Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερες!!! πως ειμαστε σημερα??

Ρινακι ολα τα λεφτα ο αντρας σου, δεν παιζεται.. χαχααχα θυμηθηκα που ειχε κανει η μανα μου κολυβα για ενα ψυχοσαββατο και τα βαλαμε με τον αδερφο μου κατω και τα θερισαμε.. :D:D:D εγκεφαλικα τη βαρεσαν.. χαχαχαχαχα

Οσο για το τι φτιαχνω μπορω να σου πω.. τα παντα. Διακοσμητρια ειμαι αλλα μετα απο αυτο εχω κανει πολλα σεμιναρια στο θεμα κατασκευες. Φτιαχνω κερια, διακοσμω χρειστικα αντικειμενα ( φωτιστικα, καθρεφτες, καδρα, κουτια, μπιζουτιερες κλπ, κλπ) καθως και για χρονια παραλληλα με τις βιτρινες αναλαμβανα στολισμους γαμο -βαφτιση εκκλησια και τραπεζι, μπομπονιερες - μαρτυρικα - βιβλια ευχων και γενικα οτι μου ζητησουν το καταπιανομαι.. αυτα εν ολιγης :tongue:

να σε ρωτησω εχει φτασει το μετρο στο χαιδαρι ή εχουν κολλησει εντελως??

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!!! πως ειμαστε σημερα??

Ρινακι ολα τα λεφτα ο αντρας σου, δεν παιζεται.. χαχααχα θυμηθηκα που ειχε κανει η μανα μου κολυβα για ενα ψυχοσαββατο και τα βαλαμε με τον αδερφο μου κατω και τα θερισαμε.. :D:D:D εγκεφαλικα τη βαρεσαν.. χαχαχαχαχα

Οσο για το τι φτιαχνω μπορω να σου πω.. τα παντα. Διακοσμητρια ειμαι αλλα μετα απο αυτο εχω κανει πολλα σεμιναρια στο θεμα κατασκευες. Φτιαχνω κερια, διακοσμω χρειστικα αντικειμενα ( φωτιστικα, καθρεφτες, καδρα, κουτια, μπιζουτιερες κλπ, κλπ) καθως και για χρονια παραλληλα με τις βιτρινες αναλαμβανα στολισμους γαμο -βαφτιση εκκλησια και τραπεζι, μπομπονιερες - μαρτυρικα - βιβλια ευχων και γενικα οτι μου ζητησουν το καταπιανομαι.. αυτα εν ολιγης :tongue:

να σε ρωτησω εχει φτασει το μετρο στο χαιδαρι ή εχουν κολλησει εντελως??

το ΜΕΤΡΟ ετοιμο είναι απο όσο ξέρω αυτά με τις σηματοδοτήσεις (βλ. SIEMENS-ΜΙΕSΕΝS χεχεχεχε!!!) περιμένουν και θα δωθεί νομίζω Σεπτέμβρη.Γκρικ Παμπλικ Τρανσποτεισον,τι ψάχνεις τώρα;

Ε,να σ'εχουμε και σένα απο κοντά βρε Μαρκέλλα μου...χίλιες φορές να θέλω κάτι και να μου το κάνεις εσυ παρά κάποιος ξένος!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω εχω ήδη καταλήξει. Στο eshopgamou δεν εχει μεταφορικα πανω από 60 ευρω (σαφως οι μπομπονιερες θα πανε ποοοοοολυ παραπάνω) κι αυτο με βολευει εδω που βρισκομαι... Σ' αυτο το σαιτ εχει αραγε μεταφορικά; Γιατι απ' ότι ειδα εχει κ για διακοσμηση τραπεζιου κ με ενδιαφερει αυτο, δεν το κοιταξα βεβαια σχολαστικα. Στο πρωτο μου παιδι τα ειχα κανει από adorex.gr αλλα η αλλη σελίδα εχει πιο καλο στησιμο να κανεις τις αγορες σου κ ελαφρως καλυτερες τιμες κ ποικιλία. Για καλαθακια, για να μη δωσω τοσα λεφτα μιας κ τα ειχα δανεικα στα αλλα παιδιά. σκεφτηκα να βρω ξυλινα καφασια να τα βαψω λευκα κ να τα διακοσμήσω σχετικώς. Κελλα ως διακοσμήτρια ριξε κ συ καμια ιδεα... Αχ το επαγγελμα σου να'χα, μ'αρεσει...εμενα πιανει το χερι μου, βασικα ζωγραφίζω τοιχους, πινακες κ τα συναφη κ γενικώς πιανει σε όλες τις κατασκευες. Για διακόσμηση τραπεζιών εσυ τίποτα καμια ιδεα εχεις;; κατι οικονομικό παρακαλώ...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

το ΜΕΤΡΟ ετοιμο είναι απο όσο ξέρω αυτά με τις σηματοδοτήσεις (βλ. SIEMENS-ΜΙΕSΕΝS χεχεχεχε!!!) περιμένουν και θα δωθεί νομίζω Σεπτέμβρη.Γκρικ Παμπλικ Τρανσποτεισον,τι ψάχνεις τώρα;

Ε,να σ'εχουμε και σένα απο κοντά βρε Μαρκέλλα μου...χίλιες φορές να θέλω κάτι και να μου το κάνεις εσυ παρά κάποιος ξένος!!

χααααααχαχαχαχα ωραια το εθεσες!! οτι θες.. εδω ειμαστε ;)

σας ειπα?? δε σας ειπα.. απο σημερα διατροφη.. πρεπει να ξαναγινω ανθρωπος.. αντε να δουμε...

Διαφημίσεις

εγω εχω ήδη καταλήξει. Στο eshopgamou δεν εχει μεταφορικα πανω από 60 ευρω (σαφως οι μπομπονιερες θα πανε ποοοοοολυ παραπάνω) κι αυτο με βολευει εδω που βρισκομαι... Σ' αυτο το σαιτ εχει αραγε μεταφορικά; Γιατι απ' ότι ειδα εχει κ για διακοσμηση τραπεζιου κ με ενδιαφερει αυτο, δεν το κοιταξα βεβαια σχολαστικα. Στο πρωτο μου παιδι τα ειχα κανει από adorex.gr αλλα η αλλη σελίδα εχει πιο καλο στησιμο να κανεις τις αγορες σου κ ελαφρως καλυτερες τιμες κ ποικιλία. Για καλαθακια, για να μη δωσω τοσα λεφτα μιας κ τα ειχα δανεικα στα αλλα παιδιά. σκεφτηκα να βρω ξυλινα καφασια να τα βαψω λευκα κ να τα διακοσμήσω σχετικώς. Κελλα ως διακοσμήτρια ριξε κ συ καμια ιδεα... Αχ το επαγγελμα σου να'χα, μ'αρεσει...εμενα πιανει το χερι μου, βασικα ζωγραφίζω τοιχους, πινακες κ τα συναφη κ γενικώς πιανει σε όλες τις κατασκευες. Για διακόσμηση τραπεζιών εσυ τίποτα καμια ιδεα εχεις;; κατι οικονομικό παρακαλώ...

για Ελλαδα μεχρι 20 κιλα ειναι 10? τα εξοδα. εχεις διαλεξει καποιο θεμα?? για το τραπεζι συνηθως η πιο οικονομικη λυση ειναι ρανερ χρωματιστο , στο κεντρο του τραπεζιου καποιο στολιδι που δειχνει το θεμα σου και καποια σκορπια στο χωρο διακοσμητικα παλι του θεματος

εγω θα εχω σαν θεμα "πειρατες"

Οχι δεν εχω διαλεξει θεμα αλλα χρωμα... ρομαντικο ροζουλί κ εκρού.... πριγκηπικα δηλαδη. απλώς δε μου αρεσουν όλες αυτες οι πριγκήπισσες που εχουν στα σαιτ, πολύ κοινότυπες.

HgqOp3.png

Οχι δεν εχω διαλεξει θεμα αλλα χρωμα... ρομαντικο ροζουλί κ εκρού.... πριγκηπικα δηλαδη. απλώς δε μου αρεσουν όλες αυτες οι πριγκήπισσες που εχουν στα σαιτ, πολύ κοινότυπες.

οντως ειναι και πολυφορεμενες.. κατι σε πεταλουδες?? ή μπαλαρινες?? ή μαρσμαλοου..

Διαφημίσεις

εκανα μια γρηγορη ψαχτικη στο αρχειο μου.. αληθεια εδω μπορω καπως να βαλω φωτογραφειες??

ρωτα τις πιο εμπειρες πως. Εγω μια φορα που ηθελα δεν τα καταφερα.

HgqOp3.png

καλησπερα!!!

τι κανετε μανουλες????

μαλλον κατι κανω λαθος βρε κοριτσια!!για πειτε μου κ σεις!!!Δεν προλαβαινω να κανω κ πολλα πραγματα μεσα στην μερα!!ολο με την μπεμπα ασχολουμαι!!προσωπικος χρονος 0!!κ τωρα που γραφω αγκαλια την εχω!!!!!!!!!!!

κελλα κανε εγγραφη στο http://imageshack.us/ , βαλε τις φωτο και βαλε μας το λινκ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατερίνα.. όταν λες προσωπικός χρόνος εννοείς...????

χέσιμο, κατούρημα, μπάνιο ε??? Δε νομίζω να εννοείς τίποτε άλλο:tongue:

Η δική μου έχει το παρατσούκλι "παιδί βυζί" αντιλαβού μαντάμ?

Ρηνιώ :^#$&^$*@Σ*@ τη Siemens και όλο τους το σοϊ!!!!:evil:

Κι εμεις αυτό περιμένουμε.

Όσο για τη βάφτιση, το θέμα θα είναι... το κεράσι και το τζήν!!!!

Θα ζητήσω επίσημο ενδυμα να είναι το τζην για όλους αν και οι μεγαλύτερης ηλικίας μαλλον θα ντυθούν για να δειχθούν πφφφφ!!!

Θέλω βαφτιστικό τζην σαλοπέτα, φορμακι/μπλουζάκι, σκουφάκι κλπ... τα Hn'M τα έχουν όλα!!!

Όσο για το κεράσι, εκτος από το γεγονός ότι αυτό θα κερνάω στα βαζάκια είναι συμβολικό... η πρώτη φορά που την ένιωσα να κλωτσάει όταν ήμουν εγκυος ήταν τρώγοντας τα πρώτα κεράσια της χρονιάς :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...