Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

σωστή!!εκ παραδρομής μου ήρθε λόγω των μετακινήσεων με τον φαδερ και το γκομενάκι του (την AUDάρα εννοώ)

Για ποδαράτο καλό το sling αλλά για παραπάνω, να κάθεται και η μικρούλα κάπου αν θέλει με την ησυχία της, άσε που δε θα έχεις φόβο στο μετρό για ζούληγμα.... (από καμιά τσάντα ή αγκώνα... πφφφφ κάποιοι άνθρωποι δεν προσέχουν καθόλου!!!!)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μόνο που σκέφτηκα είναι να με μεταφέρει η πεθερά μου ως το ΜΕΤΡΟ εδω στο Αιγάλεω ή Αγ. Αντώνιο για να μπορώ να έχω και το καρότσι μαζί και μετά όπου είναι να το κόψω ποδαράτο-γι'αυτό έλεγα για Αγ. Δημήτριο να μην αλλάξω καν συρμούς!!Γιατί με το σλιγκ και την τσάντα της μικρής ανα χείρας;;;;Ή εκτός να έχω το σλιγκ και μια τσαντούλα δική μου μικρή...

με το καροτσι βρε συ, να ειμαστε ανετα!!, κι αμα θες συναντιομαστε Σεπολια να παμε μαζι στον αγιο..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

kella καθόλου τραγικό δεν μου ακούγετε το 400. Εμείς εδώ που είμαστε δίναμε 450 και με τα χίλια ζόρια το έχει κάνει 380 οπότε νορμάλ μου φαίνεται.

rhniw Μαρία- Παρασκευή το επίσημο όνομα. Όσο για την ημέρα στο σπίτι μπορώ να σου πω ότι ευχαριστιέμαι δουλειές προς το παρόν :mad: . Αλλά όλο και χαζεύω και με τον μικρούλη.

miss caramel πώς ζηλεύω κι εγώ μία βόλτα ποδαράτη αλλά λίγο δύσκολο με τον καιρό που κάνει όλες αυτές τις ημέρες, άσε που την ώρα που γυρίζω απο τη δουλειά έχει αρχίσει να νυχτώνει. Οπότε αναμονή για κανέναν μήνα ακόμα!

Για ποδαράτο καλό το sling αλλά για παραπάνω, να κάθεται και η μικρούλα κάπου αν θέλει με την ησυχία της, άσε που δε θα έχεις φόβο στο μετρό για ζούληγμα.... (από καμιά τσάντα ή αγκώνα... πφφφφ κάποιοι άνθρωποι δεν προσέχουν καθόλου!!!!)
με το καροτσι βρε συ, να ειμαστε ανετα!!, κι αμα θες συναντιομαστε Σεπολια να παμε μαζι στον αγιο..

σωστά βρε κορίτσια!!να μας δω σουσουράδες με τα σουσουράδια μας και τα καρότσια μαζί!!!

kella μάλλον εσυ θα με βρεις στον άγιο!εγω βγαίνω στο τέρμα και η επόμενη δεν είναι Σεπόλια;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

σωστά βρε κορίτσια!!να μας δω σουσουράδες με τα σουσουράδια μας και τα καρότσια μαζί!!!

kella μάλλον εσυ θα με βρεις στον άγιο!εγω βγαίνω στο τέρμα και η επόμενη δεν είναι Σεπόλια;

ναι βρε, αν το παρεις απο αγιο Αντωνιο θα εχουμε συννενοηθει την ωρα και θα περιμενω στα σεπολια να μπουμε στο ιδιο τραινο ιδιο βαγονι ;)

Διαφημίσεις

Ασχετο... τα καρότσια σαν τα ποδήλατα μπαίνουν στον τελευταίο συρμό????

Μεταξύ σοβαρού και αστείου η ερώτηση βέβαια!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

μη το λες μια χαρα ερωτηση ειναι.. γενικα ολα τα τροχηλατα, μεχρι και οι αναπηροι στο τελευταιο, ειναι που θεωρητικα εχει και λιγοτερο κοσμο

όχι καλέ!!!κι αυτό με τα ποδήλατα υποτίθεται οτι είναι για να μην καθυστερούν (και καλά!) τους υπόλοιπους επιβάτες!Πες μου εσυ ποιός λογικός θα σε δει με το καρότσι και θα σου πει "πηγαίνετε κυρία μου στο τελευταίο βαγόνι";

Μαρκέλλα μου ήμουν ξανθια για χρόνια..με ανταύγειες βέβαια αλλά ήμουν...ε,όλο και κάτι θα έχει ποτίσει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Σοφία έχεις καταντήσει ο φόβος μου προσωποποιημένος!!!!

Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!

αγαπων σε,παρόλα ταυτα!!!(βλέπω το τσυπριακόν!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέραααααα!!!

Βλεπω κανονίσατε τα της διαδρομής, το πότε????Κ εγώ μάλλον από Αγ. Αντώνιο μπορώ!!!

Κατερίνα πού μένεις εσυ;Ίλιον;θυμησέ μου..

Λέω για Τετάρτη-Πέμπτη...τί λέτε;;;

είπα και στην Χαρά

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμείς έχουμε το εμβόλιο την Τρίτη κ δεν ξέρω πως θα ναι την Τετάρτη , οπότε καλύτερα ή Δευτερα ή την Πέμπτη που πες!!! Ρινιώ Ιλιον μένω!!

Λογικά κι εσυ απο Αγ. Αντώνιο εξυπηρετείσαι καλύτερα!

οπότε μένει να μας πει η Καραμέλα αν στον έτερο άγιο υπάρχει καμια καλή καφετέρια να ξεκαφεδιάσουμε..υποθέτω επειδή έχει το εμπορικό κέντρο οτι θα έχει μη καπνιζόντων

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...