Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα και ευχαριστω για τις ευχες!

Η μεγαλη πλεον μονο μυξες και ο μικρος καπος καλυτερα! Τη νυχτα ο βηχας του μικρου ειχε γινει ΠΟΛΥ εντονος και καθε 3 και λιγο του καθαριζα μυτη με τον τροπο που μου χει δηξει η μαμα μου γιατι με ορο δεν τα εχω καταφερει ποτε ουτε καν σε μενα. Με βατονετα, ακουμπας τη μυξουλα (οχι μεσα στη μυτη φυσικα), κολαει και με αργες κηνισεις την βγαινει, απλα θελει πολυ συχνα, οποτε ολη νυχτα την περασα καθαριζοντας μυξες (πριν στεγνωσουν εστω και λιγο) και κοιμιζοντας τον μικρο κι εγω δεν ξερω ποσες φορες. Κατα τις 5,30 ξυπνισα τον Τζουρ να παει φαρμακιο (εχουν ιατρικο συμβουλο) και μου εφερε ενα υγρο, που βαζεις μια σταγονα στη μυτη και ρευστοποιει τη μυξα, μαλακωνει τη μυτη και μετα γεμιζει πολυ πιο δυσκολα! Μ αρεσει που του ειπα να παρει ορο... παλι καλα που πηρε αυτο! Το χρησιμοποιησαμε οικογενιακος και οντος μας βοηθισε πολυ και κοιμηθικα κι εγω 1 μισαωρο. Μετα ξυπνισε η μεγαλη και το εριξα στο μαγιρεμα, τα εκανα χαλια ολα αλλα τουλαχιστον ετοιμασα 2.

Ρινιω, αν δεν σκοπευεις να μηνεις εγκυος συντομα, ποτε δεν ξερεις! Απ οσο διαβαζω η vbac αλλα και ο θηλασμος, ειναι και αλλαγη τροπου ζωης-μοδα-ρευμα (δεν βρησκω την καταλληλη λεξη) και εξαπλωνετε! Πιστευω οτι πολλοι γιατροι θα αρχισουν να ασχολουντε μ αυτα, αν οχι για αλλο λογο, τοτε για οικονομικο ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

τατουμ περαστικουλια!!!

εμεις ολο το σκ αλητευουμε, χθες απο το πρωι ως το μεσημερι γυρνοβολαγαμε στα περιχωρα μπας και βρουμε σπιτι, το μεσημερι πηγαμε Αργυρουπολη στην κουνιαδα μου, το απογευμα στον κουμπαρο και το βραδυ στους γονεις μου :rolleyes: ε, και σημερα απο το πρωι στην εκθεση γαμοβαφτισης στην Παιανια να χαζεψουμε και μετα μεσημεριανο στον πεθερο μου..

κι επιτελους τωρα λιγο ψιλοχαλαρωνω που κοιματε λιγο και το μικρο κτηνακι ;)

Αυριο εχουμε και τα εμβολια να δουμε και που εχει φτασει..

ειναι φοβερο ποσο πολυ μεγαλωνουν τοσο πολυ γρηγορα :shock::shock:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

Τατουμ περαστικά σας!!!

κελλα με το καλό να κάνετε το έμβόλιο!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες??? Ετοιμάζεστε για την βάφτιση εε??

Εμείς ούτε σαν ιδεα δεν το σκεφτόμαστε :(:(:( Τελευταία στιγμή μου φαίνεται θα τα κανονίσουμε!!

Καταά τα αλλα όλο ψώνια είμαστε !!Πήραμε ένα αφυγραντήρα , τα σκάσαμε αλλά δεν πήγαινε άλλο , έιχαμε πάνω από 80 % υγρασία!!! Κάτι πυτζαμούλες στην μικρή, μια και τα φορμάκια πλέον δεν μας κάνουν!!! και εσώρουχα 9-12 μηνών ΧΟΧΟΧΟ

Θα πάμε να πάρουμε κ ένα παρκοκρέβατο σήμερα και θα το βάλουμε δίπλα στο κρεβάτι να κοιμάται το βράδυ!!!Ακόμα στο πορτ μπεμπε την έχουμε την καημένη!!!Τώρα κοιμάται στο κρεβατάκι της κ έχει απλωθεί!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μανουλίτσες είχα αγοόράσει ένα κουτί almiron για να δώσω στην μικρή, σε περίπτωση που χρειαζοτνα!!Το κουτί δεν το έχω ανοίξει και απ'ότι φαίνεται και συμπλήρωμα να χρειαστεί να της δώσω (που πλέον δεν το νομίζω) αυτό θα ειναι υποααλεργικό !!

Οποια από εσάς δίνει almiron στο παιδάκι της , ευχαρίστως να το δώσω,, έτσι κ αλλιώς χαμένο θα πάει!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!

kella την είδα κ σε θυμήθηκα !!ΧΑΧΑ

http://www.trikiklo.com/Kids_accessories/pacifiers/elodie_soother.html?colour=4

χαχαχαχα τελειο και ειδα εχει και πιπιλοπιαστρα ασορτι!!! :D

εγω δινω αλμιρον αλλα δεν ξερω αν δινει και καποια αλλη κοπελα..

αχ το κτηνακι με ξεκανε σημερα, μ'εχει απο τις 3,30 με μιρλα.. και δεν καταλαβαινω και τι θελει.. αμολησε κατι πορδες αλλα ησυχασε μονο για 10'. την πιπιλα αγκαλια και αμα του φυγει μου χαμογελαει κανει ενα αγκου μαμααα και πιανει παλι την γκρινια.. λετε να ειναι ενστικτο που θα τρυπησουμε τις μπουταρες??? :rolleyes:

αληθεια τα δικα σας το λενε αυτο??? μας το ξεφυτρωσε καμια δεκαρια μερες τωρα.. οταν κατι θελει φωναζει μααμαααααα ....το τραβηξαμε και βιντεο γιατι δε μας πιστευαν για να το δειχνουμε

Καλημέρα!!!!

Tatum μια χαρά είσαστε!!!απο οτι βλέπω και στο fb επανήλθες πλήρως!!

kella πως ήταν η έκθεση;είχε τίποτα ενδιαφέρον;απο τιμές κ.λ.π. τί έπαιζε;

Εχτές είχε έθει η κουμπάρα μου απο δω και λέγαμε για τη βάφτιση και της είπα μάλλον Οκτώβρη οτι σκέφτομαι κι έλεγα να κάνω μπομπο σαπουνάκια απο τη Σωτηρία και μου λέει:"Οκτώβρη μήνα;Σαπουνάκια;Πας καλά;" Γιατί ρε κορίτσια παίζει ρόλο η εποχή;και μάλιστα είχα σκεφτεί να της πω να κάνουμε ομπρελίτσες ή φύλλα φθινοπωρινά..

Είδατε τίποτα της προκοπής απο σπίτια;

Καλή επιτυχία με τα εμβόλια!!

Κι εμένα λέει αγκου,μαμά όχι ακόμα!!Λέει κάπως μαμμμμ.....αααα....!!!!

KATRINDM κι εμείς στην κουβέντα είμαστε,μη νομίζεις...και πιο πολύ εγω,ο Νίκος κάνει τον Σημίτη,εγω έχω τον κάλο να τα κουβεντιάζω αυτά..!!!Παρκοκρέβατο κι εγω τον κυνηγάω να πάμε να πάρουμε να τελειώνουμε και μ'αυτό!!

By the way ωραία πιπίλα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

η εκθεση αλλες χρονιες ηταν πιο πλουσια αλλα λογικες οι περικοπες, για φωτο ρωτουσαμε απο 650 μας ειπαν ξεκιναγαν αλλα θα ρωτησω κι εκει που εκανα το γαμο γιατι γνωριζομαστε πολλα χρονια και κανει πραγματικα καταπληκτικη δουλεια, απλα ηθελα να δω λιγο τι λενε οι αλλοι, πολυ λιγο το βαφτιστικο ομως φετος..

ρε καλα σου ειπε η κουμπαρα σου .. τον Οκτωβρη αρχιζουν οι βροχες, τι να το κανεις το σαπουνι, πλενεσαι στη βροχη!!! χαχαχαχαχαχα

τελεια ειναι η ιδεα για τα σαπουνακια μη το συζητας ;)

απο σπιτι τπτ.. εχουμε και σημερα καποια ραντεβου.. αντε να δουμε

κι εμεις χρεριαζομαστε παρκοκρεβατο αλλα οικονομικα.. δυσκολα οποτε θα το τραβηξουμε οσο μπορουμε απο τα μαλια... κι αυτος ο μικρος πλεον στριμοχνετε στο καλαθι.. ελπιζω να βρουμε αμεσα σπιτι να παει στην κουνια του γιατι εδω μεσα στους 12-13 βαθμους δε το βαζω το παιδι

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Τα κάναμε τα εμβόλιά μας την Παρασκευή και έκλαψε ο καημένος μου με το τρύπημα...Ευτυχώς δεν είχαμε τίποτα παρατράγουδα μετά ,μόνο που βλέπω ότι έχει λίγη περισσότερη γκρίνια αλλά που θα πάει θα περάσει κι αυτό.

Έχουμε πάει 5300 και 60 πόντους! Όλα καλά μας είπε η γιατρός, φαίνεται ότι το γάλα μας έχει έρθει μια χαρά!

Εντωμεταξύ πήγα την Παρασκευή στο φαρμακείο για το γάλα του και για κάποια άλλα πραγματάκια και μου λέει η ξαδέρφη μου προσπαθώ να το παραγγείλω απο προχθές αλλά είναι σε έλλειψη. Είχα βέβαια 2 κουτιά στο σπίτι αλλά αγχώθηκα, ευτυχώς με πήρε σήμερα και μου είπε ότι βρήκε σε άλλη αποθήκη και της είπα να πάρει 4 μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Αύριο θα πάει ο άντρας μου στο Θριάσιο για να βγάλει το χαρτί για το γάλα του παιδιού. Ελπίζω να μην ζητήσουν και το μωρό...

Miss caramel ήδη σκέφτεσαι και για το επόμενο βλέπω!!! Μην πω ψέματα κι εγώ θέλω να κάνω δεύτερο αλλά δυστυχώς τα οικονομικά είναι απαγορευτικά προς το παρόν, ελπίζω σε 1-1,5 χρόνο να είμαστε οκ.

κοριτσια κ εμενα λεει αγκου:P και μαμα λεει πανω στο κλαμα χωρις να το καταλαβαινει λεει μαμα μαλα μανα μαγκου οτι να ναι αρκει να εχει το μα μπροστα:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Πήγα πάλι στο ΙΚΑ δεν έχουν λέει σύστημα λόγω βλάβης του ΟΤΕ...της λέω χιερόγραφα δεν μπορείτε να μου δώσετε διαγραφή;Ναι,μου λέει,αλλά δεν θα είναι περασμενη στο σύστημα..Να πάω τον ΑΜΚΑ και μια ληξιαρχική πραξη γέννησης να την ασφαλίσω στο ΙΚΑ και μετά να πάω να κάνω διαγραφή...

Καταλάβατε τίποτα;

Τα νέυρα μου!:evil::evil::evil:

marant κι εγω θέλω δεύτερο!!το συζητάω με εσας αλλα είναι νωρίς να το σκεφτώ να το βάλω μπρος,νομίζω!!Κι όσο βλέπω οτι τα οικονομικά δυσκολεύουν θα το σκεφτώ πολύ καλά...

marioula1234 κάπως έτσι κι εμένα η δικιά μου!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιω, αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οποτε εχει βλαβη ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΠΑΠ και η κουτσι Μαρια, βρησκουν ευκαιρια να μην δουλεψουν!

Σημερα κοιμηθικα 6 ωρες ολοκληρες και νομιζα οτι κοιμηθικα 12 χαχαχα! Οντος πολυ καλυτερα ειμαστε οικογενιακος, το μονο κακο ειναι οτι ξεβραχνιασε η κορη και ξαναρχισε τις φωνες (ενδοοικογενιακο αστειο για να αντεξουμε τον πονοκεφαλο!). Φανηκε πολυ απ το φατσοβιβλιο ε? :-P

Βαλαμε κατω τα εσοδα-εξοδα και αν παει η μικρη σχολειο εδω (αν μεινουμε εδω ή γυρισουμε Ελλαδα θα παει), θα πληρωνουμε οσα βαζαμε μεχρι τωρα στην ακρη! Απ τη μια δεν εχουν δωρεαν παιδια για τους ξενους και απ την αλλη τα σχολεια ειναι πανακριβα αλλα ΠΟΛΥ καλα...

Κι εγω θα ηθελα τριτο αλλα δεν εχω τα κοτσια να το κανω :(. Εδω για δευτερο και φοβομασταν πως θα τα βγαλω περα και σιγουρα αν ηταν σαν τη μεγαλη, δεν θα τα καταφερνα, στο Δαφνι θα ειμουν τωρα! (για να μην πω λογο ηλικιας...)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ρινιω, αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οποτε εχει βλαβη ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΠΑΠ και η κουτσι Μαρια, βρησκουν ευκαιρια να μην δουλεψουν! ακριβώς όπως τα λες...ο καφές πηγαινοερχόταν,χωρίς πλάκα...θα πάω κι αύριο και βλέπουμε...

Σημερα κοιμηθικα 6 ωρες ολοκληρες και νομιζα οτι κοιμηθικα 12 χαχαχα! Οντος πολυ καλυτερα ειμαστε οικογενιακος, το μονο κακο ειναι οτι ξεβραχνιασε η κορη και ξαναρχισε τις φωνες (ενδοοικογενιακο αστειο για να αντεξουμε τον πονοκεφαλο!). Φανηκε πολυ απ το φατσοβιβλιο ε? :-Pφάνηκε γιατί επανήλθες!!!

Βαλαμε κατω τα εσοδα-εξοδα και αν παει η μικρη σχολειο εδω (αν μεινουμε εδω ή γυρισουμε Ελλαδα θα παει), θα πληρωνουμε οσα βαζαμε μεχρι τωρα στην ακρη! Απ τη μια δεν εχουν δωρεαν παιδια για τους ξενους και απ την αλλη τα σχολεια ειναι πανακριβα αλλα ΠΟΛΥ καλα... δεν έχουν δημόσια δωρεαν παιδεία δηλαδή;

Κι εγω θα ηθελα τριτο αλλα δεν εχω τα κοτσια να το κανω :(. Εδω για δευτερο και φοβομασταν πως θα τα βγαλω περα και σιγουρα αν ηταν σαν τη μεγαλη, δεν θα τα καταφερνα, στο Δαφνι θα ειμουν τωρα! (για να μην πω λογο ηλικιας...)

μη το λες για την ηλικία...γνωστή μου έκανε το πρώτο στα 38 το δεύτερο στα 45..άργησε αλλά τα κατάφερε!!!κι εμένα με φοβίζει η ηλικία (για την κύηση καθαρά) αλλά το θέμα είναι να στρώσει το οικονομικό...όλα τα άλλα έπονται..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Το άρθρο και το φόρουμ!!!!

Άντε γιατί πολλά έχουν ειπωθεί!

αχ!τί μου κανες...τώρα που το είδα κιόλας το μικράκι κλαίω...να γίνει καλά το μωράκι Θεέ μου μόνο αυτό παρακαλάω..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...