Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

karamel το σκέφτεσαι εε?? κ εγώ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά σε επόμενη εγκυμοσύνη, αν βεβαια δεν έχω τα ίδια προβλήματα σακχαρο, πίεση κ.α. μετά από πόσο καιρό μπορείς να προσπαθήσεις??? πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα??

και εγώ χωρίς περιοδο!!!

marant να τον χαίρεστε!!!

Και στα υπόλοιπα κορίτσια αν έχετε κάποιον που γιορτάζει!!!!!!!!να τους χαίρεστε :):):):)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεροκαλησπέρες!!!

Πριν λίγο κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο!!!Σε αυτό έκλαψε η μπουμπού ενω ήταν μες στα γέλια με τη γιατρό!τώρα ταβλιάστηκε και κοιμαται...λέτε να είμαι τυχερή αυτή τη φορά και να κοιμηθεί και βράδυ;;;;;

Ψηλώσαμε 5 πόντους και πήραμε 750 γρ. απο τον προηγούμενο μήνα αν και χάσαμε 300 γρ. λόγω της εβδομάδας που είμαστε συναχωμένες...με λίγα λόγια όλα καλά!!

Περίοδο κι εγω έχω κανονικά και θηλάζω...και μάλιστα ήταν να αδιαθετήσω Κυριακή και αδιαθέτησα χτες,υποθέτω οτι λόγω θηλασμού και ορμονών κάποια σκαμπανεβάσματα θα τα έχουμε..

Σοφία μου κι εγω ψάχνομαι για VBAC....ο γιατρός μου δε νομίζω να συμφωνεί...κι αν συμφωνήσει μάλλον δε θα με ξεγεννήσει στο ΑΤΤΙΚΟ αλλά στο ΛΗΤΩ,οπότε δεν το βλέπω πάλι..εκτός κι αν αυτή τη φορά πιάσουν όντως οι προσευχές μου και γεννήσω τόσο γρήγορα που δεν θα προλάβουν να με βάλουν στο χειρουργείο!!!!;);) Για να αλλάξω γιατρό..χμμ..δύσκολο.Ευελπιστώ οτι ίσως και μέχρι τότε να έχει επιτέλους αλλάξει κι η πολιτική του ΑΤΤΙΚΟ στο θέμα...Μόλις χτες μου είπε ο Νίκος οτι ζήτησε πριν με πάρουν για την καισαρική να με δει και του είπε ο γιατρός απαγορεύετεαι..:evil::evil::evil: Με ποιό δικαίωμα;αν τον είχα δει ίσως να ήμουν και πιο ήρεμη για το χειρουργείο..

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας κορίτσια μου!!!Φυσικά τη φωνάζουμε απο τώρα Νάσια να το ακούει,αφού το ξέραμε απο πριν το όνομα!!Βασικά κι άλλο παιδί να κάνω ξέρω το όνομάτου!Αν είναι αγόρι Μανώλης αν είναι κορίτσι Αθηνά,κατά πάσα πιθανότητα.

Marant να τον χαίρεσαι τον αντρούλη κι εσυ marioula τον γιο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ειρηνακι μακαρι να σας παει καλα με το εμβολιο να μην εχετε παρατραγουδα, εμεις τη Δευτερα θα το κανουμε :)

μου εχει σπασει τα νευρα η κουμπαρα μου με αυτο το θεμα.. ειναι απ'αυτες που θελει να ακολουθησει τη μοδα κατα των εμβολιων..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ειρηνακι μακαρι να σας παει καλα με το εμβολιο να μην εχετε παρατραγουδα, εμεις τη Δευτερα θα το κανουμε :)

μου εχει σπασει τα νευρα η κουμπαρα μου με αυτο το θεμα.. ειναι απ'αυτες που θελει να ακολουθησει τη μοδα κατα των εμβολιων..

α,καλά...

εγω πάντως είμαι ΚΑ-ΘΕ-ΤΗ στο συγκεκριμένο θέμα.οι άλλες ας κάνουν οτι θέλουν...και μη νομίζεις πως δεν έχω κι εγω άγχος με τις παρενέργειές τους..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!

το εμβόλιο έκανε θάυματα!!!δεν κοιμήθηκε όοοοολο το βράδυ αλλά κοιμήθηκε σερί απο τις 1 παρά ως τις 6 παρά και απο τις 6+..ως τις 9:30!!!επιτέλους!!!

Ωραίο άρθρο...κι εγω παραλίγο στην ΕΥΤΟΚΙΑ να γεννήσω...το είχα πει,μετά πλακώσανε τα θανατικά και ψιλοφοβήθηκα αλλά κι εδω δεν ήταν πολύ θετικό το κλίμα απο όλους...έπεφτε κι η ειρωνία σύννεφο απο τη συννυφάδα δεν ήταν και καλή η ψυχολογία...Τελοσπάντων..

Σοφία ο γιατρός σου είναι σύμφωνος;το έχετε κουβεντιάσει;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

Ρηνιώ δεν θα το συζητήσω από τώρα μιας και έχει σχέση το πότε και αν θα μείνω έγκυος πάλι.

Από κει κι έπειτα θα το αναφέρω.

Οι πιθανότητές μου δεν είναι μεγάλες (για τις προϋποθέσεις μιλάω) αλλά ποτέ δεν ξέρεις!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσια εγω μετα απο ποσο καιρο θα πρεπει να μεινω εγκυος για να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο???να σας θημισω πως γεννησα μεσα σε ενα χρονο 2 φορες με καισαρικη:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια εγω μετα απο ποσο καιρο θα πρεπει να μεινω εγκυος για να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο???να σας θημισω πως γεννησα μεσα σε ενα χρονο 2 φορες με καισαρικη:|

ρώτα και τον γιατρό αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις τουλάχιστον 2-3 χρόνια..ο ογανισμός σου να "ξεκουραστεί" λιγάκι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

Ρηνιώ δεν θα το συζητήσω από τώρα μιας και έχει σχέση το πότε και αν θα μείνω έγκυος πάλι.

Από κει κι έπειτα θα το αναφέρω.

Οι πιθανότητές μου δεν είναι μεγάλες (για τις προϋποθέσεις μιλάω) αλλά ποτέ δεν ξέρεις!:rolleyes:

εγω τις προϋποθέσεις τις έχω...αλλά δεν ξέρω αν και κάτα πόσο θα μπορούσε να γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Μαραντ να χαιρεσαι τον αντρα σου ρηνιω κ μαριουλα να χαιρεστε τα ζουζουνια. Εμεις να χαιρομαστε το νεο νονο μας.

Καλη η σκεψη σας για βμπακ. Διαβαζα κ εγω στην εγκυμοσυνη για την ευτοκια κ θα ηιελα πολυ να γεννουσα εκει αν ημουνα αθηνα. Για τι κοστος μιλαμε; καπου ειχα δοαβασει πως ειναι το μισο αποτα νοσοκομεια, καθεσαι ομως μονο μια μερ;. Δεν ξερω τι κ αν ισχυει.

Καραμελ μιας κ απο οτι εχω καταλαβει το εξασκεις το σπορ που μπορω να βρψ δωρεαν τιτλους βιβλιων στα αγγλικα;;

εγω κοριτσια ολο τη βαπτιση σκεφτομαι εζω ξεζουρλαθει! Σκεφτηκα για διΚοσμηση τραπεζιων να βαλω γλαστρακια σε ασπρο στολισμενο γλαατρακι. Επισης αντι για βιβλιο ευχων θα εχω δεντρο ( δυο γυμνα κλαρια βαμενα λευκα σε στολισμςνη γυαλα κ πεταλουδες απο χαρτονι χρωματισυες οπου ο καθεναε θα γραφει ευχη κ θα το κρεμαει. Τι σπαστικο να γραφω απι κινητο...γκρρρρ

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπερα! Η μεγαλη πρωτη νυχτα απυρετη και ο μικρος αρχησε το βηχα (παλι καλα αρεωσε λιγακι τους θηλασμους, ισως βγαινει απ το αλμα) ευτιχος χωρις πυρετο και μυξες (που εχει η μεγαλη, εγω μονο λαιμο-μυξες), συνεχιζουμε να κοιμομαστε σε διαφορετικα δωματια, 1 ο μπαμπας με τη μικρη αλλο εγω με τον μικρο, που καθε βραδυ βρησκετε στο πορτ μπεμπε. Ειμαι ΚΟΜΑΤΙΑ. χρονια πολλα και να χερεστε αντρες και παιδακια και οχι μονο! Γραφω τωρα γιατι πηρε ο μπαμπας τη μεγαλη βολτα και βρηκα ευκαιρια.

Ρινιω (και οχι μονο) αν δεν κανω λαθος υπαρχει ομαδα στο φατσοβιβλιο για VBAC οπου μπορουν να σου πουν αν υπαρχει δημοσιο με γιατρο που να υποστηριζει στ αληθια αυτη την τακτικη (και οχι λογο "μοδας" και φακελου)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Nemina θα ρωτήσω τον άντρα που τα βρίσκει και θα σου δώσω link ;)

Άντε να δούμε και με VBAC τι γινεται να πάω διαβασμένη στο γιατρό όταν έρθει η ώρα!

τατουμ, περαστικά και κουράγιο ρε μάνα!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Nemina με την ΕΥΤΟΚΙΑ γεννάς στοο σπίτι αλλά και σε κάποιο χώρο που έχουν διαμορφώσει εκείνοι,νομίζω.Το κόστος νομίζω είναι γύρω στα 1800 για τις μαίες.Δεν είμαι όμως σίγουρη ,το είχα συζητήσει το '10 στην Κεφαλλονιά με μια κοπέλα που βρεθήκαμε στην παραλία τυχαία.

Tatum έγινα μέλος στην ομάδα αλλά δεν θέλω να αλλάξω γιατρό μόνο και μόνο για vbac σε δημόσιο..Πες κόλλημα..

Εσείς πως είστε;;Συνήλθατε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...