Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μπραβο Ειρηνακι και για τη βολτιτσα και για το θηλασμο.. αντε εγινε το βαπτισμα τωρα ξεσαλωστε :tongue:

Σοφια μου κι εγω σκαλωμα με τη θαλασσα, αγαπημενος παιδικος ηρωας ο ποπαϋ ,ειχα κανει και χαρτια για το ναυτικο λυκειο αλλα με εκοψε ο οφθαλμιατρος :cry: βδομαδες εκλαιγα που δε θα εφευγα στα καραβια...

σου ετοιμαζει τα νεα της κατορθωματα ε?? :P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Rhniw καλά έκανες, αυτά τα κωλύματα τα είχαμε κι εμείς και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Ακόμα και τώρα που τρώει με μπιμπερό μου λέει ο άντρας μου που να το τρέχουμε το παιδί...και αν κλάψει??? Να μας ακούνε όλοι? Να γίνουμε ρεζίλι? πφφφφ κολλημένος λες κι εμείς δεν έχουμε λουστεί γκρίνια απο μωρά έξω.

Τέλος πάντων το Σάββατο και την Κυριακή βγήκα με τον μπέμπη στο καροτσάκι βόλτα στη λιακάδα!! Πολύ ωραία ήταν κοιτούσε γύρω γύρω και χαμογελούσε συνέχεια!!! Εχθές το απόγευμα πήγαμε για καφεδάκι- παγωτάκι με τους κουμπάρους μας στην Πάχη αλλά ο μικρούλης έμεινε με τη γιαγιά σπίτι. Καλά εκεί δεν ήθελα κι εγώ να τον πάρουμε γιατί είχε πολύ κόσμο και αρκετό καπνό.

Η κουμπαρούλα μου είναι έγκυος στις πρώτες εβδομάδες και πιάσαμε το μπουρ μπουρ, τα έχω κι εγώ πρόσφατα!

Έχει κάνει καμία σας το 2ο εμβόλιο? Εμείς θα το κάνουμε την Παρασκευή και έχω αγχωθεί γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο βαρύ απο το πρώτο....

καλημεραααααααααα κ καλη εβδομαδα!!!!

κ εμεις βγηκαμε χθες κ περασαμε πολυ ωραια!!!πηγαμε ζαππειο για βολτουλα στην λιακαδα - παρεπιπτοντως πολυ ζεστη ειχε!!- και μετα για φαγητο οπου κ σκασαμε!!!ουφ , μετα γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκαμε λιγο κ μετα εφτιαξα ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!!!!!!αχ τελειοι ηταν τους κατασπαραξαμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια αυτο με τα γουτσου γουτσου και μαμ κλπ τα κανει ο αντρας μου κ προσπαθω να του τα κοψω, εγω ακομα μπεμπα την λεω γιατι δεν εχουμε καταληξει σε ονομα ακομα:?:-?:?:-?

εντωμεταξυ θελω να την βαλω στο κρεβατακι τυης να κοιμηθει!!1στο πορτ μπεμπε πλεον δεν χωραει,σφηνωνει μεσα και ο αντρας μου δεν μ'αφηνει,λεει δεν θα μπορει να κοιμηθει το βραδυ (οχι οτι τωρα σηκωνεται αν ξυπνησει -χαμπαρι δεν παιρνει) και θελει να μεταφερει την κουνια στο υπνοδωματιο - ΠΩς ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΑ????????ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ:rolleyes::rolleyes:

ΣΗΜΕΡΑ εχουμε παιδογαστεντερολογο!!!!!!θα πμε να δουμε τι θα μασς πει!!αιμα δεν εχω ξαναδει κ βλεννες πλεον σπανια βλεπω!!!τελιακα μαλλον ταα γαλακτοκομικα εφταιγαν, ΄:(:(:(:(:(:(:(

αυτα τα δικα μας!!χεχε

μαριουλα περαστικα σας!!!!

μαραντ εμεις εχουμε κανει το 2ο εμβολιο!!!ποσο ησαστε?? ειχε λιγη ανησυχια για 2-3 βραδια!!πεταγοταν εκλαιγε την επαιρνα αγκαλια κ ξανακοιμοταν !!!!!!!!!!!! πονεσε κ λιγο , αλλα κατα τα αλλα καλα ουτε πυρετο δεν εκανε!!!!!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γειά σας κορίτσια! Βλέπω από βολτες καλά πάτε! Κι εμείς παράπονο δεν εχουμε κ τις βολτιτσες μας κανουμε κ τα όλα μας!

Κατερινα, μου θυμισες τον αντρα μου που μου λεει "Μου λεγες να ανεβασω την κουνια για να πηγαίνετε να κοιμόσαστε στο παιδικό κι ακόμη στο καλαθάκι;;" Ξερεις τον καίει γιατι καθε βραδυ τα μικρα ερχονται στο κρεβατι μας κ τον διώχνουν. Βεβαια δε με πειράζει γιατι στο βιβλίο που διάβαζα μιλάει για το πόσο αναγκη εχουν τα παιδιά καθε ηλικίας την επαφη με τον γονιό που μειώνεται μόλις 1. κόβεται ο θηλασμός 2. ερχεται δευτερο, ποσο μαλλον 3ο παιδί! Οπότε ειναι μια ευκαιρια να πούμε τα μαμαδοπαιδίστικά μας και να κάνουμε τα χαδάκια μας το πρωι που θα ξυπνήσουμε!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

τατούμ, κι εγω με θεωρώ ηρωίδα! (οχι βρε, πλακα κάνω!!!) Είναι λίγο δυσκολα αλλα τα ζυγιασα, αποφασισα πως αφενός θελω 3 παιδια, αφετερου δεν θελω να μεγαλώνω μπεμπακια μια ζωη γι' αυτό είπα να τα κανω όλα μαζι, να περάσει αυτη η περίοδος κι ύστερα να είμαστε πιο ελευθεροι. Δεν ε'ιναι όμως κι εξαιρετικά δυσκολα, ίσως γιατι μου ετυχε το καλυτερο 3ο παιδι που θα μπορούσα να εχω, στομα εχει κ μιλιά δεν εχει! Μονο γελάει!! Μια φιλη μου που είχε 3 παιδιά κ το τριτο της βγηκε το πιο ζωηρό, υπέφερε πολλά!!!! Αλλά κ πως να το ξέρεις;;Λαχείο κι ότι σου κατσει....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα!!

Νεμινα κι εγω θα ηθελα 3 παιδακια αλλα αυτη τη στιγμη οι οικονομικες προδιαγραφες ειναι αθλιες οποτε μενω με τη ευχη να καλυτερεψουν τα πραγματα μηπως και γινει πραγματικοτητα το ονειρο ;)

Εμεις στις 21 εχουμε το δευτερο..

νοιωθω ψυχρα?? ή ιδεα μου ειναι?

Καλημερα και καλη βδομαδα και απο την Τζουρμανοοικογενια!

Μαρακι περαστικα στον βασιλια και ευχαριστω για τις προαλες (αν και καθηστεριμενα).

Ρινιω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ για την καλη αρχη και μια ακομα καλυτερη συνεχια!

Χθες οργιασε η φαντασια μου και ειδα το διακοσμιτικο που σου εστηλα οπως το φανταζομουν εγω, φαντασου 2 ξυλακια κανελας σταυροτα και να κρεμοντε 2 φετες πορτοκαλι και 2 μηλο. Σαν μελοδος, αν τα λεφτα το επιτρεπουν κρεμας και τα μεταλικα σωλινακια για νε εχεις και ηχο εκτος απ το θροισμα.

Το μονο που ζηλευω με τις βαφτισεις ειναι οι χειροποιητες μπουμπουνιερες και το ψαξιμο για το τι θα φτιαξεις! Μακαρι να βαφτισει καμια φιλη και να μην παρει ετοιμες, να κανω και εγω τιποτα! Τι λεω παλι γκρρρ τοσο μακρια σκατα βοηθεια μπορω να δωσω...

Νεμινα πριν τον μικρο, ξαπλωνα στο κρεβατι της μικρης και τα λεγαμε μεχρι να διωξει την ενταση της μερας και να μπορει να κοιμηθει. Τωρα την κοιμηζει ο μπαμπας και μου λειπουν απιστευτα εκηνες οι στιγμες! Τωρα τη μιση μερα την κηνιγαω να κανει ησιχια να μπορεσει να αποκοιμηθει ο μικρος γιατι ολο φωναζει οταν τον κοιμηζω και μετα γκρινιαζει και αυτος απο την νυστα αλλα δεν μπορει να κοιμηθει, κολαση γινετε το σπιτι! Σημερα καταφερε να κανει ησιχια (μετα απο 10 εξιγησεις και 1 γερη κατσαδα) και κοιμηθικε με 1000 ζορια στις 11 αντι στις 10... Ειμαστε και σε αλμα, εχουμε και τα δοντια, εχουμε 4 μερες να κοιμηθουμε νυχτα και σταματησε τον υπνο που εριχνε μετα το πρωινο (ξυπναει στις 7) και ειμαι ρακος.

Κελλα κι εδω επεσε η θερμοκρασια! 12-20 και μας φενετε οτι εχει κρυο... Καλο κουραγιο με τα παραθηροφιλα...

Κατερινακι καλα αποτελεσματα απ τον γιατρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώσαμε τη χαρτούρα-δεν ήταν τίποτα άπλώς ήθελα το Νίκο μαζί να πάμε στα ΚΕΠ για εξουσιοδότηση!!!- και αύριο πωι πάω ΟΑΕΕ και ελπίζω να τελειώνω!!!

Εγω το δεύτερο εμβόλιο το έχω μάλλον Παρασκευή!Θα την πάρω τηλ. σε λιγάκι!

Σας ευχαριστώ!!Το βάπτισμα πυρός κορίτσια το είχα στα Χριστουγεννιάτικα ψώνια στο River West που θήλασα στην καφετέρια..απλώς δεν ήταν ο Νίκος μπροστά!Αλλά και χτες δεν είδα κανέναν να μας κοιτάζει όταν έτρωγε...αντιθέτως όταν την είχα όρθια με τη ροζ φόρμα και τη ροζ κορδέλα στο κεφάλι είχαμε πολλούς-πολλούς θεατές και θαυμαστές!!!!!!!

Tatum αρχικά είχα σκεφτεί δυο ξυλαράκια καννέλας με κάποιο μπρελοκ ή μαγνητάκι σε περίπτωση γαμοβάφτισης τώρα σε περίπτωση βάφτισης σκέτης θα δούμε...Γενικώς μάλλον θα δούμε αναλόγως το οικονομικό...

Κι εγω 3 παιδάκια θέλω κορίτσια!μακάρι να μας βοηθήσει ο Ύψιστος να το καταφέρω!!

Προς το παρον ας με βοηθήσει να μάθει να κοιμάται στην κούνια ξανά και μετά μου δίνει και τα άλλα 2 αλλά σε βελτιωμένη έκδοση!!:tongue::tongue:

Κατερίνα εμένα ο Νίκος δεν ασχολήθηκε πολύ...του είπα εγω θέλω να την πάω μέσα και δεν μου είπε ούτε ναι ούτε οχι!οχι οτι δεν ενδιαφέρει αλλά σαν να το έχει αφήσει πάνω μου κάπως έτσι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πφφφ θα παω να παιξω καναλοττο μου φαινεται!!! τι ηθελα κ μιλησα!!!παλι αιμα :(:(:(:( με εχει ριξει πολυ αυτη η κατασταση!!! δεν ξερω αν θα αντεξω!!

βρε Κατερινακι μου τι να πω?? μονο υπομονη μπορεις να κανεις και να δεις μετα απο λιγο καιρο θα το θυμασαι σαν μακρινο κακο ονειρο.. ολα καλα θα πανε. φυσικα και θα αντεξεις, η φυση μεχρι ποσο αντεχουμε και δε μας φορτωνει παραπανω, εχεις πολυ δυναμη ακομα μεσα σου να δωσεις για το παιδακι σου.. θετικες σκεψεις κι ολα θα πανε τελεια..

Διαφημίσεις

Κι εγω 3 παιδάκια θέλω κορίτσια!μακάρι να μας βοηθήσει ο Ύψιστος να το καταφέρω!!

Προς το παρον ας με βοηθήσει να μάθει να κοιμάται στην κούνια ξανά και μετά μου δίνει και τα άλλα 2 αλλά σε βελτιωμένη έκδοση!!:tongue::tongue:

Κατερίνα εμένα ο Νίκος δεν ασχολήθηκε πολύ...του είπα εγω θέλω να την πάω μέσα και δεν μου είπε ούτε ναι ούτε οχι!οχι οτι δεν ενδιαφέρει αλλά σαν να το έχει αφήσει πάνω μου κάπως έτσι..

Κι εγώ τουλάχιστον 2 παιδιά θέλω... απωθημενο του να είσαι μοναχοπαίδι μαλλον.:rolleyes:

Αφού δε σου ειπε τίποτα ο άντρας... ναί εννοεί αλλά δε θελει να σε πιέσει κιόλας!!!

Κατερινάκι υπομονή... τι να πω! Έκοψες και τα βοοειδή εκτος από τα γαλακτοκομικά?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εγώ τουλάχιστον 2 παιδιά θέλω... απωθημενο του να είσαι μοναχοπαίδι μαλλον.:rolleyes:

Αφού δε σου ειπε τίποτα ο άντρας... ναί εννοεί αλλά δε θελει να σε πιέσει κιόλας!!!

Κατερινάκι υπομονή... τι να πω! Έκοψες και τα βοοειδή εκτος από τα γαλακτοκομικά?

πιο πολύ είναι σαν να μου λέει "εσυ ξέρεις καλύτερα" κάπως έτσι.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Η μεγαλη μου ανεβασε πιρετο, ο μικρος ειναι σε αλμα, 5 μερες τωρα ξυπναει καθε 3 και λιγο και εγω ειμαι κοματια, οπου κι αν με κοιταξεις ποναω. Μαλον κολησα κι εγω (?). Πριν μιση ωρα ο μικρος ξαναμαναφαγε και κοιμηθικε, μες την χαρα εγω, λεω θα κοιμηθω ακομα λιγο και αρχιζει η μεγαλη "το γαλα μου και το νερο μου θελω", την φιλαω και την νιωθω ζεστη, παει ο υπνος! Τη μετεφερα στην πολυθρονα για να μην ειναι κοντα στον μικρο και θα προσπαθησω και ολη μερα να τα εχω (οσο γινετε) σε διαφορετικα δωματια, αντε να δουμε!

Την προηγουμενη βδομαδα πηγαμε να παρουμε το ριλαξ-κατεκλακι φαγιτου και ειχαν μονο το εκθεμα και μας ειπαν ελατε απο βδομαδα, τωρα μας ειπαν παλι οτι εχουν μονο το εκθεμα αλλα ηρθε ο προισταμενος και πηρε τηλ σε αλλο καταστημα τους και σημερα το απογευμα θα το εχουμε μαλον.

Ρινιω, καπος ετσι απανταει ο Τζουρ οταν ξερει οτι εχω παρει μια αποφαση που δεν αλλαζει και ητε συμφωνει ητε δεν τον χαλαει πολυ. Αν ειναι δε για τα παιδια και τον πιεσω να μου πει τη γνωμη του λεει "οτι και να πω εσυ θα το λουστεις οποτε κανε οτι θελεις".

Το οικονομικο σκευτικα γι αυτο εψαχνα πραγματακια που να μπορεις να φτιαξεις μονη σου. Φυσικα εξαρτατε απο ποσο χρονο εχεις στη διαθεση σου για κατασκευες. Εχω μπριζωθει να δοκιμασω να αποξηρανω φετες φρουτα χαχαχαχα

Σοφια, μ αρεσει που σε ολους φενετε παραξενο που δεν μ αρεσε που ειμαι μοναχοπαιδι... Ειναι ο βασικος λογος που αποφασισα να κανω δευτερο, αλλιος δεν νομιζω μετα την ταζμανιτσα να το επερνα αποφαση!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλεπολλες βολτουλες βλεπω!

τατουμ μου περαστικα στο παιδακι σου!

κατριν μου και βεβαια θα αντεξεις καλα αποτελεσματα απο το γιατρο!

ρινιω μου μπραβο για το δημοσιο θηλασμο:P εγω βρε κοριτσια ειμαι πολυ κολλημενη σε αυτο το θεμα:( δεν μπορω να θηλασω δημοσια με τιποτα μαλλον ντρεπομαι επειδη εχω πολυ μικρο βυζι:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερες!!

Τατουμ περαστικουλια γρηγορα ευχομαι.. διαβαζα ενα αρθρο που ελεγε πως ο πυρετος δεν ειναι συμπτωμα καποιου ιου αλλα αμυνα του οργανισμου. επειδη καποιοι ιοι πεθενουν σε θερμοκρασιες ανω των 38 γι'αυτο ο οργανισμος ανεβαζει θερμοκρασια για να τους σκοτωσει :lol:

βρε Μαριουλα ισα ισα που αμα ειναι μικρο καλυπτεσαι και πιο καλα απο το παιδι .. δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα στη φυση απο το θηλασμο.

οταν επρεπε να χειρουργηθω εγω εκλαιγα που δε θα θηλαζα κι οχι για το λογο του χειρουργιου:rolleyes:

αυτος ο μικρος μου ειναι δυο μερες τωρα πολυ ανησυχος. θελει ολο να τον κοιταζω και μου καρφωνεται στα ματια, αμα γυρισω αλλου το βλεμα γκρινιαζει. μεχρι κι ο μπαμπας του οταν τον κραταει γυριζει το σωμα του ολο για να με βλεπει.. τι να πω???

σας εχω πει οτι θελω να τον μυριζω συνεχεια?? τρελενομαι με τη μυρουδιτσα.. ο μαριος λεει θα το κατσιασω.. χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...