγε και φυσικα ειπε πρωτα μπαμπα! Οχι οτι τωα δεν το κανω αλλα εχω την μεγαλη που καθε 2η λεξη λεει μαμα και αφου δεν σταματαει ΠΟΤΕ να μιλαει...

Ue8pp3.pngI307p3.png

αρχικα δεν καταλαβαινουν τι σημαινει η λεξη εννοειται. παρολα αυτα αναγνωριζουν τη γλωσσα τη μητρικη απο αλλες συμφωνα με ερευνες, οσο κ αν φαινεται περιεργο. επαναλαμβανουν μια λεξη λιγω της υπερβολθκα χαροτμενης αντιδρασης μας ωσπου τελικα τη συνδεουν με προσωπα. παντως το 80 % των παιδιων λενε ως πρωη λεξη με ουσια το μπαμπα. εμενα ο γιος ειπε απου κ μετα παππου κ στερα ολα τα αλλα. οι αδυναμιες βλεπετε...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερούδια!

Αποκριάτικα??? Λες??

http://www.athensmetromall.gr/gr/store-locator/?fid=2

Η δική μου πάλι θα μάθει το "έλα" "μπαμπά" και "σκάσε Luckyyyyyyyyyyyy!"

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...