Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Πάει κι αυτό....

όλα καλά τελικά 1:7925 για down οπότε ούφφφφφφφφφφφ!!!!!

Βέβαια το μικρό μας έβγαλε την ψυχή... στην αρχή δεν ξεκολούσε από το κατακόρυφο που έκανε!!! Ζουλούσε ο γιατρός για να αλλάξει στάση, χτυπιόταν το μωρό που το ενοχλήσαμε... είχε πλάκα!:P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάει κι αυτό....

όλα καλά τελικά 1:7925 για down οπότε ούφφφφφφφφφφφ!!!!!

Βέβαια το μικρό μας έβγαλε την ψυχή... στην αρχή δεν ξεκολούσε από το κατακόρυφο που έκανε!!! Ζουλούσε ο γιατρός για να αλλάξει στάση, χτυπιόταν το μωρό που το ενοχλήσαμε... είχε πλάκα!:P

Ουφφφφ !Μπράβο βρε κοριτσάρα για τα καλά αποτελέσματα/ Είδατ τι είναι?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Μπα... θα δούμε τι είναι κάποια άλλη στιγμή!

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν ακόμα :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Τί κάνουμε;;

Υπέροχο το γαλάκτωμα σώματος της BEPANTHOL τόσο απαλό...κι ας μην έχει άρωμα σου αφήνει υπέροχη αίσθηση...

Την Πέμπτη έχουμε την επανεξέταση για το μικρό μας πρόβλημα..ελπίζω κι ευχομαι να είναι όλα καλά διότι στο foroum δίπλα είδα οτι μάλλον το είχα πάρει πολύ αβίαστα...δεν προτρέχω των γεγονότων,φυσικά αλλά πραγματικά αγχώθηκα λιγάκι!

Κατά τ' άλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τί κάνουμε;;

Υπέροχο το γαλάκτωμα σώματος της BEPANTHOL τόσο απαλό...κι ας μην έχει άρωμα σου αφήνει υπέροχη αίσθηση...

Την Πέμπτη έχουμε την επανεξέταση για το μικρό μας πρόβλημα..ελπίζω κι ευχομαι να είναι όλα καλά διότι στο foroum δίπλα είδα οτι μάλλον το είχα πάρει πολύ αβίαστα...δεν προτρέχω των γεγονότων,φυσικά αλλά πραγματικά αγχώθηκα λιγάκι!

Κατά τ' άλλα;

Εδώ μέσα Ρινιώ μου έιναι σαν τις ιατρικες εγκυκλοπαίδειες. που διαβαζεις για έναν πόνο στο στομάχι και στο τέλος πιστευεις ότι έχεις καρκίνο, 15 σπάνιες ασθένειες και γενικά οτι δεν έχεις πάνω απο ένα μήνα ζωης.:tongue:;)Μην διαβάζεις και πάρα πολλά. Καλή η ενημέρωση αλλά κατέληξα ότι η καλύτερη έιναι μόνο απο ειδικούς.Μην ακούς το τι έπαθε και τι έτυχε στην Χ-Ψ κυρία. Θα με θυμηθείς σε αυτο που σου λέω. ;)Ξέρεις πόσες φορες αγχωθήκαμε χωρίς λόγο μόνο απο 5-6 γνώμες και απο το διάβασμα 2-3 άρθρων???Ασε............... Εγω τουλάχιστον σταμάτησα να ενημέρωνομαι απο ιντερνετ για ιατρικά συμπτώματα-θέματα. Θα κατήληγα στο Δαφνί.:tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Εδώ μέσα Ρινιώ μου έιναι σαν τις ιατρικες εγκυκλοπαίδειες. που διαβαζεις για έναν πόνο στο στομάχι και στο τέλος πιστευεις ότι έχεις καρκίνο, 15 σπάνιες ασθένειες και γενικά οτι δεν έχεις πάνω απο ένα μήνα ζωης.:tongue:;)Μην διαβάζεις και πάρα πολλά. Καλή η ενημέρωση αλλά κατέληξα ότι η καλύτερη έιναι μόνο απο ειδικούς.Μην ακούς το τι έπαθε και τι έτυχε στην Χ-Ψ κυρία. Θα με θυμηθείς σε αυτο που σου λέω. ;)Ξέρεις πόσες φορες αγχωθήκαμε χωρίς λόγο μόνο απο 5-6 γνώμες και απο το διάβασμα 2-3 άρθρων???Ασε............... Εγω τουλάχιστον σταμάτησα να ενημέρωνομαι απο ιντερνετ για ιατρικά συμπτώματα-θέματα. Θα κατήληγα στο Δαφνί.:tongue:

χαχαχαχα!!!θα σ'ειχα και γειτόνισσα!!!!!!!!:tongue::tongue:

έχεις δίκιο σ'αυτό που λες,απόλυτο..όσα διαβάζεις τόσα πιο πολλά μπερδεύεις στο μυαλό σου...ίσως είναι επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα το μωρό παρ'ολη την κοιλιά που έχει τουρλώσει σαν του παππά....

Κατά τ'αλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

έχεις δίκιο σ'αυτό που λες,απόλυτο..όσα διαβάζεις τόσα πιο πολλά μπερδεύεις στο μυαλό σου...ίσως είναι επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα το μωρό παρ'ολη την κοιλιά που έχει τουρλώσει σαν του παππά....

Κατά τ'αλλα;

ρινιω μου ολα καλα θα πανε..θα δεις..εμενα μια γνωστη μου που πηγε της ειπανοτι εχει προβλημα το μωρο στην καρδια,της ειπαν να κανει κατι εξετασεις που κοστιζουν 350-400 ευρω.κ σε 2 εβδ εχει την β επιπεδου,ειπε να περιμενει κ να κανει πρωτα την β κ μετα αν ξαναδειξει προβλημα να κανει κ την αλλη..κ τωρα εγω με το δικο μου μυαλουδακι σκεφτομαι,μηπως ειναι κανα κολπο καινουργιο για να παρουν περισσοτερα λεφτα καποια μαιευτηρια?γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσε πανδημία κ ξαφνικα ολα τα μωρα εχουν προβλημα στην καρδια..αντε μην τα παρω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μου έγραψε ο γιατρός και ασβέστιο αυτή τη φορά και όχι σε χάπι... πόσο ξενέρωσα!

Αφήστε που έχω χάσει τη μπάλα και δεν ξέρω πια πως να τα παίρνω...

Έχω τα χάπια του θυρεοειδή που τα παίρνω νηστική και μπορώ να φάω 30' αργότερα, έχω το σίδηρο που θέλει 1 ώρα πριν το φαγητό ή 2 ώρες μετά, έχω το μαγνήσιο όποτε κάτσει και τώρα το ασβέστιο πάλι νηστική... έλεος!!!

Έχω και το ρημάδι το στομάχι μου που αργεί να χωνέψει... πφφφφ:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κατά τ'αλλα;

Ρηνιώ στ'αλήθεια σου είπανε ότι το μωρό έχει πρόβλημα ή απλά ότι κάτι φαίνεται και χρειάζεται διερεύνηση?

Έχω χάσει επισόδεια!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

ωχ χαμος δηλαδη... εγω ακομα μονο folivit παιρνω,μου ειπε μετα το ραντεβου που εχουμε στις 2/5.εν τω μεταξυ τα νυχια μου αρχιζουν κ διαλυονται απο ελλειψη ασβεστιου,γιατι γαλα δεν πινω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ρινιω μου ολα καλα θα πανε..θα δεις..εμενα μια γνωστη μου που πηγε της ειπανοτι εχει προβλημα το μωρο στην καρδια,της ειπαν να κανει κατι εξετασεις που κοστιζουν 350-400 ευρω.κ σε 2 εβδ εχει την β επιπεδου,ειπε να περιμενει κ να κανει πρωτα την β κ μετα αν ξαναδειξει προβλημα να κανει κ την αλλη..κ τωρα εγω με το δικο μου μυαλουδακι σκεφτομαι,μηπως ειναι κανα κολπο καινουργιο για να παρουν περισσοτερα λεφτα καποια μαιευτηρια?γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσε πανδημία κ ξαφνικα ολα τα μωρα εχουν προβλημα στην καρδια..αντε μην τα παρω.

μπα,δεν πιστεύω...αφ'ενος μεν θα γεννήσω στο ΑΤΤΙΚΟ αφ'ετέρου μου είπε οτι στην επανεξέταση δε θα μου πάρει χρήματα η εμβρυολόγος,οπότε για ποιό λόγο να μου το πεί;

Ρηνιώ στ'αλήθεια σου είπανε ότι το μωρό έχει πρόβλημα ή απλά ότι κάτι φαίνεται και χρειάζεται διερεύνηση?

Έχω χάσει επισόδεια!

μου είπε οτι βλέπει μια επικοινωνία στις κοιλίες της καρδιάς,δηλ. μεσοκοιλιακή επικοινωνία (έτσι λέγεται) αλλά επειδή ήμουν σε μικρή εβδομάδα όταν έγινε η αυχενική (12η εβδ.) δε μπορούσε να διακρίνει κάτι καθαρά εξ' ου και η επανεξέταση..κατά πάσα πιθανότητα,μου είπε,οτι δεν είναι τίποτα κι οτι αυτές οι τρυπούλες κλείνουν ως το τέλος της εγκυμοσύνης...αυτό!

ωχ χαμος δηλαδη... εγω ακομα μονο folivit παιρνω,μου ειπε μετα το ραντεβου που εχουμε στις 2/5.εν τω μεταξυ τα νυχια μου αρχιζουν κ διαλυονται απο ελλειψη ασβεστιου,γιατι γαλα δεν πινω..

λες απο το ασβέστιο να μεγαλώνουν κι εμένα τα νύχια μου;;πού σπάγανε με το παραμικρό;;;;;και πίνω και γάλα το πρωι πριν τον καφέ αλλιώς πεινάω μετά συνέχεια!!!!!χαχαχα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μου είπε οτι βλέπει μια επικοινωνία στις κοιλίες της καρδιάς,δηλ. μεσοκοιλιακή επικοινωνία (έτσι λέγεται) αλλά επειδή ήμουν σε μικρή εβδομάδα όταν έγινε η αυχενική (12η εβδ.) δε μπορούσε να διακρίνει κάτι καθαρά εξ' ου και η επανεξέταση..κατά πάσα πιθανότητα,μου είπε,οτι δεν είναι τίποτα κι οτι αυτές οι τρυπούλες κλείνουν ως το τέλος της εγκυμοσύνης...αυτό!

Ε... εντάξει τότε! Πότε θα κάνεις επανεξέταση? Ή θα το αφήσεις μέχρι τη β' επιπέδου?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ε... εντάξει τότε! Πότε θα κάνεις επανεξέταση? Ή θα το αφήσεις μέχρι τη β' επιπέδου?

αύριο τ'απόγευμα θα την κάνω..

άσε που δε θ'αντεχα να τ'αφήσω ως τη Β' επιπέδου με τίποτα....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αύριο τ'απόγευμα θα την κάνω..

άσε που δε θ'αντεχα να τ'αφήσω ως τη Β' επιπέδου με τίποτα....

Άντε περιμένουμε νέα :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...