Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγω τωρα με τη διατροφη τα εχασα της εγκτμοσυνης αργα κ σταθερα γιατι συμφωνα με τη διαιτολογο βγαινουν τοξινες στο γαλα αν χασεις αποτομα. -7 ειμαι απο οταν ξεκινησα με 2000 θερμιδες.

Βρε κοριτσια κ εμενα εχει γκρινια αλλα ην ημερα.

Σας εχω πει το γελιο με τη μπεμπα που κοιμαται ωρες ωρες βαρια σα βοδι κ μια μερα που τη φυλαγε η πεθερα μου νομιζε πως...πεθανε;;; την τσιμπαγε τη σκουνταγε

χαχαχαχαχα!!!!

εγω που είχα διαβάσει δίπλα στο φορουμ για ληθαργικό επεισόδιο και νόμιζα πως έπαθε κι η δικιά μου και πήγα και το ξύπνησα το μωρό στα καλά του καθουμένου;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α λέτε να τα πείραξε η πανσέληνος εχθές και να είχαν τσαταλιαστεί τα νεύρα τους???? Πάντωσ σήμερα ήρεμα τα πράγματα μέχρι στιγμής.

Για το σπίτι εμείς δίναμε 450, το πήγαμε απο τον Μάιο 380 και αυτό που βρήκαμε τώρα είναι 300, οπότε θα κάνουμε και οικονομία χεχε!

Να πω την αλήθεια θεωρώ ότι ιδανικός καιρός για μετακομίσεις είναι ο Σεπτέμβριος, μιας και έχω μετακομίσει όλες τις εποχές ( :tongue: ), αλλά αφού τώρα έτυχε τι να κάνουμε θα βολευτούμε και χειμώνα.

Για πακετάρισμα μην μου μιλάς καθόλου kella, δεν έχω αρχίσει καν να το σκέφτομαι

αμ!έτσι πες...δε το είχα σκεφτεί αλλά σαν να έχεις δίκιο,σεληνιασμός πρέπει να ήταν!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Κατερινα ειναι για μεχρι 9 κιλα.

Ρινιω καλημερα και σε σενα! Υπομονη γλυκια μου... καταφερνεις τουλαχιστον να κοιμασε μεσα στη μερα?

Μετα απο 10+ μερες που δεν κοιμομουν σχεδον καθολου σημερα κοιμηθικαααααα 10-2 και 2,30-7,00!!! Τωρα ο μικρος κοιματε αλλα ξυπνισε η μεγαλη χαχαχα. Το εχω ξαναπει σιγουρα αλλα αν ηταν το πρωτο μου θα ειμουν η πιο ξεκουραστη μαμα του κοσμου :(. Το σελινιασμα μας επιασε εμας σημερα το πρωι... νευρα και τα μυαλα στα καγκελα ο μικρος, πανα καθαρη, γαλα δεν ηθελε και μονο αγγαλια.. η μεγαλη να θημωνει που εκλαιγε ολη την ωρα και δεν μπορουσα να της κανω πρωινο! Τον ακουμπουσα κατω και σφαδαζε, τον επαιρνα αγγαλια και εκανε σαν κουρασμενος αλλα το ματι γαριδα. Πριν 5 λεπτα (αφου δοκιμασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τον εκοψα βολτες και καμια ωριτσα) ειπα να τον αφησω στο καροτσι να ασχοληθω με τη μεγαλη λιγο και ας κλαιει (5 λεπτα ελεγα το πολυ), τον εβαλα και... κοιμηθικε στο λεπτο... θα με τρελανει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δεν το εγραψα οταν εγινε γιατι ειναι ασχετο με τα μικρα μας αλλα δεν μπορω... θα σκασω!

Τη μερα που πηγαμε τα μικρα στο νοσοκομειο και μας ακυρωσαν τα μισα φαρμακα, ο αντρας μου πηρε τηλ. τον πατερα του να του πει οτι ειναι ολα οκ. Μας αρχισε ο πατερας του "ετσι ειναι και ο ανηψιος (3χρ) τον πηγαν στο γιατρο και ειναι στα ορια για πνευμονια, σαν εσας (?). Τους ειχαν δωσει αερολιν και δεν το δωσαν γιατι παχαινει (ο μικρος εχει προβλημα με τα κιλα απο 8 μηνων απο... σαβουροφαγια)"

Ειναι δυνατον να συγκρινουν την ιωση χωρις πυρετο και αφου τους ειπαμε οτι η αντιβιωση ηταν μ@λ@κι#ς του γιατρου (ουτε δικια του να ηταν η φαρμακοβιομηχανια) και ολα καλα με τους πυρετους και την οριακη πνευμονια? Πως γινετε ενας γονιος να μη δινει φαρμακο στο παιδι του γιατι "παχαινει"???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Δεν το εγραψα οταν εγινε γιατι ειναι ασχετο με τα μικρα μας αλλα δεν μπορω... θα σκασω!

Τη μερα που πηγαμε τα μικρα στο νοσοκομειο και μας ακυρωσαν τα μισα φαρμακα, ο αντρας μου πηρε τηλ. τον πατερα του να του πει οτι ειναι ολα οκ. Μας αρχισε ο πατερας του "ετσι ειναι και ο ανηψιος (3χρ) τον πηγαν στο γιατρο και ειναι στα ορια για πνευμονια, σαν εσας (?). Τους ειχαν δωσει αερολιν και δεν το δωσαν γιατι παχαινει (ο μικρος εχει προβλημα με τα κιλα απο 8 μηνων απο... σαβουροφαγια)"

Ειναι δυνατον να συγκρινουν την ιωση χωρις πυρετο και αφου τους ειπαμε οτι η αντιβιωση ηταν μ@λ@κι#ς του γιατρου (ουτε δικια του να ηταν η φαρμακοβιομηχανια) και ολα καλα με τους πυρετους και την οριακη πνευμονια? Πως γινετε ενας γονιος να μη δινει φαρμακο στο παιδι του γιατι "παχαινει"???

εεεε!!!ψάχνεις κι εσυ να βρεις λογική στο παράλογο...δεν το ξέρεις -κι είσαι και σπουδαγμένη :tongue:- οτι παχαίνουν τα φάρμακα;;;;;;;;

Βρε Μυρσίνη τα πεθερικά σου μου θυμίζουν την θεία του Νίκου...πρέπει απλως να πουν κάτι..για να το πουν!!!Για να έχουν γνώμη και άποψη στο θέμα!!!Μη δίνεις σημασία....

Ρώτησες αν κοιμάμαι μες στη μέρα...αν ξαπλώσω λίγο το μεσημέρι κι αυτό ήταν!Το πρόβλημά μου είναι οτι ξυπνάει ανα 2ωρο και το βράδυ..Χτες κοιμήθηκε κατα τις 11 και ξύπνησε στις 1:30...ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι μου στις 2:30...κατά τις 4:30 ξύπνησε,πήρα το μαξιλάρι μου,ξάπλωσα μαζί της στο κρεβάτι του Νίκου που είναι στο δωματιό της,και αφού είμασταν με το βυζί αγκαζέ,ξύπνησε 8:15 και σηκώθηκα κι εγω γιατί δεν είχε νόημα να ξαναέπεφτα εκείνη την ώρα για ύπνο..

αν...λέω ΑΝ το βράδυ της δίνω κι ένα μπουκάλι συμπλήρωμα θα εξασφαλίσω λίγες ώρες ύπνου παραπάνω ή είναι στο παιδί;φοβάμαι μην την πατήσω και μετά κοπεί ο θηλασμός,που δεν το θέλω..Χαμομήλι δεν πίνει να της έκανα λιγάκι να ηρεμούσε να κοιμηθεί σερί τουλάχιστον ένα 4ωρο..Νεογέννητη πάντως όταν τη φέραμε το βράδυ έτσι κοιμόταν,σερί 4ωρα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εεεε!!!ψάχνεις κι εσυ να βρεις λογική στο παράλογο...δεν το ξέρεις -κι είσαι και σπουδαγμένη :tongue:- οτι παχαίνουν τα φάρμακα;;;;;;;;

Βρε Μυρσίνη τα πεθερικά σου μου θυμίζουν την θεία του Νίκου...πρέπει απλως να πουν κάτι..για να το πουν!!!Για να έχουν γνώμη και άποψη στο θέμα!!!Μη δίνεις σημασία....

Ρώτησες αν κοιμάμαι μες στη μέρα...αν ξαπλώσω λίγο το μεσημέρι κι αυτό ήταν!Το πρόβλημά μου είναι οτι ξυπνάει ανα 2ωρο και το βράδυ..Χτες κοιμήθηκε κατα τις 11 και ξύπνησε στις 1:30...ξαναξάπλωσα στο κρεβάτι μου στις 2:30...κατά τις 4:30 ξύπνησε,πήρα το μαξιλάρι μου,ξάπλωσα μαζί της στο κρεβάτι του Νίκου που είναι στο δωματιό της,και αφού είμασταν με το βυζί αγκαζέ,ξύπνησε 8:15 και σηκώθηκα κι εγω γιατί δεν είχε νόημα να ξαναέπεφτα εκείνη την ώρα για ύπνο..

αν...λέω ΑΝ το βράδυ της δίνω κι ένα μπουκάλι συμπλήρωμα θα εξασφαλίσω λίγες ώρες ύπνου παραπάνω ή είναι στο παιδί;φοβάμαι μην την πατήσω και μετά κοπεί ο θηλασμός,που δεν το θέλω..Χαμομήλι δεν πίνει να της έκανα λιγάκι να ηρεμούσε να κοιμηθεί σερί τουλάχιστον ένα 4ωρο..Νεογέννητη πάντως όταν τη φέραμε το βράδυ έτσι κοιμόταν,σερί 4ωρα...

Νομιζω στο παιδι ειναι... Ολες οι φιλες μου ή θηλασαν πολυ λιγο (40 μερες) ή καθολου και τα μωρακια ή ξυπναγαν ή ειχαν κολικους, αλεργιες, αναγωγες... Δεν λες καλυτερα που δεν θελει το χαμομυλι, το ιδιο με το σκονογαλο (χανει γευματα) και δινει και λιγοτερα θρεπτικα συστατικα!

Αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ με τα πεθερικα ειναι η συγκρηση αναμεσα στα εγγονια και μια ζωη τα αλλα να βγαινουν καλυτερα, δυνατοτερα, ομορφοτερα, εξιπνοτερα και μαλιστα μπροστα στα μικρα! Οταν μιλησε η κορη μου ολο λεγαν "τα κοριτσια μιλανε νωριτερα και τα αγορια περπατανε νωριτερα" (ο μεγαλος εγγονος ειναι 1 χρονο μικροτερος). Τα αγορια τους περπατησαν στην ιδια ηλικια με την Ελισαβετ και μιλισαν αργοτερα και μετρουσαν μερες για να μας πεισουν οτι περπατησαν νωριτερα και φυσικα μιλησαν στην "ιδια" ηλικια, χωρις ομως να κοιτανε ποσα λεγαν και ποσο καθαρα... Δεν θελω τα παιδια μου να ειναι πρωτα και καλυτερα (στα ματια μου θα ειναι τα καλυτερα οτι κι αν ειναι... μαμα τους ειμαι), να ναι καλα με νοιαζει και να μην νιωθουν οτι τα συγκρινουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μιλανε με τον παπου και τη γιαγια! Για μενα χεστ!κα. Τους ειπε ο Τζουε οτι ειμαι η μονη που τη γλυτωσα (τοσα καταλαβε κι αυτος) και του απαντισαν οτι ειναι επιδη γεννησα(!), μου φανηκε χαζο και αστειο (κι ας εκει αρπαχτικε ο Τζουρ) και δεν εκατσα να σκασω, αλλα συγκρηση μεχρι και σε αρρωστιες???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Νομιζω στο παιδι ειναι... Ολες οι φιλες μου ή θηλασαν πολυ λιγο (40 μερες) ή καθολου και τα μωρακια ή ξυπναγαν ή ειχαν κολικους, αλεργιες, αναγωγες... Δεν λες καλυτερα που δεν θελει το χαμομυλι, το ιδιο με το σκονογαλο (χανει γευματα) και δινει και λιγοτερα θρεπτικα συστατικα!

Αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ με τα πεθερικα ειναι η συγκρηση αναμεσα στα εγγονια και μια ζωη τα αλλα να βγαινουν καλυτερα, δυνατοτερα, ομορφοτερα, εξιπνοτερα και μαλιστα μπροστα στα μικρα! Οταν μιλησε η κορη μου ολο λεγαν "τα κοριτσια μιλανε νωριτερα και τα αγορια περπατανε νωριτερα" (ο μεγαλος εγγονος ειναι 1 χρονο μικροτερος). Τα αγορια τους περπατησαν στην ιδια ηλικια με την Ελισαβετ και μιλισαν αργοτερα και μετρουσαν μερες για να μας πεισουν οτι περπατησαν νωριτερα και φυσικα μιλησαν στην "ιδια" ηλικια, χωρις ομως να κοιτανε ποσα λεγαν και ποσο καθαρα... Δεν θελω τα παιδια μου να ειναι πρωτα και καλυτερα (στα ματια μου θα ειναι τα καλυτερα οτι κι αν ειναι... μαμα τους ειμαι), να ναι καλα με νοιαζει και να μην νιωθουν οτι τα συγκρινουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μιλανε με τον παπου και τη γιαγια! Για μενα χεστ!κα. Τους ειπε ο Τζουε οτι ειμαι η μονη που τη γλυτωσα (τοσα καταλαβε κι αυτος) και του απαντισαν οτι ειναι επιδη γεννησα(!), μου φανηκε χαζο και αστειο (κι ας εκει αρπαχτικε ο Τζουρ) και δεν εκατσα να σκασω, αλλα συγκρηση μεχρι και σε αρρωστιες???

αν είναι θέμα σύγκρισης,θα υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και με τα ΠΑΝΤΑ!!!!

αλλά μήπως το θέμα είναι παλαιότερο;;;μήπως,λέω εγω τώρα,συνέκριναν και τα παιδιά τους γι'αυτό συγκρίνουν και τα εγγόνια;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Παρομοιες φασεις (μικρα διαστηματα μονο), περασα με τη μεγαλη και τωρα με την αλματοιωση (φονηκος συνδιασμος) σε ενιωσα για τα καλα... Ξυπνουσε καθε 3 και λιγο, 1 για φαι, 1 λογο μυτης και σε καθε ζορισμα-γκρινια εκανε και λιγη διαρροια και αλλαζα πανες, μολις κοιμοταν ετρεχα να τσεκαρω την μεγαλη για αντιπυρετικο και αγγαλια με την κουπα του καφε... Κουραγιο και θα περασει και αυτο! Τα ουλα της πως ειναι? Μηπος εχει πονακια απ τα δοντακια που κατεβενουν και με το που αλλαζει φαση υπνου τα νιωθει και ξυπναει?

Ue8pp3.pngI307p3.png

αν είναι θέμα σύγκρισης,θα υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και με τα ΠΑΝΤΑ!!!!

αλλά μήπως το θέμα είναι παλαιότερο;;;μήπως,λέω εγω τώρα,συνέκριναν και τα παιδιά τους γι'αυτό συγκρίνουν και τα εγγόνια;

Αυτο σιγουρα! Εγω εκανα το λαθος να παντρευτω τον "κακο" γιο, αρα δεν φτανω ουτε στο μικρο δαχτυλακι την αλλη νυφη και φυσικα δεν κουραζομαι-αρρωστενω κτλ. Ειναι ομως και εκπαιδευτικοι τρομαρα τους...

Μαλον εγω ειμαι χαζη και δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε 1 γονιος να διαχοριζει τα παιδια του αλλα παει στο καλο αυτο (δεν ξερω ποσο το δειχναν οταν ηταν μικρα) αλλα να διαχωριζεις μωρα και νηπια και να κανεις συγκρισεις μπροστα τους, μου φενετε τελειος αρρωστο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αυτές οι συγκρίσεις συνέχεια για το ποιός την έχει μεγαλύτερη ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Εμείς εδώ και 3 μέρες όταν πάμε για νάνι γύρω στις 00.00 την πιάνουν τα διαούλια της και κοιμόμαστε μετά τις 3! Ποιος ξέρει τι της φταίει... ξαπλωμένη δε θέλει, καθιστή δε θέλει, όρθια μόνο για λίγο αντέχει πφφφ απλά κάνω υπομονή!

Μετά βέβαια κοιμόμαστε σερί 8-9 ώρες... η αλλαγή θέσης/στήθους γίνεται στον μισο-ύπνο μηχανικά 3-4 φορές!

Έχω και μια δίψα τρελή το βράδυ... στεγνώνει το στόμα μου! Αδειάζω 1 λίτρο κάθε φορά!

tatum ξέρω ότι σου τη δίνει αλλά δε θα τρελλαθείς κιόλας με τον κάθε ηλίθιο!

Ατάκα αγαπημένου συγγραφέα

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

― William Gibson

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Παρομοιες φασεις (μικρα διαστηματα μονο), περασα με τη μεγαλη και τωρα με την αλματοιωση (φονηκος συνδιασμος) σε ενιωσα για τα καλα... Ξυπνουσε καθε 3 και λιγο, 1 για φαι, 1 λογο μυτης και σε καθε ζορισμα-γκρινια εκανε και λιγη διαρροια και αλλαζα πανες, μολις κοιμοταν ετρεχα να τσεκαρω την μεγαλη για αντιπυρετικο και αγγαλια με την κουπα του καφε... Κουραγιο και θα περασει και αυτο! Τα ουλα της πως ειναι? Μηπος εχει πονακια απ τα δοντακια που κατεβενουν και με το που αλλαζει φαση υπνου τα νιωθει και ξυπναει?

δεν ξέρω,υποψιάζομαι κι εγω δοντάκια γιατί χώνει τη μπουνίτσα στο στόμα αλλά κι όταν της δίνω μασητικά παιχνίδια δαγκώνει με μανία...εν τω μεταξύ είναι άσπρα τα ούλα σε μερικά σημεία,άρα συμπεραίνω οτι ετοιμάζεται για δοντάκια ο οργανισμός...η πεθερά μου λέει ο κουνιάδος μου έβγαλε το πρώτο στους 4 μήνες οπότε ενδέχεται αλλά δεν έχει γκρίνια καθόλου...ούτε πυρετούς,διάρροιες ή άλλα συναφή της οδοντοφϋίας...η πεθερά μου λέει οτι μας κοροϊδεύει!!!!!και για να σου είμαι ειλικρινής τείνω να το πιστέψω!!!!!!!!::rolleyes::rolleyes:

Στο θέμα της σύγκρισης....τί πάει να πει είναι εκπαιδευτικοί;;;;;;;κι η συννυφάδα μου εκπαιδευτικός είναι,δασκάλα δημοτικού που πήρε μάλιστα και το πτυχίο στην 4ετία αλλά έχω ακούσει ΤΙΣ κοτσάνες απο το στόμα της...με πρώτη και κορυφαία ότι επειδή ήθελα πολύ αγοράκι (λόγω του ονόματος αλλά και προτίμησης!) οτι θα γλωσσοφάω το παιδί και θα πάθει τίποτα επειδή είναι κορίτσι...(το θυμήθηκα και συγχύστηκα πάλι..εννοείται οτι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ την κοράκλα μου με τίποτα!!!!)

Πιστεύω οτι οι γονείς ΙΣΩΣ να έχουν λιιιιιιιιίγη παραπάνω αδυναμία σε κάποιο παιδί τους..αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις αδικίες...κι επειδή η γιαγιά μου δικαιολογούσε πάντα τη 1 θεία μου και τον θείο μου (καλά αυτός ήταν κι ο μικρότερος) και εγω μεγάλωσα με αυτό δεν μου φαίνεται περίεργο!!!

Μην στέκεσαι εκεί γιατί θα αναλώνεσαι πάντα...το είπες μόνη σου...:

Δεν θελω τα παιδια μου να ειναι πρωτα και καλυτερα (στα ματια μου θα ειναι τα καλυτερα οτι κι αν ειναι... μαμα τους ειμαι), να ναι καλα με νοιαζει

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatoum δε βγηκαν κ τοσο καλοι οι συντοπιτες μου-πεθερικα σου..... Αυτες ειναι πολυ ασχημες κουβεντες που λενε.... Υπομονη τι αλλο μπορεις να κανεις;; εμεις οι εκπαιδευτικοι ειμαστε ξ χειροτερη φαρα..χεχε!!!

Εμεις βγηκαμε περιπατο στη μικρη μας πολη κ τωρα ειμαστε για καφεδακι. Εχει τελειπ κΙρο

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αχ Ρηνιώ κι εμάς τα ούλα μας άσπρα είναι εδώ και 3 εβδομάδες... μπουνίτσες στο στόμα και όπως την κρατάω μου μασάσάει τον αντίχειρα με ευχαρίστηση.

Πρέπει να της πάρω και κανά μασητικό της προκοπής..

Τι προτείνετε οι παλιές???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχ Ρηνιώ κι εμάς τα ούλα μας άσπρα είναι εδώ και 3 εβδομάδες... μπουνίτσες στο στόμα και όπως την κρατάω μου μασάσάει τον αντίχειρα με ευχαρίστηση.

Πρέπει να της πάρω και κανά μασητικό της προκοπής..

Τι προτείνετε οι παλιές???

εγω της έχω ένα της Fischer Price που είναι σαν φράουλα αλλά ίσως και να μην είναι το σωστό,καλά έκανες και ρώτησες...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...