Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μεταξύ μας;;

Elvina ΠΑΝΤΑ το λέω κι οι γιατροί άνθρωποι είναι,δεν είναι Θεοί..απλως μερικοί το παρακάνουν..εν τω μεταξύ και το δικό σας το επάγγελμα είναι τέτοιο που στον πόνο του ο καθένας σας ρίχνει το φταίξιμο...όχι οτι δεν υπάρχουν και λαμόγια αλλά αυτοί υπάρχουν παντού..

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το συζητω, οταν παιζεις με ανθρωπινες ζωες πρεπει να εισαι προσεκτικος!!!! αν ειχα μεινει στον 1;ο γυναικολογο ακομα θα ψαχνομουνα!!! το επαγγελμα ειναι τετοιο που πρεπει συνεχως να ενημερωνεστε !!!!

και να πω κ κατι τελευταιο : οταν πατε σε καποιο σπιτι 3 φορες κ πληρωνεστε κιολας 60 χ 3 = 180 ευρω θυμαστε σε ποιο σπιτι πηγατε κ ποιους συναντησατε ??????????????

εγω παντως θυμαμαι που πηγα κ ποιους συναντησα κ τι ειπαμε!!!!!!!!!!! κ ας μην εχω πληρωθει

fyJbp3.png

GCQAp2.png

1) Στην περίπτωση των γυναικολόγων που είχα προφανως υπήρχε οικονομικό κίνητρο, όταν μου μιλούσαν για σπερματεγχύσεις και εξετάσεις σε συγκεκριμένα κέντρα.

2)Έχω κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ενδοκρινολόγο μου (που είναι και του ικα-εοπυυ και ξέρεις πόσα τους σούρνουν εκεί) της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη μετά από 10 χρόνια γνωριμίας.

Όπως επίσης χρωστώ στην παιδίατρο της μικρής το γεγονός ότι θηλάζω (παρότι δεν είναι και σύμβουλος γαλουχίας που μου είχαν πρήξει τα @@ κάποιοι)

3)Το ότι σπουδάσατε σα γιατροί πολλά χρόνια το είχε πει στη μάνα μου (την περίοδο που ήταν άρρωστη και μπαινοβγαίναμε για μεταγγίσεις στον ευαγγελισμό) μια 2η ξαδέρφη της για να δικαιολογήσει τα φακελλάκια που έπαιρνε ο γιος της! {και φυσικά η μάνα μου ευγενικά την πέταξε έξω από το σπίτι}

4)Εγώ λοιπόν με 2 πτυχία και ένα μεταπτυχιακό, που δεν έχω διδακτορικό έχω σπουδάσει 6,5 χρόνια... και αν έκανα λάθος στη δουλειά μου με έπαιρνε ο διάολος απλά και μόνο λόγω $$$$ έμμεσα χαμένων πόσο μαλλον αν επηρέαζα την υγεία κάποιου.

Δε τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, μόνο κάποιους που το αξίζουν!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Σε ολες τις ειδηκοτητες υπαρχουν οι καλοι και οι στραβοι.. σαφως και δεν μπαινουν ολοι σε ενα τσουβαλι..

Ρινιω αντε μπραβο βρε κοριτσι.. .. αχρειαστο να'ναι ;)

Σας ειπα?? Δε σας ειπα!!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩ!!!!!!! :D:D:D

Θα πακεταρω θα αμπαλαρω θα ξεστησω και θα ξαναστησω!!!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Σε ολες τις ειδηκοτητες υπαρχουν οι καλοι και οι στραβοι.. σαφως και δεν μπαινουν ολοι σε ενα τσουβαλι..

Ρινιω αντε μπραβο βρε κοριτσι.. .. αχρειαστο να'ναι ;)

Σας ειπα?? Δε σας ειπα!!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩ!!!!!!! :D:D:D

Θα πακεταρω θα αμπαλαρω θα ξεστησω και θα ξαναστησω!!!

Άντε με το καλό στο νέο σπιτάκι :D

Ρηνιώ, ένα άγχος λιγότερο τώρα ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημεραααααααααα!!!

κελλα με το καλο το νεο σπιτακι!!!ειναι κοντα στο τωρινο???αντε να ησυχασετε κ σεις!!!!

εχω την εντυπωση οτι η μικρη δεν χορταινει, χθες συνεχεια ετρωγε κ 5 μερες τωρα δεν εχει παρει βαρος!!καποια στιγμη θα σταματουσαν τα 40γρ την μερα!!χεχεχε

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερες...

Κελλα, μπραβο κοπέλα μου, με το καλό το νεο σπιτάκι!! Αιντε μαζευε μια ωρα αρχιτερα να πας να το ευχαριστηθεις!!

Κατριν, ελα βρε δεν εχεις προβλημα εσυ, μια χαρα ειναι η μπεμπα. ισως απλως θελλει να σου αυξησει την παραγωγη. Εμενα πηρε μονο 600 γρ το μηνα που περασε, τωρα ειναι 6670 κ 62 ποντους.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

καθε ποση ωρα τρωνε τα δικα σας??

ευτυχως νεμινα κοντευει να ξεπερασει τα 8 κιλα!!ας μεινει κ λιγο στασιμη σε 10μερες παμε για το 3ο εμβολιο!!καλα ειναι η δικια σου στα κιλα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ο δικος μου ειχε σταθεροποιηθει εδω και 20 περιπου μερες στα 5 γευματα περιπου καθε 4-5 ωρες με το τελευταιο βραδινο γυρω στις 11 και μετα παλι 6,30-7 το πρωι. αλλα απο προχτες παλι ζηταει καθε τριωρο και πινει νευρικα λιγο λιγο... :roll:

κι επεισηςμου κανει αρκετες γουλιτσες τελευταια που γενικα δεν εκανε

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερα!!!!

Μπραβο Κελλα, να γλυτωσετε και απ τους ασκους του Αιολου! Καλο κουραγιο στα πακετα-κουβαλιματα!

Μπραβο και σε σενα Ρινιω που ξεμπερδεψες!

Ελβινα, προσωπικα βρηζω περισσοτερο τους πολιτικους μηχανικους! Συζηγος και κορη πολιτικου μηχανικου και μηχανικος και εγω, τους εχω τρελα στη μπουκα και οι περισσοτεροι θα τους ειχαν σε ακομα χειροτερη θεση αν βλεπαν τι κανουν για το κερδος και φυσικα δεν μιλαω για αυτα που φενοντε ευκολα!

Κι εγω εχω αχτι σε πολλους γιατρους: γιατρος με χτηπισε με το αμαξι και δεν βρηκα το δικιο μου γιατι παραποιησαν τα χαρτια στην αστινομια, γιατροι μου λεγαν οτι δεν εχει τιποτα το χερι μου και ας εκλαιγα απ τον πονο και τους ελεγα οτι ειναι διαφορετικο απο πριν και δεν με ακουγαν. Γιατροι θελαν να μου κανουν επεμβασεις στα ιατρια τους (!) αλλα και γιατρος, 6 χρονια μετα καταφερε και να καταλαβει το προβλημα αλλα και να με φτασει σε σημειο να μπορω, οχι μονο να πιανω ενα ποτυρι και να μην μου πεφτει αλλα και βαρυτερα-μεγαλυτερα πραγματα! Ειναι ηρωας μου και σωτηρας μου, ο τελευταιος γιατρος κι ας εκανε μονο τη δουλεια του, αλλα μπροστα στους αλλους που δεν ειχαν τα κοτσια να μου πουν "δεν ξερω" (εκτος απο 1 που ακομα λεω μπραβο του)... Δυστιχος οι γιατροι αν κανουν λαθος, συχνα φενετε με πολυ ασχημα αποτελεσματα, για αντιστοιχο λαθος απο αλλο επαγγελμα ή δε θα φανουν ή θα φανουν σε ακραιο φενομενο (σεισμος) και κλαψε τον μηχανικο μετα!

Εχω καει απο γιατρους και σε αλλες φασεις αλλα αυτο ειναι το μονιμο.

Σε κανενα επαγγελμα δεν λεμε μπραβο αν καποιος κανει τη δουλεια του σωστα!

Οσο για τα λεφτα και την ενημερωση για μια ζωη ολες οι δουλιες το εχουν... Κι εγω στη μεγαλη επεστρεψα στη δουλεια και εβγαζα γαλα σε ενα γραφειο-κοντεινερ με τρελα ωραρια και υπηρχαν φορες που αν δεν σταματαγα το αρμεγμα, καποιοι θα πληρωνονταν μερες μετα (πχ αργουσαν τα χαρτια απ τα κεντρικα) και δεν θα ειχαν να παρουν γαλα για τα δικα τους μωρα με τους μησθους τους... Μη μιλησω για τα ποντικοκουραδα στο ιδιο γραφειο!

Εδω μαμαδες ειμαστε και ολο κριτικη δεχομαστε και ας πεθενουμε στην κουραση για να εχουν το καλυτερο τα παιδια μας και ενημερωνομαστε και ξενυχταμε! "Δεν αγαπας το παιδι σου γι αυτο δεν εκανες δευτερο" (στη μαμα μου που ηθελε δευτερο αλλα κι εγω ηταν θαυμα που γεννηθικα), "το παιδι σου πειναει και κλαιει και εσυ κοβες βολτες" (ασχετος στο δρομο ενω πηγενα την μεγαλη στην... παιδιατρο) και χιλια δυο σχολια και κριτικες κι ας ολες θα διναμε τη ζωη μας για τα παιδια μας!

Πηραμε ριλαξ!!! http://www.ebay.co.uk/itm/Graco-Baby-Swing-Lovin-hug-Swing-plug-Bertie-and-Fern-/140826317553 πιο φτηνα το πηραμε (120) και ο μικρος ερωτευτικε το "la donna e mobile" μουσικουλα (1 απ τις 10) για να μας αποδιξει οτι ειναι εγγονος της μαμας μου και λιιιγο ιταλακι! Αυτο που ειχαμε παρει δεν κουνουσε και δεν βρηκαμε κατι ενδιαμεσο και αφου μαλον (99%) ΤΑΡΑΝ ΤΑΡΑΝ μενουμε εδω ειπαμε να το κανουμε το εξοδο!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!

Kella ομοιοπαθής μετακομίζω!!!! Έχει βγάλει τόση μούχλα στα ταβάνια....ούτε 40 ετών σπίτι να ήταν. Πότε πάτε με το καλό? Εμείς μέσα προς τέλος Φεβρουαρίου.

Katrin ας κάνει και λίγο κράτει η μικρή σου χιχι. Φαντάζομαι και με τον παιδίατρο που μίλησες δεν έχει θέμα. Εμένα εχθές πλάκωσε τρελή γκρίνια το βράδυ και δεν ηρεμούσε ούτε με το φαγητό του. Αγχώθηκα εκείνη την ώρα και βασικά δεν είχα κουράγιο μετά απο 8 ώρες δουλειά και 3 πλυντήρια σίδερο. Τελικά έφαγε μετά απο 45' που του πέρασε ο καημός αλλά τι τα θες είχα γίνει κουδούνι. Έπεσα για ύπνο απο τις 22:00.

Η γιατρός που μίλησα μαζί της μου είπε ότι είναι που προετοιμάζετε για δοντάκια, μου το είχε πει και στο εμβόλιο και να του πάρω να βάζουμε ένα τζελ που τα μουδιάζει λίγο για την ώρα του φαγητού. Θα το πάρω σήμερα και θα σας πω αν κάνει δουλειά. Πάντος την ώρα που τον καθάριζα στο προσωπάκι με λίγο ορό προσπαθούσε να το γλείψει έτσι δροσερό που ήταν.

Από ωράριο φαγητού εμένα απο όταν θήλαζε ακόμα το πάει 6:00-10:00-14:00-18:00-21:30. Όταν ξεκινήσαμε το μπουκάλι πήγε να γίνει λίγο αχταρμάς γιατί αυτό το υποαλλεργικό είναι πιο εύπεπτο αλλά τελικά το διατήρησε.

τατουμ αυτο το ρηλαξ μεχρι ποσα κιλα σηκωνει???

αχ δυσκολες οι μετακομισεις!!κ εγω θα θελα να φυγω απο εδω!!! εχει τρομερη υγρασια!!!αλλα την μετακομιση δεν θα την αντεχα αυτη την χρονικη περιοδο!!!πολλη κουραση!!!γι'αυτο πηρα τον αφυγραντηρα!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ αλλα τουλαχιστον θα ησυχασετε!!ποσο θα πληρωνετε ενοικιο αν επιτρεπεται??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...