Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ρηνιώ, ιδέες θες??? Σκέψου, ποιος ειναι ο αγαπημενος σου σουπερ ήρωας, ή παιδικό, σκεψου φθινόπωρο που πέφτουν τα φύλλα (χρωματα κοκκινο, πορτοκαλί, κιτρινο, χρυσό) Ποιά λουλούδια σου αρέσουν (πχ επειδη μου αρεσουν τα μαργαριτοειδή στο γαμο μου είχα ανθοδέσμη με ήλιους)

μπορείς να φτιάξεις θέμα "πατουσάκι" κάποιο αγαπημένο ζ'ωο....

..πες μας κάτι τώρα σαν ιδέα ντε!!;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ, ιδέες θες??? Σκέψου, ποιος ειναι ο αγαπημενος σου σουπερ ήρωας, ή παιδικό, σκεψου φθινόπωρο που πέφτουν τα φύλλα (χρωματα κοκκινο, πορτοκαλί, κιτρινο, χρυσό) Ποιά λουλούδια σου αρέσουν (πχ επειδη μου αρεσουν τα μαργαριτοειδή στο γαμο μου είχα ανθοδέσμη με ήλιους)

μπορείς να φτιάξεις θέμα "πατουσάκι" κάποιο αγαπημένο ζ'ωο....

..πες μας κάτι τώρα σαν ιδέα ντε!!;)

αυτό που μου ήρθε πάντως την ώρα που έκανα ντουζάκι ήτανε μήλο-πορτοκάλι-κανέλλα!!!κι επειδή θα κινηθώ προς τα εκεί,λόγω των γενεθλίων της κάτι τέτοιο θα προτιμήσω και σε μπομπονιέρα!πως σας φαίνεται;

ωραίο το τζην!!!βρε Καραμέλα απίθανο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα!!!

τι κανετε μανουλες????

μαλλον κατι κανω λαθος βρε κοριτσια!!για πειτε μου κ σεις!!!Δεν προλαβαινω να κανω κ πολλα πραγματα μεσα στην μερα!!ολο με την μπεμπα ασχολουμαι!!προσωπικος χρονος 0!!κ τωρα που γραφω αγκαλια την εχω!!!!!!!!!!!

κελλα κανε εγγραφη στο http://imageshack.us/ , βαλε τις φωτο και βαλε μας το λινκ!!!

Κατερίνα μου μου το έλεγαν και δεν το πίστευα....πουθενά χρόνος!!αφού δουλειές θέλω να κάνω και δεν μπορώ..ποιός εγω;;;;που έφερνα βόλτα το σπίτι σε 1,5 ώρα...τώρα τα σπάω σε 2 μέρες και σκέψου οτι η δικιά μου κάθεται κιόλας στο καρότσι και μπορώ να βάλω και σκούπα όταν κοιμάται...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερίνα.. όταν λες προσωπικός χρόνος εννοείς...????

χέσιμο, κατούρημα, μπάνιο ε??? Δε νομίζω να εννοείς τίποτε άλλο:tongue:

Η δική μου έχει το παρατσούκλι "παιδί βυζί" αντιλαβού μαντάμ?

Ρηνιώ :^#$&^$*@Σ*@ τη Siemens και όλο τους το σοϊ!!!!:evil:

Κι εμεις αυτό περιμένουμε.

Όσο για τη βάφτιση, το θέμα θα είναι... το κεράσι και το τζήν!!!!

Θα ζητήσω επίσημο ενδυμα να είναι το τζην για όλους αν και οι μεγαλύτερης ηλικίας μαλλον θα ντυθούν για να δειχθούν πφφφφ!!!

Θέλω βαφτιστικό τζην σαλοπέτα, φορμακι/μπλουζάκι, σκουφάκι κλπ... τα Hn'M τα έχουν όλα!!!

Όσο για το κεράσι, εκτος από το γεγονός ότι αυτό θα κερνάω στα βαζάκια είναι συμβολικό... η πρώτη φορά που την ένιωσα να κλωτσάει όταν ήμουν εγκυος ήταν τρώγοντας τα πρώτα κεράσια της χρονιάς :D

χαχαχα αυτό εννοουσα!!!!ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω!!!ειδικα το πρωι που ειμαι μονη μου, εχω προβλημα~ :tongue::tongue::tongue: για λουσιμο δεν το συζητω, ευτυχως που δεν πολυβγαινω ακομα εξω!!! εχω πεθυμησει να ξαπλαρω στον καναπε, να βλεπω tv για κανα 2ωρο και να μην με ενοχλει κανεις!! πολλα ζηταω????????? μαλλον μακρινο ονειρο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

χαχαχα αυτό εννοουσα!!!!ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω!!!ειδικα το πρωι που ειμαι μονη μου, εχω προβλημα~ :tongue::tongue::tongue: για λουσιμο δεν το συζητω, ευτυχως που δεν πολυβγαινω ακομα εξω!!! εχω πεθυμησει να ξαπλαρω στον καναπε, να βλεπω tv για κανα 2ωρο και να μην με ενοχλει κανεις!! πολλα ζηταω????????? μαλλον μακρινο ονειρο!!

Εμένα πάλι έχει γίνει προέκταση του βυζιού μου...τη συνδέω, τρώει και κοιμάται όσο εγώ χαζολογάω στο νετ. Δε μπορώ να πω ότι με ταλαιπωρεί. Το απόγευμα ζορίζεται λιγουλάκι με αέρια αλλά οκ, χαζολογάμε ακούγοντας μουσική και τραγουδώντας.

Χθές την είχα στο ρηλάξ στην κουζίνα και της έδειχνα/ έλεγα πως φτιάχνονται οι φακές:tongue: (επιτέλους αξιώθηκα να μαγειρέψω)

Έτσι και αυτήν απασχολούσα και γω έκανα τη δουλειά μου (σε 40' το πολύ γιατι μετά έκανε και λίγη πείνα):cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

αυτό που μου ήρθε πάντως την ώρα που έκανα ντουζάκι ήτανε μήλο-πορτοκάλι-κανέλλα!!!κι επειδή θα κινηθώ προς τα εκεί,λόγω των γενεθλίων της κάτι τέτοιο θα προτιμήσω και σε μπομπονιέρα!πως σας φαίνεται;

ωραίο το τζην!!!βρε Καραμέλα απίθανο!!

Λοιπόν μπομπονιέρες με στολίδι ξύλο κανέλλας, χρώματα ασπρο +πορτοκαλί τούλι, κουφέτα με γευση σοκολάτα-πορτοκάλι

Και επειδή είπες μήλο... δες εδώ

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ειρηνη μου τρελενομαι για κανελα, ειναι σαν τη ζωη.. γλυκια και πικρη ταυτοχρονα... την ειχα χρησημοποιεισει στο γαμο μου

δουλειες??? ποιες δουλειες??? καλα που πλενει ο Μαριος κανα πιατο... μιση δουλεια τη μερα κανω... το σιδερο εχει γινει βουνο... βαζω προτεραιοτητα του Λεωνιδα και τα δικα μας τελευταια ωρα..

οσο για τουαλετα μπανιο κλπ σπανιοτατα...χαχαχαχαχα αφου σκεφτομαι να βαζω κι εγω πανα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ΧΑΧα ευτυχώς δεν είμαι μονη μου!!Και άναρωτιομουν μήπως κάνω κάτι λάθος !!!:tongue::tongue::tongue: Πάω να την αλλάξω τώρα γιατί τα ξανάκανε και έχει συγκαεί κιόλας!!! Να της βάλω και λίγο ΟΡΟ γιατί μπουκώσαμε!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καπως ετσι ειμαστε ολες μας... αυτο μετο μπανιο ειδικα, πρεπει να κοιμουνται κ τα 3 για να κανω γιατι αν με παρουν χαμπαρι τα μικρα θα θελουν να πλατσουρισουν....

Διαβαζω ενα πολυ ενδιαφερον βιβλίο γι την ανατροφη, εχω διαβασει πολλα αλλα αυτό ξεχωρίζει κι ήθελα να το μοιραστω μαζί σας:

http://www.biblionet.gr/book/91896/Biddulph,_Steve/%CE%A4%CE%BF_%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC_%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1

MΜη σας φαινεται μακρινό! Τα παιδιά πλαθονται από βρεφη!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εμένα πάλι έχει γίνει προέκταση του βυζιού μου...τη συνδέω, τρώει και κοιμάται όσο εγώ χαζολογάω στο νετ. Δε μπορώ να πω ότι με ταλαιπωρεί. Το απόγευμα ζορίζεται λιγουλάκι με αέρια αλλά οκ, χαζολογάμε ακούγοντας μουσική και τραγουδώντας.

Χθές την είχα στο ρηλάξ στην κουζίνα και της έδειχνα/ έλεγα πως φτιάχνονται οι φακές:tongue: (επιτέλους αξιώθηκα να μαγειρέψω)

Έτσι και αυτήν απασχολούσα και γω έκανα τη δουλειά μου (σε 40' το πολύ γιατι μετά έκανε και λίγη πείνα):cool:

ακριβως το ίδιο κι εγω!!!παίρνω και το λαπ-τοπ στην κουζίνα και βάζω μουσική και της τραγουδάω κιόλας!!!

Λοιπόν μπομπονιέρες με στολίδι ξύλο κανέλλας, χρώματα ασπρο +πορτοκαλί τούλι, κουφέτα με γευση σοκολάτα-πορτοκάλι

Και επειδή είπες μήλο... δες εδώ

για μπομπονιέρα είχα αρχικά σκεφτεί ξυλάκι κανέλλας με κάποιο γλυφιτζούρι-κερί ή γλυφιτζούρι-σαπούνι...χτες μου ήρθε αυτό το μήλο-πορτοκάλι-κανέλλα σαν κερί ένα πράμα...

Ειρηνη μου τρελενομαι για κανελα, ειναι σαν τη ζωη.. γλυκια και πικρη ταυτοχρονα... την ειχα χρησημοποιεισει στο γαμο μου

δουλειες??? ποιες δουλειες??? καλα που πλενει ο Μαριος κανα πιατο... μιση δουλεια τη μερα κανω... το σιδερο εχει γινει βουνο... βαζω προτεραιοτητα του Λεωνιδα και τα δικα μας τελευταια ωρα..

οσο για τουαλετα μπανιο κλπ σπανιοτατα...χαχαχαχαχα αφου σκεφτομαι να βαζω κι εγω πανα

να μου πεις τί έκανες στον γάμο σου!!!!

εμένα σίδερο η πεθερά,σ/μ και λαική πάει η πεθερά...αλλά πραγματικά ορισμένες φορές αυτό που θέλω είναι να την απασχολεί κάποιος για καμια ωρίτσα..χτες βράδυ την πήρε ο Νίκος και την πήγε απέναντι στους κουμπάρους μας κι επιτέλους έκανα μπάνιο πάνω απο 5'!!!!!!!!σαν να πήγα σε σπα!!!!:tongue:

ΧΑΧα ευτυχώς δεν είμαι μονη μου!!Και άναρωτιομουν μήπως κάνω κάτι λάθος !!!:tongue::tongue::tongue: Πάω να την αλλάξω τώρα γιατί τα ξανάκανε και έχει συγκαεί κιόλας!!! Να της βάλω και λίγο ΟΡΟ γιατί μπουκώσαμε!!

να κάνουμε έναν σύλλογο αλληλουποστήριξης!!!

καπως ετσι ειμαστε ολες μας... αυτο μετο μπανιο ειδικα, πρεπει να κοιμουνται κ τα 3 για να κανω γιατι αν με παρουν χαμπαρι τα μικρα θα θελουν να πλατσουρισουν....

Διαβαζω ενα πολυ ενδιαφερον βιβλίο γι την ανατροφη, εχω διαβασει πολλα αλλα αυτό ξεχωρίζει κι ήθελα να το μοιραστω μαζί σας:

http://www.biblionet.gr/book/91896/Biddulph,_Steve/%CE%A4%CE%BF_%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC_%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1

εσυ με 3 παιδιά βρε Σωτηρία θα έπρεπε να γελάς τώρα και να λες:περάστε κι απο το σπίτι μου!!!ειλικρινά πρέπει να μας πεις μερικά tips να τα βγάζουμε πέρα κι εμείς!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Ωωωω τι καλά... είναι ξένος συγγραφέας οπότε θα το βρούμε σαν e-book ;)

Ευχαριστούμε πολύ πολύ:D

Βρήκα και αυτό http://www.amazon.co.uk/Raising-Girls-girls-different-confident/dp/000720485X/ref=pd_bxgy_b_img_z

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εσυ με 3 παιδιά βρε Σωτηρία θα έπρεπε να γελάς τώρα και να λες:περάστε κι απο το σπίτι μου!!!ειλικρινά πρέπει να μας πεις μερικά tips να τα βγάζουμε πέρα κι εμείς!!!

Για τον λιγοστο χρονο;; Υπομονη κ προσαρμογη στις αναγκες!! Αν κ είναι καλό να μαθουμε από μικρο στο παιδί πως ο γονιός δεν είναι ενα κατωτερο πλασμα της οικογενειας (κ δη η μανα!) γεννημενο για να ικανοποιεί τις αναγκες του παιδιού. Βαζουμε τα χεράκια μας κ βγαζουμε τα ματακια μας όταν τα προσφέρουμε όλα στα παιδιά!! Εγω που εχω 3 παιδιά πρέπει να δίνω σημασία εξίσου σε όλα, ο χρονος μου μοιράζεται στα 3 παιδιά κ οι αναγκες μου πρέπει να βρουν τη θεση τους καπου εκεί μεσα! Επομένως κ το μωρό θα αφήσω καποια στιγμή μονο του (εχοντας ματια κ στην πλάτη σαφως!:shock:) στο ρηλάξ ή το παρκο που σκοπέυω να τοποθετησω σε λίγο στο σαλόνι κ για να ασχοληθώ με τα αλλα κ για να κανω τις δουλειές μου τις οποίες πολλές φορές θα κανω με τα αλλα παιδιά. Ξερω οτι δεν θα τα καταφέρουν αλλα κραταω το ενδιαφερον τους εστιασμενο καπου, περνάω χρόνο μαζί τους κ μαθαίνουν να είναι κ υπεύθυνα! Την Τατουμ την εχω ακούσει πολλες φορές που το κανει με την κορη της. Επίσης μεσα στο βιβλίο λεει πως ρώτησαν μια μαμα με χαρισματικές κόρες τι είχε κανει κ βγηκαν ετσι εξυπνες οι κορες της κ εκείνη είπε πως από μωρά οτι κι αν εκανε τους το εξηγούσε σχολαστικά (π.χ όταν σκούπιζε εξηγούσε στο μωρό τι εκανε ακριβως η ίδια, ακόμη κ πως δούλευε το μηχανημα!) καθως τα βραφη καταλαβαίνου πολύ πριν μιλήσουν (βλεπε την Καραμελ με τη φακή!!!:P)

Καραμελ, βλεπω διάβαζεις e-books εγω είχα παρει ενα ταμπλετ μα δε με βολεψε καθολου.... Με ποιο πρόγραμμα τα διαβαζεις;

HgqOp3.png

Καλημερούδια!!

Ωωωω τι καλά... είναι ξένος συγγραφέας οπότε θα το βρούμε σαν e-book ;)

Ευχαριστούμε πολύ πολύ:D

Βρήκα και αυτό http://www.amazon.co.uk/Raising-Girls-girls-different-confident/dp/000720485X/ref=pd_bxgy_b_img_z

Μαλλον εγω θα χρειαστώ κ τα 2.... raising up girls & raising up boys....

HgqOp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

Αχ βιβλια , βιβλια, τρελαινομαι και ειναι αυτο που μου λειπει περισσοτερο τελευταια οτι δεν εχω χρονο να ρουφιξω τα βιβλια μου.. εχω ξεκινησει ενα βιβλιο απ'οταν μπηκα στο μηνα μου κι ενω υπο κ.σ θαειχε τελειωσει σε 2 εβδομαδες (περιπου 1500 σελ.) ακομα το βασανιζω...

Εγω τον δικο μου τον εχω στο ριλαξ στην κουζινα απο την πρωτη εβδομαδα και μαγειρευουμε μαζι, το καλυτερο ηταν με τους κουραμπιεδες που τον ειχα στο sling και επλαθα και το κεφαλι του πηγαινοερχοταν σα τα σκυλακια στα αυτοκινητα χαχαχαχαχα :D:D:D

Ειρηνακι θα κοιταξω να βρω καμια φωτο να σου στειλω, ηταν τα παντα στο γαμο μου σε κιτρινο με τυρκουαζ, και η μπομπονιερα ειχε απο μεσα κιτρινη οργαντινα απο πανω τυρκουαζ διχτυ και δεμενη με κιτρινη & τυρκουαζ κορδελα και στο δεσιμο ειχα βαλει την κανελιτσα μου..

Οσο για τις δουλειες η μονη βοηθεια που εχω ειναι η λαικη που παει ο πατερας μου.. σκεφτομουν να βγαλω προγραμμα γιατι δε βγαινει.. δευτερα κουπα, τριτη σιδερο κλπ κλπ..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...