Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

να ρωτήσω κάτι;μετά το ασβέστιο έχετε καθόλου αίσθημα καψίματος στο στομάχι;

προσωπικά όχι. Με ενοχλεί όμως το σίδηρο το resoferon. Αν σε ενοχλεί το ασβέστιο άλλαξε το με κάποιο άλλο και επειδή είσαι πρωτάρα ρώτα τον γιατρό σου για σιγουριά. Κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα ασβεστίου στο εμπόριο.;)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσωπικά όχι. Με ενοχλεί όμως το σίδηρο το resoferon. Αν σε ενοχλεί το ασβέστιο άλλαξε το με κάποιο άλλο και επειδή είσαι πρωτάρα ρώτα τον γιατρό σου για σιγουριά. Κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα ασβεστίου στο εμπόριο.;)

Σ'ευχαριστώ βρε Manti...κι όλες μου έλεγαν για το ασβέστιο,επειδή είναι μασώμενο,κι εγω δεν είχα πρόβλημα,ίσα-ίσα που δε μ'ενοχλούσε καθόλου και τώρα σκέφτομαι το τί μπορεί να μου ΄δωσει...την άλλη Παρασκευή έχω γιατρό θα δω πως θα πάει κι η επόμενη βδομάδα και θα του πω αν είναι.

Ούτε το σίδηρο μ'ενοχλεί..και παλιά κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να πάρω αμπούλες και τις έπινα εντάξει όχι μια χαρά αλλά χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις...

Το μωρό πότε θα τ'ακούσω;;;; (μην απαντάτε η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική!!!:P)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kαλημερα κοριτσια!

σε λιγο θα φυγω , εχω ραντεβου με τον γιατρο μου να δει τις εξετασεις κυριως αυτην την αναθεματισμενη pappa που με στεναχωρησε κ με ανχωσε...... ευχομαι παναγια μου ναειναι ολα καλα!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες και χρονια πολλα και με το καλο τα μωρακια μας

κοριτσια εγω αυριο παω για αυχενικη και ανυπομονο να περασει η μερα οσο δε φανταζεστε

τι κανετε???

καλημερα κοριτσια!!καλη επιτυχια να εχεις χαρα μου για σημερα!!!!

ριτακι να μην αγχωνεσαι..ολα θα πανε καλα!!θα δεις.

οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε?εμενα δεν μου εχει δωσει ακομα ουτε ασβεστιο ουτε σιδηρο,μου ειπε απο το επομενο ραντεβου.αλλα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη επαιρνα απο το πρωτο μηνα.το σιδηρο ηταν μασωμενο κ αυτο κ με ενοχλουσε παρα πολυ.αλλα οχι το ασβεστιο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!!!

Ριτάκι εγω νομίζω πάντως οτι τσάμπα αγχώθηκες!!!περιμένω να μπεις σε λίγο να μας πεις τα καλά σου νέα!!!!

Οι υπόλοιπες;;;όλα καλά;;

Annast εμένα δε μ'ενοχλεί πού είναι μασώμενο το ασβέστιο αλλά νιώθω σαν κάψιμο στο στομάχι μετά...εσείς πότε το πίνετε;εγω το απογευμα μετά τον ύπνο...σήμερα θα δοκιμάσω να το πιω πριν το μεσημεριανό ακριβώς να δω μήπως και φταίει το στομάχι πού είναι άδειο.

Χαρά τ'απογευματάκι έχεις την αυχενική;Καλά αποτελέσματα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου πηγα για αυχενικη μια χαρα το υπερηχο εχω και αγορακι τωρα θα περιμενω τον παπα εντωμεταξυ τοσο καιρο μιλατε για αυτο και εγω ακομα δεν εχω καταλαβει οτι αυτη η η εξεταση αιματος ειναι αυτη που καιει περισσοτερο απο τον υπερηχο τεσπα δεν ξερω ας μην αγχωνομαι ι ας περιμενω τα αποτελεσματα παντως το υπερηχο ηταν μια χαρα αν υπηρχε προβλημα θα φαινοταν απο το υπερηχο ή μονο απο την αιματος φαινετε??

\

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλε δεν αγχονομαι απλα ηθελα να μαθω γιατι τοσο καιρο τελικα δεν εχω καταλαβει αυτη η αιματος που κανουμε τι φαινετε?? εγω στο πρωτο πριν 3 χρονια δεν ειχα κανει με την αυχενικη και αιματος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ειχατε δικιο ολες !

ο γιατρος με μαλωσε που συγκρινω τις εξετασεις με του γιου μου κ ειπε πως αν το ξανακανω δεν θα με αναλαβει .

παω για μαγειρεμα κ θα ξαναμπω

ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Απαπαααα... λίγο είχα να μπω κι έγινε ο χαμός!!!!

Αύριο έχω την αυχενική μου εγώ και να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!!

Τα νούμερα πάντως είναι σχετικά και υπολογίζουν πάρα πολλούς παράγοντες και εκτός της ηλικίας.

2ον η PappA από μόνη της δε λέει τίποτα.. έχει σχέση με την τιμή της χοριακής και πάλι εκεί μπαίνουν πολλλοί παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες που έχω διαβάσει και το βίντεο που έχω παρακολουθήσει βρίσκεται εδώ http://www.fetalmedicine.com/fmc/ultrasound/11-13-weeks-scan/

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλε δεν αγχονομαι απλα ηθελα να μαθω γιατι τοσο καιρο τελικα δεν εχω καταλαβει αυτη η αιματος που κανουμε τι φαινετε?? εγω στο πρωτο πριν 3 χρονια δεν ειχα κανει με την αυχενικη και αιματος

Η αυχενική συν τα υπόλοιπα που κοιτούν στους υπερήχους συν την Pappa (σε σχέση με το ιστορικό μας και με το σκεπτικό ότι οι εξετάσεις γίνονται "σωστά")μας δίνουν ένα ποσό ακρίβειας γύρω στο 90% διαφορετικά νομίζω είναι στο 86 ή κάτι τέτοιο...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ειχατε δικιο ολες !

ο γιατρος με μαλωσε που συγκρινω τις εξετασεις με του γιου μου κ ειπε πως αν το ξανακανω δεν θα με αναλαβει .

παω για μαγειρεμα κ θα ξαναμπω

ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!

Σε έβρισε έεεεε??????? χαχαχααχ το ευχαριστήθηκα:lol::lol::lol::lol::lol:Χαιρομαι που ειναι ολα καλα αλλα με 1/600 εγω δεν θα αγχωνομουν .;);););)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Μπράβο Ριτάκι! Όλα καλά λοιπόν! Καλή συνέχεια!

Και εγώ σήμερα πήρα τις οριστικές απαντήσεις από την τροφοβλάστη! Όλα καλά και για μένα!

Miss caramel, καλή επιτυχία για αύριο!

Μπράβο Ριτάκι! Όλα καλά λοιπόν! Καλή συνέχεια!

Και εγώ σήμερα πήρα τις οριστικές απαντήσεις από την τροφοβλάστη! Όλα καλά και για μένα!

Miss caramel, καλή επιτυχία για αύριο!

μπράβο Βαλέρια!!!!άντε γουρλούδες φαίνεται είμαστε η μια για την άλλη ελπιζω κι εγω να έχω να σας πω καλά νέα την Πέμπτη!!

Το ασβέστιο χτες το πήρα πριν το φαι κι όντως δεν ένιωσα κάψιμο...θα το κάνω και σήμερα έτσι να δω..

οι υπόλοιπες;όλα καλά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη κορίτσια..Να'μαι κι εγώ...Χάθηκα για λίγο..Συγχαρητήρια σε όλες για τα αποτελέσματά σας..!! Μακάρι να συνεχιστεί τόσο αισιόδοξα η εγκυμοσύνη όλων μας..!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...