Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ευχαριστω Τατουμ! Δεν υποφερεται...εβαλα λιγη βολταρεν αλλα καμια προοδος. Σαν να εχω κραμπα στο λαιμο εναα πραγμα. Αντε ντε που την αρπαξα; και ειναι αραγε ψυξη; πρωτη φορα ποναω τοσο! Δεν μπορω καν να γυρισω δεξια η αριστερα πανω η κατω... Γκρρρ....περιττο να πω πως ουτε να κοιμηθω δε μπορω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί όμορφο...

εγω πάλι βρε κορίτσια γιατί έχω "κόλλημα" να μην κοιμούνται τα παιδιά με τους γονείς;;;και τη μπέμπα τα πρωινά την παίρνω αφού έχει φύγει ο Νίκος για τη δουλειά..μερικές φορές διαβάζω τις έρευνες για το co-sleeping και με πιάνουν ολίγες τύψεις...

Τελοσπάντων να σας πω να γελάσετε σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά γιουβαρλάκια !!:tongue::tongue::tongue: Μια χαρά ήταν απο γεύση,θέλαν λίγο παραπάνω νεράκι όμως.

Εχεις δεν εχεις κολλημα κ να μη την παρεις τωρα στο κρεβατι θα σου ερθει αργοτερα! Ακομη κ η βασιλικη που ολοι εχουν εντυπωσιαστει ποσο ανεξαρτητο παιδι ειναι το βραδυ θελει μαμακα. Καλα ο γιος εξυπακουεται... Για τον μπαμπα περιττπ να πω πως τρωει σουτ...τουλαχιστον αυτο γινεται το πρωι κ εχει προλαβει να κοιμηθει λιγο στο κρεβατι του.

HgqOp3.png

καλημερα σας!!!

νεμινα περαστικα.. βοηθαει πολυ να αφησεις πολυ ζεστο νερακι να τεχει και να κανεις ταυτοχρονα μασαζακι, επεισης counterpain .. καιει αλλα κανει δουλεια.. εχω το Μαριο με ευαισθησια και ψυξεις καθε λιγο και λιγακι οποτε το εχουμε ψαξει με ολες τις κρεμες :rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κι εμενα ετσι μου ειχε πει ο γιατρος Κελλα στην εφυβια που με ειχαν τσακισει! Συν οτι η ψυξη δεν περναει οταν σταματησει ο πονος :( αλλα θελει προσοχη για μηνες! Κι εγω δεν μπορουσα να κουνησω το κεφαλι καθολου καπιες φορες γιατι μες την ζουρλια μου ολο σε μηχανακια ειμουν και την παθενα συνεχια! Τελικα βρηκα τη σωτηρια μου οταν ξυρισα τον σβερκο μου, δεν κραταγε το μαλι υδρωτα, εβγενα και λουσμενη σχεδον καθε μερα, καλοκαιρι χειμονα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εμενα ετσι μου ειχε πει ο γιατρος Κελλα στην εφυβια που με ειχαν τσακισει! Συν οτι η ψυξη δεν περναει οταν σταματησει ο πονος :( αλλα θελει προσοχη για μηνες! Κι εγω δεν μπορουσα να κουνησω το κεφαλι καθολου καπιες φορες γιατι μες την ζουρλια μου ολο σε μηχανακια ειμουν και την παθενα συνεχια! Τελικα βρηκα τη σωτηρια μου οταν ξυρισα τον σβερκο μου, δεν κραταγε το μαλι υδρωτα, εβγενα και λουσμενη σχεδον καθε μερα, καλοκαιρι χειμονα...

ναι ειναι βασανο.. κι ο Μαριος στο στρατο την ειχε πατησει και απο τοτε του εμεινε κουσουρι :tongue: . κι εγω απο μηχανη σε μηχανη αλητευα.. αααχχχχχ τι μου θυμησες τωρα... περασμενα μεγαλεια, χααχαχαχαχαχα, και τωρα σκεφτομαι πως βαριεμαι να σιδερωσω :P

Διαφημίσεις

ναι ειναι βασανο.. κι ο Μαριος στο στρατο την ειχε πατησει και απο τοτε του εμεινε κουσουρι :tongue: . κι εγω απο μηχανη σε μηχανη αλητευα.. αααχχχχχ τι μου θυμησες τωρα... περασμενα μεγαλεια, χααχαχαχαχαχα, και τωρα σκεφτομαι πως βαριεμαι να σιδερωσω :P

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου, οτι αν στρωσουν τα πραγματα (σταθεροτητα στη δουλεια) και εχουμε ακομα 5 φραγκα στην ακρη, θα παρω παλι μηχανη και σε καθε ευκαιρια θα οργωνω τα βουνα και τους χωματοδρομους! Αυτο που μου λιπει περισσοτερο!

Τωρα που ειπα δουλεια δεν μπορω να μην γκρινιαξω... Το εργο ειναι οντος στην τελικη ευθια, χθες τους μετεφεραν στα γραφεια για χαρτουρα και το απογευμα συζητουσαμε μεχρι ποση μιωση μισθου να δεχτει ΑΝ του πουνε να μινει για καμια προσφορα για αλλο εργο. Η στιγμη που περιμεναμε ειναι πολυ κοντα ρε γ@μοτο και το ανχος αρχιζει να βαραει κοκκινο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Nemina όπως σου είπαν τα κορίτσια και περαστικά!!

Ελπίζω τουλάχιστον η μικρή όταν θα έρχεται στο κρεβάτι να έχουμε κοιμηθεί "χορτασμένοι" :cool::cool::cool: και να μη μας κόβει στη μέση!!!

Tatum και kella ακούω μηχανάκια;;;;;βρουμ-βρουμ;;;;;!!!!!εγω τα φοβόμουν απο πάντα και ειδικά απο τότε που τράκαρε και η αδερφή μου η μικρή εκει είναι που δεν τα θέλω καθόλου...μπορεί και να φταίει ίσως που στην Κρήτη κάθε καλοκαίρι ακούγαμε δράματα απο μηχανάκια και δεν τα ήθελα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω μου απο δραματα με τις μηχανες αλλο τιποτα, εγω εχω χασει και δικους μου αλλα η μηχανη ειναι αρρωστια... ελπιζω να μην το κληρονομισει ο μικρος μου.. :rolleyes:

αληθεια ποτε οι βαφτισεις?? εμεις συζηταμε για Μαη. εχω διαλεξει για θεμα πειρατες, και φυσικα και θα τα κανω ολα μονη μου.. οπως και στο γαμο .. εδω φτιαχνω για ξενους τα δικα μας δε θα κανω??

Διαφημίσεις

Αντί της counterpain μπορεις αφοβα να χρησιμοποιήσεις voltaren... δεν είναι το ίδιο αλλά οκ.

Εγώ βρηκα όλα τα υλικά που χρειάζομαι για να φτιάξω μπομπονιέρες και μου βγαινει περίπου 1 ευρώ το άτομο με γλυκο του κουταλιου σε βαζακι κ μεταλλικο κουταλάκι, κορδόνα, τούλια και λοιπά!

Θα ξεκινησω να αγοραζω από τώρα τα υλικά κ να κουτσοφτιάχνω!

Ευτυχώς μπορω να τα φτιάξω σε πολλές δόσεις.

Συν το ότι θα στείλω σε όλους αυτό αντι για προσκλητήριο

tatum εύχομαι ότι καλύτερο στο θέμα δουλειά...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κι εμεις για πασχα λεμε την τριτη η την τεταρτη της διακαινησιμου. Γιαμπομπονιερα σκεφτηκα 2 διαφορετικη γκα τα παιδια( κουτακι με σχοινακι γεμαατο με ζαχαρωτα γλειφυτζουρια κ καραμελες κ κατι ξυλινο π.χ. μια ξυστρ η σφυριχττα η σβουρα) κ για τους μεγαλουε παλι κουτι που θα ειναι τυλιγγμενο με σταυρο κρυσταλλινο σε στυλ κολιε μονο που δε θα φαινεται οτι ειναι κολιε αν δεν το ξετυλιξεις. Τα υλικα θα τα παραγγειλω απο ο eshgamou.gr. Για γλυκο θα φττμε εμεις μεσα σε κυπελλα που βρηκα με 2.5? τα 50 πιθανως κατι σαν εκμεκ η κατι αλλο.

HgqOp3.png

Καλημέρα!!!!

Σωτηρία μου εγω δεν θα κάνω 2 μπομπονιέρες αλλά 1! Ακόμα και γάμο να κάνουμε μαζί (που μάλλον θα μου "περάσει"!) πάλι 1 έχω σκοπό να κάνω..Αυτή την κοπέλα Διαδυκτιακά Σαπουνάκια που σας πρότεινα για φίλη στο fb σκέφτομαι να μου κάνει κάτι...Απο γλυκά έχω μια ξαδέρφη που θα μου κάνει μάφιν (είναι η δουλειά της) μάλλον με κάποιο σχέδιο επάνω,θα δούμε..το βασικό είναι να συζητήσουμε σοβαρά με τον Νίκο ΤΙ θα κάνουμε και ΠΟΤΕ για να βάλουμε μια σειρά!!Μάλλον όμως απο Σεπτέμβρη μας βλέπω.

Σοφία πολύ ωραία ιδέα με το Χαμόγελο Του Παιδιού!Είχε βάλει κι η κουμπάρα μου έξω απο την εκκλησία αλλά και πάλι γέμισε δώρα!Και το είχε κι εκείνη γράψει στην πρόσκληση..Σκεφτόμουν κι εγω το ίδιο.

Μαρκέλλα μου εγω απο μικρή σου λέω τις φοβόμουν...μπορεί κιόλας γιατί μας είχε τρομοκρατήσει ο πατέρας μου!!!

Τί ακριβως φτιάχνεις;μπομπονιέρες;για πες να σε έχουμε κι εσένα στα υπ' όψην!

Κατά τ'αλλα τα έχω πάρει απο χτες με τον βλαμμένο..αφού δεν τον καρατόμησα πάλι καλά!!!Παρήγγειλα ένα πρόσφορο να το πάω στην Εκκλησία χτες,γιατί σήμερα είναι τα συναπαντήματα της μάνας μου και πήγε ο ηλίθιος και το έφαγε.Τσίτα το νεύρο φιλαράκι!!!!Μετά πήρα τη μικρή και πεταχτήκαμε κι ανάψαμε ένα κερί να μου φύγει ο καημός τουλάχιστον...Ε,μα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τι να πεις Ρηνιω...αντρες...ζουν σε αλλο πλανητη αυτοι.. πως λεει κι ενα βιβλίο "αντρες απ' τον αρη, γυναικες απ' την αφροδιτη"

οταν λεω 2 εννοω αλλη για τους μεγαλους, αλλη για τα παιδιά. Μονη μου τις κανω κι εγω όπως αλλωστε κ στα τρια παιδια. eshopgamou.gr ειναι η σελιδα, σορυ που μου βγηκε περιεργο το μνμ αλλα εγραφα από το κινητο.

HgqOp3.png

Τι να πεις Ρηνιω...αντρες...ζουν σε αλλο πλανητη αυτοι.. πως λεει κι ενα βιβλίο "αντρες απ' τον αρη, γυναικες απ' την αφροδιτη"

οταν λεω 2 εννοω αλλη για τους μεγαλους, αλλη για τα παιδιά. Μονη μου τις κανω κι εγω όπως αλλωστε κ στα τρια παιδια. eshopgamou.gr ειναι η σελιδα, σορυ που μου βγηκε περιεργο το μνμ αλλα εγραφα από το κινητο.

το πιο σωστ'ο θα ήταν "άντρες απ'τον Άρη.Αναζήτηση και συζήτηση με εξωγήινες μορφές ζωής και γιατί απέχουμε χιλιάδες έτη φωτός.Φυσικά εκείνοι είναι υπανάπτυκτοι."

θα το δω το site που προτείνεις.μήπως κι εγω μιας που κάθομαι τις κάνω μόνη μου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...