Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ΝΔεν λες καλυτερα που δεν θελει το χαμομυλι, το ιδιο με το σκονογαλο (χανει γευματα) και δινει και λιγοτερα θρεπτικα συστατικα!

επειδή το χαμομήλι είναι καταπραϋντικό,όχι τόσο για τη θρεπτική του αξία...άσε που θα της έκανε και καλό με τη δυσκοιλιότητά της...

by the way....εσάς που θηλάζουν τα μωρά σας κάνουν κακά κάθε μέρα;εμένα κάθε 3-4 μέρες κάνει δεν έχω πει τίποτα στην παιδίατρο γιατί πιστεύω οτι είναι έτσι η δικιά μου,δυσκοίλια σαν κι εμένα...και δεν παραπονιέται κιόλας...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από μασητικά έχω δει αυτό και φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν ξέρω πως θα της φανεί η υφή (έχουμε και την απέχθεια στις πιπίλες εμείς)

Και μετά αυτό της chicco

Εμείς κακάκια 1-3 φορές την ημέρα... από μένα πήρε :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

tatoum δε βγηκαν κ τοσο καλοι οι συντοπιτες μου-πεθερικα σου..... Αυτες ειναι πολυ ασχημες κουβεντες που λενε.... Υπομονη τι αλλο μπορεις να κανεις;; εμεις οι εκπαιδευτικοι ειμαστε ξ χειροτερη φαρα..χεχε!!!

Εμεις βγηκαμε περιπατο στη μικρη μας πολη κ τωρα ειμαστε για καφεδακι. Εχει τελειπ κΙρο

ωραία γιατί εδω.......London baby!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Για μασιτικο κι εγω στην μεγαλη ειχα την φραουλα αλλα ειναι ακομα στο υπογειο σε καποια κουτα με βρεφικα παιχνιδια της (Ελλαδα τις μετακομησεις μου μεσα :mad:). Στον μικρο αγορασαμε μια ντουντουκα απο αραβικη εταιρια που μεσα εχει νερο αντι για αλλο υγρο. Αρκει να μπαινει ψηγειο για να τους δροσιζει τα ουλα και να μπορουν να το πιανουν. Στην αρχη ή το κρατουσα εγω ή αυτοσφαλιαριζοταν γιατι δεν καταλαβενε να γυρισει τον καρπο για να το βαλει στο στομα χεχε! Αυτο που ελενχω εγω ειναι το υγρο που εχει μεσα και οι "ραφες" του πλαστικου να ειναι ασφαλοι (οσο καταλαβαινω φυσικα). Απ τα δαχτυλα του δινω τις κλειδωσεις (που βγαινουν κοκκινες απ την αλωνιστηκη-στομα) γιατι αν του δωσω την ακρη, προσπσθει να δαγκωσει νυχι και μετα σφαδαζει, 1 φορα το κανε, 2, ε! την τριτη του εδωσα κλειδωση.

Απ τη 1 μ αρεσει παρα πολυ να αγοραζω πραγματα για τα μικρα και απ την αλλη κλαιω τα παιχνιδια της Ελισαβετ που νομιζα οτι θα τα χαρει και ο μικρος... Πιραμε και αυτα http://kidloo.com/winfun-grow-with-me-melody-gym.html και http://www.dancingbeartoys.com/learning-curve/gardenbug-foot-finder-and-wrist-rattle-set/79671427111/ με πιο πολλα χρωματα ομως (μαλον πιο παλιο "μοντελο")

Η βλακεια του κοσμου σιγουρα δεν εχει ορια και πριν τα μικρα δεν με ενοιαζε τιποτα, παταγα ενα ξεχεσιμο και ησιχαζα (ή αδιαφορουσα στα πεθερικα), οταν ομως αυτα που λεει καπιος επηρεαζουν τα μικρα μου γινομαι τουρκος!

Νεμινα, απορω πως βγηκε τοσο διαφορετικος ο αντρας μου! Τα εχει καποια απ τα στραβα τους (οχι ολα) αλλα σε τοσο μικροτερο βαθμο! Και να σκευτεις οτι μεχρι να τους γνωρισω ηξερα πολλους ηπειροτες και ολοι ηταν πολυ καλα παιδια!

Ρινιω αν δεν ζοριζετε δεν ειναι δυσκιλιοτητα! Απλα δεν εχει τιποτα αχριστο το γαλα σου για να βγαλει και ειναι αναλογα και το μωρο! Η μεγαλη μου εκανε στις 3 μερες και ετυχε και στις 7 ενα διαστημα, ενω ο μικρος 3-4 φορες τη μερα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Από μασητικά έχω δει αυτό και φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν ξέρω πως θα της φανεί η υφή (έχουμε και την απέχθεια στις πιπίλες εμείς)

Και μετά αυτό της chicco

Εμείς κακάκια 1-3 φορές την ημέρα... από μένα πήρε :P[/QUOTE]

κι ο άντρας μου έτσι!!αφου του λέω "όλα σου τα πήρε,το χέσιμό σου δεν μπορούσε;" :tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Για μασιτικο κι εγω στην μεγαλη ειχα την φραουλα αλλα ειναι ακομα στο υπογειο σε καποια κουτα με βρεφικα παιχνιδια της (Ελλαδα τις μετακομησεις μου μεσα :mad:). Στον μικρο αγορασαμε μια ντουντουκα απο αραβικη εταιρια που μεσα εχει νερο αντι για αλλο υγρο. Αρκει να μπαινει ψηγειο για να τους δροσιζει τα ουλα και να μπορουν να το πιανουν. Στην αρχη ή το κρατουσα εγω ή αυτοσφαλιαριζοταν γιατι δεν καταλαβενε να γυρισει τον καρπο για να το βαλει στο στομα χεχε! Αυτο που ελενχω εγω ειναι το υγρο που εχει μεσα και οι "ραφες" του πλαστικου να ειναι ασφαλοι (οσο καταλαβαινω φυσικα). Απ τα δαχτυλα του δινω τις κλειδωσεις (που βγαινουν κοκκινες απ την αλωνιστηκη-στομα) γιατι αν του δωσω την ακρη, προσπσθει να δαγκωσει νυχι και μετα σφαδαζει, 1 φορα το κανε, 2, ε! την τριτη του εδωσα κλειδωση.

Απ τη 1 μ αρεσει παρα πολυ να αγοραζω πραγματα για τα μικρα και απ την αλλη κλαιω τα παιχνιδια της Ελισαβετ που νομιζα οτι θα τα χαρει και ο μικρος... Πιραμε και αυτα http://kidloo.com/winfun-grow-with-me-melody-gym.html και http://www.dancingbeartoys.com/learning-curve/gardenbug-foot-finder-and-wrist-rattle-set/79671427111/ με πιο πολλα χρωματα ομως (μαλον πιο παλιο "μοντελο")

Η βλακεια του κοσμου σιγουρα δεν εχει ορια και πριν τα μικρα δεν με ενοιαζε τιποτα, παταγα ενα ξεχεσιμο και ησιχαζα (ή αδιαφορουσα στα πεθερικα), οταν ομως αυτα που λεει καπιος επηρεαζουν τα μικρα μου γινομαι τουρκος!τι εννοείς;σου είπε κάτι η Ελισάβετ;

Νεμινα, απορω πως βγηκε τοσο διαφορετικος ο αντρας μου! Τα εχει καποια απ τα στραβα τους (οχι ολα) αλλα σε τοσο μικροτερο βαθμο! Και να σκευτεις οτι μεχρι να τους γνωρισω ηξερα πολλους ηπειροτες και ολοι ηταν πολυ καλα παιδια!

Ρινιω αν δεν ζοριζετε δεν ειναι δυσκιλιοτητα! Απλα δεν εχει τιποτα αχριστο το γαλα σου για να βγαλει και ειναι αναλογα και το μωρο! Η μεγαλη μου εκανε στις 3 μερες και ετυχε και στις 7 ενα διαστημα, ενω ο μικρος 3-4 φορες τη μερα!

να είσαι καλά βρε Tatumάκι!!ειδες που τελικά οι παλιές είναι....αλλιώς;;;;;και να σου πω το είχα άγχος,μεγάλο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δεν μου εχει πει κατι αλλα βλεπω τη φατσουλα της και τα νευρα της οταν προσπαθει να πει κατι και τη διακοπτουν για να πουν για τα αλλα εγγονια. Πχ τις προαλες Ε "παπου ειμαι αρρωστη και ποναει (παπους: "και ο μεγαλος αρρωστησε και μπλαμπλαμπλα) το κεφαλι μου και...." και νευρα η δικια σου και κανει χαζα για να τραβιξει την προσοχη του παπου με διαολιες, ενω μεχρι εκηνη την ωρα μονο να του μιλησει ηθελε! Και μετα τη ρωτανε ποιον αγαπαει πιο πολυ απο παπουδογιαγιαδες, λεει τη μαμα μου και αρχιζουν "ε βεβαια αφου τη βλεπει πιο πολυ και....." (Ξανθη εχουμε δικο μας σπιτι ομως που μας παραχωρησαν οι γονεις μου, εκει εχουμε τα πραγματα μας, τα επιπλα μας, ολα).

Ue8pp3.pngI307p3.png

γεια σας γεια σας!!

τατουμ εχω να πω πως παντου χορευει ο διαολος, τετοιου ειδους κωλοσυγκρισεις βλεπω σχεδον σε καθε οικογεινεια απο τους παππουδες συνηθως.

κι εγω παρμενη ειμαι με τα πεθερικα-κουνιαδα.. αμ που δε βοηθανε πουθενα εχουν και λογο για ολα. αφου ο Μαριος που γενικα απλα τα καταπινει και δεν τους απανταει σημερα πατησε φωνες γερες με τον πατερα του.. τωρα το εχουν βρει ολοι και μας περνουν συνεχεια τηλ. "και ρωτησατε αυτο για το σπιτι?? και ρωτησατε εκεινο?? κι αμα κλεισει η εταιρεια που δουλευει ο Μαριος?? :confused:" και δως του οοοολα τα αρνητικα του κοσμου, μας φερονται παντα λες και ειμαστε οι ηλιθιοι που δεν ξερουμε πως να ζησουμε, λες και τους ζητησαμε...:evil::evil:

κι εμεις κακακια καθε δευτερη μερα καμια φορα και τριτη... απο την αρχη ετσι

η παιδιατρος μας ειπε να παρουμε μασητικο αλλα να προτημισουμε αυτα που δεν εχουν χρωμα εχω δει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265318&itm=1366890&ct=11102&pid=40 αλλα κοιταζω μηπως βρω κατι λιγο πιο ομορφο :rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Δεν μου εχει πει κατι αλλα βλεπω τη φατσουλα της και τα νευρα της οταν προσπαθει να πει κατι και τη διακοπτουν για να πουν για τα αλλα εγγονια. Πχ τις προαλες Ε "παπου ειμαι αρρωστη και ποναει (παπους: "και ο μεγαλος αρρωστησε και μπλαμπλαμπλα) το κεφαλι μου και...." και νευρα η δικια σου και κανει χαζα για να τραβιξει την προσοχη του παπου με διαολιες, ενω μεχρι εκηνη την ωρα μονο να του μιλησει ηθελε! Και μετα τη ρωτανε ποιον αγαπαει πιο πολυ απο παπουδογιαγιαδες, λεει τη μαμα μου και αρχιζουν "ε βεβαια αφου τη βλεπει πιο πολυ και....." (Ξανθη εχουμε δικο μας σπιτι ομως που μας παραχωρησαν οι γονεις μου, εκει εχουμε τα πραγματα μας, τα επιπλα μας, ολα).

ααα...απο αυτά ένα σωρό...η γιαγιά μου σου λέω το έκανε σωρηδον!!δυστυχώς τα παιδιά θα αργήσουν να καταλάβουν το γιατί γίνεται αυτό αλλά νομίζω η κόρη σου αντιδράει πολύ σωστά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας γεια σας!!

τατουμ εχω να πω πως παντου χορευει ο διαολος, τετοιου ειδους κωλοσυγκρισεις βλεπω σχεδον σε καθε οικογεινεια απο τους παππουδες συνηθως.

κι εγω παρμενη ειμαι με τα πεθερικα-κουνιαδα.. αμ που δε βοηθανε πουθενα εχουν και λογο για ολα. αφου ο Μαριος που γενικα απλα τα καταπινει και δεν τους απανταει σημερα πατησε φωνες γερες με τον πατερα του.. τωρα το εχουν βρει ολοι και μας περνουν συνεχεια τηλ. "και ρωτησατε αυτο για το σπιτι?? και ρωτησατε εκεινο?? κι αμα κλεισει η εταιρεια που δουλευει ο Μαριος?? :confused:" και δως του οοοολα τα αρνητικα του κοσμου, μας φερονται παντα λες και ειμαστε οι ηλιθιοι που δεν ξερουμε πως να ζησουμε, λες και τους ζητησαμε...:evil::evil:

κι εμεις κακακια καθε δευτερη μερα καμια φορα και τριτη... απο την αρχη ετσι

η παιδιατρος μας ειπε να παρουμε μασητικο αλλα να προτημισουμε αυτα που δεν εχουν χρωμα εχω δει αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=265318&itm=1366890&ct=11102&pid=40 αλλα κοιταζω μηπως βρω κατι λιγο πιο ομορφο :rolleyes:

εμ κι εσεις γιατί σταματήσατε να δίνετε αναφορά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά πήρα τον πολυκρίκο και αυτό που είναι από 0+

Αντε να δούμε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εμ κι εσεις γιατί σταματήσατε να δίνετε αναφορά;

riniw μου δε φανταζεσαι ποσο δικιο εχεις, αμα κανουμε οτιδηποτε χωρις να τους παρουμε την αδεια μας τα κανουν τσουρεκια. κι ενταξει δε μιλας μια, δυο , τρεις καποια στιγμη θα ξεσπασεις δε γινεται. Εν τω μεταξυ μας πετροβολουν απο 3 μετωπα γιατι τα πεθερικα ειναι χωρισμενοι + η αδερφη του που ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει. εχει αυτο το της πεθερας "γνωριζω τα παντα" Χ 1000. Προχτες προσπαθουσε να με πεισει πως αυτη που τελειωσε ιεκ παιδοβρεφοκομος γνωριζει καλητερα απο εναν παιδιατρο τα σημαδια οτι καποιο παιδακι εχει το οποιοδηποτε προβλημα :rolleyes:

Προχτες προσπαθουσε να με πεισει πως αυτη που τελειωσε ιεκ παιδοβρεφοκομος γνωριζει καλητερα απο εναν παιδιατρο τα σημαδια οτι καποιο παιδακι εχει το οποιοδηποτε προβλημα :rolleyes:

Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου λίγο?

Αναλόγως τον παιδοβρεφοκόμο και τον παιδίατρο.... υπάρχουν διαβαθμίσεις και στους 2 (Από το 1 εως το 10!)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου λίγο?

Αναλόγως τον παιδοβρεφοκόμο και τον παιδίατρο.... υπάρχουν διαβαθμίσεις και στους 2 (Από το 1 εως το 10!)

συμφωνω, φυσικα και υπαρχουν , αυτο ακριβως της ειπα κι εγω.. αναλογως τον παιδιατρο και η απαντηση ηταν " δεν ξερεις εσυ, εγω ξερω πως οι παιδιατροι δε γνωριζουν..... μπλα μπλα μπλα"

riniw μου δε φανταζεσαι ποσο δικιο εχεις, αμα κανουμε οτιδηποτε χωρις να τους παρουμε την αδεια μας τα κανουν τσουρεκια. κι ενταξει δε μιλας μια, δυο , τρεις καποια στιγμη θα ξεσπασεις δε γινεται. Εν τω μεταξυ μας πετροβολουν απο 3 μετωπα γιατι τα πεθερικα ειναι χωρισμενοι + η αδερφη του που ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει. εχει αυτο το της πεθερας "γνωριζω τα παντα" Χ 1000. Προχτες προσπαθουσε να με πεισει πως αυτη που τελειωσε ιεκ παιδοβρεφοκομος γνωριζει καλητερα απο εναν παιδιατρο τα σημαδια οτι καποιο παιδακι εχει το οποιοδηποτε προβλημα :rolleyes:

ε,μα είσαι κακός άνθρωπος κι εσυ...

δεν ξέρουν απο το Ι.Ε.Κ. και ξέρουν απο τα Πανεπηστήμια;

πας καλά;;;;;;;:D:D:D

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...