Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Άσχημα μας ξεκίνησε η εβδομάδα, μπήκε ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο εχθές και δεν ήρθα καν στη δουλειά. Μάλλον θα μείνει όλη την εβδομάδα, να κάνει θεραπεία μπας και τον πιάσει και μπει σε ύφεση η ασθένεια. Οπότε είμαστε σε αναμονή. Η μαμά μου είναι μαζί του κι εμείς στη δουλειά αναγκαστικά γιατί Πέμπτη έχουμε έλεγχο για την Πιστοποίηση(ISO, HACCP κλπ) και είμαι υπεύθυνη για το στήσιμο και τη λειτουργία όλης της εταιρίας ως προς τα πρότυπα, άρα το να πάρω άδεια είναι αδύνατο.

Ο μικρός είναι με την κοπέλα του αδερφού μου, η οποία είναι βρεφονηπιοκόμος και γνωρίζει απο μωράκια, αφήστε που κρατάει και την ανηψιά της κάθε Σάββατο που είναι 1,5 μήνα πιο μεγάλη απο εμάς. Caramel καλά τα λες αλλά όταν έρθει η ανάγκη και δεν έχεις επιλογή θα το αφήσεις το παιδί δυστυχώς. Άσε που έχω διαβάσει ότι το να μεγαλώνουν τα παιδιά με πολλούς ανθρώπους είναι πιο καλό γιατί μαθαίνουν να δέχονται αγάπη και απο άλλους ανθρώπους.

Kella να δούμε πως θα πάει ο μικρούλης με την μετακόμιση, εγώ φοβάμαι μην μου κάνει γκρίνιες επειδή θα είναι καινούριο το περιβάλλον. Θα δεις εσύ και θα με πληροφορήσεις. Κι εγώ απο την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω το μάζεμα και σκέφτομαι απο τα μέσα του μήνα να αρχίσω να μεταφέρω πράγματα για να τακτοποιώ κι όλας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Άσχημα μας ξεκίνησε η εβδομάδα, μπήκε ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο εχθές και δεν ήρθα καν στη δουλειά. Μάλλον θα μείνει όλη την εβδομάδα, να κάνει θεραπεία μπας και τον πιάσει και μπει σε ύφεση η ασθένεια. Οπότε είμαστε σε αναμονή. Η μαμά μου είναι μαζί του κι εμείς στη δουλειά αναγκαστικά γιατί Πέμπτη έχουμε έλεγχο για την Πιστοποίηση(ISO, HACCP κλπ) και είμαι υπεύθυνη για το στήσιμο και τη λειτουργία όλης της εταιρίας ως προς τα πρότυπα, άρα το να πάρω άδεια είναι αδύνατο.

Ο μικρός είναι με την κοπέλα του αδερφού μου, η οποία είναι βρεφονηπιοκόμος και γνωρίζει απο μωράκια, αφήστε που κρατάει και την ανηψιά της κάθε Σάββατο που είναι 1,5 μήνα πιο μεγάλη απο εμάς. Caramel καλά τα λες αλλά όταν έρθει η ανάγκη και δεν έχεις επιλογή θα το αφήσεις το παιδί δυστυχώς. Άσε που έχω διαβάσει ότι το να μεγαλώνουν τα παιδιά με πολλούς ανθρώπους είναι πιο καλό γιατί μαθαίνουν να δέχονται αγάπη και απο άλλους ανθρώπους.

Kella να δούμε πως θα πάει ο μικρούλης με την μετακόμιση, εγώ φοβάμαι μην μου κάνει γκρίνιες επειδή θα είναι καινούριο το περιβάλλον. Θα δεις εσύ και θα με πληροφορήσεις. Κι εγώ απο την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω το μάζεμα και σκέφτομαι απο τα μέσα του μήνα να αρχίσω να μεταφέρω πράγματα για να τακτοποιώ κι όλας.

marant ευχομαι οτι καλύτερο για το μπαμπά σου. Όσο για το θεμα της μετακόμισης τα μωρακια ακόμα δίνουν μεγαλη σημασία στη μαμά και λιγότερη στο περιβαλλον τους οπότε υπάρχουν καλές ελπίδες να μην έχουν πολλά ζόρα!

Κουράγιο και στη δουλειά που σου εχουν πέσει όλα μαζί!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

pffffffffff καραμελ ποτε εχετε παιδιατρο???

ρινιω ηθελα να σου το πω καποια στιγμη αλλα ολο το ξεχνουσα!!!μηπως πινεις καφε κ ειιναι σε υπερενταση η μικρη κ δεν μπορει να κοιμηθει??? εχεις δοκιμασει να μην πιεις καφε για κανα 2 μερες και να πιεις εσυ χαμομηλι??

Κατερίνα μου πίνω έναν καφέ το πρωι όλο κι όλο,έναν ελληνικό διπλο...το απόγευμα θα φτιάξω κάνα ζεστό...τσάι του βουνού,συνήθως με μέλι.

Απλώς ΔΕΝ κοιμάται συνεχόμενα για 4-5 ώρες...στο 3 ωρο-μάξιμουμ-θα ξυπνήσει...Γι'αυτό και σκεφτόμουν οτι με το ΚΙΝΤΕΡΤΕ θα χαλάρωνε,κατάλαβες;;Αλλά όπως είδατε δεν έπιασε!!!!:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχχχ ουτε εγω μπορουσα αλλα το εκανα κι εσκασα... μωρε ειχε πολυ σκονη για να τον επερνα μαζι και ο μπογιατζης εχτες τελειωσε.. τωρα εχω αφησει λιγο ανοιχτα για να ξεμυρισει οσο γινεται μεχρι αυριο... δεν μπορω να τον ξαναφησω δευτερη μερα στα καπακια, θα σκασω, αυτες οι δυομιση ωρες μου φανηκαν μερες :rolleyes:

χαχαχα!!!η πρώτη κρυάδα είναι...τώρα πήρες το κολλάι!!Άντε με το καλό να μπείτε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

περαστικά και καλή δύναμη..αφού βρήκες και βοήθεια με το μωρό καλύτερα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!η πρώτη κρυάδα είναι...τώρα πήρες το κολλάι!!Άντε με το καλό να μπείτε!!

ρινακι ευχαριστουμε, δεν τον αφηνω πρωτη φορα αλλα τις αλλες ηταν βραδυ που ηξερα οτι κυριως θα κοιμαται και με τη μανα μου στο σπιτι μου. Σημερα τον ειχα παει στη γιαγια που απ'οτι φαινεται τον κουρασε για τα καλα .. χιιχιχιχι.. εφαγε στις 2 και απο εκεινη την ωρα κοιματε ακομα :eek:

μαραντ περαστικα κοριτσι μου και τι να πω... κουραγιο και θετικες σκεψεις

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Γιατί διάβασα σε φόρουμ ότι το αποστειρωμένο νερό το ζεσταίνουν στον θερμαντήρα (μεχρι 37C πάει) και ανακατεύουν τη σκόνη....:shock:

Σε κάποια κουτιά οι οδηγίες λένε 50-55C ενώ σε άλλα λέει απλά χλιαρό νερό και τρέχα γύρευε!

Το άρθρο και ο ΠΟΥ όμως λένε 70C για καλό και για κακό!!!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/01/blog-post_1963.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Γιατί διάβασα σε φόρουμ ότι το αποστειρωμένο νερό το ζεσταίνουν στον θερμαντήρα (μεχρι 37C πάει) και ανακατεύουν τη σκόνη....:shock:

Σε κάποια κουτιά οι οδηγίες λένε 50-55C ενώ σε άλλα λέει απλά χλιαρό νερό και τρέχα γύρευε!

Το άρθρο και ο ΠΟΥ όμως λένε 70C για καλό και για κακό!!!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/01/blog-post_1963.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

γιατι το νερο το αποστειρωνουμε και το φυλαμε σε θερμος αλλα οπως και να εχει μετα απο καποιες ωρες κρυωνει αρα θελει λιγο ζεσταμα παλι, αν ξαναβρασει δευτερη φορα βγαζει μεταλα που δεν ειναι και πολυ καλα.

οι οδηγιες πανω στα γαλατα λενε να διαλυεται η σκονη σε νερο περιπου στους 37 γιατι σε πολυ ζεστο καταστρεφονται ουσιες του γαλακτος, αλλωστε και το μωρακι σε αυτη τη θερμοκρασια περιπου μπορει να το πιει.

κι επισης η σκονη πρωτης βρεφικης ηλικιας ειναι αποστειρωμενη.

γιατι το νερο το αποστειρωνουμε και το φυλαμε σε θερμος αλλα οπως και να εχει μετα απο καποιες ωρες κρυωνει αρα θελει λιγο ζεσταμα παλι, αν ξαναβρασει δευτερη φορα βγαζει μεταλα που δεν ειναι και πολυ καλα.

οι οδηγιες πανω στα γαλατα λενε να διαλυεται η σκονη σε νερο περιπου στους 37 γιατι σε πολυ ζεστο καταστρεφονται ουσιες του γαλακτος, αλλωστε και το μωρακι σε αυτη τη θερμοκρασια περιπου μπορει να το πιει.

κι επισης η σκονη πρωτης βρεφικης ηλικιας ειναι αποστειρωμενη.

Κι όμως στο Frezylac 1 λέει 55 και στο άρθρο λέει ότι μόνο να προβιοτικά καταστρεφονται.... ξέρω γω βρε συ...:?

Όλα είναι αποστειρωμενα μεχρι να ανοιξεις τη συσκευασία...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κι όμως στο Frezylac 1 λέει 55 και στο άρθρο λέει ότι μόνο να προβιοτικά καταστρεφονται.... ξέρω γω βρε συ...:?

Όλα είναι αποστειρωμενα μεχρι να ανοιξεις τη συσκευασία...

δεν ξερω για το συγκεκριμενο δεν το εχω δει.. μετα απο συζητηση με την παιδιατρο μου προτεινε και συμφωνησα τις πιο παλιες αρα και πιο εμπειρες εταιριες στο υποκαταστατο (nestle ή nutricia).

και περα απο τα προβιοτικα λεει "ενώ επιπρόσθετα σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να αλλοιώνονται άλλα συσταστικά του σκευάσματος ή να καθίστανται απρόβλεπτες οι συγκεντρώσεις συγκεκριμένων συστατικών όπως βιταμίνες."

οπως και να'χει το υποκαταστατο ειναι υποκαταστατο, σαν το μαμησιο... τιποτα... ολα τα αλλα ειναι πειραματα.. αλλα ας οψεται...

και το μπιμπερο μεχρι να ανοιξεις τον αποστειρωτη ειναι αποστειρωμενο.. αλλα και το στηθος δεν το αποστειρωνεις :-P

Διαφημίσεις

Καλά το στήθος όχι αλλά εχει και κάτι αντισώματα το γαλα για να μη μπαινεις στη διαδικασία!

Γενικά αν πιασεις το θεμα μπιμπερό ακόμα και μητρικό γαλα να εχεις αποθηκευμένο, πρεπει να εχεις τα μάτια σου 144!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

και παραπονω... καραδοκουν ενα σωρο θεματα...

επι τη ευκαιρια να πω το παραπονο μου??

οπως ηδη θα γνωριζετε δεν επελεξα να μη θηλασω, μας προλαβαν οι καταστασεις (εχω κανει αφαιρεση κακοηθων γαλακτοφορων πορων, καλα που αιμοραγησαν και το πηρα χαμπαρι)

ειμαι υπερ του θηλασμου με τα χιλια και οπου με παιρνει σε γνωστες τις σπρωχνω να θηλασουν οσο περισσοτερο..

παρ'ολα αυτα εχω δεχθει επιθεση αρκετες φορες απο διαφορους που δε θηλαζω. Για μενα ακομα κι αν δεν ξερεις δεν μπορεις να κρινεις ακριβως γι'αυτο.. δεν ξερεις τους λογους. Ποσο μαλλον οταν ξερεις.

και ειναι ενα θεμα που πολυ με στεναχωρει οταν μου τη λενε που δε θηλαζω... :?

kella εγώ δεν κατηγορώ κάποια που δε μπορει να θηλάσει για λόγους υγείας σε καμία περίπτωση... και οι λόγοι αυτοί είναι πολλοί! Μακάρυ να μπορούσα να θηλάσω εγώ και αυτά τα παιδιά!

Όπως και περιπτώσεις γυναικων που πολύ αργά κατάλαβαν οτι οι οδηγίες που τους έδωσαν έβλαψαν το θηλασμό.

Αυτό που επικρίνω είναι εκείνες που δε θέλουν να το κάνουν άσχετα με το λόγο/δικαιολογία που έχουν ή βαριούνται να το προσπαθήσουν έστω λίγο και είναι της νοοτροπίας "Δε βαριέσαι".

Είναι αυτές που θεωρούν το ξένο γάλα (και δίκαια) φαγητό καλού εστιατορίου με τα iso του, τα αλλα πρότυπά του, σκούφους και δε συμμαζεύεται, αλλά αγνοούν ότι το μητρικό γάλα από την άλλη είναι το σπιτικό φαγητό. Μπορεί να μην έχει σκούφους αλλά έχει άλλες χάρες.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εγω όσες φορές έχει χρειαστεί να της φτιάξω βράζω στον βραστήρα...μήπως δεν πιάνει τη σωστή θερμοκρασία βρασμού;Δεν το έχω ψάξει ποτέ...

Μακέλλα τί εννοείς;:

μετα απο συζητηση με την παιδιατρο μου προτεινε και συμφωνησα τις πιο παλιες αρα και πιο εμπειρες εταιριες στο υποκαταστατο (nestle ή nutricia).

Όσο για τον θηλασμό...όπως τα λέει η Σοφία...άλλο να μην μπορείς να θηλάσεις γιατί έχεις πρόβλημα υγείας κι άλλο όπως η κουμπάρα μου,επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να καπνίζει..ή όπως η νύφη της,που επειδή δεν θήλασε η κουμπάρα μου δεν θήλασε κι εκείνη..

Εδω εγω που είναι η μικρή 3,5 μην. και προχθές γειτόνισσα μου είπε:ακόμα;Λες και θήλασα 1,5 χρόνο!!

Και ένα κορυφαίο που είχα ακούσει απο νοσοκομα κιόλας...:δεν θήλασα το 2ο γιατί στο πρώτο ο θηλασμός με κούρασε,όλη την ώρα με ενα βυζί έξω ήμουνα...

Αυτές ναι τις κατακρίνω αλλά για λόγους υγείας;ποτέ....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω όσες φορές έχει χρειαστεί να της φτιάξω βράζω στον βραστήρα...μήπως δεν πιάνει τη σωστή θερμοκρασία βρασμού;Δεν το έχω ψάξει ποτέ...

Μακέλλα τί εννοείς;:

μετα απο συζητηση με την παιδιατρο μου προτεινε και συμφωνησα τις πιο παλιες αρα και πιο εμπειρες εταιριες στο υποκαταστατο (nestle ή nutricia).

Όσο για τον θηλασμό...όπως τα λέει η Σοφία...άλλο να μην μπορείς να θηλάσεις γιατί έχεις πρόβλημα υγείας κι άλλο όπως η κουμπάρα μου,επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να καπνίζει..ή όπως η νύφη της,που επειδή δεν θήλασε η κουμπάρα μου δεν θήλασε κι εκείνη..

Εδω εγω που είναι η μικρή 3,5 μην. και προχθές γειτόνισσα μου είπε:ακόμα;Λες και θήλασα 1,5 χρόνο!!

Και ένα κορυφαίο που είχα ακούσει απο νοσοκομα κιόλας...:δεν θήλασα το 2ο γιατί στο πρώτο ο θηλασμός με κούρασε,όλη την ώρα με ενα βυζί έξω ήμουνα...

Αυτές ναι τις κατακρίνω αλλά για λόγους υγείας;ποτέ....

καλα κι εγω θυμωνω με αυτες που μπορουν και βαριουνται ή δε θελουν χαζα..

ο βραστηρας κλεινει με το που πιανει το σημειο βρασμου, για να αποστειρωθει το νερο χρειαζετε να συνεχισει να κοχλαζει για περιπου 4 λεπτα, για να το πετυχεις αυτο με το βραστηρα πρεπει να αφηνεις ανοιχτο το καπακι του για να μην κλεισει αυτοματα.

πριν γεννησω πηγα να γνωρισω την παιδιατρο και ρωτησα τη γνωμη της για το τι γαλα να επαιρνα γιατι γυριζοντας απο το μαιευτηριο επρεπε κατι να φαει το μωρακι... και αυτο που μου ειπε ειναι να προτιμησω μια απο τις 2 μεγαλες και πιο παλιες, αρα και πιο εξειδικευμενες, εταιριες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...