Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα! μις καραμελ κ υπολοιπα κοριτσια εμενα ποτε δε με βολεψαν τα παιχνιδια οδοντοφυιας. ακομη κ τωρα στη μπεμπα βαζω τον αντιχειρα μου στο στομα της κ της τριβω τα κατω ουλα. ουτε πιπιλες ουτε τιποτε αλλο μονο αυτο τη βολευει.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

καραμελ κι ο δικος μου ειναι περιεργα ανησυχος απο χτες χτυπαει συνεχεια τα ποδια του , τα μαζευει και τεντονεται χιλιαδες φορες και γκρι γκρι γκρι... και τα ξημερωματα πρωτη φορα ξυπνησε κλαιγοντας :| τι να πω κι εγω στα δοντια το ριχνω δε μπορω να φανταστω τι του φταιει...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερα!

Ελβινα, μηχανικος ΤΕΙ και λυκειου ειμαι (ΤΕΙ γεωτεχνολογιας και περιβαλοντος, που σχεδον ολα τα μαθηματα ηταν για ποιοτικο ελενχι και απο λυκειο, γενικο πρωτη δεσμη και μετα τεχνικο μηχανολογος) κλασικη γηναικα χαχαχαχα

Σοφια, παιζει κατι να μην την αφηνει να κοιμηθει και γι αυτο να εχει νευρα, δηλ. να την ενοχλει απλα και οχι να την ποναει?

Στην μεγαλη οταν εφτανε (και περναγε) η ωρα που κοιμοταν και γκρινιαζε, της εκανα (ξανα) μπανιο και ηταν σαν να παταω κουμπακι restart και ξεχναγε τα νευρα. Το ιδιο και Μασσιμο τωρα, ετσι καταλαβενω συνιθος αν εχουν οντος κατι ή απλα "εχουν πολλα στο μυαλο τους"!

Νεμινα, μια τα ιδια κι εμεις, μασαμε τα παντα, αλλα αν βρουμε δαχτυλο μαμας κανουμε παρτυ και ηρεμει πολυ πιο γρηγορα!

Η αρρωστια μας, σχεδον περασε στους υπολιπους και μενω εγω να κραταω τη σημαια. Οι αλλοι 3 μονο βηχα και μαλιτσα πολυ λιγο :-P. Ο Μας περιορισε τις διαρριες στις 5 τη μερα απο 12(!) και εχω αρχισει να ηρεμω. Απ την αλλη θημιθηκε οτι ηταν σε αλμα πριν αρρωστησει και ειπε να βαλει κολλα και να συνεχισει απο κει που το αφησε με νεα δυναμη, οποτε τα ξενυχτια συνεχιζοντε... Τα κατω ουλα ειναι πρισμενα και το στομα του καιει και χθες κοιταγε τον μπαμπα του και προσπαθουσε να πει το "μπ" στην αρχη της λεξης αλλα του εβγενε με "α" μπροστα, κατι σαν "αμπου" και ο μπαμπας μας πρεπει να αγορασει πανες για τον εαυτο του, αφου μεχρι χθες, οποτε κλαιει ακους "οαααα οααα μαμααα οαααα" και αν πειναει και δεν με βλεπει ακους "γκννν μαμ α μπρρρρ γκνννν". Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι συνιδιτο το "μαμα" και οχι οτι ειναι απλα ενας ηχος, μαλον παραειμαι χαζομαμα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδια!

Τελικά την οριζοντίωσα στο κρεββάτι να χαζολογήσουμε και ηρέμησε!!!!:shock:

Φυσικά μετά όταν πέσαμε για νάνι όλα της έφταιγαν αλλά τουλάχιστον έφταιγαν τα αέρια. Μας έκλασε και μετά ψιλοησύχασε!

Τώρα που ξυπνήσαμε είδα ότι έχει βγάλει ένα σπυράκι στο μπούτι μέσα από την πάνα... σα να την έχει τσιμπήσει κουνούπι μοιάζει:?

Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να την ενοχλεί... να δούμε όμως!:rolleyes:

Tatum επιτέλους... να φεύγει σιγά σιγά να ηρεμήσετε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μπονζουρ κόρες!!!

Μαριούλα μου τσάμπα σε άγχωσε ο γιατρός κανονικά θα θηλάζεις κοριτσάκι μου!!Ευτυχώς που μπορούμε να βοηθάμε η μια την άλλη!!

Το χαμομήλι το τέρας ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ!!!Μα με τίποτα!!!!Τί της έσταξα λίγο μέλι μέσα,τι της έβαλα λίγη ζάχαρη μπας και γλυκάνει.......ΤΙΠΟΤΑ!!!!γι'αυτό πήρα ΚΙΝΤΕΡΤΕ μήπως το πιεί πιο εύκολα.Μάλιστα κάποια στιγμή είχα βρασει για μένα τσάϊ βουνού με χαμομήλι και της έβαλα κι αυτής λίγο να δοκιμάσει και δεν το ήπιε...Τί να κάνω βρε κορίτσια καταφεύγω σε διάφορα,η μάνα,να δω!!!Το βυζί πάντως είναι σταθερή αξία!!!!

Λοιπόν χτες κι εμείς είχαμε "θέμα" !!Είχαμε πάει στην αδερφή μου,να της αφήσω και κάποια μωρουδιακά να τα τακτοποιεί σιγά-σιγά,και κάποια στιγμή την ψιλοπήρε ο ύπνος την κοντέσσα κι αφού ξυπνάει και την ταΐζω,την πήρε λιγάκι η αδερφή μου και αρχίζει κάτι κλάμματα ξαφνικά....να μην μπορεί να συνέλθει!Την λυήθηκε η ψυχή μου τέτοιο κλάμα...δεν μου το έχει ξανακάνει να κοκκινίζει απο το κλάμα..Της έτριψα λίγο την κοιλίτσα με οινόπνευμα,την έβαλα λίγο στο στήθος,έβαλα και τη θεια μου και την ξεμάτιασε ηρέμησε για λίγο και μετά πάλι ξαφνικά ξανά...Είχα φάει ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο κι ένα σπανακοπιτάκι,έτοιμο, και λέω μηπως της έπεσε κάτι βαρυ γιατί κάπως μείωνε την ένταση του κλάματος μόλις της έτριβα την κοιλιά..τελικά την πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο γυρίζωντας και στις 3 που ξαναξύπνησε έφαγε και τα έκανε..μάλλον ζοριζόταν το καημένο...

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση μετά των τέκνων μας όσες είμαστε εν Αθήναις,τουλάχιστον!!Σε εύκολο σημείο με το ΜΕΤΡΟ που δεν οδηγω κι εγω να μην ζοριστω...Τί λέτε;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,

μολις γυρισα απο τη δεη :evil::evil: πηγα για να συνδεσουν το ρευμα στο νεο σπιτακι :D

ειρηνακι φυσικα και θα το κανονισουμε, σκεφτομουν τωρα αμα εγκατασταθουμε στο σπιτακι να σας μαζεψω ;) εγω ειμαι κοντα στα σεπολια

κι επεισης.. χωρις παρεξηγηση .. δεν κανει μελι στο μωρακι ...

τατουμ μπραβο συνερχεστε!! δεν εισαι χαζομαμα γιατι ρωτησα τη γιατρο για τον δικο μου που λεει αυτο το "μαμαααα" οταν θελει κατι και μου ειπε πως ναι φυσικα και μπορει να το εχει πει συνειδητα. Και μαλιστα μας ελεγε ενα περιστατικο βρεφους με το που γεννηθηκε απο την πρωτη μερα οταν πειναγε ελεγε "γαλαγαλαγαλα" :tongue:

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση μετά των τέκνων μας όσες είμαστε εν Αθήναις,τουλάχιστον!!Σε εύκολο σημείο με το ΜΕΤΡΟ που δεν οδηγω κι εγω να μην ζοριστω...Τί λέτε;;

Τώρα λοιπόν είχα συζήτηση με τον άντρα... μια φίλη μας ήρθε Αθήνα για λίγες μέρες και λέμε να βρεθούμε... μετά αρχίζει τα... "και βγήκαμε με την κουμπάρα μου και το μωρό δε μας αφησε σε ησυχία" της ηρεμεί ο αντρας λέγοντας ότι η δικιά μας είναι μεγάλη βολτέρω και ήσυχη και για να μη πολυλογώ το πρόβλημά της ήταν το κάπνισμα τελικά!

Εκεί που μου είχε πεί ο αντρας δες για κανα μαγαζί στον Πειραιά που δεν καπνίζουν μάλλον η άλλη τσίνισε και ο δικός μου τα πήρε κρανίο!

Από επιλογές για να συναντηθούμε, όσο ο καιρός δεν επιτρέπει το έξω ιδιαίτερα έχω βρεί στο κέντρο της Αθήνας και τα μεγάλα floca, TGI Friday's, AppleBees (αν και σε κάποια καπνίζουν μόνο στο βάθος δεν αισθάνεσαι καπνό) όπως επίσης άλλη λύση είναι το mall Αγ. Δημητρίου κατά προτίμηση αλλά και Αμαρουσίου.

Δείτε και εδώ http://forum.nosmoke.gr/entertainment/map

Άσχετο... εχω πάθει λαλά http://www.manitaropolio.gr/agora-apoksiramena-manitaria.html

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Τώρα λοιπόν είχα συζήτηση με τον άντρα... μια φίλη μας ήρθε Αθήνα για λίγες μέρες και λέμε να βρεθούμε... μετά αρχίζει τα... "και βγήκαμε με την κουμπάρα μου και το μωρό δε μας αφησε σε ησυχία" της ηρεμεί ο αντρας λέγοντας ότι η δικιά μας είναι μεγάλη βολτέρω και ήσυχη και για να μη πολυλογώ το πρόβλημά της ήταν το κάπνισμα τελικά!

Εκεί που μου είχε πεί ο αντρας δες για κανα μαγαζί στον Πειραιά που δεν καπνίζουν μάλλον η άλλη τσίνισε και ο δικός μου τα πήρε κρανίο!

Από επιλογές για να συναντηθούμε, όσο ο καιρός δεν επιτρέπει το έξω ιδιαίτερα έχω βρεί στο κέντρο της Αθήνας και τα μεγάλα floca, TGI Friday's, AppleBees (αν και σε κάποια καπνίζουν μόνο στο βάθος δεν αισθάνεσαι καπνό) όπως επίσης άλλη λύση είναι το mall Αγ. Δημητρίου κατά προτίμηση αλλά και Αμαρουσίου.

Δείτε και εδώ http://forum.nosmoke.gr/entertainment/map

Άσχετο... εχω πάθει λαλά http://www.manitaropolio.gr/agora-apoksiramena-manitaria.html

Σοφια είσαι η φονιας της γκαστρωμένης,λέμε.....!!!!

Δυστυχως και σ'αυτό δεν ήμουν ιδιαιτέρως τυχερη,ίσα που έχει πειστεί η πεθερά να παίρνει κονσέρβα να κάνω καμια φορά σάλτσα ντομάτα για μακαρόνια και να βάζω μέσα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα,

μολις γυρισα απο τη δεη :evil::evil: πηγα για να συνδεσουν το ρευμα στο νεο σπιτακι :D

ειρηνακι φυσικα και θα το κανονισουμε, σκεφτομουν τωρα αμα εγκατασταθουμε στο σπιτακι να σας μαζεψω ;) εγω ειμαι κοντα στα σεπολια

κι επεισης.. χωρις παρεξηγηση .. δεν κανει μελι στο μωρακι ...

τατουμ μπραβο συνερχεστε!! δεν εισαι χαζομαμα γιατι ρωτησα τη γιατρο για τον δικο μου που λεει αυτο το "μαμαααα" οταν θελει κατι και μου ειπε πως ναι φυσικα και μπορει να το εχει πει συνειδητα. Και μαλιστα μας ελεγε ενα περιστατικο βρεφους με το που γεννηθηκε απο την πρωτη μερα οταν πειναγε ελεγε "γαλαγαλαγαλα" :tongue:

το ξέρω για το μέλι..ίσα που της έσταξα για να γλυκάνει μπας και το πιει αλλά δεν της αρέσει...

εμένα λέει μαμμμμμμμαααααααα,αγου και μερικές φορές μπαμμμμμμαααααααα και χέζεται πάνω του ο άλλος!!!

τι θες ποδαρικο να μας μαζέψεις όλες μαζι;;;!!!με το καλό να μπεις!!!

ωραία ιδέα και στον Αγ. Δημήτριο που είπε η Σοφία

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=381305535298974

τι κανετε????????κανονιζετε καφεδακι??μεσα κ εγω αν κ ζοριζομαι λιγο στις μετακινησεις μαζι με την μπεμπα!!πρωι - απογευμα?? καλυτερα μεσημερακι προς απογευμα για να εχω αυτοκινητο??το μερος δεν με πειραζει!!οπου βολευει ολες!!

καραμελ αν ειχες κανει το εμβολιο θα σου ελεγα οτι θα ναι απ'αυτο η ανησυχια!!!!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

κατερινακι καταπληκτικο το βιντεακι

σοφια λατρευω τα μανιταρια , παντα τα κοτσαρα παντου μεχρι που ξαφνικα γνωρισα τον μαριο .. συχενεται τα μανιταρια :?.. ξερεις τι καταπιεση τρωω ??

κοιταχτε!!! http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=25296

οπου θελετε δεν υπαρχει προβλημα, αλλα προτεινω και το σπιτι μου :wink:

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=381305535298974

τι κανετε????????κανονιζετε καφεδακι??μεσα κ εγω αν κ ζοριζομαι λιγο στις μετακινησεις μαζι με την μπεμπα!!πρωι - απογευμα?? καλυτερα μεσημερακι προς απογευμα για να εχω αυτοκινητο??το μερος δεν με πειραζει!!οπου βολευει ολες!!

καραμελ αν ειχες κανει το εμβολιο θα σου ελεγα οτι θα ναι απ'αυτο η ανησυχια!!!!!!!!!

Το μεσημεράκι είναι αυτονόητο... 12 ξυπνάμε εμείς άλλωστε!!!:tongue:

Εγώ λογικά θα πάρω ταξάκι για Αγ. Δημήτριο γιατί με το λεωφορείο σώθηκα... ανά 30' περνάνε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κατερινακι καταπληκτικο το βιντεακι

σοφια λατρευω τα μανιταρια , παντα τα κοτσαρα παντου μεχρι που ξαφνικα γνωρισα τον μαριο .. συχενεται τα μανιταρια :?.. ξερεις τι καταπιεση τρωω ??

κοιταχτε!!! http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=25296

οπου θελετε δεν υπαρχει προβλημα, αλλα προτεινω και το σπιτι μου :wink:

αχ το έχω δει το σαιτ αυτό με τις στολές κ θελω να πάρω μια!!! αλλά είναι από 12μ κ πάνω!!!:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...