Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο δω...

σας χαλάω τη μέρα,συγνώμη,αλλά δείτε λιγάκι που έπεσα χτες δεν μπορω να ηρεμήσω....υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;.......υπάρχουν...μάτωσε η ψυχή μου....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τετοιο πραγμα να μη το φανταζεσαι

κανεις δε τους ακουμπαει, εχουν ενα ποσοστο απωλειαε λογω ανθρωπινου λαθους και το τελειωνουν εκει το θεμα.. και μια φορα μετα απο καποια χρονια που την πετυχε η μανα μου στο πικπα και της ορμηξε την ειπαν και τρελη...

μωρέ θα την έκανα εγω με τα κρεμμυδάκια....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χρονια πολλα Σοφακι!!!! Να σε χαιροντε οσοι σ αγαπανε!

Καλημερα απο το ανοιξιατικο Καταρ, πανε τα κατω τον 20 βαθμων.

Δικιο εχεις Μαρκελλα.. σιγα μη κανουν τιποτα στο γιατρο, αν φταιει αυτος (δεν μπορω να κρινω, αν και μου ειναι πολυ πιο ευκολο να πιστεψω οτι φταιει αυτος, παρα η μαμα). Το συστημα ειναι φτιαγμενο απο αυτους που εχουν τα πολλα λεφτα και παντα λειτουργει υπερ τους. Απ την αλλη το ποσοστο που λες θεωρητικα περιλαμβανει λαθη καθε ειδους και οχι μονο αυτα με τραγικη καταληξη, αν ομως στο τελος ολα πανε καλα και το λαθος γινει σε μικροπροβλημα, κανεις δεν κανει καταγγελια (σιγα μην τρεχουμε για ψιλοπραγματα, λογικο κι εγω ετσι κανω, αφου ουτος ή αλλος δικιο δεν βρησκεις) με αποτελεσμα στα λαθη να μετρανε μονο τα "σοβαρα" και να ειναι μεσα στο ποσοστο! Ποσο ευκολο ειναι να εχουν το νομο υπερ τους και μαλιστα με τη δικια μας "βοηθεια"!

Καμενη ειμαι κι εγω απο γιατρο, οπως ολοι φανταζομαι και δυσκολα πιθομαι για την αθωοτητα γιατρου...

Πριν 3 μερες (μαζι με τον βηχα) ο μικρος ειχε λιγη διαρρια και πηγαμε προχθες στο γιατρο που μας εγραψε ενα σκασμο φαρμακα και αντιβιοση. Η διαρια χειροτερεψε και χθες πηγαμε στα επιγοντα της παιδιατρικης κλινικης (δεν ηταν επιγον αλλα εκει πας για αρρωστιες ή σε κλινικες). Τον εξετασε γιατρος και μας εστηλε για εξεταση αιματος (κρατησε ο μπαμπας εξω τη μεγαλη και χωρις αυτην ο μικρος δεν εδωσε σημασια και γελαγε) για να σιγουρευτουμε οτι δεν εχει αφυδατωση. Αν ειχε θα του καναν εισαγωγη για ορο. Τον ρωτησαμε για τα φαρμακα και μας ειπε να τα ξεχασουμε και να του δινουμε μονο το αερολιν και αφου ηδη ειχαμε δωσει αντιβιωση να τη δωσουμε για 2 μερες ακομα (αντι αλλες 4) γιατι αν συνεχισει για μερες ο βηχας και χριαστει να ξαναπαμε, θα μας δωσουν αντιβιωση για σιγουρια.

Οποτε ολα οκ και απο αυτο το μετωπο! Κατα τα αλλα ειμαστε ολοι σπιτι, μιξομενοι και καλοδιαθετοι!

Ο Μας γυρναει απ το μαιευτηριο απο ανασκελα μπρουμυτα και τωρα προσπαθει το αναποδο και φτανει περιπου 45 μοιρες χωρις να βαλει ποδια, ισος αν το σκευτει και τα χρισημοποιησει θα το καταφερει! Νομιζα οτι το σταματησε και τελικα απλα δεν το βαζαμε σε μερος με χωρο να το κανει και το εκανε στην αλλαξιερα και πηγε να μου φυγει! Παντος ολα τα μωρακια εχουν τους ρυθμους τους και αλλα πραγματα τα κανουν νωριτερα απ το μεσο ορο και αλλα αργοτερα χωρις να υπαρχει προβλημα! Η μεγαλη μας πχ ηταν μπροστα στην παρλα και πισω στη λεπτη κηνιτικοτητα (δαχτυλα), χωρις να υπαρχει λογος ανυσιχιας!

περαστικά σας,και πάλι!!!!

εγω θα αχίσω να τη βάζω συχνότερα μπρούμυτα,έχει δειλά-δειλά την τάση να "στροφάρει" :tongue::tongue: το κεφάλι της πάντως η κουτσομπόλα το γυρίζει και το σηκώνει!!!

το παρλέ...αγκού-αγκού-αού...ειδικά όταν ακούει να μιλάμε με την πεθερά μου,π.χ. ή αν μιλάω στο τηλέφωνο!!!και μόνη της τώρα στο ριλαξ μουρμουράει και γελάει!!!

φαντάζομαι τώρα θα είναι ο πιο καλός καιρός εκεί,ε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kella λυπάμαι, τραγικό... δυστυχως δεν είναι κ τοσο σπανια αυτα τα γεγονότα. Εγω όταν είμασταν ετοιμόγεννες κ συζητούσαμε για σπασιματα νερων κλπ σας είχα πει ενα περιστατικό μιας γνωστης μου πουω είχε χασει τα υγρα της κ δεν την καταλάβε κανεις. Το παιδί είχε κολλήσει λοίμωξη κι εκατσε νεογνων 20 μερες. Της είπαν πως αν γεννούσε χωρις να καταλάβουν οτι δεν είχε υγρα ή χωρις να μπει νεογνων το μικρό, μέσα στο 3μηνο θα της πέθαινε ξαφνικά.

Ωχ Θέ μου.... τι ιστορία κι αυτη, όλο το βραδυ προχτες αυτο σκεφτόμουν...

Anyway, εμας η μπεμπα είναι σαν της Σοφίας --> παρλαπίπω :) δε σταματα υτο κουτσομπολιο...χιχι... εν τω μεταξυ εχει φαση το οτι πέρνει κ γκριμάτσες καθως μιλάει κ κανει σκαμπανεβάματα στη φωνή κ συνοφρυώνεται.... τα ζει λεμε.... Δε μπορω να πω όμως πως όταν μιλάει λεει κατι συγκεκριμένο εκτόα από αγου-αγκού που λεει αλλες φορες. Οταν μιλάει απλώς αου αου λεει.

Σοφακι εμενα περπατησε 9,30 μηνων η Βασ. κ 10 ο Στεφ. πολύ νωρις. Σπανια να περπατησουν νωρίτερα. (εννοώ χωρις καθολου βοήθεια)

κοίτα Σωτηρία απο άσχημες ιστορίες...ουουουου!!!!ένα σωρό θ'ακούσεις...όπως λέει κι η αδερφή μου αν είναι να σου τύχει...

εγω περπάτησα 10 μηνων...βέβαια δεν ήμουν το πρώτο οπότε δεν ξέρω η Νάσια υποθέτω επειδή θα είναι κι η ανηψια του Νίκου παράγοντας επηρεασμού/μιμιτισμού οτι θα περπατήσει κι αυτή γρήγορα...ίδωμεν!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Tatum περαστικά σας. Να πάνε και να μην ξαναέρθουν.

Για την κοπέλα με το μωρό πολλή στεναχωρήθηκα, διάβασα και το forum που είχε βάλει η caramel... ουφ τι να πω που τα είχαν τα στραβά τους οι γιατροί? Και η μάνα δεν πήρε χαμπάρι τίποτα??? Εγώ σαν άσχετη απο μωρά μίλαγα με την παιδίατρο τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Από πού θα μάθαινα αν πάνε όλα καλά? Είχα πάει και τη ζυγαριά στο σπίτι και έβλεπα κάθε 3-4 μέρες πως πάει. Τώρα πάει....

Ποια είχε θέμα με το σπίτι και ήταν να φύγει??? Κι εγώ μία απο τα ίδια. Μέσα στο Φεβρουάριο μετακομίζουμε. Έχει πρόβλημα το καλοριφέρ απο το Νοέμβριο και μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό ότι θα το φτιάξουν, και γέμισε μούχλα το ταβάνι στις γωνίες απο κάθε δωμάτιο. Και μετά απο πολλές πιέσεις μας είπαν ότι κάτι λάθος έχει γίνει στις συνδέσεις του καλοριφέρ του επάνω διαμερίσματος(το οποίο έφτιαξαν πρόπερσι και δεν έχει ενοικιαστεί ακόμα) και πρέπει να ξηλώσουν πλακάκια και καλοριφέρ. Να πω βέβαια ότι δεν έχουν λεφτά να το κάνουν τώρα και έχουν ζητήσει δάνειο το οποίο δεν έχει εγκριθεί ακόμα.

Και όταν τους είπαμε ότι αν δεν αρχίσουν να το φτιάχνουν δεν βάζουμε ενοίκιο μας είπαν αν δεν μας αρέσει να φύγουμε. Και μας ενημέρωσαν ότι ίσως παντρευτούν τον Μάιο , που όλως τυχαίως λήγει το συμβόλαιό μας, και ίσως το θελήσουν για ιδιοκατοίκηση. Πριν 3 χρόνια βέβαια μας είχαν πρήξει ότι χτίζουν 500 τετραγωνικά σπίτι και δεν μπορούν να έρθουν να μείνουν στα απο πάνω διαμερίσματα που έφτιαχναν γιατί ήταν μικρά και δεν τους κάναμε(εμείς και τα άλλα 4 διαμερίσματα) για γείτονες.

Ευτυχώς την Τρίτη που έγινε η κουβέντα θυμήθηκα ότι είχα δει ενοικιαστήριο σε κάποια άλλη πολυκατοικία, πιο κεντρικά, και πήγαμε κατευθείαν και το είδαμε και εχθές το κλείσαμε!!!! Είναι λίγο μικρότερο απο εκεί που μένουμε τώρα αλλά κατασκευαστικά είναι πολύ καλύτερο παρόλο που είναι πολύ πιο παλιό.

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν που έχουμε φτιάξει το δωμάτιο του παιδιού και δεν το χάρηκε καθόλου. Αν μας το είχαν πει οι ηλίθιοι ότι θέλουν να μας διώξουν δεν θα ασχολούμασταν καν να το ετοιμάσουμε.

την αλήθεια για το αγγελούδι κάπου στη μέση θα τη βρούμε...το πιο πιθανό πάντως είναι να είχε το παιδί κάτι σπάνιο και να μην το είχαν πάρει είδηση,κι η μητερα ως άπειρη να μην κατάλαβε εγκαίρως οτι κάτι δεν πάει καλά...

η kella είναι κι αυτή παθούσα απο σπίτι!!

καλορίζικο και το δικό σας και με το καλό να μπείτε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Τατουμ περαστικα βρε κοριτσι γρηγορα γρηγορα

Ρινιω μου υπαρχουν πολλα ασχημα στον "ανθρωπινο" κοσμο μας.. δυστυχως.

Μαραντ εμεις ειμαστε για μετακομιση.. χτες ειδαμε κατι πολυ καλο και περιμενω τωρα να με παρει η κυρια να μου πει, επειδη της ζητησαμε κατι καλητερο στην τιμη και ηθελε να το συζητησει με την κορη της. Αλλα εψησα το Μαριο να παμε ακομα κι αν δεν μας το κατεβασει γιατι μου αρεσε παρα πολυ και θα κοιταξω κι εγω για κανενα παρτ ταιμ.

αντε αντε να φυγουμε γιατι τα νευρα μου ειναι κορδελες εδω μεσα

Κι ο δικος μου ολη μερα κουβεντιαζει.. μια γελοντας, μια θυμωμενα, την αλλη με νευρα.. πολυ πλακα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ειχε γεννηθει με μεσοκολπικη επικοινωνια (τρυπα στην καρδια που λενε) με μια απλη επεμβαση αυτη τη στιγμη θα ζουσε, και η πανηλιθια παιδιατρος της ελεγε της μανας μου δωσε αντιβιωση δεν εχει τπτ..

και τοτε τη μανα μου μεχρι να βγει η νεκροψια, μεχρι και στην κηδεια την ειχαν με συνοδεια αστυνομικου γιατι δεν ηξεραν απο τι εφυγε..

πφφφφφφφφφφ εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς εδώ και 2 χρόνια!!!!!! τι να πεις?? οι περισσότεροι θέλουν σκότωμα!!!:mad:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

πφφφφφφφφφφ εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς εδώ και 2 χρόνια!!!!!! τι να πεις?? οι περισσότεροι θέλουν σκότωμα!!!:mad:

Εδώ έχασα τόσους μήνες από τη ζωή μου με γυναικολόγους που μου έλεγαν ότι δε θα μείνω έγκυος φυσιολογικά ποτέ ή πολύύύύύ δύσκολα.... ντε και καλά να έχω πρόβλημα:evil:

Πολλοί γιατροί είναι για σκότωμα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εδώ έχασα τόσους μήνες από τη ζωή μου με γυναικολόγους που μου έλεγαν ότι δε θα μείνω έγκυος φυσιολογικά ποτέ ή πολύύύύύ δύσκολα.... ντε και καλά να έχω πρόβλημα:evil:

Πολλοί γιατροί είναι για σκότωμα!

εγώ είχα 2 παλλινδρομες από μαλ@κα γιατρό!!! Απότι φαίνεται όλοι έχουμε χάσει κ κάτι από "γιατρούς"!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Συγγνώμη κορίτσια αλλά έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον κλάδο μου!Τί μένος είναι αυτό εναντίον των γιατρών?Εντάξει, δεν λέω ότι δεν γίνονται λάθη αλλά το να γενικεύεις και να καταδικάζεις συλλήβδην τους περισσότερους ιατρούς, ενώ δεν θα το έκανες για κανένα άλλο επαγγελματικό κλάδο είναι άδικο. Διαβάζουμε μια ζώη, ξενυχτάμε, έχουμε υπέρογκη ευθύνη στην άσκηση των καθηκόντων μας, οι αμοιβές μας είναι πολύ χαμηλές σε σύγκριση με ιατρούς άλλων χωρών και μας κολλάτε στον τοίχο για το όποιο λάθος συναδέλφου. Αντιθέτως, για το όποιο καλό ευχαριστώ δεν θα ακούσουμε, γιατί είναι υποχρέωσή μας. Εγώ έχω ξεκινήσει να δουλεύω και ξενυχτάω με εφημερίες στο νοσοκομείο, αφήνοντας για ώρες τον 3,5 μηνών μπέμπη μου στην πεθερά μου. Κατά τη διάρκεια των εφημεριών πρέπει να απογαλακτίζομαι κιόλας για να μην πάθω πάλι καμιά μαστίτιδα όπως έπαθα τις πρώτες μέρες δουλειάς. Κατά τη διάρκεια του απογαλακτισμού μπορεί να έρθει επείγον περιστατικό, όπως παιδί με σπασμούς, οπότε πρέπει να διακόψω όπως όπως και να παραστώ στο καθήκον. Παράλληλα έχω και την έγνοια στο μωρό που έχω αφήσει στο σπίτι και στο μεταξύ σιτίζεται με ξένο γάλα γιατί δεν έχω καταφέρει να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος. Βασικά με το άγχος που τραβάω απορώ πώς δεν μου έχει κοπεί ακόμη το γάλα. Σε άλλες χώρες υπάρχει περισσότερος σεβασμός για τη δουλειά του γιατρού, ενώ εδώ μόνο επικρίσεις.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Elvina δεν νομίζω ότι κατηγορούμε όλους τους γιατρούς ανεξαιρέτως. Όσο για το διάβασμα που ρίχνετε για να γίνετε γιατροί είναι δική σας επιλογή, εφόσον αποφασίζετε να ασχοληθείτε με αυτόν τον κλάδο, και φυσικά θα ξέρεις πολύ καλύτερα απο εμένα ότι το διάβασμα ενός γιατρού δεν σταματάει ποτέ αφού η επιστήμη εξελίσσεται.

Ως προς τα χρήματα που αμείβεστε όλοι μας λιγότερα παίρνουμε από ότι θα παίρναμε σε άλλες χώρες κάνοντας την ίδια ή και πολύ λιγότερη δουλειά, γιατί με την ανοργανωσιά που επικρατεί εδώ χρειάζεται να κάνεις πολλά παρά πάνω απο αυτά που απαιτεί η θέση σου.

Για το μωρό που αφήνεις πίστεψέ με όσες κοπέλες εργάζονται αφήνουν το μωρό τους και πάνε στη δουλειά τους, ανησυχώντας και τηλεφωνώντας 100 φορές για να δουν αν είναι όλα οκ.

Το θέμα είναι ότι εγώ και να κάνω μία πατάτα στη δουλειά μου το πολύ πολύ να χάσω τη θέση μου, ενώ εσύ μπορεί και να κάνεις κακό στη ζωή ενός ανθρώπου. Λέμε για κάποιους γιατρούς οι οποίοι ελαφρά τη καρδία βγάζουν λάθος γνωματεύσεις και δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή στο πρόβλημα του ασθενή μόνο και μόνο επειδή τους συμφέρει οικονομικά ή επειδή δεν έχουν πάρει όσα θεωρούν ότι θα έπρεπε να πάρουν.

Όσο για το ότι κατηγορούν γενικά και χωρίς διάκριση έναν επαγγελματικό κλάδο δεν γίνεται μόνο με τους γιατρούς αλλά με πολλά άλλα επαγγέλματα.

elvina μου δεν το γενικευουμε, απλα εχοντας καει πολλαπλως και απο γυναικολογο κ απο ενδοκρ και προσφατως ο παιδιατρος δεν μας συμπεριφερθηκε ως επρεπε , τωρα πλεον ειμαι πολυ καχυποπτη με οτι κ αν μου πουν!!!!αυτο συμβαινει σε ολα τα επαγγελματα, εσύ οταν θα ψαξεις για κατι να σου κανουν κ να πληρωσεις πχ μπογιατζη δεν θα παρεις κ 2η γνωμη????ΑΠΛΟΙΚΟ ΑΛΛΑ δεν μπορβ να σκεφτω κατι αλλο τωρα, ουτε συγκρινω!!!ετσι ειναι κ με τους γιατρους πλεον γιατι οι περισσοεροι το βλεπουν σαν επαγγελμα κ οχι σαν λειτουργημα που ειναι!!!!

μην νομιζεις εγω προσκιυνω τον τωρινο μου ενδοκρ και γυναικολογο!!!δεν λεμε οτι ολοι ειναι αχρηστοι!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...