Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια!!!!

Βλέπω έχετε αρχίσει να οργανώνεστε για τις βαπτίσεις των μικρών σας. Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να κοιτάζω τίποτα... Βέβαια λέμε για τέλος καλοκαιριού οπότε έχω αρκετό χρόνο ακόμα. Για θέμα μονάχα έχω σκεφτεί ότι θέλω να είναι σχετικό με το σκάκι που αρέσει πολύ στο μπαμπά του :) !!!! Απο εκεί και πέρα τι μπομπονιέρες θα έχουμε, τι γλυκό, τι προσκλήσεις δεν έχω ιδέα. Το καλό είναι ότι είχα συνεργαστεί για το γάμο με ένα catering και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, και αυτή έχει μαγαζί με προσκλητήρια μπομπονιέρες και τα σχετικά οπότε θα παω εκεί εξ αρχής. Η μαμά της κουμπάρας μου είναι διακοσμήτρια οπότε όλο και θα βάλει το χεράκι της κι αυτή .

Ως προς τον προσωπικό χρόνο τα είδα όλα αυτή την εβδομάδα που ξεκίνησα δουλειά. Κομμάτια ήμασταν με τον άντρα μου μέρα νύχτα. Φαντάζομαι θα συνηθίσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ειμαι στην τελική ευθεία να τις παραγγειλω κ θελω την ψηφο σας,

Για τα παιδιά θα βαλω αυτο το κουτι(απαλό πρασινο κ ροζ) κ θα το γεμισω μ γλειφιτζουρι, ζαχαρωτα κι αλλα τετοια : http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/koytakia/1764-koytaki-xartino-10x3x12-poya-kwd.280138-000.html

Για τους ενηλικες ομως εχω μια αμφιβολία: Αφενός θελώ να ταιριαζει με τις παιδικες κ μου αρεσε κ το θεμα που προτεινε η Κελλα με πεταλούδες, ανοιξη κ τα συναφη, οποτε λεω γι' αυτα:http://www.eshopgamou.gr/eshop/koutakia/koutaki-xartino-karo-7x7-kod.658067-000.html

Αφετερου ομως μου εχει μεινει απωθημενο το burberry style τα μπεζ κ τα ροζ που ομως δεν ταιριαζει με τις παιδικές κ τα καλεστηρια;http://www.eshopgamou.gr/eshop/koutakia/koutaki-karo-7x7x5-kod.658070-000-2.html

Να πω πως τις μπομπονιερες των μεγαλων θα τις τυλίξω με κορδελες κ τον παρακατω κρυσταλλινο σταυρο σε κορδονακι, τυλιγμενο κι αυτο γυρω γυρω:http://www.eshopgamou.gr/eshop/stauroudakia/stauroudakia-krustallina-me-koumpoma-kod.616530-000-2.html

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Για τα παιδιά θα βαλω αυτο το κουτι(απαλό πρασινο κ ροζ) κ θα το γεμισω μ γλειφιτζουρι, ζαχαρωτα κι αλλα τετοια : http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/koytakia/1764-koytaki-xartino-10x3x12-poya-kwd.280138-000.html

Για τους ενηλικες ομως εχω μια αμφιβολία: Αφενός θελώ να ταιριαζει με τις παιδικες κ μου αρεσε κ το θεμα που προτεινε η Κελλα με πεταλούδες, ανοιξη κ τα συναφη, οποτε λεω γι' αυτα:http://www.eshopgamou.gr/eshop/koutakia/koutaki-xartino-karo-7x7-kod.658067-000.html

Αφετερου ομως μου εχει μεινει απωθημενο το burberry style τα μπεζ κ τα ροζ που ομως δεν ταιριαζει με τις παιδικές κ τα καλεστηρια;http://www.eshopgamou.gr/eshop/koutakia/koutaki-karo-7x7x5-kod.658070-000-2.html

Να πω πως τις μπομπονιερες των μεγαλων θα τις τυλίξω με κορδελες κ τον παρακατω κρυσταλλινο σταυρο σε κορδονακι, τυλιγμενο κι αυτο γυρω γυρω:http://www.eshopgamou.gr/eshop/stauroudakia/stauroudakia-krustallina-me-koumpoma-kod.616530-000-2.html

νεμινα πριν κανεις την παραγγελια σου να διευκρινησεις πως μπορουν να σου στειλουν μεμονομενα τα χρωματα που θες γιατι συνηθως οταν η φωτο εχει πολλα χρωματα σου στελνουν στην τυχη λιγα απ'ολα οπως τους βγει. δεν ειναι απαρετητο να ταιριαζουν τα παιδικα με των μεγαλων εφ'οσων και το περιεχομενο θα ειναι αλλο. αλλωστε μην ξεχνας πως πλεον ειναι μοδα το ανακατεμα πουα - καρο

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

νεμινα πριν κανεις την παραγγελια σου να διευκρινησεις πως μπορουν να σου στειλουν μεμονομενα τα χρωματα που θες γιατι συνηθως οταν η φωτο εχει πολλα χρωματα σου στελνουν στην τυχη λιγα απ'ολα οπως τους βγει. δεν ειναι απαρετητο να ταιριαζουν τα παιδικα με των μεγαλων εφ'οσων και το περιεχομενο θα ειναι αλλο. αλλωστε μην ξεχνας πως πλεον ειναι μοδα το ανακατεμα πουα - καρο

Οχι εντάξει σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εχω ξαναπαραγγείλει από αυτό το σαιτ κ σου στελνουν μεμονωμένα. Λες επομένως να πάρω καλύτερα τα μπερμπερι;; Εσυ τι θα προτιμούσες να δεις σε μια βαπτιση; Απλώς σκεφτομαι οτι γενικώς τα κουτακια μπορείς μετα να τα χρησιμοποιήσεις σαν μια μπιζουτιέρα ή να φυλάς κατι αλλο μεσα (π.χ. καρφίτσες) κι ίσως είναι πιο ωραίες οι καρώ. Τι λες;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κοριτσακια τι κάνετε;;; Εγώ επιβιωνω!!!!

Έχω χαθεί το ξέρω αλλά είμαι όλη μέρα με τα μωρά και δεν έχω καθόλου βοήθεια... Και είναι λίγο δύσκολο.. Ευτυχώς που είναι καλά παιδάκια... Αλλά ελεύθερος χρόνος μηδέν!!! Πρέπει να τα κάνω όλα μονή μου αφού ο άντρας μου δουλεύει ως αργά το βράδυ και την ωρα που έρχεται το πολύ πολύ να ταισει κανένα μωρό... Η μαμά μου ζει στην επαρχεια και η πεθερά δεν βοηθάει καθόλου.. Εδώ ένα φαγητό της ζητάμε να φτιάξει που και που κ αυτό το κάνει με το ζόρι...

Εσείς τι κάνετε; Πως τα πάτε με τα μωρακια σας;;; Σ

Όσες σας έχω φίλες στο fb βλέπω φωτό από τα μωρα σας που είναι κουκλακια!!! Οποία κοπέλα δεν την έχω φίλη αν θέλει ας μου στείλει να της κάνω αίτημα.. Εκεί μπαίνω πιο συχνά γιατί μπαίνω από το κινητό.. (δεν προλαβαίνω να ανοίξω υπολογιστή..)

Βλέπω ετοιμάζετε τις βαφτισεις ε; Κ εμείς λέμε για τον Ιούνιο.. Εμείς προσκλητηρια και μπομπονιερες από το χαμόγελο του παιδιού θα πάρουμε...

Πω Πω απίστευτο μου φαίνεται ότι μιλάμε για τις βαφτισεις... Σαν να ήταν χθες που μπήκα να γεννησω...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Νεμινα συμφωνω απολυτα, οσο τους μιλας τοσο πιο γρηγορα μαθενουν! Ο αντρας μου με κοροιδευε που μιλουσα στην Ελισαβετ σαν να ειναι μεγαλη (δεν ειπα ποτε ατα, νανι, μαμ κτλ) και δεν τα ειπε ποτε και η ιδια. Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα μου φενετε πιο ευκολο να μαθει ενα μωρο 1 λεξη που την ακουει μονο με τον ιδιο τροπο που τα λενε οι μεγαλοι και οχι με το μπεμπεδιστικο, αρα πιο συχνα. Οσο για το μπλα μπλα, νομιζω φενετε απο τα ποστ μου :oops:

Δεν μπανιαριζομαι οσο συχνα θα ηθελα, αλλα απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος εχω γεμισει μπανιερα 4 ολοκληρες φορες!!! Τη μια φορα κοιμοταν τα μικρα και εγω ημουν τελειος ξυπνια (αλλιος φοβαμαι), τη δευτερη τα κραταγε η μαμα μου και... βουτηξα σπιτι της, την τριτη με τη μεγαλη παρεα και μου εφερε ο μπαμπας τον μικρο να θηλασει και τον μπανιαρισα κι αυτον και χθες (4η) μπηκα με τον μικρο μονο! Το θεωρω κατορθομα για τα δεδομενα μου!!!

Στο εχω ξαναπει οτι σε θεωρω ηρωιδα που πηρες την αποφαση για 3ο?!

Για e-books εμεις εχουμε το kindle (e-book reader) και μας εχει βολεψει πολυ! Αν και προσφατα βγηκε με δικο του φωτισμο και το ζηλεψα αλλα αφου εχουμε ηδη δεν παιζει να το παρουμε (κι ας γυαλισε το ματι του Τζουρ μολις το ειδε)

Ρινιω σκευτομουν το "μηλο, πορτοκαλι, κανελα" και το μονο που μου ερχετε ειναι για τα κερασματα στην εκκλησια (δεν ξερω αν το κανουν παντου) καραμελομενο μηλο στα παδακια και στους γονεις μηλοπιτα ή καραμελομενες φλουδες πορτοκαλι, η κανελα ομως μου κολαει μονο στη μηλοπιτα! Για μπουμπουνιερα μου ερχετε μονο για κοριτσακια βραχιολακι με λουρακι ή αλυσιδιτσα, που να κρεμοντε τα φρουτα (ειδα πολλα προσφατα σε μαγαζι με χαντρες) και ενα κομματακι κανελα για αρωμα (ξιλακι τριπιμενο δλδ) και για τους γονεις ποτ πουρι με τα 3 συστατικα... Δεν ειναι και πολυ σοι ιδεες... Ασε που με τον μικρο μωρο δεν μου ερχετε τιποτα για αγορια χαχαχα

Την κανελα τη λατρευω (οχι μονο για αρομα-γευση) γιατι εσωσε τη μικρη μου απ τον πονο οταν εβγαζε δοντακια και τωρα ψαχνω και δεν βρησκω οπως την θελω :(

Και ΝΑΙ κυριες μου! Ο μπαμπας μας δεν δουλεψε αυτη την βδομαδα ουτε παρασκευη αλλα ουτε και σαββατο!!! Μπορει να ειναι κοντα το τελος αλλα δεν μας χαλασε καθολου! Δεν εχει ξανασυμβει απ την αρχη του εργου (για να μην πω ουτε στο προηγουμενο :?) και περασαμε τελεια! Ψαξαμε και για επησιμο παπουτσι για την μικρη (που δεν βρησκουμε απο πριν τα χρηστουγεννα) και μαλον εχουμε εντοπισει πλεον ολα τα ρουχο-παπουτσαδικα στην πολη, το αμαξι βογγιξε (δυστιχος οχι και το κρεβατι γιατι ξυπναγε... οχι ο μικρος αλλα η μεγαλη!), τα ποδια πριστικαν, αποτελεσμα μηδεν αλλα καλα περασαμε :P.

Ue8pp3.pngI307p3.png

εγω ψηφίζω burberry δαγκωτό!!!μου αρέσει πολύ το καρώ!!!το θεωρώ πολύ ζεστό!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κοριτσακια τι κάνετε;;; Εγώ επιβιωνω!!!!

Έχω χαθεί το ξέρω αλλά είμαι όλη μέρα με τα μωρά και δεν έχω καθόλου βοήθεια... Και είναι λίγο δύσκολο.. Ευτυχώς που είναι καλά παιδάκια... Αλλά ελεύθερος χρόνος μηδέν!!! Πρέπει να τα κάνω όλα μονή μου αφού ο άντρας μου δουλεύει ως αργά το βράδυ και την ωρα που έρχεται το πολύ πολύ να ταισει κανένα μωρό... Η μαμά μου ζει στην επαρχεια και η πεθερά δεν βοηθάει καθόλου.. Εδώ ένα φαγητό της ζητάμε να φτιάξει που και που κ αυτό το κάνει με το ζόρι...

Εσείς τι κάνετε; Πως τα πάτε με τα μωρακια σας;;; Σ

Όσες σας έχω φίλες στο fb βλέπω φωτό από τα μωρα σας που είναι κουκλακια!!! Οποία κοπέλα δεν την έχω φίλη αν θέλει ας μου στείλει να της κάνω αίτημα.. Εκεί μπαίνω πιο συχνά γιατί μπαίνω από το κινητό.. (δεν προλαβαίνω να ανοίξω υπολογιστή..)

Βλέπω ετοιμάζετε τις βαφτισεις ε; Κ εμείς λέμε για τον Ιούνιο.. Εμείς προσκλητηρια και μπομπονιερες από το χαμόγελο του παιδιού θα πάρουμε...

Πω Πω απίστευτο μου φαίνεται ότι μιλάμε για τις βαφτισεις... Σαν να ήταν χθες που μπήκα να γεννησω...

γιατί;;;τα δικά σου κουκλάκια δεν είναι;;

απορώ πως τα βγάζεις πέρα χωρίς βοήθεια...εγω εδω με 1 και παραπονιέμαι πόσο μάλλον εσυ και έχω και βοήθεια...

Γιώτα μου μόνο εγω μου φαίνεται δεν ξέρω πότε θα την κάνω κι αν θα κάνω και γάμο μαζί!!!πρέπει να κάνουμε μια καλή κουβεντούλα με το Νικολάκη λείαν συντόμως!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Νεμινα συμφωνω απολυτα, οσο τους μιλας τοσο πιο γρηγορα μαθενουν! Ο αντρας μου με κοροιδευε που μιλουσα στην Ελισαβετ σαν να ειναι μεγαλη (δεν ειπα ποτε ατα, νανι, μαμ κτλ) και δεν τα ειπε ποτε και η ιδια. Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα μου φενετε πιο ευκολο να μαθει ενα μωρο 1 λεξη που την ακουει μονο με τον ιδιο τροπο που τα λενε οι μεγαλοι και οχι με το μπεμπεδιστικο, αρα πιο συχνα. Οσο για το μπλα μπλα, νομιζω φενετε απο τα ποστ μου :oops: κι εγω της ίδιας άποψης είμαι...άσε που όταν ακούω τη βόλτα=άτα,τον ύπνο=νάνι,το στήθος=μπιζί/μεμέ,το φαγητό=μαμ κ.λ.π. με πιάνουν οι διαόλοι μου (που λέμε και στην Κρήτη!)...ειδικά όταν ακούω τη συννυφάδα που είναι και δασκάλα να λέει όταν βρισκόμαστε στην κόη της "πού είναι το νινί" αναφερόμενη στη δικιά μου εκεί το παθαίνωτο εγκεφαλικό!!!

Δεν μπανιαριζομαι οσο συχνα θα ηθελα, αλλα απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος εχω γεμισει μπανιερα 4 ολοκληρες φορες!!! Τη μια φορα κοιμοταν τα μικρα και εγω ημουν τελειος ξυπνια (αλλιος φοβαμαι), τη δευτερη τα κραταγε η μαμα μου και... βουτηξα σπιτι της, την τριτη με τη μεγαλη παρεα και μου εφερε ο μπαμπας τον μικρο να θηλασει και τον μπανιαρισα κι αυτον και χθες (4η) μπηκα με τον μικρο μονο! Το θεωρω κατορθομα για τα δεδομενα μου!!!ναι!!!συνειδητοποίησα κι εγω πως πια είναι πολυτέλεια!!!όπως το να βγάζεις τα φρύδια σου ή να βάφεις τα νύχια σου...να μην πω και για περιποίηση προσώπου...ποιός εγω που δεν περνάγανε 10 μέρες έβραζα πετσετούλα με λεμονάκι την άπλωνα στο πρόσωπο να ανοίξουν οι πόροι,και μετά έκανα κι ένα peeling με αλάτι-λάδι-λεμόνι....πού;;;;πάνε αυτά....

Στο εχω ξαναπει οτι σε θεωρω ηρωιδα που πηρες την αποφαση για 3ο?!

Για e-books εμεις εχουμε το kindle (e-book reader) και μας εχει βολεψει πολυ! Αν και προσφατα βγηκε με δικο του φωτισμο και το ζηλεψα αλλα αφου εχουμε ηδη δεν παιζει να το παρουμε (κι ας γυαλισε το ματι του Τζουρ μολις το ειδε)και μάλλον είμαι η μόνη που ενω είμαι τόσες ώρες στον υπολογιστή δεν διαβάζω...e-books!!

Ρινιω σκευτομουν το "μηλο, πορτοκαλι, κανελα" και το μονο που μου ερχετε ειναι για τα κερασματα στην εκκλησια (δεν ξερω αν το κανουν παντου) καραμελομενο μηλο στα παδακια και στους γονεις μηλοπιτα ή καραμελομενες φλουδες πορτοκαλι, η κανελα ομως μου κολαει μονο στη μηλοπιτα! Για μπουμπουνιερα μου ερχετε μονο για κοριτσακια βραχιολακι με λουρακι ή αλυσιδιτσα, που να κρεμοντε τα φρουτα (ειδα πολλα προσφατα σε μαγαζι με χαντρες) και ενα κομματακι κανελα για αρωμα (ξιλακι τριπιμενο δλδ) και για τους γονεις ποτ πουρι με τα 3 συστατικα... Δεν ειναι και πολυ σοι ιδεες... Ασε που με τον μικρο μωρο δεν μου ερχετε τιποτα για αγορια χαχαχα ηαλήθεια είναι οτι η μηλόπιτα δεν είναι άσχημη ιδέα..θα το συζητήσω με την ξαδέρφη που θα μου κάνει τα γλυκά..για τις μπομπονιέρες θα ήθελα κάτι σε ιδέα πιο πολύ...κάτι κοντινό με τα γενέθλιά της τα φθινοπωρινά ...μάλιστα τώρα που το είδα στις 11/10 που έχει γενέθ΄λια είναι Παρασκευή οπότε στις 13/10 Κυριακή αν γίνει θα της κόψω και τουρτίτσα!ίδωμεν!!κι εγω σαν την Marant έχω λίίίίγο καιρό ακόμα!!!κάτσε να βρω νονούς και βλέπουμε!!

Την κανελα τη λατρευω (οχι μονο για αρομα-γευση) γιατι εσωσε τη μικρη μου απ τον πονο οταν εβγαζε δοντακια και τωρα ψαχνω και δεν βρησκω οπως την θελω :(να μας πεις το μυστικό!!!εγω ξέρω για το γαρύφαλλο και τον πονόδοντο!

Και ΝΑΙ κυριες μου! Ο μπαμπας μας δεν δουλεψε αυτη την βδομαδα ουτε παρασκευη αλλα ουτε και σαββατο!!! Μπορει να ειναι κοντα το τελος αλλα δεν μας χαλασε καθολου! Δεν εχει ξανασυμβει απ την αρχη του εργου (για να μην πω ουτε στο προηγουμενο :?) και περασαμε τελεια! Ψαξαμε και για επησιμο παπουτσι για την μικρη (που δεν βρησκουμε απο πριν τα χρηστουγεννα) και μαλον εχουμε εντοπισει πλεον ολα τα ρουχο-παπουτσαδικα στην πολη, το αμαξι βογγιξε (δυστιχος οχι και το κρεβατι γιατι ξυπναγε... οχι ο μικρος αλλα η μεγαλη!), τα ποδια πριστικαν, αποτελεσμα μηδεν αλλα καλα περασαμε :P.

καλά εσυ που τα έχεις και μαζί...εμάς που μας παίρνει είδηση απο το άλλο δωματιο;;;;;;πως εξηγείται;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλά εσυ που τα έχεις και μαζί...εμάς που μας παίρνει είδηση απο το άλλο δωματιο;;;;;;πως εξηγείται;;;;;;;;

Χαχαχαχα! Δεν κανουμε τιποτα στο ιδιο δωματιο με τα παιδια! Εδω οταν ηταν μωρο η μεγαλη και ηταν στο πορτ μπεμπε και οχι στο κρεβατι μας και πηγεναμε στο σαλονι, τωρα που εχουμε κανονικο κρεβατι στο παιδικο θα τα αρχισουμε? Μεχρι φιλακια και αγκαλιτσες μπορω μπροστα τους πιο περα νιωθω σαν... κι εγω δεν ξερω, κολαω!

Οσο για τα δοντια, απλα της εδηνα να μασισει ενα ξυλακι κανελα και ηρεμουσε (παντα με επιβλεψη). Μεχρι να το σκεφτω ειχα δοκιμασει την mundisal (τζελ για τα ουλα των μωρων για τις πρωτομανουλες) και νομιζω οτι εκανε πολυ καλυτερη δουλεια!

Εμεις εδω μες την γκρινια :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααα!:D

Nemina κουτάκια βούρβερη δαγκωτό!!!

marshmallow για τα παιδάκια?? Γιαμ γιαμ!!!:D

Αχ tatum kindle και το νεο με το φωτισμό.... Ααααχ πολύ θα το ήθελε και ο Γ αλλά βολεύεται με ενα μακρυ κλιπ λαμπιόνι!!!

Πόσο μου τη σπάει η πεθερά μου που αρχίζει όλα τα μπεμπεδίστικα λες και μιλάει σε καθυστερημμένο:evil:

Και της λέω ή κανονικά ή αυτά που λέει η μικρή σε επανάλειψη (πχ δε λέει αγκού αλλά αμπού μπού και τη φωνάζουμε καζαμπούμπου!:tongue:)

Δε θα βάλει μυαλό ποτέ! Οπως επίσης της λέω δεν είναι "μπουμπού" ή "μπέμπα" αλλά Μαριλένα!!!! Πόσο δύσκολο αυτό πια!

Ας τη φώναζε "όμορφη" τουλάχιστον:rolleyes:

Ρηνιώ μηλοπιτάκια ...μμμμ τέλεια! Ιδίως αυτά που φτιάχνει "Το Πρώτο" στο Ελληνικό... μιαμ μιαμ!!!:D

evelina.t κουράγιο μάνααααα!!!! Οι μπομπονιέρες του γάμου ήταν από το Χαμόγελο και ήταν φανταστικές :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπερα σας ;)

Ειρηνακι ουτε εγω αγαπω τα e-books , θελω να γυριζω τη σελιδα και να με παιρνει ο υπνος με το βιβλιο στο χερι :tongue:

Καραμελενια εχω ριξει μαχες για αυτο το γ@%#μπεμπης, μπουλης, μπουμπης και λοιπες παπαρολογιες.. Ειπαμε Λεωνιδας και τελος. Μεχρι και παρατηρηση :shock: μου εκανε μια θειά του κουμπαρου μας οτι αυτη τα παιδια της μεχρι 3 ετων τα φωναζε μπεμπη-μπεμπα κι αφου ακομα δεν εχει μπει το λαδι... κοκοκοκοκοκοκο... και πολυ γλυκα της ειπα αμα εχει προβλημα με το ονομα να μην απευθυνεται στο παιδι μου.. απλουστατα..

Εμας ευτυχως ακομα δε μας εχει "κοψει".. εκει κατα τη 1 με 2 τη νυχτα κοιματε βαρια.

Μαριουλαπεραστικουλια.. ορους ορους ορους να ξεμπουκωνει μη σου μαζεψει βλεματακι..

Κι εγω την εκτυπωση της προσκλησης απο το χαμογελο και μασουρακια μεσα σε μπουκαλακι τυπου απο ναυαγο :P για τις παιδικες σκεφτομαι να φτιαξω καραβακια απο χαρτοπολτο και να τα γεμισω smarties και βοτσαλακια-κουφετα, για τους μεγαλους δεν ξερω ακομα.. ισως φτιαξω κερακια και τα στολησω στα πειρατικα μας χρωματα και μαρτυρικα θα φτιαξω μαλλον κατι τετοιο http://imageshack.us/photo/my-images/405/mk585.jpg/

Κατερινα ευχαριστω για τη βοηθεια ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

αγάπες σήμερα πρώτη φορά βγήκαμε τριάς απο το πρωι ως το απόγευμα!!για καφεδάκι στο Χαϊδάρι,μετά φαγητό με φίλους και στο γύρνα χτυπήσαμε παγωμένο γιαουρτάκι!!

Το γέλιο δε..η μικρή κοιμόταν,την ξύπνησα να τη ντύσω και στο δρόμο με το καρότσι την πήρε ο ύπνος..οπότε κάποια στιγμή ξεκινησε να ξυπνάει τη σήκωσε ο Νικος και του λέω:"ωχ!σε λιγάκι θα αρχίσει να πεινάει αυτή..."μου λέει:"εδω θα την ταίσεις;;;θα βγάλεις έξω το βυζί; Ε,τι θες να κάνω,"του λέω,"να αφήσω το παιδί νηστικο;"Στραβώνει που λέτε στραβώνω κι εγω του λέω"πάω σπίτι" μου λέει "γιατί;" του λέω "να ταίσω το μωρό" :evil::evil: φανταστείτε τώρα διάλογο έτσι;;;;έρχονται τα παιδιά μ'εναν μπέμπαρο 6,5 μην. βγάζω κι εγω έξω το βυζί κι αρχίζω και την ταίζω κι αφού αρχίζουν τα συγχαρητήρια καμάρωνε ο κύριος!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ ο άντρας σου τελικά λίγο... "σπρώξιμο" θέλει και μετά παίρνει φόρα χεχε!!! Και εις άλλους υπέροχους δημόσιους θηλασμούς :D

Κελλα ωραίο το πειρατάκι;) Είναι ενα θέμα που αρέσει πολύ στον άντρα μου όπως τα καράβια, μικρά, μεγάλα, αληθινά ή παιχνίδια!!!

Μαριούλα περαστικά στο πριγκηπάκο σου.

Από το απόγευμα και μετά βρωμάει άλμα ανάπτυξης! Δεν έχει ξεκολλήσει καθόλου η μικρή από το στήθος!!!

Την πρώτη φορά μας κράτησε ολόκληρη εβδομάδα 5η-6η και τώρα είμαστε ήδη στην 11η... πφφφφ κι έλεγα ότι θα είχα χρόνο να ξεστολίσω το δέντρο σήμερα :?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...