Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καραμελιτσα εγω πολυ ευχαριστως να διασκεδασω μαζι σας.. ο μικρος μου εχει αλλη αποψη.. νευριαζει απιστευτα με τα παιδικα τραγουδια, γουσταρει τρελα ομως να του βαζω Ξυλουρη με αγαπημενο μπηκαν στην πολη οι οχτροι :tongue::tongue:

εγω τα υφασματινα τα κανω στο χερι με λιγο baby-απορρυπαντικο ρουχων και καλο νεροβγαλμα τα πλαστικα με το αντστοιχο baby-πιατων

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καραμελιτσα εγω πολυ ευχαριστως να διασκεδασω μαζι σας.. ο μικρος μου εχει αλλη αποψη.. νευριαζει απιστευτα με τα παιδικα τραγουδια, γουσταρει τρελα ομως να του βαζω Ξυλουρη με αγαπημενο μπηκαν στην πολη οι οχτροι :tongue::tongue:

Αγωνιστής μας βγήκε ο δικός σου!!! Άντε και σε Manowar!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

χαχαχαχαχα.. γονιδια ειναι αυτα.. σκεψου κι απο την κοιλια οταν βαραγανε ροκιες, ηλεκτρονικη μουσικη 'η ρεγγε εκανε σαματαδες :rolleyes:

Εγώ τι να πώ που με την κοιλιά τούρλα μεχρι μαλακασα πηγα για να ακούσει τον Ozzy :tongue:

Και να μου το γυρίσει στο λαϊκο (no offense) :shock:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εγώ τι να πώ που με την κοιλιά τούρλα μεχρι μαλακασα πηγα για να ακούσει τον Ozzy :tongue:

χαχαχαχαχα αυτο θα ειναι εκδικηση για αμαρτιες απο προηγουμενες ζωες σου :tongue::tongue: χααααχαχαχχα

Διαφημίσεις

εγω τα υφασματινα τα κανω στο χερι με λιγο baby-απορρυπαντικο ρουχων και καλο νεροβγαλμα τα πλαστικα με το αντστοιχο baby-πιατων

κι η δικιά μου άμα ακούει Ξυλούρη καθηλώνεται!!!γονίδιο,τί τα θες;;;

κι εγω το ίδιο με λίγο δικό της απορρυπαντικό.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

:tongue::tongue::tongue:

αν και δεν είμαι φαν θα ήθελα να με πήγαινε κι εμένα ο γύφτος να ακούσω στο Θέατρο Πέτρας τίποτα...αλλά πού;;;;;;;δούλευε και σαν τον σκύλο βέβαια το καλοκαίρι ευτυχώς...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα σας είπα;;;

ΧΧΧΜΜΜΦΦΦΦΦΦ !!!!!(αυτό ήταν χασμουρητό!) ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Δεν μ'αφησε να κοιμηθώ χτες πάλι το μωρό της Ρόσμαρι..την κοίμησε ο μπαμπάς της κατά τις 11 και μπήκα να κάνω μπανάκι και μόλις βγήκα και αρχίσαμε....you know what! αφού κοιμόταν,μπήκε σε εγρήγορση το ρανταρ και ξύπνησε το βρωμόπαιδο!μα με υπερήχους μας πιάνει;τέτοια μουγκαμάρα ούτε όταν μέναμε τριο με την πεθερά δεν έχει πέσει...κι αυτή να μας καταλαβαίνει;;:mad::mad::mad:

Κι αφού πάω πια και την κοιμίζω εγω με λίγο βυζο-πιπίλισμα πλένω κάτι πιατάκια,συνεχίζουμε απο κει που μείναμε και κατά τις 2:30 ξυπνάει το τέρας!!!!Α!ωραία λέω εγω κοιμήθηκε 3 ώρες συνεχόμενα την βάζω στο κρεβάτι που έχουμε μέσα,ξαπλάρω απο δίπλα και την ξανα-ξαπλάρω στην κούνια στις 5:30...7:30 το κάθαρμα ξανά...σηκώνεται ο Φατσέας του λέω κούνα την μπας και κοιμηθεί και μου την φέρνει....:evil::evil::evil: Κι αφού πια την βάζω στο κρεβάτι μου,κοιμόμαστε ως τις 9:30...ο μαύρος κύκλος αξεσουαρ μου έγινε...

Και μέσα στην παραζάλη έβλεπα οτι έτρεχα στο αεροδρόμιο να προλάβω την πτήση μου (για πού;ούτε και που ξέρω!!:cool:) και στο διπλανό μου κάθισμα καθόταν ο πρίγκηπας Χάρι...λοιπόν εγω μια φορά το συμπεθεριό τό 'κλεισα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώώώ Καυλημερούδια

Μα ήθελες κι εσύ ντε και καλά να κοιμηθεί στην κούνια!!!

Τι απαιτήσεις είναι αυτές που έχεις:tongue:

Έχετε εορταζόμενους/εορταζόμενες??

Καλημερούδια σε όλους!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!!

Ειρηνακι σε απολαμβανω να γραφεις για τον αντρουλη σου :tongue: θεα εισαι!!!

κουραγιο, σκεψου θετικα.. ισως αυριο κοιμηθεις... ποτε δεν ξερεις

χρονια πολλα σε οσους/ες γιορταζουν ;)

Κοριτσαρες μου τι κανετε;; εμεις αφηστε τα καλύτερα, η μεσαία μικρή :-) μας εφερε τα έντομα κεφαλής...καταλάβατε βεβαίως βεβαιως...... κ τι να κανω τωρα εγω που θηλαζω;;; τι να βαλω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ολα τα 'χαμε αυτο μας ελειπε τωρα...κλαψ κλαψ.............Αυτα είναι αμα πηγαινουν τα παιδιά σχολείο..........................

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε;; εμεις αφηστε τα καλύτερα, η μεσαία μικρή :-) μας εφερε τα έντομα κεφαλής...καταλάβατε βεβαίως βεβαιως...... κ τι να κανω τωρα εγω που θηλαζω;;; τι να βαλω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ολα τα 'χαμε αυτο μας ελειπε τωρα...κλαψ κλαψ.............Αυτα είναι αμα πηγαινουν τα παιδιά σχολείο..........................

δοκιμασες ξυδι??? θυμαμαι τη θεια μου που το εφαρμοζε στα ξαδερφια μου καλο βρεξιμο με ξυδι και μια σακουλα του σουπερ-μαρκετ για λιγη ωρα και μετα με το χτενι για να φυγουν οι καημενες σκαμενες πλεον ... ακατανομαστες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...