Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, μου δίνετε πολύ κουράγιο αλήθεια.

Για τον θηλασμό που λέτε κι εγώ θήλασα για ένα χρονικό διάστημα 2,5 μηνών και μετά διακόπηκε σταδιακά. Αφού θα ξεκινούσα τη δουλειά και με το θήλαστρο άρχισε να μειώνετε νομίζω δεν είχα άλλη επιλογή και ελπίζω να βοήθησα το μωράκι μου έστω και με αυτό το λίγο που του έδωσα. Αφήστε που σκεφτόμουν ότι μέσα σε όλα αυτά τα χημικά που δουλεύω ίσως και το γάλα που του έδινα να μην ήταν και τόσο καλό.

Στο μαιευτήριο η μία κοπέλα που γεννήσαμε μαζί ενώ ήθελε και προσπαθούσε να θηλάσει η μαμά της που ερχόταν συνέχεια μας την έλεγε που προσπαθούσαμε να θηλάσουμε ότι ταλαιπωρούμε τα μωρά και τα αφήνουμε πεινασμένα, ενώ με το έτοιμο γάλα είναι ξεκούραστα και χορτάτα. Και μας έλεγε συνέχεια ότι αυτή δεν θήλασε και σιγά δεν έπαθαν και τίποτα τα παιδιά της.

Η άλλη κοπέλα είπε δεν είχα θηλάσει ούτε στο πρώτο παιδί και δεν θα έχω γάλα όπως την άλλη φορά και φέρτε μου μπουκάλι να δώσω στο παιδί. Και έτσι δεν το προσπάθησε καν.

Εγώ απο την αρχή το προσπάθησα και μου βγήκε και η άλλη η κοπέλα παρ' όλες τις βλακείες που της έλεγε η μαμά της τα κατάφερε και θήλαζε. Επειδή όμως είδα την κούραση και την υπομονή που πρέπει να έχεις κατά την περίοδο του θηλασμού πιστεύω ότι η κάθε μαμά ναι μεν είναι καλό να θηλάζει αλλά αν νοιώθει ότι δεν το αντέχει δεν θα πρεπει να πιέζετε να το κάνει και να το νοιώθει βάσανο. Όπως η κάθε μία μας είχε διαφορετική εγκυμοσύνη αλλά και τοκετό έτσι διαφορετικά βιώσαμε και τον θηλασμό οπότε πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να κατηγορείς καμία κοπέλα όποια επιλογή κι αν κάνει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κι εγω θυμωνω με αυτες που μπορουν και βαριουνται ή δε θελουν χαζα..

ο βραστηρας κλεινει με το που πιανει το σημειο βρασμου, για να αποστειρωθει το νερο χρειαζετε να συνεχισει να κοχλαζει για περιπου 4 λεπτα, για να το πετυχεις αυτο με το βραστηρα πρεπει να αφηνεις ανοιχτο το καπακι του για να μην κλεισει αυτοματα.

πριν γεννησω πηγα να γνωρισω την παιδιατρο και ρωτησα τη γνωμη της για το τι γαλα να επαιρνα γιατι γυριζοντας απο το μαιευτηριο επρεπε κατι να φαει το μωρακι... και αυτο που μου ειπε ειναι να προτιμησω μια απο τις 2 μεγαλες και πιο παλιες, αρα και πιο εξειδικευμενες, εταιριες.

Nestle αν όχι η πρώτη, σίγουρα από τις πρώτες που έφτιαξαν υποκατάστατο μητρικού γάλακτος. Η δικιά μας πάλι ήταν πιο πολύ των βιολογικών οπότε μετά το Frizolac (που δεν αντέξαμε τη μυρωδιά για να είμαι ειλικρινής) το ρίξαμε στο biolac και Frezylac.

Κάπου είχα βρεί μια λίστα με όλα τα υποκατάστατα 1ης κ 2ης βρεφικής ηλικίας και κρέμες... θα βάλω το link να δείς τι κυκλοφορεί γενικά στην αγορά γιατί δεν είναι όλα τα ίδια!

-> Το βρήκα http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/pdf/galata_kremes.pdf

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εγώ προσωπικά αν μπορούσα να επιλέξω πάλι θα τον θήλαζα και ίσως να επέμενα λίγο περισσότερο μπας και το διατηρούσα και μετά την επιστροφή μου στη δουλειά. Και αν είχαμε την δυνατότητα θα έπαιρνα το 6μηνο απο τον ΟΑΕΔ και δεν θα το σκεφτόμουν καν, θα θήλαζα μια χαρά για άλλους 6 μήνες, 8,5 μήνες συνολικά και όλα θα ήταν μια χαρά. Και τώρα δεν παραπονιέμαι καλά ήταν και τόσο που του έδωσα και μπράβο σε εσάς που συνεχίζετε ακάθεκτες!!!!

marant σε ποιό νοσοκομείο είναι ο μπαμπάς σου? Δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει ξανά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

σώπα βρε Μαρκέλλα δεν το ήξερα...δηλαδή χίλιες φορές να το βράζω στο μπρίκι;αλλά και πάλι όταν βράζω στο μπρίκι μόλις βράσει το κλείνω..

marant εσυ το προσπάθησες τουλάχιστον...άλλο αυτό κι άλλο άλλες που πιστεύουν οτι το σκονόγαλα είναι ευκολία/καλύτερο.

Κι εμένα η τελευταία κοπέλα που ήρθε στον θάλαμο πριν φύγω δεν είχε θηλή...τί ερχόντουσαν οι νοσοκόμες,τί προσπαθούσε η καημένη τίποτα!!Στο τέλος έδωσε ξένο γάλα το κοριτσι τί να έκανε;

Αλλά πρόσεξε...εμένα μου βγήκε κι εύκολα..αλλά είμαι άνεργη κιόλας....χρόνος και κέφι για θηλασμό,άθφονος.Και θυμήσου οτι γκρινιάζω κιόλας που δεν καλοκοιμάμαι....

Κι εγω Frisolac της έχω πάρει...μια χαρά το πίνει!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

marant μου συμφωνω με αυτα που λες. η μονη μου ενσταση ειναι "δοκιμασε το κι αν δεις πως δεν μπορεις , δε σου βγαινει, καταπιεζεσαι κλπ κλπ οκ"

αλλα σε δεχομαι τγο δεν το δοκιμαζω καν για να μη χαλασω το στηθος μου κι αλλα τετοια χαζα.. αλλωστε πως θα ζησουν και οι πλαστικοι :tongue: χαχαχα

κι εμενα μου προτεινε και τα βιολογικα αλλα εχω ενα δικο μου σκαλωμα με αυτα.. ειμαι εγω αρνητικη.. δεν τα πιστευω

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

σώπα βρε Μαρκέλλα δεν το ήξερα...δηλαδή χίλιες φορές να το βράζω στο μπρίκι;αλλά και πάλι όταν βράζω στο μπρίκι μόλις βράσει το κλείνω..

ειτε στο βραστηρα ειτε στο μπρικι αρκει να το βραζεις λιγα λεπτακια παραπανω. μονο στο βραστηρα να προσεχεις να μην εχει αλατα. εγω τον καθαριζω μια φορα τη βδομαδα, ξερεις με ξυδακι

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

δε βγαζει κατι :cry:

Πρέπει να σου βγάζει μνμ να κατεβάσεις ένα pdf αρχείο! Αν όχι λογικά μπορώ να στο στείλω από fb.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααα

μαραντ περαστικα στον μπαμπα σου!!!!

για τον θηλασμο θεωρω οτι η καθεμια κανει τις επιλογες της, ειναι θεμα προσωπικο, ψυχολογικο .....!!!δεν προκειται να προσπαθησω να πιεσω καποια να θηλασει, αλλα δεν μου αρεσει (σε σημειο εκνευρισμου) κ αυτη που δεν θηλαζει να προσπαθει να με πεισει οτι το ξενο γαλα ειναι καλυτερο κ να μου λεει κ επιχειρηματα!!ΤΗΝ ΑΓΝΟΩ !!κατι τετοια διαβαζω τωρα τελευταια οτι γινονται!!! ακομα κ η μανα μου 1-2 φορες μου εχει πεταξει "ααα γιάυτο δεν ξεκουραζεσαι καθολου αν την εχεις ολη μερα να θηλαζει, αν εδινες συμπληρωμα..............." ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΑ δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση!!! με τον ενδοκρινολογο μου που το συζητουσαμε, μου πε "οσο μπορεις θηλαζεις οχι σαν κ την γυναικα μου που (λογω δουλειας) δωσαμε ξενο .... ασε που τα κιλα που περνει η μπεμπα σου δεν μπορεις να πεις οτι ειναι παχυσαρκο,, εδω μιλαμε για τον απολυτο φυσικο τροπο ταισματος,,οσα και να παρει δεν μας πειραζει"

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Με τον μπαμπά μας σήμερα σπίτι,προσπαθώ να τον στριμώξω να πάμε JUMBO να της πάρουμε πάρκο και καθισματάκι φαγητού....

Η Tatum ξανακύλησε;;;;;;κι η Nemina;Ποιές άλλες χάσαμε;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Ρηνιώ καθισματάκι βολικό είναι και αυτό το άσπρο του ικέα από ότι εχω διαβάσει, όσο για πάρκο να πάτε στο motherbaby είχε μια προσφορα στο κατάστημα 90 ευρώ παρκοκρεββατο με γυμναστήριο, κουνουπιέρα..κομπλε (εκτος απο στρώμα για νάνι) και ποιότητα καλύτερη από jumbo.

Βρε κορίτσια η μικρή μου ρίχνει τρελές μάσες το βράδυ (ανά 2-3 ώρες που ανοίγω το βλέφαρο) που αν δεν κοιμόμασταν μαζί αποκλείεται να έτρωγε τόσο!

Βλέπω να κοιμόμαστε μαζί μέχρι να χρονίσει!!!

Ρίχνουν και τα δικά σας τόσες βραδινες μάσες τώρα??

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα!

Μαραντ καλη τυχη με τον πατερα σου!

Να σαι καλα Ρινιω που με σκεφτικες, ευχαριστω! Στην αναρρωση ειμαστε οικογενιακος, με τον μικρο να θηματε το αλμα που αφησε στη μεση και αποφασισε να το κανει "αλμα εις υψος" και "πηδαει ψηλα" ο ατιμος! 15 μερες με χαλια υπνο και εχω αρχισει να χανω επισοδια! Ο Τζουρ ειχε βηχα χθες και δεν μπορουσε να κοιμηθει και ειπιε λιγο μαμογαλο και ηρεμισε :P. Φτασαμε στο 2ο παιδι για να αρχισει να ψαχνει για το θηλασμο και να μην αρκιτε σ αυτα που του λεω εγω χεχε

Για τον θηλασμο που λεγατε. Δεν εχω προβλημα με τις μαμαδες που θηλαζουν ή δεν θηλαζουν και ουτε με αυτες που επιλεγουν να μην ενημερωθουν καν (εχω με αυτους που θα επρεπε να ενημερωνοντε και να ενημερωνουν και να διευκολινουν το θηλασμο), εχω προβλημα με αυτους που κρινουν και τις μαμαδες που σου κανουν ενα κεφαλι καζανι με δηλωσεις και ερωτησεις γιατι θελουν (και καλα) να θηλασουν, αλλα το κανουν μονο για να μην τις κρινεις! Τις θεωρω χειροτερες και απο αυτες που δεν θηλασαν και δινουν συμβουλες για θηλασμο ακομα και σε μαμαδες που θηλαζουν το δευτερο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδια!!!

Ρηνιώ καθισματάκι βολικό είναι και αυτό το άσπρο του ικέα από ότι εχω διαβάσει, όσο για πάρκο να πάτε στο motherbaby είχε μια προσφορα στο κατάστημα 90 ευρώ παρκοκρεββατο με γυμναστήριο, κουνουπιέρα..κομπλε (εκτος απο στρώμα για νάνι) και ποιότητα καλύτερη από jumbo.

Βρε κορίτσια η μικρή μου ρίχνει τρελές μάσες το βράδυ (ανά 2-3 ώρες που ανοίγω το βλέφαρο) που αν δεν κοιμόμασταν μαζί αποκλείεται να έτρωγε τόσο!

Βλέπω να κοιμόμαστε μαζί μέχρι να χρονίσει!!!

Ρίχνουν και τα δικά σας τόσες βραδινες μάσες τώρα??

Πετυχες την μερα να ρωτησεις! Χθες χτυπισε 5ωρο το πρωι με διαλιμα 5-10 λεπτα για υπνακο και 2 νυχτες τωρα που συνηλθε απ την ιωση τη νυχτα κοιματε πανω μου, με την παροχη μονιμα στο στομα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...