Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κι εγώ όταν διάβασα ότι κάποιες δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους μου φάνηκε πολύ παράξενο...εμείς δεν είχαμε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να μην κάνουμε εμβόλια στο παιδί. Τι να πω ο κάθε ένας αποφασίζει για το παιδί του 'οτι νομίζει καλύτερο.

Miss caramel πέρασες πολύ ευχάριστα στον γιατρό από ότι κατάλαβα. Το βασικό είναι ότι όλα είναι καλά οπότε όλα καλά.

Riniw θέλω να σε ενημερώσω ότι το φωτοκύτταρο ενεργοποιείτε επίσης μόλις καθίσουμε για φαγητό, βγούμε απο το δωμάτιο ή ξεκινήσει αγαπημένη σειρά ή ραδιοφωνική εκπομπή....με άλλα λόγια δεν έχουμε δικαίωμα να ευχαριστηθούμε τίποτα χωρίς αυτόν!!!!!!

Φυσικά και το δικαιούστε να μείνετε οι δυο σας, εμείς ελπίζω να ξεαγχωθεί λίγο η μαμά μου και να θέλει να τον κρατήσει όχι γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στη δουλειά αλλά για να πάμε και καμία βόλτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ όταν διάβασα ότι κάποιες δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους μου φάνηκε πολύ παράξενο...εμείς δεν είχαμε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να μην κάνουμε εμβόλια στο παιδί. Τι να πω ο κάθε ένας αποφασίζει για το παιδί του 'οτι νομίζει καλύτερο.

Miss caramel πέρασες πολύ ευχάριστα στον γιατρό από ότι κατάλαβα. Το βασικό είναι ότι όλα είναι καλά οπότε όλα καλά.

Riniw θέλω να σε ενημερώσω ότι το φωτοκύτταρο ενεργοποιείτε επίσης μόλις καθίσουμε για φαγητό, βγούμε απο το δωμάτιο ή ξεκινήσει αγαπημένη σειρά ή ραδιοφωνική εκπομπή....με άλλα λόγια δεν έχουμε δικαίωμα να ευχαριστηθούμε τίποτα χωρίς αυτόν!!!!!!

Φυσικά και το δικαιούστε να μείνετε οι δυο σας, εμείς ελπίζω να ξεαγχωθεί λίγο η μαμά μου και να θέλει να τον κρατήσει όχι γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στη δουλειά αλλά για να πάμε και καμία βόλτα.

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!!!!μάλλον γι'αυτό λένε όλοι ο,τι ευχαριστηθείς είναι πριν το παιδί γιατί μετα......(κατάλαβα πια και το νόημ ατων αποσιωποιητικών!!!)

δεν ξέρω,απο τωρα το σκέφτομαι πως θα την αφήσω,που δεν θα είμαι πολύ κοντά κάνω 100 παρακλήσεις την ημέρα να είναι καλά (μη γελάτε!!) και να το διασκεδάσουμε..η αδερφή μου βέβαια περιτό να σας πω τα έχει κάνει απο τη χαρά της...τα παιδιά της μετράνε μέρες!!!

θα πάμε με το COSMOTE DEALS FOR YOU όποιος έχει σύνδεση Cosmote μπορεί να έχει ήδη ενημερωθεί.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια σας ζηλευω...χιονίζει εκεί...κλαψ:cry:...

Εμείς χιόνια εδω δεν εχουμε, όμως πήγαμε χτες κ τα είδαμε (αν δεν πάει ο μωαμεθ στο βουνό, παει το βουνο στον μωαμεθ). Πήγαμε μια βολτιτσα στο Μετσοβο οικογενειακώς, ίσα ίσα για να παίξουν λίγο τα μικρα στο χιονοδρομικο. Εγω δεν βγηκα καν από το αμαξι, γιατιι δεν ήθελα να το ρισκαρω(γενικώς από 25 ημερών εξω είμαστε, δεν υπάρχει μερα που να μη βγαινουμε) απλώς το κρυο ήταν τσουχτερο (μείον στα σιγουρα) και η μικρή μου είναι αρρωστούλα:oops:. Την εχω μια-δυο βδομαδες με μυξες και τωρα εχει βηχα και βγαζει πολυυυυυυυυυυυυ πραγμα με το ρουφηχτηρι (ευτυχως ομως όλο βρισκεται στη μυτη κι οχι εσωτερικα) κι ο βηχας είναι ξερος, δεν βραζει δηλαδη.

Κατα τ' αλλα σήμερα είναι μια πολύ χαρουμενη μερα --> back to school!! Τα παιδιά, όχι εγω...:cry: Επιτελους μετα από τοσες μερες εχουμε λίγο ησυχια στο σπίτι γιατι τοσες μερες ειχα απηυδησει, ημουν να πηδηξω από το παραθυρο με την κατασταση, τα μικρα είχαν ξεφυγει τελειως. Ευτυχως η μικρη αν κ αρρωστούλα δεν πτοείται, συνεχιζει να κοιμαται σαν βοδι το βραδυ (11-8.10 μια μερα)εμοιασε στη μανούλα του αυτο το παιδι...;)

Τατούμ, σε ζηλευω! Αν κ να πω την αλήθεια κατι παρόμοιο ενιωσα κι εγω όταν την προηγούμενη βδομαδα καναμε 2-ναι 2!-εξοδους για κρασι χωρις κανενα μικρο! Ενιωθα τοσο απελευθερωμενη! (Παρεμπιπτόντως, βρηκαμε κ κουμπαρο που το είχα ενα αγχος τοσο καιρό και μαλιστα εκείνον που θελαμε κ εγω κ ο αντρας μου! Το καλο πραμα αργει να γινει) Τωρα θελω να δω την Αννα Καρενινα κ σκεφτομαι πως κανεις δε θα μου κανει τη χαρη....

Ρηνιώ, Μαραντ, αστεια τα περιγραφετε τα πραματα στο...φικι φικι. Οχι εμεις ευτυχως δεν εχουμε τετοια, όταν η μικρη κοιμαται, κοιμαται για τα καλα...τωρα την εχω διπλα μου, ροχαλίζει κιολας! (ας το λεμε ετσι...)

Μις καραμελ, μια χαρα σε βρηκε ο γιατρος...τι να πω εγω που μου ήρθε 2 φορες περίοδος σε ενα μηνα... περιμενω κι εγω καποια στιγμη να παω γα τεστ παπ. Μαριούλα κι εγω της βαζω 4-5 φορες τη μερα ορο, αλλα το εχει συνηθισει, κανει μονο αστειες γκριματσες όπως πνιγεται αλλα όταν βαζω το ρουφηχτηρι στη μυτούλα της αρχιζει να μου γελαει!! Α και σαλιο, ποοοολυ σαλιο!!!

Μακρυγόρησα πάλι!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κορίτσια σας ζηλευω...χιονίζει εκεί...κλαψ:cry:...

Εμείς χιόνια εδω δεν εχουμε, όμως πήγαμε χτες κ τα είδαμε (αν δεν πάει ο μωαμεθ στο βουνό, παει το βουνο στον μωαμεθ). Πήγαμε μια βολτιτσα στο Μετσοβο οικογενειακώς, ίσα ίσα για να παίξουν λίγο τα μικρα στο χιονοδρομικο. Εγω δεν βγηκα καν από το αμαξι, γιατιι δεν ήθελα να το ρισκαρω(γενικώς από 25 ημερών εξω είμαστε, δεν υπάρχει μερα που να μη βγαινουμε) απλώς το κρυο ήταν τσουχτερο (μείον στα σιγουρα) και η μικρή μου είναι αρρωστούλα:oops:. Την εχω μια-δυο βδομαδες με μυξες και τωρα εχει βηχα και βγαζει πολυυυυυυυυυυυυ πραγμα με το ρουφηχτηρι (ευτυχως ομως όλο βρισκεται στη μυτη κι οχι εσωτερικα) κι ο βηχας είναι ξερος, δεν βραζει δηλαδη.

Κατα τ' αλλα σήμερα είναι μια πολύ χαρουμενη μερα --> back to school!! Τα παιδιά, όχι εγω...:cry: Επιτελους μετα από τοσες μερες εχουμε λίγο ησυχια στο σπίτι γιατι τοσες μερες ειχα απηυδησει, ημουν να πηδηξω από το παραθυρο με την κατασταση, τα μικρα είχαν ξεφυγει τελειως. Ευτυχως η μικρη αν κ αρρωστούλα δεν πτοείται, συνεχιζει να κοιμαται σαν βοδι το βραδυ (11-8.10 μια μερα)εμοιασε στη μανούλα του αυτο το παιδι...;)

Τατούμ, σε ζηλευω! Αν κ να πω την αλήθεια κατι παρόμοιο ενιωσα κι εγω όταν την προηγούμενη βδομαδα καναμε 2-ναι 2!-εξοδους για κρασι χωρις κανενα μικρο! Ενιωθα τοσο απελευθερωμενη! (Παρεμπιπτόντως, βρηκαμε κ κουμπαρο που το είχα ενα αγχος τοσο καιρό και μαλιστα εκείνον που θελαμε κ εγω κ ο αντρας μου! Το καλο πραμα αργει να γινει) Τωρα θελω να δω την Αννα Καρενινα κ σκεφτομαι πως κανεις δε θα μου κανει τη χαρη....

Ρηνιώ, Μαραντ, αστεια τα περιγραφετε τα πραματα στο...φικι φικι. Οχι εμεις ευτυχως δεν εχουμε τετοια, όταν η μικρη κοιμαται, κοιμαται για τα καλα...τωρα την εχω διπλα μου, ροχαλίζει κιολας! (ας το λεμε ετσι...)

Μις καραμελ, μια χαρα σε βρηκε ο γιατρος...τι να πω εγω που μου ήρθε 2 φορες περίοδος σε ενα μηνα... περιμενω κι εγω καποια στιγμη να παω γα τεστ παπ. Μαριούλα κι εγω της βαζω 4-5 φορες τη μερα ορο, αλλα το εχει συνηθισει, κανει μονο αστειες γκριματσες όπως πνιγεται αλλα όταν βαζω το ρουφηχτηρι στη μυτούλα της αρχιζει να μου γελαει!! Α και σαλιο, ποοοολυ σαλιο!!!

Μακρυγόρησα πάλι!

χιόνισε αλλά δεν το εστρωσε τελικά!!οπότε εντάξει Σωτηρία μου μια απο τα ίδια είμαστε!!!πόση ώρα θες να πας Μέτσοβο;;;ε,την ίδια θέλουμε κι εμείς να πάμε Πάρνηθα να δούμε χιονάκι φρέσκο!!!:tongue:

τυχερή που κοιμάται το παιδί σου!!!τυχερή!!!διότι το σκατό μας μυρίζεται εμάς!!!χαχαχαχα!!!

όσο για τον ορό...με το που το καταλαβαίνει άρχίζει να τινάζεται..τη λυπάμαι,στεναχωριέμαι αλλά τί να της κάνω;να την αφήνω;μετά κάνει ένα κλάμα παραπονιάρικο που κάνει κι εμένα και το πατέρα της και σκάμε στα γέλια!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καταπιέζιμαι και βλέπω να τσακωνόμαστε με τον άντρα μου!

1ον η παιδίατρος μας είπε ότι καλό είναι η μικρή να μάθει την πιπίλα και βέβαια συμφωνεί και ο άντρας μου.

Δε θέλω καθόλου να τη μάθει από τώρα μόνο και μόνο από φόβο ότι κάποια στιγμή μπορεί να χρησιμοποιήσει το δάχτυλό της και να μη "κόβεται" όταν έρθει η ώρα.

Ούτε η ίδια τη θέλει μέχρι στιγμής έτσι και αλλιώς.

Κι εγώ δε γούσταρα πιπίλες, είχα το δάχτυλό μου και το ξεπέρασα...

2ον θέλω να θηλάσω τουλάχιστον για 12 μήνες εφόσον μπορώ.

Από ότι κατάλαβα σε κουβέντα με το γυναικολόγο μου, μάλλον η παιδίατρος θα μου πεί να αποθηλάσω με την είσοδο των στερεών τροφών γιατί τότε θα κόβεται πιο εύκολα και για να μην έχω προβλήματα με τη μικρή αργότερα.

Περιμένω τον άντρα μου να συμφωνεί μαζί της και να έχω μπουρου μπουρου κάθε μέρα.

Πείτε μου τώρα... τι σκατά να κάνω? Να τσακωθώ ή να φρικάρω?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

1ον η παιδίατρος μας είπε ότι καλό είναι η μικρή να μάθει την πιπίλα και βέβαια συμφωνεί και ο άντρας μου.

Δε θέλω καθόλου να τη μάθει από τώρα μόνο και μόνο από φόβο ότι κάποια στιγμή μπορεί να χρησιμοποιήσει το δάχτυλό της και να μη "κόβεται" όταν έρθει η ώρα.

Από ότι κατάλαβα σε κουβέντα με το γυναικολόγο μου, μάλλον η παιδίατρος θα μου πεί να αποθηλάσω με την είσοδο των στερεών τροφών γιατί τότε θα κόβεται πιο εύκολα και για να μην έχω προβλήματα με τη μικρή αργότερα.

Περιμένω τον άντρα μου να συμφωνεί μαζί της και να έχω μπουρου μπουρου κάθε μέρα.

ούτε το ένα ούτε το άλλο...

τα ξέρεις τα 2 αδέρφια;είναι ο Μπαινάκης και ο Βγαινάκης...σε τέτοιες πειπτώσεις πάνε χέρι-χέρι!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρα.

Miss caramel μην ασχολείσαι καν από τώρα με το τι θα γίνει στους 6 μήνες. Άσε τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους, για την ακρίβεια φέρ' τα εσύ εκεί που νομίζεις καλύτερα.

Την πιπίλα εγώ ήθελα και την έδωσα απο την αρχή γιατί εμένα δεν μου έδιναν και μου είχε μείνει κατάλοιπο με αποτέλεσμα μέχρι 5 ετών να βάζω στο στόμα μου μέχρι και χαρτιά και να τα μασουλάω. Αν δεν την ήθελε δεν θα την έπαιρνε και όλα καλά δεν επρόκειτο να τον πίεζα. Και πάλι τώρα υπάρχουν φορές που του τη δίνω και δεν την θέλει ή την πετάει μετά απο λίγο. Φυσικά αυτό δεν τον έχει αποτρέψει απο το να τρώει τα χεράκια του.

Για τον θηλασμό ήθελα να τον διατηρήσω μέχρι τους 6 μήνες αλλά δεν μου έκατσε, αλλά γενικά νομίζω ότι η μάνα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτά τα θέματα.

Καλημέραααααααααααα!!!

Σας έχω διαβάσει αλλά δεν έχω πολύ χρόνο!!!

Καραμελ

http://nikopediatre.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html?spref=fb

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερούδιααααααααααααααααααα:D

Καλημέραααααααααααα!!!

Σας έχω διαβάσει αλλά δεν έχω πολύ χρόνο!!!

Καραμελ

http://nikopediatre.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html?spref=fb

Το διάβασα αυτό... πολύ καλό!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημεραααα

Ρινιω ανετα κοιμομαστε! Ειναι και το κρεβατι τεραστιο (2,20) αλλα και ελλαδα στο νορμαλ διπλο μια χαρα ηταν! Ο μπαμπας ειχε καπιες αντιρησεις μια μερα γιατι λεει θα τον πεταγαμε κατω! Τελικα αυτο εφταιγε γιατι ξαπλωνε τερμα ακρη και η μεγαλη για να μας φτανει και τους 2 κοιμοταν... καθετα! Με το που το ειπε και ειδα που ξαπλωνε τον εκραξα και τον επισα να ερθει πιο κοντα μας και η μικρη κοιματε στη θεση της πλεον! Τελος και τα ποδια στο στομα μου! Πλεον ο μικρος κοιματε αναμεσα σε μενα και την αδερφη του (με το χερι μου να τον προστατευει παντα) αφου ειδαμε οτι τον προσεχει περισσοτερο στον υπνο της, απ οτι στον ξυπνιο! Προχθες ξυπνισε ο μπαμπας τη νυχτα για πιπι και τα ειδε να χερι χερι και του εφυγε και ο τελευταιος ενδιασμος!!

Παω για φαγακιιιι

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Ρινιω ανετα κοιμομαστε! Ειναι και το κρεβατι τεραστιο (2,20) αλλα και ελλαδα στο νορμαλ διπλο μια χαρα ηταν! Ο μπαμπας ειχε καπιες αντιρησεις μια μερα γιατι λεει θα τον πεταγαμε κατω! Τελικα αυτο εφταιγε γιατι ξαπλωνε τερμα ακρη και η μεγαλη για να μας φτανει και τους 2 κοιμοταν... καθετα! Με το που το ειπε και ειδα που ξαπλωνε τον εκραξα και τον επισα να ερθει πιο κοντα μας και η μικρη κοιματε στη θεση της πλεον! Τελος και τα ποδια στο στομα μου! Πλεον ο μικρος κοιματε αναμεσα σε μενα και την αδερφη του (με το χερι μου να τον προστατευει παντα) αφου ειδαμε οτι τον προσεχει περισσοτερο στον υπνο της, απ οτι στον ξυπνιο! Προχθες ξυπνισε ο μπαμπας τη νυχτα για πιπι και τα ειδε να χερι χερι και του εφυγε και ο τελευταιος ενδιασμος!!

Παω για φαγακιιιι

τί όμορφο...

εγω πάλι βρε κορίτσια γιατί έχω "κόλλημα" να μην κοιμούνται τα παιδιά με τους γονείς;;;και τη μπέμπα τα πρωινά την παίρνω αφού έχει φύγει ο Νίκος για τη δουλειά..μερικές φορές διαβάζω τις έρευνες για το co-sleeping και με πιάνουν ολίγες τύψεις...

Τελοσπάντων να σας πω να γελάσετε σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά γιουβαρλάκια !!:tongue::tongue::tongue: Μια χαρά ήταν απο γεύση,θέλαν λίγο παραπάνω νεράκι όμως.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερα κοριτσια υποφερω αππ τη χειρουερη ψυξη που με εχει πιασει ποτε... Μις καραμελ μποτεος να μου στειλεις το λινκ απο το ξενο σαιτ που ελεγα για το ποια φαρμακα κανει;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπερα κοριτσια υποφερω αππ τη χειρουερη ψυξη που με εχει πιασει ποτε... Μις καραμελ μποτεος να μου στειλεις το λινκ απο το ξενο σαιτ που ελεγα για το ποια φαρμακα κανει;

περαστικά!!πως την κονόμησες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

νεμινα μ περαστικα!!!

καραμελενια μ εγω συμφωνω μαζι σου να θηλασσεις ην μικρη οσο πιο πολυ μπορεις!

μαραντ γτ λες οτι δεν σου εκατσε ο θηλασμος σταματησες να θηλαζεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...