Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Ρηνιώ καθισματάκι βολικό είναι και αυτό το άσπρο του ικέα από ότι εχω διαβάσει, όσο για πάρκο να πάτε στο motherbaby είχε μια προσφορα στο κατάστημα 90 ευρώ παρκοκρεββατο με γυμναστήριο, κουνουπιέρα..κομπλε (εκτος απο στρώμα για νάνι) και ποιότητα καλύτερη από jumbo.

Βρε κορίτσια η μικρή μου ρίχνει τρελές μάσες το βράδυ (ανά 2-3 ώρες που ανοίγω το βλέφαρο) που αν δεν κοιμόμασταν μαζί αποκλείεται να έτρωγε τόσο!

Βλέπω να κοιμόμαστε μαζί μέχρι να χρονίσει!!!

Ρίχνουν και τα δικά σας τόσες βραδινες μάσες τώρα??

κι εγω που δεν την έχω μαζί τα ίδια κάνει!!

κάτσε να ξεσηκωθεί γιατί το αποφεύγει...δεν του αρέσει καθόλου κι εγω δεν θέλω να υποχρεώσω άλλους να τρέχω για τα ψώνισα του παιδιού...

θέλω αυτό της Fisher Price που δένει στην καρέκλα για να μπορώ και μελλοντικά να το παίρνω μαζί μου στις εξόδους..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Μαραντ καλη τυχη με τον πατερα σου!

Να σαι καλα Ρινιω που με σκεφτικες, ευχαριστω! Στην αναρρωση ειμαστε οικογενιακος, με τον μικρο να θηματε το αλμα που αφησε στη μεση και αποφασισε να το κανει "αλμα εις υψος" και "πηδαει ψηλα" ο ατιμος! 15 μερες με χαλια υπνο και εχω αρχισει να χανω επισοδια! Ο Τζουρ ειχε βηχα χθες και δεν μπορουσε να κοιμηθει και ειπιε λιγο μαμογαλο και ηρεμισε :P. Φτασαμε στο 2ο παιδι για να αρχισει να ψαχνει για το θηλασμο και να μην αρκιτε σ αυτα που του λεω εγω χεχε

Για τον θηλασμο που λεγατε. Δεν εχω προβλημα με τις μαμαδες που θηλαζουν ή δεν θηλαζουν και ουτε με αυτες που επιλεγουν να μην ενημερωθουν καν (εχω με αυτους που θα επρεπε να ενημερωνοντε και να ενημερωνουν και να διευκολινουν το θηλασμο), εχω προβλημα με αυτους που κρινουν και τις μαμαδες που σου κανουν ενα κεφαλι καζανι με δηλωσεις και ερωτησεις γιατι θελουν (και καλα) να θηλασουν, αλλα το κανουν μονο για να μην τις κρινεις! Τις θεωρω χειροτερες και απο αυτες που δεν θηλασαν και δινουν συμβουλες για θηλασμο ακομα και σε μαμαδες που θηλαζουν το δευτερο!

ήθελα να ήξερα πως τάϊσες τον Τζουρ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμεις παλι το βραδυ κοιμομαστε του καλου καιρου 6-8 ωρες!!!ελαχιστες φορες ξυπναει στο μεσο της νυχτας - τις μερες που δεν εχει φαει αρκετα!!αλλα εμενα τρωει ποιλυ την ημερα!!!!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα! εμεις χτες γυρισαμε απο σαλονικα. ψωνισα με 20 ευρω κ στα τρια παιδια απο h&M ... τελοσπανων ωραια η πρωτη μας μεγαλη βολτα ως πενταμελης οικογενεια!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Απ την πηγη :tongue:

Στη μεγαλη οσο ειχε πυρετο αρμεγα με το χερι (τελικα με μασαζ πρωτα βγαζω πιο πολυ απ οτι με το θηλαστρο)

εμένα την πηγή ούτε που την πλησιάζει!!!!χαχαχαχα!!!!φοβάται μην πιεί γάλα και δεν ακουμπάει καν!!!άσε πολύ γέλιο!!!

μετάνιωσα που δεν πήρα θήλαστρο,τελικά...δεν ξέρω πόσο πάει να νοικιάσω αλλά αλήθεια το μετάνιωσα...θα είχα τώρα την κατάψυξη γεμάτη-θέλω να πιστεύω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κάτσε να ξεσηκωθεί γιατί το αποφεύγει...δεν του αρέσει καθόλου κι εγω δεν θέλω να υποχρεώσω άλλους να τρέχω για τα ψώνισα του παιδιού...

θέλω αυτό της Fisher Price που δένει στην καρέκλα για να μπορώ και μελλοντικά να το παίρνω μαζί μου στις εξόδους..

Είχα δει και μια που ήταν για καρέκλα και για πολλές ηλικίες... πανάκριβη όμως! Πόσο έχει αυτή που λές?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ειρηνη μου κοιτα κι αυτο της chicco http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&E=BG&gclid=CJjtuPKakLUCFUNb3godRX8AWw#/vrefika/p05-79036-37-chicco-kathisma-fagitoy-gia-karekla-mode

ειναι πολυ πιο οικονομικο κι επεισης στα jumbo εχει και καποια ακομα πιο φτηνα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ειρηνη μου κοιτα κι αυτο της chicco http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&E=BG&gclid=CJjtuPKakLUCFUNb3godRX8AWw#/vrefika/p05-79036-37-chicco-kathisma-fagitoy-gia-karekla-mode

ειναι πολυ πιο οικονομικο κι επεισης στα jumbo εχει και καποια ακομα πιο φτηνα

ναι κάτι τέτοιο έλεγα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! εμεις χτες γυρισαμε απο σαλονικα. ψωνισα με 20 ευρω κ στα τρια παιδια απο h&M ... τελοσπανων ωραια η πρωτη μας μεγαλη βολτα ως πενταμελης οικογενεια!!

μπράβο!!!!άσε μη λες για ψώνια....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Στην ελλαδα εχω το καθησματακι της φισερ πραις, αυτο που μπενει στην καρεκλα. Ποτε δεν το βγαλαμε απ την καρεκλα, ή αγγαλιτσα την ταιζα εξω ή στο καροτσι. Αν πιανουν τα χερια καπιας παντος μπορει να κανει και αυτο http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/chairseat.html που μεταφερετε και πιο ευκολα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

μια χαρα σαε βλεπω ολες παντως... τατουμ μη μου πεις πως η πεθετα σου δουλευει σε γυμνασιο... βρε κοριτσια οταν τρωω πορτοκαλι της δινω λιγο να γλειψει κ τρελαινεται. κ στα αλλα τι εκανα λετε να παθει τιποτε; εγω παντως μια φορα μονο εβγαλα γαλα κ το εχω ακομη στην καταψυξη. δε μου εχει χρειαστει ποτε. εδω οθ αποστασεις ειναι κοντα κ την θηλαζω πριν φυγω κ οταν γυρισω. τις τελευταιες μερες τα πρωινα δε θελει να φαει πριν τις τρεισιμιση ωρες. μπορει κ 4.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Στην ελλαδα εχω το καθησματακι της φισερ πραις, αυτο που μπενει στην καρεκλα. Ποτε δεν το βγαλαμε απ την καρεκλα, ή αγγαλιτσα την ταιζα εξω ή στο καροτσι. Αν πιανουν τα χερια καπιας παντος μπορει να κανει και αυτο http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/chairseat.html που μεταφερετε και πιο ευκολα.

κι εγω αυτό λέω!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...