Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Μαριούλα περαστικά στον μπεμπάκο σου. Τον θηλασμό τον έχω σχεδόν σταματήσει γιατί ο μικρός απο όταν άρχισε να τρώει απο το μπουκάλι δεν είχε υπομονή να φάει απο το στήθος και έμενε νηστικός.

Κατερίνα τι έγινε με το γιατρό? Τι σας είπε τελικά? Εμείς απο εβδομάδα θα πάμε στο νοσοκομείο να κανονίσουμε τα διαδικαστικά για να πάρουμε τα χρήματα για το υποαλλεργικό γάλα γιατί έχουμε ξεπαραδιαστεί.

Έχουμε και τρεχάματα πάλι με τον πατέρα μου.... ουφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!

Πήγα στον ΟΑΕΕ και φυσικά ΔΕΝ τελείωσα...2 χαρτιά ήταν λάθος...οπότε αύριο ΙΚΑ και ξανά να τελειώνουμε...ελπίζω!!

Tatum περαστικά σας!!!Για τους συζύγους μάλλον έχεις δίκιο...μάλλον φαίνεται οτι καταλαβαίνει οτι έχω πάρει συγκεκριμένη αποφάση κι απλως συναινεί...Κι εγω που δεν ήμουν μοναχοπαίδι (ίσα-ίσα!) θελω πολλά παιδάκια!Μακάρι να μπορούσα,αλήθεια,θα έκανα και 4 και 5..όπως μεγάλωσα εγω...

marioula τότε εγω θα έπρεπε να είχα πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό με τη βυζάρα που αν δεις απο μια μεριά θα λες "πάει το έπνιξε αυτή με το βυζί!!!!"μην κολλάς αγάπη μου σε τέτοια...εγω σου είπα κανείς δεν έδωσε σημασία απο τα διπλανα τραπέζια ούτε στην καφετέια ούτε στην ταβέρνα..

kella αγορομάνα!!!!καψουρο-καψουρα με τον γιο!!!!χαχαχα!!!!αααχχχχχ!!!ζηλεύω!!!έτσι κάνει η κόρη μου με τον μπαμπά της!!!!

marant τί τρεχάματα;;περαστικά;;ελπίζω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχα!!! βρε Ειρηνη ειληκρινα δεν ξερω αμα ειχα κοριτσι τι θα εκανα...

βασικα μεγαλωσα με αγορια με ενα φυσοκαλαμο στο χερι και στην αλητεια. μεχρι τα 14 επαιζα στην ποδοσφαιρικη ομαδα της γειτονιας :cool: επεισης σιχαινομαι σιχαμερα ομως το ροζ και τις μπαρμπυ κι ολα αυτα τα "τσουλακια" που εχουν βγαλει για να παιζουν τα κοριτσακια.. μονο τωρα τελευταια μου αρεσαν καπως που εβγαλαν τις monster high :rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

χαχαχαχα!!! βρε Ειρηνη ειληκρινα δεν ξερω αμα ειχα κοριτσι τι θα εκανα...

βασικα μεγαλωσα με αγορια με ενα φυσοκαλαμο στο χερι και στην αλητεια. μεχρι τα 14 επαιζα στην ποδοσφαιρικη ομαδα της γειτονιας :cool: επεισης σιχαινομαι σιχαμερα ομως το ροζ και τις μπαρμπυ κι ολα αυτα τα "τσουλακια" που εχουν βγαλει για να παιζουν τα κοριτσακια.. μονο τωρα τελευταια μου αρεσαν καπως που εβγαλαν τις monster high :rolleyes:

Παλι καλα δεν ειμαι η μονη! Οταν ειδαμε οτι εχουμε κορη, δεχτικα το ονομα της πεθερας μου με ορο να πει σε ολο το σοι να ΜΗΝ φερουν ροζ! Μου σηκωνει την τριχα μιλαμε! Με φυσοκαλαμα δεν παιζαμε, προτημουσαμε τον πετροπολεμο, κατα τα αλλα, σαν να το εγραψα εγω ειναι!!! Ποδοσφαιρο φουλ και μια ζωη με αγορια-αντρες εκανα παρεα, με λιγες κοπελες εχω καταφερει να γινω φιλη πριν γινω μαμα! Σαν φοιτητρια δοκιμασα να συγκατικισω με κοριτσια στην αρχη και αντεξα 2 εξαμηνα με διαφορετικες κοπελες, οσπου συγκατικοισα με αγορια και βρηκα την ησιχια μου (μου βγηκε το ονομα "αυτη με τα πολλα αγορια" αλλα χεστικα)! Τι θα εκανες αν ειχες κοριτσι? ΥΠΟΜΟΝΗ! Ειναι οντος ζορι :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

μαλλον θα τσακωνομουν με τη μανα μου συνεχεια που την ειχα να μου λεει "κανε ενα κοριτσακι να του βαζω φιογκους και κορδελες" (μπλιαχ) εχει αποθυμενο βλεπεις γιατι με μενα δε της εκατσε:tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

marioula1234 Γιατι εγω εχω μεγαλο? Παρε ενα ρινγκ σλινγκ (ή φτιαξε 1 αν εχεις ραπτομηχανη), κανε λιγη προπονηση σπιτι και δεν θα καταλαβενει κανεις τιποτα, μονο τα ποδαρακια φενοντε και αυτο αναλογα τη σταση που θα τον εχεις! Πρεπει να προσεχω πολυ να μην φενετε τιποτα, για να μην εχω προβληματα, εδω στο Καταρ και με το σλινγκ δεν εχω κανενα προβλημα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαριούλα μη μασάς.. τώρα με το θηλασμό έχω κάνει ένα μικρό μπούστο (επιτέλους έχω φυσιολογικό μέγεθος στήθους:D)

Και θηλάζω παντου, φαγάδικα, παγκακια, μαγαζια ρούχων, σουπερ μαρκετ... τίποτα δε φαινεται, κανεις δεν το προσεχει σχεδόν!;)

Όσο για τα ροζ πάντα τα μισούσα αλλά στην εγκυμοσύνη πλησίαζα λίγο το κουφετί... έτσι ήξερα ότι περιμένω κορίτσι. Συνεχίζω να μη το θέλω πολύ ή απλά να είναι απαλό.

Όταν μου έφερναν στο σπίτι δώρο κούκλες τσαντιζόμουν... και μου έλεγε η μανα μου ότι έπρεπε να πω κ ευχαριστώ ΓΚΡΡΡΡΡΡ καπνούς έβγαζα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

μαλλον θα τσακωνομουν με τη μανα μου συνεχεια που την ειχα να μου λεει "κανε ενα κοριτσακι να του βαζω φιογκους και κορδελες" (μπλιαχ) εχει αποθυμενο βλεπεις γιατι με μενα δε της εκατσε:tongue:

ΧΑΧΑΧΑ! Ευτιχος η δικια μου δεν εχει τετια κοληματα (μηπος γιατι ειμαστε μακρια?). Ο αντρας μου τα εχει και η μικρη μου εχει βγει πολυ κοκετα... Και οι 2 ειναι μη δουνε ρουχο! Αυτο που καταφεραμε παντος ειναι να της αρεσει το ποδοσφαιρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δεν μπορώ να πω οτι έχω κόλλημα με το ροζ ούτε οτι το σιχαίνομαι...βέβαια πάντα στο σόι μας είμασταν περισότερα τα κοίτσια..ακόμα κι εμείς είμαστε 4 αγόρια 6 κορίτσια και ίσως γι'αυτό ήθελα και αγόρι,εκτός απο το όνομα.

Πιο πολύ πάντως είναι τα αξεσουαρ στα κοριτσάκια παρά το χρώμα!!!

Εγω πάλι έλεγα οτι θα ήθελα να έχει μαλλάκια η Νάσια για να της τα πιάνω κοτσίδα αλλά μπα! βγήκε κουρούπα σαν κι εμένα και τον πατέρα της...ας ελπίσω τουλάχιστον να πάρει το σπαστό μου το μαλλί να έχει ολίγον μπούκλα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέραααα !!!

Πήγαμε παιδογαστρεντερολόγ!!Συνεχίζουμε με πλήρη αποχή από γαλακτοκομικά, αυγό και ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ (που δεν είχα κόψει και έτρωγα και πολλούς + ταχίνι (το σουσάμι μπορεί να προκαλεί)) μέχρι 8 μηνών και τότε μπορεί να κάνουμε εισαγωγή του αυγού - όχι γάλα και ξηρούς καρπούς. Δεν υπάρχει λόγος διακοπής του θηλασμού, αλλά μέσω του θηλασμού θα ξεπεραστεί η αλλεργία!!όταν θα μπουν οι στερεες και θέλει να φάει κάποια κρεμούλα που θέλει γάλα θα βάλουμε ή μητρικό ή υποαλλεργικο!!ααα και το εμβόλιο για τους ροταιους να το καθυστερησουμε όσο μπορούμε!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με ησυχασε μπορώ να πω πολύ!!

Μαριούλα μην κολλάς πουθενά!!όπως βλέπεις όλες μας θηλάζουμε όξω!!ΧΑΧΑ !!Βάλε ένα σεντονάκι επιπλεόν κ δεν θα φαίνεται τίποτα!!!

μαραντ περαστικά στον μπαμπά σας!!!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τα περαστικά. Δυστυχώς είναι σοβαρό το πρόβλημα υγείας που έχει. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει πρόβλημα στο αίμα, δεν αναπλάθετε σωστά. Έκανε πέρσι κάποιες θεραπείες και πήγαινε καλά αλλά τις σταμάτησε και τώρα χρειάζετε να βάζει αίμα συνέχεια, και δεν γίνεται να συνεχίσει τις θεραπείες. Το θέμα είναι ότι πηγαίνει και η μαμά μου μαζί του και τώρα έχω πρόβλημα με το παιδί γιατί δουλεύω και δεν έχω κάποιον να το κρατάει.

Την Παρασκευή είναι να κάνουμε εμείς το εμβόλιο, το Σάββατο κλείνουμε τους 3 μήνες!!!!Έχω ακούσει ότι είναι λίγο ζόρικο γι αυτό ρωτάω αν ο έκανε καμία στο καμάρι της και είχε τίποτα παρατράγουδα.

Έχω αγχωθεί και με το θέμα της αλλεργίας του μικρού.... δεν μπόρεσα να συνεχίσω και το θηλασμό και τώρα να δω πως θα τα καταφέρουμε με το γάλα που πίνει, πως θα κάνουμε τη διαδικασία με το ΙΚΑ. Χάλια είμαι και βοήθεια απο πουθενά, μην σας πω ότι τρέχω για να φροντίσω και τους δικούς μου.

marant μου σιγουρα ειναι αλλεργια ??? ειχε τπτ αλλα συμπτωματα??γιατι κ εμας εχει ενα σωρο συμπτωματα,πράσινες βλέννες , αίμα στα κακά!! και η παιδογαστρεντερολγός το είπε αλλερική κολίτιδα που μέχρι τον χρόνο έχει φύγει!!Δλδ πρόκειται για ψευδοαλλεργία!!και δεν είναι κάτι ανυσηχητικό!! εμείς με το εμβόλιο όπως σου είπα δεν είχα θέμα , μια ψιλοανησυχία σε λογικά πλαίσια!!κουράγιο marant μου!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τα περαστικά. Δυστυχώς είναι σοβαρό το πρόβλημα υγείας που έχει. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει πρόβλημα στο αίμα, δεν αναπλάθετε σωστά. Έκανε πέρσι κάποιες θεραπείες και πήγαινε καλά αλλά τις σταμάτησε και τώρα χρειάζετε να βάζει αίμα συνέχεια, και δεν γίνεται να συνεχίσει τις θεραπείες. Το θέμα είναι ότι πηγαίνει και η μαμά μου μαζί του και τώρα έχω πρόβλημα με το παιδί γιατί δουλεύω και δεν έχω κάποιον να το κρατάει.

Την Παρασκευή είναι να κάνουμε εμείς το εμβόλιο, το Σάββατο κλείνουμε τους 3 μήνες!!!!Έχω ακούσει ότι είναι λίγο ζόρικο γι αυτό ρωτάω αν ο έκανε καμία στο καμάρι της και είχε τίποτα παρατράγουδα.

Έχω αγχωθεί και με το θέμα της αλλεργίας του μικρού.... δεν μπόρεσα να συνεχίσω και το θηλασμό και τώρα να δω πως θα τα καταφέρουμε με το γάλα που πίνει, πως θα κάνουμε τη διαδικασία με το ΙΚΑ. Χάλια είμαι και βοήθεια απο πουθενά, μην σας πω ότι τρέχω για να φροντίσω και τους δικούς μου.

βρε κορίτσι κουράγιο κι υπομονή...

τί να πω; όλα καλά να πάνε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερινάκι αντε να δούμε... όλα τα πιθανά αλλεργιογόνα τα βγάζεις πλέον!

Ξαναρωτάω αν εχεις κόψει και τι μοσχαρίσιο κρέας (δε θυμάμαι αν απάντησες)

Άντε να δούμε! Τουλάχιστον η μικρή αναπτύσσεται σωστά:D

Σήμερα ήταν μια φανταστική μέρα!! Πήγαμε και πήραμε στη μικρή το πιανάκι κούνιας (ξετρελλάθηκε!!!!) Το γυμναστήριο rainforest και το μουσικό πιθικάκι της Fisher Price (που το ήθελα τόόόόόσο πολύ:tongue:).

Έπρεπε να τραβήξουμε βίντεο... με το που κλώτσισε το πιανάκι και έβγαλε ήχο, έσκασε ένα χαμόγελο με έκφραση έκπληξης άλλο πράγμα!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... έτσι και η μαμά μου μόνο που δυστυχώς δε την είχε πιάσει καμία θεραπεία. Κουράγιο με τις μεταγγίσεις, είναι μεγάλο ζόρι..

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...