Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Χα χα... χωρις να το ξερω εμεις το εφαρμόσαμε στον 1ο... ετρωγε από 5 μηνων μπισκοτακια κ στο χρονο ειχαμε πεταξει πλήρως τα αλεσμενα αν κ πολλα φαγητα τα τρωγαμε κ νωριτερα αναλεστα. Καλά στη 2η αφηστε τα.... 2-3 μηνες παλευα να φαει κ τιποτα, ουτε κρεμες ουτε φαγητα...τιποτα. Κ τελικα ξερετε πότε εφαγε κ χορτασε; Μια φορα κατα τους 7 μηνες που ειχε ψησει ο πατερας μου κοτοπουλο κ λιγο λιγο εφαγε ενα μπουτι (σε μικρουτσικα κομματακια). Τ Πασχα τσακισε το αρνι κ το κοκορετσι (ξερω δεν κανει εντοσθια). Τελικά μεχρι κ αυριο που κλεινει τα 3, η κορη μου ειναι το πιο επιλεκτικο τερατακι στο φαγητο μονο βλακειες θελει να τρωει (μακαρονια, μακαρονια, μακαρονια κ παλι μακαρονια, πατατες κ σουβλακια....α κ σπανακοπιτα) γκρρρρ μου σπαει τα νευρα. Κ γαλα ποοοοοοολυ γαλα! Ο αλλος τρωει τα παντα, όλα τα πρασινα,ειναι ιδανικος. Η μπεμπα αν κρινω πως θελει να ξεζουμισει το πορτοκάλι......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφακι το ελαβα ευχαριστω πολυ :)

Κατερινα μου σε ποια ομαδα εισαι στο φβ??

Ειρηνακι ο δικος μου αντιδραει στο μαλωμα απο τον πρωτο μηνα :?

κι επεισης ας προτιμας μεσα στο ματακι φυσιολογικο ορο. το χαμομιλι κρατατο για εξωτερικες πλησεις, εχει κατηγορηθει για διαφορα προβληματα στον αμφιβληστροειδη αμα το ριχνεις μεσα..

Μαρκέλλα μου πρώτη φορά το ακούω αυτό!!και γω το έχω το χαμομήλι...πανάκεια!!επειδή απο όταν ξεκίνησα να βάζω φακούς επαφής καμια φορά τύχαινε και ήταν λίγο βρώμικο το χέρι κι αμέσως τσίμπλιαζε το μάτι έβραζα χαμομήλι και καθάριζε γι'αυτό έβαλα και στη μικρή..καλά που μου το είπες!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αχ ναι, το ειχε κ ο πρωτος κ η τελευταια...

Ποια τα συμπτώματα της απόφραξης του δακρυϊκού πόρου;

Τα συμπτώματα δε ξεκινούν κατά ανάγκη με τη γέννηση αλλά μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και την ηλικία των 12 βδομάδων. Ο λόγος είναι γιατί η παραγωγή των δακρύων τις πρώτες μέρες ζωής είναι ελαττωμένη. Εκείνο που πρώτα θα παρατηρήσετε είναι ότι το μάτι του παιδιού τρέχει συνέχεια, ακόμα και όταν δεν κλαιει. Στη συνέχεια θα παρατηρήσετε ότι τρέχει πύο από το μάτι και το πρωί που το παιδί ξυπνά το μάτι του είναι γεμάτο με τσίμπλα ("γαρίλα"). Στη συνέχεια μπορεί να προκληθεί μόλυνση του δακρυϊκού σάκου που εσείς θα την αντιληφθείτε σαν κοκκίνισμα στην εσωτερική πλευρά του ματιού. Δακρύρροια (τρέχουν τα μάτια ), δεν προκαλεί μόνο η απόφραξη του δακρυϊκού πόρου, αλλά και άλλες παθήσεις όπως:

· Μολύνσεις του ματιού.

· Ξένο σώμα στο μάτι.

· Συγγενές γλαύκωμα (αυξημένη πίεση μέσα στο μάτι)

Γι αυτό και κάθε παιδί με δακρύρροια πρέπει να εξετάζεται από ειδικό οφθαλμίατρο.

Ποια η θεραπεία του κλειστού δακρυϊκού πόρου;

1. Ο παιδίατρος σας ή ο οφθαλμίατρος που θα εξετάσει το παιδί, πιθανό να σας συστήσει να κάνετε μασάζ στο μάτι του παιδιού. ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμάστε να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν από το μασάζ. Βάλτε το δείκτη του χεριού σας στη γωνιά που σχηματίζει το μάτι με τη μύτη και κάντε για λίγη ώρα μασάζ στην περιοχή.

2. Αν το μάτι μολυνθεί, που είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε αυτά τα παιδιά, τότε ο γιατρός σας θα σας συνταγογραφήσει κάποιο αντιβιοτικό κολλύριο.

3. Αν το παιδί μεγαλώνει και το πρόβλημα δεν υποχωρεί, τότε πιθανόν ο οφθαλμίατρος να σας συστήσει να υποβληθεί το παιδί σε διάνοιξη του πόρου χειρουργικά. Η εγχείρηση είναι καλύτερα να γίνεται στην ηλικία μεταξύ 8-12 μηνών. Τα ποσοστά επιτυχίας σε αυτή την ηλικία είναι 85-95%. Όσο μεγαλώνει το παιδί τόσο μειώνεται και το ποσοστό επιτυχίας.

HgqOp3.png

Baby Led Weaning: ξεκιναει τις τροφές δίχως κουταλάκια κλπ,.................... τρωει μονο του με τα χερια , και τρώει όσο χρειάζεται ---------- και γινεται στο σπιτι ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (ΜΑς βλεπω με μια σφουγγαριστρα ολημερις χαχα_

+)

χαχαχα!!!μπα δε νομίζω να γίνω φαν της μεθόδου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι, το ειχε κ ο πρωτος κ η τελευταια...

Ποια τα συμπτώματα της απόφραξης του δακρυϊκού πόρου;

Τα συμπτώματα δε ξεκινούν κατά ανάγκη με τη γέννηση αλλά μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και την ηλικία των 12 βδομάδων. Ο λόγος είναι γιατί η παραγωγή των δακρύων τις πρώτες μέρες ζωής είναι ελαττωμένη. Εκείνο που πρώτα θα παρατηρήσετε είναι ότι το μάτι του παιδιού τρέχει συνέχεια, ακόμα και όταν δεν κλαιει. Στη συνέχεια θα παρατηρήσετε ότι τρέχει πύο από το μάτι και το πρωί που το παιδί ξυπνά το μάτι του είναι γεμάτο με τσίμπλα ("γαρίλα"). Στη συνέχεια μπορεί να προκληθεί μόλυνση του δακρυϊκού σάκου που εσείς θα την αντιληφθείτε σαν κοκκίνισμα στην εσωτερική πλευρά του ματιού. Δακρύρροια (τρέχουν τα μάτια ), δεν προκαλεί μόνο η απόφραξη του δακρυϊκού πόρου, αλλά και άλλες παθήσεις όπως:

· Μολύνσεις του ματιού.

· Ξένο σώμα στο μάτι.

· Συγγενές γλαύκωμα (αυξημένη πίεση μέσα στο μάτι)

Γι αυτό και κάθε παιδί με δακρύρροια πρέπει να εξετάζεται από ειδικό οφθαλμίατρο.

Ποια η θεραπεία του κλειστού δακρυϊκού πόρου;

1. Ο παιδίατρος σας ή ο οφθαλμίατρος που θα εξετάσει το παιδί, πιθανό να σας συστήσει να κάνετε μασάζ στο μάτι του παιδιού. ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμάστε να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν από το μασάζ. Βάλτε το δείκτη του χεριού σας στη γωνιά που σχηματίζει το μάτι με τη μύτη και κάντε για λίγη ώρα μασάζ στην περιοχή.

2. Αν το μάτι μολυνθεί, που είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε αυτά τα παιδιά, τότε ο γιατρός σας θα σας συνταγογραφήσει κάποιο αντιβιοτικό κολλύριο.

3. Αν το παιδί μεγαλώνει και το πρόβλημα δεν υποχωρεί, τότε πιθανόν ο οφθαλμίατρος να σας συστήσει να υποβληθεί το παιδί σε διάνοιξη του πόρου χειρουργικά. Η εγχείρηση είναι καλύτερα να γίνεται στην ηλικία μεταξύ 8-12 μηνών. Τα ποσοστά επιτυχίας σε αυτή την ηλικία είναι 85-95%. Όσο μεγαλώνει το παιδί τόσο μειώνεται και το ποσοστό επιτυχίας.

Σ'ευχαριστώ Σωτηρία μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χτες...μπαίνω για μπανάκι αφου κοιμήθηκε κατα τις 11...και στις 11:30 ξυπνάει...λέω του Νίκου να της κάνει γάλα μπας και κοιμηθεί κάνα 3ωρο-4ωρο συνεχόμενα...ΑΜ ΔΕ!!!Δεν ήπιε ούτε σταγόνα...την έβαλα στο στήθος και με λίγο κούνημα κοιμήθηκε πάλι.

Ή δεν πείναγε ή νύσταζε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

1ον τατουμ... έχω σκύλο ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!:tongue:

2ον η μικρή εδώ και καιρό μου έσκαγε χαμογελάκια και γελάκια χωρίς ήχο ή απλά "αααα" ή "εεε" το βράδυ που χαζολογάγαμε γελάει και κάνει "χεχε":shock: κλάγκελο μένω η μάνα "ιδέα μου θα'ναι" λέω της ξανακάνω χαζόφατσα της γελάω και το ξανακάνει "Γιώργοοοοοοο τρέχααααα η κόρη σουυυυυ...."

Την κάναμε χάζι όλοι στο κρεβάτι ξάπλα :P

ΥΓ κουκουβά κουκουβά!!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια!

1ον τατουμ... έχω σκύλο ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!:tongue:

2ον η μικρή εδώ και καιρό μου έσκαγε χαμογελάκια και γελάκια χωρίς ήχο ή απλά "αααα" ή "εεε" το βράδυ που χαζολογάγαμε γελάει και κάνει "χεχε":shock: κλάγκελο μένω η μάνα "ιδέα μου θα'ναι" λέω της ξανακάνω χαζόφατσα της γελάω και το ξανακάνει "Γιώργοοοοοοο τρέχααααα η κόρη σουυυυυ...."

Την κάναμε χάζι όλοι στο κρεβάτι ξάπλα :P

ΥΓ κουκουβά κουκουβά!!!!!:tongue:

ναι,η κουκουβαγίαση απο οτι κατάλαβα είναι κολλητική στις μαμάδες!!!!:D:D;)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Στη βαπτιση εκτός από μαφινς με ζαχαρόπαστα που θα εχω στο τραπέζι ατομικά μέσα σε κάθε πιάτο, σκέφτομαι να κάνω κι αυτά:

http://marimark-loveiseveryhthing.blogspot.gr/2010/12/cake-balls.html

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...