Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου τι κανετε;; εμεις αφηστε τα καλύτερα, η μεσαία μικρή :-) μας εφερε τα έντομα κεφαλής...καταλάβατε βεβαίως βεβαιως...... κ τι να κανω τωρα εγω που θηλαζω;;; τι να βαλω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ολα τα 'χαμε αυτο μας ελειπε τωρα...κλαψ κλαψ.............Αυτα είναι αμα πηγαινουν τα παιδιά σχολείο..........................

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ!!!πλάκα κάνω!εμάς η γιαγιά μου μας έβαζε πρωτόρακη..σκέτο οινόπνευμα...αλλά τι να το κάνεις αν την ξεψυριάσεις εσυ κι οι υπόλοιπες μαμάδες στο σχολείο τίποτα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!!!

Ειρηνακι σε απολαμβανω να γραφεις για τον αντρουλη σου :tongue: θεα εισαι!!!

κουραγιο, σκεψου θετικα.. ισως αυριο κοιμηθεις... ποτε δεν ξερεις

χρονια πολλα σε οσους/ες γιορταζουν ;)

που τον λέω Φατσέα;;ε,μα αφου 7΄+..που είχε βάλει ρολόι ξύπνησε..ορεξάτος;;;;άντε να του κάτσεις μετά απο τέτοια βραδια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

που τον λέω Φατσέα;;ε,μα αφου 7΄+..που είχε βάλει ρολόι ξύπνησε..ορεξάτος;;;;άντε να του κάτσεις μετά απο τέτοια βραδια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ελα ρε... το πρωινο ειναι το καλυτερο!!! :tongue::tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ελα ρε... το πρωινο ειναι το καλυτερο!!! :tongue::tongue:

Αυτό λέω στον άντρα μου αλλά δεν!!! :?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Πωπωωωω βρε Ρηνιώ για να δείς μια άσπρη μέρα το κάνει ο άντρας σου!!!

Εγώ δε μπορώ με τίποτα να τον πείσω.. το πρωινό ξύπνημα συνεπάγεται, τσιγάρο, καφές, kindle, τουαλέτα!!!!:?

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά... τσίου τσίου το πουλάκι πέταξε!!!!:tongue:

....Άσχετο αλλά τουλάχιστον κάνω ποδήλατο... έχασα άλλο ένα κιλάκι! Άντε να δούμε μέχρι τη βάφτιση σε τι θα χωράω!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

είδα νύχτα ξέξασπρη δε μου χρειαζόταν και μέρα!!!!!

όντως το πρωινό είναι το καλύτερο!και τη μικρή μάλλον με πρωινό την πιάσαμε!αλλά σχεδόν ξάγρυπνη τί όρεξη να έχω;;;

εγω έχω χάσει αρκετά...ξεπρήζομαι κιόλας δεν είναι λίπος..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε? καλε δεν κααταλαβα εβαλε καμια μπροστα για δευτερο κ μιλατε για πρωινο σεξ? εχετε αδιαθετησει απο την γεννα και μετα?εγω οχι ακομα! α χθες γιορταζε το μικρο μου να τον χαιρομαι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρααααααα!!!

Μαριουλα να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!!!γερός κ δυνατός να ναι!!!

ΡΙνιώ και συ να χαίρεσαι τη Νάσια σου!! και του χρόνου με αδερφάκι ;);););)

αληθεια ευχόμαστε αφού δεν τα έχουμε βαφτίσει ακόμα κ εσείς που έχετε καταλήξει σε όνομα τα φωνάζετε με το όνομα τους??Πρέπει κ εμείς κάποια στιγμη να καταληξουμε!!!ΧΕΧΕ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κι απο μας!!

μαριουλα και ρινιω να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!! να ειναι παντα γερα και τυχαιρα..

κατριν εμεις τον φωναζουμε με το ονομα του και φυσικα το εχουμε απαιτησει απ'ολους να μην ακουμε μπεμπης, μπουλης, μπουμπης κλπ

Διαφημίσεις

Καλημερούδια

Μαριούλα να χαίρεστε τον Αντωνάκη σας!!:D

Ρηνιώ αν και αβάφτιστη της εύχομαι τα καλύτερα και πιο γλυκά χρόνια!:)

Κι εμείς με το όνομά της τη φωνάζουμε ή τα γνωστά παρατσούκλια και διακοσμητικά (καζαμπούμπου, σαχλαμπούχλα, τομάρι/τομαράκι κλπ):tongue:

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

Εγώ έχω αρχίσει να διαβάζω για VBAC... για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον:rolleyes:

περίοδος???? What περίοδος??? :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!

Μαριούλα, Ρηνιώ να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!!

Εμάς γιόρταζε ο μπαμπάς μας εχθές και είχαμε mini μάζωξη το βραδάκι. Καλά τα περάσαμε ο μπεμπούλης μονάχα αναστατώθηκε λιγάκι και έκανε λίγη γκρινίτσα, αλλά μετά κοιμήθηκε και τον πήγαμε στο κρεβατάκι του, οπότε όλα οκ.

Για το σπορ δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουμε την κούνια του στο υπνοδωμάτιό μας και δεν προβλέπω να τον μεταφέρουμε πριν τον Μάιο γιατί το παιδικό δωμάτιο είναι το πιο κρύο στο σπίτι και έχει και υγρασία, γιατί έχει 2 μπαλκονόπορτες και προφανώς δεν επαρκεί η θέρμανση που έχει. Του χρόνου το χειμώνα, αν είμαστε ακόμα σε αυτό το σπίτι λογικά θα βάλουμε κάποιο πρόσθετο σώμα για να είναι οκ, αλλά φέτος με τα έξοδα και με την προοπτική ότι θα έμενε μαζί μας αρχικά δεν κάναμε κίνηση.

Μακάρι να πάνε όλα καλά με το εμβόλιο σήμερα.....Στις 14:00 θα το κάνουμε. Θα σας ενημερώσω και για την πρόοδό μας!!!!!!!!

Όντως από περίοδο κι εγώ τίποτα ακόμα...πριν 2-3 μέρες είχα κάτι περίεργα υγρά και λέω ωχ ότι χάρηκα χωρίς περίοδο χάρηκα αλλά τελικά τίποτα. Μου έφυγε πάλι και δεν έχει επανέλθει κάποια ενόχληση.

Miss caramel τι είναι αυτό που είπες το VBAC???????

marant το vbac ειναι φυσιολογικος τοκετος μετα απο καισαρικη τομη.

καραμελα αυτα λεω στην κουμπαρα μου αλλα δεν εχει και γιατρο που να υποστηριζει τον φ.τ και αυτη φοβαται να γεννησει φυσιολογικα και παει για καισαρικη τζαμπα κατα τη γνωμη μου γιατι η προηγουμενη τομη δεν ειναι απο γεννα αλλα απο ενα ινομυωμα που της αφαιρεσαν.

μαλλον μονο εγω εχω δει ηδη 2 περιοδους, αλλα ειναι που δε θηλαζω :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...