Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημέραααααα!!!

ναι καραμελ το έχω κόψει και το μοσχαρίσιο!!!!!! ευτυχώς η μικρή παίρνει κιλά κ μάλιστα πολλά!!!ΧΑΧΑ κοντεύουμε τα 8!!!ΠΦΦ πρέπει να της κάνω διάιτα ΧΑΧΑ!!!

Και μεις της τοχουμε πάρει το πιανάκι κούνιας ήταν πρωτοχρονιάτικο δώρο από τον μπαμπά!! Αλλά ούτε να το φτύσει!! Πιστευω αν μεγαλώσει λίγο του δώσει λίγο σημασία!!!Με αυτό που τρελένεται είναι ενας αγκαλίτσας που βγάζει μουσική!!!Και φυσικά εκει που κωλοχτυπιεται και δεν μπορείς να την κάνεις να ησυχάσει με το που της τραγουδάω "ΗΤΑΝ ΕΝΑ΅ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ..........."" σταματαέι τα πάντα και χαμογελάει και ηρεμεοι!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!Μπορεί να το τραγουδάω και 50 φόρες την ημερα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω ξυπνησει από τις 6:30, ξύπνησε η μικρη και δεν κοιμόταν μετα - είμαι με 6 ώρες ύπνο!!! Και από χθες νιωθω μια ζαλάδα!!Μου ρχεται να πέσω κάτω!!! Να πάω να κάνω καμιά εξέταση?? Να ναι από τα πολλά που έχω κόψει δεν ξέρω!!Αλλά σίδηρο και ασβεστιο πάιρνω!!!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ από την κούραση πρέπει να ναι!!

Και εγώ μόνη μου μαραντ είμαι !!ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Ούτε από την μάνα μου!!! Εσύ βεβαια τώρα έχεις κ την δουλειά και τα τρεξίματα!!!Πως τα καταφέρνεις?? και ποιος θα σου κρατάει τον μικρό τώρα, σκεφτήκατα καμιοά λύση???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Miss Caramel ζηλεύω που ο άντρας σου σας ψωνίζει!!Εγω τον παρακαλάω να πάμε στα JUMBO να πάρω και πάρκο και καθισματάκι φαγητού-ναι είναι νωρίς αλλά αν δεν ξεμπερδεύω μια κι έξω δεν θα ξαναπάει.Βέβαια τώρα που ξεκινήσαν οι εκπτώσεις σκέφτομαι River West και ΜΟΥΣΤΑΚΑ συν τοις άλλοις που πρέπει να τα έχει μπας και με ψωνίσει και τίποτα άλλο :twisted::twisted::twisted: !!!!!

Κατερινάκι πιθανων απο όλα αυτά που έχεις κόψει να είναι κι οι ζαλάδες...αν δεν σου έχει κόψει τα πορτοκάλια στίβε κάνα δυο πρωί-μεσημέρι-βράδυ να σου ανεβάζουν λίγο την πίεση και την άμυνα του οργανισμού και να ξέρεις το μυστικό στην τάση λιποθυμίας είναι λίγη ζαχαρίτσα να ανεβαίνει η γλυκόζη του αίματος!!!

Εμένα δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι που να κολλάει...τη βάζω στο γυμναστήριο της Fisher Price που μας έδωσε η συννυφάδα και κάθεται όταν θέλω να κάνω καμια δουλείτσα,στο ριλαξ που προσπαθεί να πιάσει τα παιχνιδάκια που κρέμονται αλλά άλλο παιχνίδι δεν της έχω πάρει,για να είμαι κι ειλικρινής..Ένα πράσινο ελεφαντάκι που αγόρασε ο Νίκος όταν γέννησα θέλω να μάθει να παίρνει αγκαλίτσα να κοιμάται αλλά είναι νωρίς.

Κατά τ'αλλα χτες η ξενύχτρω κοιμήθηκε κατά τις 12:30..ξυπνώντας ανα διαστήματα κοιμήθηκε τελικά κατά τις 2+.. και αφού ξαναξύπνησε κι εγω dead να προσπαθώ σαν ζόμπι να βρω το δωμάτιό της σκουντουφλώντας ξάπλωσα στο κρεβάτι της όπου και μας πήρε ο ύπνος και μετά απο λίγες ώρες κι αφού έγινα σαν γαλλικό 8 την πήγα στην κούνια στις 6:30 και 9 και κάτι ξύπνησε η τσούπρα...

Εν τω μεταξύ ήθελα να πάω στο ΙΚΑ να πάρω το χαρτί που μου έλειπε,δεν θα πάω όπως καταλαβαίνετε και τα νεύρα φτάνουν σε επικύνδινο σημείο για την ψυχική μου υγεία....!!!Και φυσικά για όλα φταίει ο Νίκος!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερες!!!

Ειρηνη μου φυσικα και φταιει ο Νικος, αφου σκεφτομαι να αρχισω κι εγω να το λεω :tongue:

κι εμεις ενα γυμναστηριο εχουμε που μας εκαναν δωρο και εκει χτυπαει αλυπητα το πουλακι που τραγουδαει χαχαχαχα με μισος ομως :P

χτες ξεκινησαμε να κοιταμε σπιτια... δεν ειδαμε κατι της προκοπης αλλα εγινε η αρχη ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι τι πάρκο θα πάρετε ?? έχει τπτ καλό το jumbo ??και εγώ το σκέφτομαι να πάρω από τώρα!!

Τι χαρτιά φτιάχνεις για βιβλιάριο υγείας??

σκεφτόμουν παρκοκρέβατο που να κλείνει κιόλας ώστε να μπορούμε να το πακετάρουμε για τίποτα διακοπούλες ή διανυκτέρευση σε άλλο σπίτι.

Θέλω διαγραφή απο το ΙΚΑ για να μπεί ΟΑΕΕ..τα υπόλοιπα τα είχα τακτοποιήσει κι αν δεν ήταν τόσο ξεροκέφαλος κι είχε βγάλει ΑΜΚΑ του παιδιού απο νωρίς θα είχαμε τελειώσει απο τον Δεκέμβρη....μπαρούτι έχω γίνει!:evil::evil::evil:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Ειρήνη πάντα υπάρχει κάποιος να μας κάνει μπαρούτι.....εμένα όσο βοηθάει ο άντρας μου τόσο ξεγαιδουρίζουν οι δικοί μου. Ο άντρας μου τρέχει για όλα τα διαδικαστικά του σπιτιού, από λογαριασμούς μέχρι ΙΚΑ κλπ κλπ και οι δικοί μου με τρέχουν για όλα τα δικά τους. Στον αδερφό μου δεν λένε κάτι γιατί είχε μάθει μία ζωή να τα βρίσκει όλα έτοιμα και όταν του ζητάνε κάτι αρχίζει να φωνάζει. Οπότε τα λένε στο κορόιδο, που να σημειωθεί ότι ζω μόνη με τον άντρα μου τα τελευταία 10 χρόνια.....

Και σαν να μην έφτανε αυτό αφού με πήραν τη Δευτέρα το απόγευμα να μου πουν ότι θα μπουν για μετάγγιση, χωρίς να συνεννοηθούμε πότε θα έπαιρνα άδεια για να μείνω με το παιδί, δεν πρόλαβα να πάω να πάρω γάλα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν λάθος στο φαρμακείο και μου έφεραν 1 κουτί αντι για 2 και παρήγγειλα με σκοπό να πάω να το πάρω εχθές το απόγευμα. Έλα όμως που ήμουν μόνη με το παιδί στο σπίτι, γιατί ο άντρας μου άλλαξε βάρδια άρον άρον για να κρατήσει το παιδί το πρωί γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω άδεια εχθές. Και σήμερα το πρωί βρέχει και δεν μπορώ να βγω να πάω στο φαρμακείο. Το απόγευμα θα είναι κλειστά και αύριο το πρωί η μαμά μου σιγά μην μπορέσει να πάει στο φαρμακείο να πάρει και το γάλα.

Μιλάω με τον πατέρα μου και μου λέει τι κάνει το παιδί? Ε τι να κάνει κοντεύουμε να ξεμείνουμε απο γάλα του λέω. Μα καλά μου λέει δεν έχεις ένα εφεδρικό στο σπίτι???? γκρρρρρρρρρρρρρ το'υρμπο η δικιά σου......

καλημερες!!!

Ειρηνη μου φυσικα και φταιει ο Νικος, αφου σκεφτομαι να αρχισω κι εγω να το λεω :tongue:

κι εμεις ενα γυμναστηριο εχουμε που μας εκαναν δωρο και εκει χτυπαει αλυπητα το πουλακι που τραγουδαει χαχαχαχα με μισος ομως :P

χτες ξεκινησαμε να κοιταμε σπιτια... δεν ειδαμε κατι της προκοπης αλλα εγινε η αρχη ;)

άντε με το καλό εύχομαι...κι εμένα πρωι-πρωι μου χύθηκε ο καφές..πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ σήμερα!!!

εμένα δεν έχει ήχους το γυμναστήριο είναι http://www.fisher-price.com/el_GR/product/42896 έτσι χωρίς μουσική...κι άλλο ένα "μουσικό" καθισματάκι πάλι της ίδιας εταιρίας που μας δάνεισαν δεν δουλεύει...γκρρρρ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Ειρήνη πάντα υπάρχει κάποιος να μας κάνει μπαρούτι.....εμένα όσο βοηθάει ο άντρας μου τόσο ξεγαιδουρίζουν οι δικοί μου. Ο άντρας μου τρέχει για όλα τα διαδικαστικά του σπιτιού, από λογαριασμούς μέχρι ΙΚΑ κλπ κλπ και οι δικοί μου με τρέχουν για όλα τα δικά τους. Στον αδερφό μου δεν λένε κάτι γιατί είχε μάθει μία ζωή να τα βρίσκει όλα έτοιμα και όταν του ζητάνε κάτι αρχίζει να φωνάζει. Οπότε τα λένε στο κορόιδο, που να σημειωθεί ότι ζω μόνη με τον άντρα μου τα τελευταία 10 χρόνια.....

Και σαν να μην έφτανε αυτό αφού με πήραν τη Δευτέρα το απόγευμα να μου πουν ότι θα μπουν για μετάγγιση, χωρίς να συνεννοηθούμε πότε θα έπαιρνα άδεια για να μείνω με το παιδί, δεν πρόλαβα να πάω να πάρω γάλα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν λάθος στο φαρμακείο και μου έφεραν 1 κουτί αντι για 2 και παρήγγειλα με σκοπό να πάω να το πάρω εχθές το απόγευμα. Έλα όμως που ήμουν μόνη με το παιδί στο σπίτι, γιατί ο άντρας μου άλλαξε βάρδια άρον άρον για να κρατήσει το παιδί το πρωί γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω άδεια εχθές. Και σήμερα το πρωί βρέχει και δεν μπορώ να βγω να πάω στο φαρμακείο. Το απόγευμα θα είναι κλειστά και αύριο το πρωί η μαμά μου σιγά μην μπορέσει να πάει στο φαρμακείο να πάρει και το γάλα.

Μιλάω με τον πατέρα μου και μου λέει τι κάνει το παιδί? Ε τι να κάνει κοντεύουμε να ξεμείνουμε απο γάλα του λέω. Μα καλά μου λέει δεν έχεις ένα εφεδρικό στο σπίτι???? γκρρρρρρρρρρρρρ το'υρμπο η δικιά σου......

εμένα πάει η πεθερά η καημένη εγω δε θέλω να τη στέλνω να κάνει τις δουλειές του γιού της...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγαν οι γονείς μου θα το φέρνεις εδώ το μωρό και δεν θα χρειάζεται να φέρνεις τίποτα. Θα έχουμε εμείς εδώ το γάλα του, τις πάνες του, τις κρέμες του για να ξαλαφρώνεται και λίγο οικονομικά. Ε καμία σχέση, μέχρι και μπουκάλια της πηγαίνω το πρωί και το απόγευμα που γυρνάω απο τη δουλειά τα παίρνω σπίτι να τα πλύνω και να τα αποστειρώσω.....

Ουφ έκανα κι εγώ τα παράπονά μου και ξαλάφρωσα!!!!!

Κατερίνα για την αλλεργία μας είπε ότι υπάρχουν 2 ειδών: η μία είναι αυτή που έχετε εσείς που παρουσιάζεται στο έντερο και η άλλη που έχουμε εμείς και είναι δερματική. Μας είχε πει βέβαια να ξαναδοκιμάζαμε αν θέλαμε άλλη μία φορά να του δώσουμε κανονικό γάλα μήπως και ήταν τυχαίο, αλλά δεν το ρίσκαρα, γιατί μου είπε ότι ενδέχεται να χρειαστεί νοσοκομείο αν ενταθεί η αλλεργία, γιατί μετά χτυπάει στο αναπνευστικό.

Την Παρασκευή που έχουμε ραντεβού για το εμβόλιο θα τα ξαναπούμε. Πάντως όσο θήλαζα ψιλοέτρωγα γαλακτοκομικά και δεν είχε ξαναπαρουσιάσει κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ψευδοαλλεργία και μετά απο 6-12 μήνες φεύγει.

Από παιχνιδάκια εμάς κάθετε στο ριλάξ και κοιτάει τα ψαράκια και τα φωτάκια αλλά του αρέσει να του κουνάμε τα χεράκια και να του χαιδεύουμε τα μαγουλάκια!!!! Τρελένετε στα γέλια!!!!!!! Στο γυμναστήριο παίζει με το παπαγαλάκι και με τις πεταλούδες, τις οποίες και βρίσκει πολύ νόστιμες!!!!!!!! Τρώει συνέχεια τα χέρια του και χαιδεύει το κεφαλάκι του!!!!!!!!! Προχθές ανακάλυψε και τα αυτιά του και πέρασε πολύ όμορφα!!!!!!! Γενικά τα παιχνιδάκια που του έχουμε πάρει δεν τα παίζει ακόμα μόνος του μόνο κοιταει όταν του τα κουνάμε και τα πιάνει για λίγο. πιο πολύ γελάει όταν του κουνάμε το πετσετάκι που τον σκουπίζουμε πάνω απο το μουτράκι του παρά με τον σκαντζοχοιράκο που είναι κουδουνίστρα... Άρα σκέφτομαι να μην πάρω παιχνίδια προς το παρόν, ας παίξει πρώτα με αυτά που έχει και όταν τα βαρεθεί βλέπουμε!

Διαφημίσεις

άντε με το καλό εύχομαι...κι εμένα πρωι-πρωι μου χύθηκε ο καφές..πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ σήμερα!!!

εμένα δεν έχει ήχους το γυμναστήριο είναι http://www.fisher-price.com/el_GR/product/42896 έτσι χωρίς μουσική...κι άλλο ένα "μουσικό" καθισματάκι πάλι της ίδιας εταιρίας που μας δάνεισαν δεν δουλεύει...γκρρρρ!!!!

ρε συ αυτο που εχεις επισυναψει εχουμε, το πουλι κανει δυο διαφορετικους ηχους αμα γυρισεις τη μπαλιτσα με δυναμη.. για δες το. μηπως τελειωσαν οι ματαριες??

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καπου διαβαζα οτι οι αλεργιες-ψευδοαλεργιες δεν εμφανιζοντε αμεσος γιατι ο οργανισμος των μωρων ειναι καθαρος απο αχριστες ουσιες και αργει να αναγνωρισει κατι θα το πειραξει. Δεν βρησκω και τη σελιδα γμτ και δεν ξερω αν το εξηγισα καλα :(.

Ο Μασσιμο απο κει που δεν ειχε μιλια, απο χθες κλαιει απιστευτα πολυ και εχω αρχισει να ανυσιχω... Εχει και πολλα αερια, σαν να γυρισαν οι ψευτοκολικοι που ειχε επι 1000.

Απο παιχνιδια εχει ενα ελεφαντακι που ηταν της Ελισαβετ και του μασαει την μυτη (οπως εκανε η αδερφη του), ενα ψαρι δεμενο με λουρακι για πιπιλες που το γραπωνει απ τα πτεριγια και προσπαθει να το μασουλισει αλλα ειναι πολυ μεγαλο για να χορεσει στο στομα του και καταλιγει μονο να το σαλιωνει, ενα μασιτικο με το οποιο "αυτοχαστουκιζετε" γιατι ετσι πως το πιανει δεν καταφερνει να το βαλει στο στομα, τα δαχτιλα μου που σε λιγο θα μελανιασουν, ενα κιλινδρακι απο mini m&m με μεσα ρεβιθια που ολο το πεταει στο πατωμα, τα μαλια μου που νομιζει οτι ειναι μακαρονια και θελει να τα φαει και το υφασμα της πολυφρονα που νομιζει οτι ειναι αναγλυφο και ολο το γρατζουναει για να το πιασει!

Α! Γουρλωνει ματια οταν "του μιλαει" το ψαρι, σαν να τρομαζει και στο κουκου-τζα αν πεις οτι κανεις και 2ο κουκου πριν το τζα, τσατιζετε!

Απο 2 μηνων ηθελε να τον κραταμε στα ποδια και θυμωνε αν δεν το καναμε και πλεον του φτανει να δει αντιχηρες κοντα του και απλωνει χερια να πιαστει, αν τον αφησω (που το κανω συχνα γιατι αλλιος κλαιει) βαζει δυναμη σε χερια-ποδια και ανασηκωνετε ορθιος και παλευει να μινει ετσι, απ τη μια ανυσιχω λιγο και απ την αλλη σκευτομαι οτι ξερει καλυτερα απο μενα το σωμα του...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαραντ καλο κουραγιο κοριτσαρα! Σε πολυ δυσκολη κατασταση βρεθικες γμτ.

Οποιος μου ξαναπει "σιγα, ολη μερα εισαι σπιτι και παιζεις με τα παιδια, ουτε δουλευεις ουτε τιποτα" θα τα ακουσει για τα καλα! Κοντευα να πειστω οτι εγω πνηγομουν σε μια κουταλια νερο! Μη σου πω οτι θα τους δωσω για κανα διωρο την Ελισαβετ χωρις τηλεοραση!

Ue8pp3.pngI307p3.png

ρε συ αυτο που εχεις επισυναψει εχουμε, το πουλι κανει δυο διαφορετικους ηχους αμα γυρισεις τη μπαλιτσα με δυναμη.. για δες το. μηπως τελειωσαν οι ματαριες??

λάθος μου τώρα το είδα!!!

εννοούσα είναι έτσι,δηλ. το έχω στο κρεβάτι ή στον καναπέ ανάλογα,αλλά έχει κάτι παιχνιδάκια πάνω σε ανάλογες υποδοχές αλλά δεν είναι όπως αυτό να κάνει και μουσική...απλώς κάθεται η μικρή εκεί και πιάνει τα παιχνίδια...έψαχνα να το βρω αλλά δεν το είχε στο site.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια

Μ'αρέσει που το jumbo είχε προσφορά το πιανάκι 19.99 ενώ στην ίδια τιμή το βρήκα στο μουστάκα σε μη προσφορά! Τουλάχιστον είχαμε την ησυχία μας και δεν ποδοπατηθήκαμε! Έχουν αρχίσει να φερνουν και στολές για τις απόκριες.... τέτοια χαρά που έκανα... ούτε 5χρονο κι εγώ και ο αντρας μου!!!!:tongue:

Το γυμναστήριο ήταν ενα 50αρικο αλλά έχει τα πάντα (για όλες τις αισθήσεις) και το πιθικάκι εχει και μασητικά να κρέμονται οπότε θα μας βολέψει πολύ που πιάνεται παντού!!!:D

http://steliosmusic.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4028.html

Διασκεδάστε μαζί μας :D

Αλήθεια πως πλένετε τα κουκλάκια που δεν μπαίνουν στο νερό???

Εγώ το μόνο που έχω βρεί για να καθαρίσω τις επιφάνειες είναι τα μαντηλάκια για το στήθος...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...