Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα!

κι εμεις καναμε χτες τα εμβολια, και ξαφνικα... πολυυυ γκρινια με αποκορυφωμα τα ουρλιαχτα στις 3 το πρωι και ναι ομολογω πως το depon κανει θαυματα.. ησυχασε το παιδακι και κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9 :shock:

nemina μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα γρηγορα.. φανταζομαι θα εχεις τρελαθει..

το κτινακι εχει φτασει τα 6600 και 64εκ. υψος (ουαου) μας ειπε η γιατρος πως ειναι πρησμενα τα ουλακια και πως στις κινησεις και αντιδρασεις του ειναι κατα ενα μιση μηνα μπροστα.. αυτα εν ολιγης.

εχετε ακουσει καθολου νεα για το μωρακι που νοσηλευεται?

ψηλό το αγόρι σας εεε?? εμάς 3 μηνων ήταν 63 εκ κ 7200 ΧΟΧΟΧ

Κέλλα να σου δώσω και το γαλατάκι!!!;)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια στο φορουμ παραθετει καποια το σχολιο της κοπελας οταν γεννησε που λεει οτι ηταν να γεννησει 23 Φλεβαρη κ γεννησε τον Δεκεμβρη γιατι ειχε διαστολη κ λεει πως 4 μερες μετα βγηκανε. Αλλα από την αλλη 7μηνιτικο 3.500 κιλα κι εμενα περιεργο μου φαινεται. Αλλα βρε κοριτσια, δεν πεθαινουν ετσι τα βρεφη. Εδω λιγο ειναι αταϊστα κ ξεσηκωνουν τον κοσμο, η κοπελιά δεν το ακουγε να κλαιει καθολου;; Γιατι μονο με χαμομηλι λιμοκτονησε το ψυχακι...Επίσης ειναι δυνατον να το αφηνε να κοιμαται συνεχομενα 7ωρα;; Δεν ξερω..... Αυτη η κατασταση θα επρεπε να ειχε καιρο για να παθει πολυοργανικη ανεπαρκεια το μωρο. Ειμαι πολυ προβληματισμενη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Η ΠΗΤ ήταν στο περίπου σύμφωνα με την ανάπτυξη του εμβρύου, υποθέτω...

Η κοπέλα είχε γράψει στο θέμα της γέννησης ότι το μωρό γεννήθηκε 29xx και είχε φτάσει τα 3500 την τελευταία φορά που ζυγίστηκε.

Το θέμα ήταν γιατί άρχισε να μη τρώει συχνά το μωρό?

Ποιές ήταν οι υποδείξεις του παιδιάτρου?

Τι σκ@τ@ έγινε στο νοσοκ. της Λέρου?

~~με πρόλαβες Κατερινάκι

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Λεει οτι πηρε τον γιατρο (προφανως οταν θα εκλαιγε από την πείνα) κ της είπε να του δινει χαμομηλι. Ξερω περιστατικο φιλης μου που το μωρο πεινούσε γιατι ηθελε να του κανει προγραμμα διατροφης θηλασμου στο 3ωρο από νεογεννητο κ ξεσηκωνε τον κοσμο. Πείναγε αλλα οταν το καταλαβε, 1 μηνα μετα, δεν πεθανε κι ολας! Ισα-ισα είχε αναπτυξη αλλα ποοοολυ αργη. Εδω μιλαμε πως το βρεφος πεθανε, κατι αλλο συνεβη. Πεθαινουν ετσι ευκολα τα μωρα απο πεινα;;; Εγω αν ηταν να γινω πρωτομανούλα τωρα κ τα ακουγα ολα αυτα, θα είχα τρομοκρατηθει, μηπως πεινασει το μωρο κ πεθανει!

HgqOp3.png

όπως τα είπες Σοφία!!Τι σκ@τ@ κάνανε στο νοσοκομείο??

Σωτηρία ΄΄οντως έπρεπε να το κρατήσουν το μωράκι!!Είχει δεν είχε κιλά έπρεπεν α το κρατήσουν για παρακολούθηση!! Κάτι άλλο θα είχει και κατέληξε και όχι ασιτία!!

έχω εξοργιστεί τώρα!!Μακάρι να έχουν το κουράγιο να τους ξηλώσουν όλους από κει μέσα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρηνιω δεν ειναι ομως ετσι γιατι αν συνεβη μια θα συμβει ξανα. Δε νοειται στην Ελλαδα του σημερα να μην υπάρχει γιατρος στο νοσοκομείο ενος μερους αποκομμενο από τα αλλα και δευτερον δε νοείται να αφηνεις μια λεχωνα να παει στο καλό της χωρις να είσαι σιγουρος αν μπορεί να ανταπεξελθει στα βασικα. Ελεος, γι' αυτό πληρώνονται γιατροι κ μαίες.

HgqOp3.png

Ρηνιω δεν ειναι ομως ετσι γιατι αν συνεβη μια θα συμβει ξανα. Δε νοειται στην Ελλαδα του σημερα να μην υπάρχει γιατρος στο νοσοκομείο ενος μερους αποκομμενο από τα αλλα και δευτερον δε νοείται να αφηνεις μια λεχωνα να παει στο καλό της χωρις να είσαι σιγουρος αν μπορεί να ανταπεξελθει στα βασικα. Ελεος, γι' αυτό πληρώνονται γιατροι κ μαίες.

δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου,καταλαβαίνεις;

μα έστω και τηλεφωνικά ο γιατρός έλεος να μην της πει νοσοκομείο απευθείας και ξύπνημα ανα 3ωρο;εμένα αυτές τις οδηγίες μου έδωσαν κι η μικρή γεννήθηκε 2920 και την πήΡα 2780 γρ.

ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4ΩΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ;

Τελικά δεν έχω καταλάβει:

-ήταν 7μηνήτικο;και 3500 γρ;

-γεννήθηκε πρόωρα και λόγω καλού βάρους το έδιωξαν;

-ο γιατρός ήταν ή δεν ήταν στην Λέρο;

-το πήγε ή δεν το πήγε στο νοσοκομείο;

-ήταν συγκαμένο σε σημείο σήψης;

-οι οδηγίες του γιατρού ήταν ή δεν ήταν σαφείς;

Πρέπει να ήταν μέρες αυτη η κατάσταση αλλά σε τόσο μωράκι ήταν μοιραίο...

Το έχω συνέχεια στο μυαλό μου το μωρό..ΓΙΑΤΙ;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ο γιατρος λενε πως ηταν εκει. κ στο φορουμ οταν πηραν τηλ καποιες στο νοσοκομειο ειπαν πως δεν ειχε παει τετοιο περιστατικο

Και οκ πες ότι υπάρχουν ευθύνες των γονιών, πες ότι η κοπέλα έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη, ποιος φταίει που δε βοηθήθηκε?

Ποιός θα έπρεπε να εχει προσέξει τα σημάδια και να ειδοποιήσει την ίδια ή γνωστό της???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερο-καλησπέρες!!!

Σοφάκι πολύχρονη!!!ο,τι επιθυμείς κι απο δω!!!

Δεν ξέρω τί τρέχει τελικα μ'αυτη την ιστορία...μου έρχεται συνέχεια η εικόνα του παιδιού όπως την είδα στο φορουμ δεν μου φεύγει απο το μυαλό...αγγελέ μου,τί έφταιγες;

Δεν ξέρω κι ο πατέρας να ήξερε;να έβλεπε;να μπορούσε να αναγνωρίσει ΟΛΑ τα σημαδια οτι κάτι δεν πήγαιανε καλά;Τί να πω βρε παιδιά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...