Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αύριο τ'απόγευμα θα την κάνω..

άσε που δε θ'αντεχα να τ'αφήσω ως τη Β' επιπέδου με τίποτα....

περιμενουμε τα καλα σου νεακια!!!! αντε αντε

χαθηκα παλι γιατι ειχα αρρωστουλη τον γιο μου , ευτυχως σημερα δειχνει καλυτερα γιατι την αυπνια κ την αγωνια δεν την αντεχω αλλο

88M1p3.pngycQap3.png

περιμενουμε τα καλα σου νεακια!!!! αντε αντε

χαθηκα παλι γιατι ειχα αρρωστουλη τον γιο μου , ευτυχως σημερα δειχνει καλυτερα γιατι την αυπνια κ την αγωνια δεν την αντεχω αλλο

περαστικα σας ριτακι!ειναι η εποχη ιωσεων..υπομονη!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο την επανεξέταση,τα νέα και πάλι διφορούμενα...δεν μας ξεκαθάρισε και πάλι πλήρως η γιατρός αν όντως υπάρχει πρόβλημα και μας έκλεισε ραντεβού με παιδοκαρδιολόγο στις 14/5 οπότε και πιστεύω οτι με μια πιο έμπειρη ματιά θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση..Πάλι δεν μας ανυσήχησε η εμβρυολόγος,πάλι μου είπε οτι συνήθως ως το τέλος της εγκυμοσύνης η τρυπούλα κλείνει..

Τι να σας πω βρε κορίτσια,αν όντως συνέβαινε κάτι δε θα με έστελνε τροχάδην σε παιδοκαρδιολόγο;θα περίμενε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο την επανεξέταση,τα νέα και πάλι διφορούμενα...δεν μας ξεκαθάρισε και πάλι πλήρως η γιατρός αν όντως υπάρχει πρόβλημα και μας έκλεισε ραντεβού με παιδοκαρδιολόγο στις 14/5 οπότε και πιστεύω οτι με μια πιο έμπειρη ματιά θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση..Πάλι δεν μας ανυσήχησε η εμβρυολόγος,πάλι μου είπε οτι συνήθως ως το τέλος της εγκυμοσύνης η τρυπούλα κλείνει..

Τι να σας πω βρε κορίτσια,αν όντως συνέβαινε κάτι δε θα με έστελνε τροχάδην σε παιδοκαρδιολόγο;θα περίμενε;

σιγουρα,ρινιω μου.κ εγω οταν ειχα παει για πρωτη αυχενικη,το ιδιο μου ειπαν.να πας κ να μου πεις τις εντυπωσεις απο τον γιατρο,γιατι μπορει να χρειαστουμε κ εμεις.ολα καλα θα πανε!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο αλλά έχω γελάσει τόσο πολύ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_9490.html#more

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Πάλι κρυωμένη είμαι εγώ... μόνο καταρροή αυτή τη φορά αλλά τα νεύρα κρόσσια:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μα έλεος, ήμουν με καταρροή, μου πέρασε και μετά από μια βδομάδα πάλι τα ίδια... νια νια νια νια νια νια.... γκρίνια!!!!:?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μα έλεος, ήμουν με καταρροή, μου πέρασε και μετά από μια βδομάδα πάλι τα ίδια... νια νια νια νια νια νια.... γκρίνια!!!!:?

καλημερα κοριτσια!!τι κανετε? miss caramel εισαι καλυτερα?εγω την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο,να δω τι θα μας πει.. τα υπολοιπα κοριτσια που εισαστε?φυγατε εξοχη?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μπα, η μύτη κοκκίνησε και πονάει και γω συνεχίζω να φτερνίζομαι ωσάν τον ιπποπόταμο!!!

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό, να μου δώσει την PAPP-A και να κάνω τον 6μηνο έλεγχό μου (κολποσκόπηση και παπ)

Δουλειές με φούντες λοιπόν!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εδώ κι εγω κι εγω με καταρροή επίσης!!!!Έχει πάει το μυξομάντηλο σύννεφο!!!!!!!!!

Λοιπον την Παρασκευή πήγαμε στον γιατρό,όλα καλά το μωρό έκανε σαν τρελλό πάλι (Θεούλη μου τί παιδί θα βγάλω;;;;;;;;;;;) κι ο γιατρός μου με καθησύχασε...το γέλιο;;;;Την Πέμπτη στην επανεξέταση μου λέει η εμβρυολόγος:τί σας είχα πει οτι είναι;60-40,της λέω,αγοράκι..μπα,μου λέει,μάλλον για κορίτσι το βλέπω...Όλα οκ γερό να είναι,της λέω...Πάω στον γιατρό την Παρασκευή...πέφτει πάνω στα γεννητικά του παιδιού...μου λέει:τι σας είπε οτι είναι;του λέω μάλλον κοριτσάκι...μπα μου λέει,αγοράκι είναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τουλάχιστον μου έφτιαξε η διάθεση!!!!Θα το βάλω σε στοίχημα στο internet μέχρι να γεννήσω μπας και μαζέψω κάνα φράγκο!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εδώ κι εγω κι εγω με καταρροή επίσης!!!!Έχει πάει το μυξομάντηλο σύννεφο!!!!!!!!!

Λοιπον την Παρασκευή πήγαμε στον γιατρό,όλα καλά το μωρό έκανε σαν τρελλό πάλι (Θεούλη μου τί παιδί θα βγάλω;;;;;;;;;;;) κι ο γιατρός μου με καθησύχασε...το γέλιο;;;;Την Πέμπτη στην επανεξέταση μου λέει η εμβρυολόγος:τί σας είχα πει οτι είναι;60-40,της λέω,αγοράκι..μπα,μου λέει,μάλλον για κορίτσι το βλέπω...Όλα οκ γερό να είναι,της λέω...Πάω στον γιατρό την Παρασκευή...πέφτει πάνω στα γεννητικά του παιδιού...μου λέει:τι σας είπε οτι είναι;του λέω μάλλον κοριτσάκι...μπα μου λέει,αγοράκι είναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τουλάχιστον μου έφτιαξε η διάθεση!!!!Θα το βάλω σε στοίχημα στο internet μέχρι να γεννήσω μπας και μαζέψω κάνα φράγκο!!!!!!!!!

Αχαχαχα τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν ε???? Παίχ'το σου λέω... ΣΙΓΟΥΡΑ κέρδη!!!!!

Εγώ θα ξαναρωτήσω για το φύλο στη β' επιπέδου.... τι στα κομμάτια, τότε θα μπορούν να κάνουν μια πιο έγκυρη πρόβλεψη!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...