Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εγω ετοιμαζομαι για αθλο :tongue: μετακομιζουμε την αλλη βδομαδα, τελος του μηνα. Ηταν κριμα αφου το βρηκαμε το σπιτακι το ομορφο να πληρωσουμε αλλο ενα μηνα εδω. 400? θα δινουμε αλλα ειναι καινουριο (2006) γιουπι γιουπι με ασνσερ(εδω δεν ειχαμε και ειμαι στον 2ο), μεγαλες βεραντες γυρω γυρω (ουτε απ'αυτο ειχαμε, κατι ριμαδομπαλκονακια ειναι) πολλαντουλαπια στην κουζινα, πασο, μεγαλη σαλοτραπεαρια, τζακι, ανετες κρεβατοκαμαρες με εντοιχισμενες ντουλαπες μεχρι επανω, κανονικο μπανιο που εδω για να κανουμε μπανιο μαζι το παιδι μπαιναμε με τα πλαγια και κοπαναγαμε τα κεφαλια μας, ειναι σε πλατεια η θεα οποτε δε μου κλεινει ο οριζοντας και αποθηκη στο υπογειο :D

υ.γ. σημερα ειπαν στο Μαριο απο τη δουλεια οτι μαλλον θα τον στειλουν Θεσσαλονικη για τρεις μερες τελος του μηνα :eek: χαχαχα ε ρε γλεντια τι θα ζησω...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα κελλα αψογο το νεο σπιτι. Τατουμ με γεια το ρηλαξακι σας. Κι εμενα μου ειπε η παιδ πως εχει πρησμενα ουλα αλλα δεν ειναι ακομη για δοντια. Παει κ το σαλιο συννεφο. Παντως γκρινιαζει λιγο κ αναπαυεται μονο αν της τριβω τα ουλα. Πιπιλα δε θελει πνιγεται

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερούδια!!!!

Ψάχνω στο amazon και έχω βρεί πολύ ωραία φορέματα θηλασμού...

Άντε γιατί το σκεφτόμουν τι θα κάνω στη βάφτιση...:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

eΕγω παντως που θηλαζα στα προηγούμενα που τα βαπτισα 3 μ. δεν ειχα προβλημα. Θηλασα πριν την εκκλησια κ στο αμαξι μετα αφου σηκωσα λιγο...τα φουστανια μου! χεχε! Ενταξει ειπαμε δημοσιος θηλασμος αλλα οχι κ δημοσιο...ξεβρακωμα!!!!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια απο το αγωνιστικό Χαϊδάρι!!!

Ο ύπνος μας συνεχίζει να είναι αναστατος...τα νέυρα μου απο την κακο-κοιμισιά έχουν τσαταλιάσει,αλήθεια..Εχτές πάλι σαν γαλλικό 8 κοιμήθηκα αφού κοιμηθήκαμε παρέα στο ημίδιπλο που είναι στο δωμάτιό της..υποτίθεται οτι θα την τάϊζα και θα επέστρεφα στη νυφική παστάδα (:tongue::tongue::tongue::tongue:) αλλά τελικά στις 6 ξύπνησε ο πατέρας της,σηκώθηκα κι εγω και την άλλαξα γιατί είχε πολλά τσίσα και μέχρι να την ξαναταΐσω πήγε 7:30 και αφού πήγα στο κρεβάτι μου μετα απο 1 ωρα άρχισε τη γκρίνια όπου και την πήρα μαζί μου.............δεν μπορω να σηκώνομαι κάθε μέρα στις 10-10:30..........

Κατερίνα δεν έχει ωράριο φαγητού,δυστυχως...οτι ώρα θέλει κι όσο θέλει της δίνω στήθος.

Μαρκέλλα μου με το καλό!!!!Καλορίζικο!!Λες κι εμένα πάλι άλμα να περνάει;

Marant καλορίζικο κι εσείς!!!

Tatum ωραίο ριλαξ!!!Εμένα μου τα δάνεισαν όλα και δεν της έχω αγοράσει τίποτα απο αυτά καινούργιο...ακόμα και τα ρούχα και τα φορμάκια της και τα ζιπουνάκια,δανεικά...Και πόσο λαχταρούσα να αγόραζα ούτε που φαντάζεσαι...τί να κάνω;;Υπομονή...θα τα πάρω όλα στο γιο μου καινούργια!!!!!;););)

Σοφία μου νωρίς δεν είναι να κοιτάς;;Μάιο δεν την έκλεισες τη βάφτιση;

Κατά τ'αλλα...δεν μου φεύγει απο το μυαλό η περίπτωση που σας έβαλα με link απο το youtube...μιλάμε για κλάμα..μήπως δεν είμαι καλά;είναι λογικό να στεναχωριέμαι έτσι για "ξένα" παιδιά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες :D

ειρηνακι πολυ πιθανο να αλματιζετε :tongue:

ειπε ο Μ στη μανα του οτι μετακομιζουμε κι απαντησε πως τετοια εποχη δεν κανουν μετακομισεις και να την κανουμε μετα το Πασχα :confused::confused:

κι αμα την κανουμε τοτε λεει μπορει και να ερθει να βοηθησει... (λες και περιμενα απο κει βοηθεια)

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες :D

ειρηνακι πολυ πιθανο να αλματιζετε :tongue:

ειπε ο Μ στη μανα του οτι μετακομιζουμε κι απαντησε πως τετοια εποχη δεν κανουν μετακομισεις και να την κανουμε μετα το Πασχα :confused::confused:

κι αμα την κανουμε τοτε λεει μπορει και να ερθει να βοηθησει... (λες και περιμενα απο κει βοηθεια)

γιατί τί είναι και δεν κάνουν μετακομίσεις;;

πως εκνευρίζομαι άμα ο άλλος έχει ρε παιδί μου για ΟΛΑ μια κουβέντα...με πέτυχε μια μέρα η θεία του Νίκου (η γνωστή!!) που μπανιάριζα τη μικρή και είδε που είχα τα ρουχαλάκια της πάνω στο καλοριφερ,να της τα βάλω ζεστά όσο γίνεται και τί μου λέει;Μη του τα βάζεις του παιδιού καυτά τα ρούχα!:confused::confused:

Στην ίδια περιοχή βρήκατε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

eΕγω παντως που θηλαζα στα προηγούμενα που τα βαπτισα 3 μ. δεν ειχα προβλημα. Θηλασα πριν την εκκλησια κ στο αμαξι μετα αφου σηκωσα λιγο...τα φουστανια μου! χεχε! Ενταξει ειπαμε δημοσιος θηλασμος αλλα οχι κ δημοσιο...ξεβρακωμα!!!!!

Χαχαχα όχι ρε συ και σκόπευα να κάνω και pole dancingστη βάφτιση :tongue::tongue::tongue:

Κοιτάω από τώρα για να ξέρω τιμές στύλ και site ;)

Εδώ έχω βαλθεί να αδυνατήσω λίγο εννοείται ότι δε θα το πάρω από τώρα;)

Είχαμε ξενύχτι το βράδυ (23.30 μέχρι τις 3.30) και γενικώς χθές ήταν μέρα της γκρίνιας, δε μπορούσα να την αφήσω κάτω ούτε για 5'

Σήμερα είναι καλύτερα, πρόλαβα να κάνω 10' κοιλιακούς 15' ποδήλατο και να φάω και πρωινό:D

Εμείς βγάζουμε τα πάντα, και πολύ σαλάκι αλλά σαλιάρες δε της βάζω... θα γίνει που θα γίνει &$@#@ καπέλο, στο τέλος της ημέρας αλλάζουμε φορμάκι :tongue:

Μη τυχόν και φάω πίτσα με πολλά μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς ή πιω αναψυκτικά και βλέπω βλέννα στα κακάκια:? Πφφφ, θα μιλήσω και με την παιδίατρο για το θέμα την επόμενη εβδομάδα που θα τη δούμε.

Επίσης μετά τις νυχτερινές μάσες που είχα ξαναρχίσει άρχισε και η ΓΟΠ μου να χειροτερεύει... τάση για εμετό μετά το γεύμα σε σημείο αηδίας οπότε κομμένες οι βλακείες!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

γιατί τί είναι και δεν κάνουν μετακομίσεις;;

πως εκνευρίζομαι άμα ο άλλος έχει ρε παιδί μου για ΟΛΑ μια κουβέντα...με πέτυχε μια μέρα η θεία του Νίκου (η γνωστή!!) που μπανιάριζα τη μικρή και είδε που είχα τα ρουχαλάκια της πάνω στο καλοριφερ,να της τα βάλω ζεστά όσο γίνεται και τί μου λέει;Μη του τα βάζεις του παιδιού καυτά τα ρούχα!:confused::confused:

Στην ίδια περιοχή βρήκατε;

ααα ειρηνη μου δεν ειναι οτι η πεθερα μου εχει μια κουβεντα για ολα, δεν καταλαβες καλα, ειναι απλο.. τα ξερει ΟΟΟΟΟΛΑ απο μανικιουρ μεχρι πυρινικη φυσικη και παντα εχει και το παραδειγμα του γνωστου της κουμπαρας του ξαδερφου της φιλης της.. :|

ναι πεντε στενα πιο κατω ειναι..

καραμελα κι εγω θελω να χασω ως τη βαφτιση αλλα δε με βλεπω...

βλεπω εχτες καλοπερασαμε ολες :tongue:

Διαφημίσεις

ααα ειρηνη μου δεν ειναι οτι η πεθερα μου εχει μια κουβεντα για ολα, δεν καταλαβες καλα, ειναι απλο.. τα ξερει ΟΟΟΟΟΛΑ απο μανικιουρ μεχρι πυρινικη φυσικη και παντα εχει και το παραδειγμα του γνωστου της κουμπαρας του ξαδερφου της φιλης της.. :|

ναι πεντε στενα πιο κατω ειναι..

καραμελα κι εγω θελω να χασω ως τη βαφτιση αλλα δε με βλεπω...

βλεπω εχτες καλοπερασαμε ολες :tongue:

Ξερόλα Πανεξυπνοπούλου με το όνομα και αυτή ε???

Αχαχαχα δεν παλεύονται με τίποτα!

Κέλλα εμείς που θηλάζουμε δεν κάνει και να χάσουμε πολλά κιλά γρήγορα ούτε και πολλή γυμναστική. (μέχρι1,5 το μήνα διάβασα κάπου:rolleyes:)

Εσύ τώρα με τη μετακόμιση, σήκω κάτσε τράβα στρώξε όσο να πείς είναι και λίγη άσκηση ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ξερόλα Πανεξυπνοπούλου με το όνομα και αυτή ε???

Αχαχαχα δεν παλεύονται με τίποτα!

Κέλλα εμείς που θηλάζουμε δεν κάνει και να χάσουμε πολλά κιλά γρήγορα ούτε και πολλή γυμναστική. (μέχρι1,5 το μήνα διάβασα κάπου:rolleyes:)

Εσύ τώρα με τη μετακόμιση, σήκω κάτσε τράβα στρώξε όσο να πείς είναι και λίγη άσκηση ;)

ετσι κι αλλιως απο το χερι μου θα περασουν σχεδον ολα οποτε εβελπιστω..

εγω εκανα παπαρια επειδη εβγαλα οοοολη την εγκυμοσυνη με παρα πολλους εμετους με το που γεννησα επεσα με τα μουτρα.. και το αποτελεσμα?? +4 κιλα και τωρα κοιταω να το μαζεψω

ετσι κι αλλιως απο το χερι μου θα περασουν σχεδον ολα οποτε εβελπιστω..

εγω εκανα παπαρια επειδη εβγαλα οοοολη την εγκυμοσυνη με παρα πολλους εμετους με το που γεννησα επεσα με τα μουτρα.. και το αποτελεσμα?? +4 κιλα και τωρα κοιταω να το μαζεψω

εγω πάλι επειδή δεν έχω ζυγιστεί μετά τα Χριστούγεννα δεν ξέρω στα πόσα μείον είμαι τώρα!απλώς επειδή παρατηρώ τα ρούχα μου εβδομάδα με την εβδομάδα οτι στρώνουν και μπαίνουν καλύτερα λέω:οκ!χάσαμε!!!

αλλά είναι το πρήξιμο που φεύγει ακόμα βρε κορίτσια,περίπου στο 9μηνο νομίζω θα ξεκινήσει να επανέρχεται ο οργανισμός σε ισορροπία..εγω πάντως φτύνομαι κιόλας στον καθρέφτη σε σχέση με άλλες που βλέπω και που ξέρω,ειμαι μοντέλο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγω τωρα με τη διατροφη τα εχασα της εγκτμοσυνης αργα κ σταθερα γιατι συμφωνα με τη διαιτολογο βγαινουν τοξινες στο γαλα αν χασεις αποτομα. -7 ειμαι απο οταν ξεκινησα με 2000 θερμιδες.

Βρε κοριτσια κ εμενα εχει γκρινια αλλα ην ημερα.

Σας εχω πει το γελιο με τη μπεμπα που κοιμαται ωρες ωρες βαρια σα βοδι κ μια μερα που τη φυλαγε η πεθερα μου νομιζε πως...πεθανε;;; την τσιμπαγε τη σκουνταγε

HgqOp3.png

Α λέτε να τα πείραξε η πανσέληνος εχθές και να είχαν τσαταλιαστεί τα νεύρα τους???? Πάντωσ σήμερα ήρεμα τα πράγματα μέχρι στιγμής.

Για το σπίτι εμείς δίναμε 450, το πήγαμε απο τον Μάιο 380 και αυτό που βρήκαμε τώρα είναι 300, οπότε θα κάνουμε και οικονομία χεχε!

Να πω την αλήθεια θεωρώ ότι ιδανικός καιρός για μετακομίσεις είναι ο Σεπτέμβριος, μιας και έχω μετακομίσει όλες τις εποχές ( :tongue: ), αλλά αφού τώρα έτυχε τι να κάνουμε θα βολευτούμε και χειμώνα.

Για πακετάρισμα μην μου μιλάς καθόλου kella, δεν έχω αρχίσει καν να το σκέφτομαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...