Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή χρονιά να έχουμε!Είχαμε τρεξίματα με τον μπαμπά μου και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου. Διάβασα τα νέα σας, Miss caramel μια χαρά η εκδρομούλα ξεφύγατε λιγάκι. Η κόρη σου κούκλα!!!!!

riniw περαστικά στη μπουμπου σου ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα! Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να διατηρήσω τον θηλασμό, μάλλον έπρεπε να επιμείνω περισσότερο όταν δεν του έφτανε και γκρίνιαζε για να ανέβουμε level. Τώρα του δίνω υποαλλεργικό και βγάζω 2 φορές την ημέρα με το θήλαστρο και του δίνω και αυτό.

Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά και έχω πάρει 10 φορές τη μαμά μου :tongue:

Τα χεράκια κι εμάς τα τρώει καλά καλά και γελάει παίζει και στο ριλάξ του μια χαρά όλα. Από γάλα τρώει αρκετό και θέλω να ρωτήσω την παιδίατρο μήπως δεν πρέπει να τον ταίζω τόσο πολύ. Την άλλη Παρασκευή που θα έχουμε τα εμβολια θα την ρωτήσω.

Αυτά απο εμένα , καλή εβδομάδα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια και Χρόνια Πολλά σε κάποιον Γιαννη ή Γιάννα.... όλο και κάποιον θα έχετε ε?

tatum δεν ακουσα πολύ καλά λόγια για το Hobbit και ο άντρας μου σκέφτεται ότι 1 βιβλιαράκι 3 ταινίες, μαλλον το τραβάνε από τα @@:rolleyes:

Αν διαβάζεις fiction εχουμε πολλά σε ηλεκτρονική μορφή ;)

Ρηνιώ μην ανησυχείς πολύ.. μια γκρίνια ή και δυσπεψία μπορεί να την εχει.. δε νομίζω κάτι άλλο. Εξάλλου οι ημ. λήξεως είναι σχετικές μερικές φορές κ εξαρτάται και από το που έχεις το κουτί, υγρασία, θερμοκρασία κλπ.

Εμένα πάντως το γάλα συνεχίζει να ρέει, ιδίως όταν θηλάζει η μικρή.

Εκεί που πίεζα το στήθος κ εβγαινε με το ζορι μια σταγόνα τωρα πετάγεται κ βγάζει μάτι :D Απίστευτο!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

marant ελπίζω κι εγω να μην μειώθηκε η παραγωγή λόγω της ανορεξίας της μικρής αυτή τη βδομάδα..

ο μπαμπας σου είναι εντάξει τώρα;

τελικά πως τα πήγε η μαμά με το μωρό;;;;καταλαβαίνω το άγχος σου!!!κι εγω θέλω να φύγω για ένα Π-Σ-Κ και θα την αφήσω στην αδερφή μου και το σκέφτομαι απο τώρα!!!βρε λέτε να μου κοπεί το γάλα που θα κάνω 2 μέρες να τη θηλάσω;άλλο άγχος κι αυτό...

Miss Caramel...το κουτί ήταν ανοιχτό απο 2/11 περίπου...βάλε οτι έλεγε να καταναλωθεί μέσα σε 4 εβδ. μας άφησε περιθώριο μέχρι τις 30/11...άντε πες και καμια 10αριά μέρες ακόμα..ε,τα είχα ξεπεράσει τα όρια!!!!ευτυχώς που το είδα δε λες καλύτερα και δεν έδωσα του παιδιου τώρα τελευταία;;

λέω πως σήμερα θα ξεστολίσω το δέντρο...για να με δω θα το κάνω ή θα βαρεθω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marant ελπίζω κι εγω να μην μειώθηκε η παραγωγή λόγω της ανορεξίας της μικρής αυτή τη βδομάδα..

ο μπαμπας σου είναι εντάξει τώρα;

τελικά πως τα πήγε η μαμά με το μωρό;;;;καταλαβαίνω το άγχος σου!!!κι εγω θέλω να φύγω για ένα Π-Σ-Κ και θα την αφήσω στην αδερφή μου και το σκέφτομαι απο τώρα!!!βρε λέτε να μου κοπεί το γάλα που θα κάνω 2 μέρες να τη θηλάσω;άλλο άγχος κι αυτό...

Miss Caramel...το κουτί ήταν ανοιχτό απο 2/11 περίπου...βάλε οτι έλεγε να καταναλωθεί μέσα σε 4 εβδ. μας άφησε περιθώριο μέχρι τις 30/11...άντε πες και καμια 10αριά μέρες ακόμα..ε,τα είχα ξεπεράσει τα όρια!!!!ευτυχώς που το είδα δε λες καλύτερα και δεν έδωσα του παιδιου τώρα τελευταία;;

λέω πως σήμερα θα ξεστολίσω το δέντρο...για να με δω θα το κάνω ή θα βαρεθω;

Καλό είναι τις μέρες που δε θα θηλάζεις να αντλείς αντίστοιχα με το θήλαστρο. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα θα σου κάνει καρδιά να φυγεις μακρυά από τη μικρή τόσο πολύ:rolleyes:

Έχω γυναικολόγο σε λίγες ώρες.. άντε να δούμε αν θα τα βρεί όλα στη θέση τους!

Ομολογώ ότι έχω λίγο άγχος για την πορεία του hpv μου... ας ελπίσουμε ότι δε θα έχει χειροτερέψει η κατάσταση....

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλό είναι τις μέρες που δε θα θηλάζεις να αντλείς αντίστοιχα με το θήλαστρο. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα θα σου κάνει καρδιά να φυγεις μακρυά από τη μικρή τόσο πολύ:rolleyes:

Έχω γυναικολόγο σε λίγες ώρες.. άντε να δούμε αν θα τα βρεί όλα στη θέση τους!

Ομολογώ ότι έχω λίγο άγχος για την πορεία του hpv μου... ας ελπίσουμε ότι δε θα έχει χειροτερέψει η κατάσταση....

ααααααχχχχχχχχχχχ

άσε με είμαι στο ντεμί...αλλά να την τρέχω στο Περτούλι τέτοια εποχή;

ρε συ,δεν έχω θήλαστρο!!!!έχω ένα χειροκίνητο που πήγα μια φορά να βγάλω κι όλο έξω έπεφτε...δεν είναι της προκοπής...για κάτσε να κάνω μια ενημέρωση στο σόι όλο και κάποιος θα έχει!!!

μην αγχώνεσαι βρε απο τα πριν!!!ελπίζω να σε βρήκε μια χαρά ο γιατρός!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ααααααχχχχχχχχχχχ

άσε με είμαι στο ντεμί...αλλά να την τρέχω στο Περτούλι τέτοια εποχή;

ρε συ,δεν έχω θήλαστρο!!!!έχω ένα χειροκίνητο που πήγα μια φορά να βγάλω κι όλο έξω έπεφτε...δεν είναι της προκοπής...για κάτσε να κάνω μια ενημέρωση στο σόι όλο και κάποιος θα έχει!!!

μην αγχώνεσαι βρε απο τα πριν!!!ελπίζω να σε βρήκε μια χαρά ο γιατρός!!

Δε θα πάρεις τη μικρή στο Περτούλι???? Όχι ρε φίλε! Είναι τέλεια τα τοπία εκεί και πολύ κοντά τα Μετέωρα... Είναι κρίμα να μη παρεις το παιδι εκδρομή στη φύση! Με ένα μπουφανάκι και σκουφάκι αν φυσσάει στο sling και είστε έτοιμες!

Το μόνο... προβλημα αν θες είναι ότι ανα 2 ωρες καλό ειναι να κανετε μια στάση.

Και μην ακούσω τιποτα του τύπου "Θα κρυώσει" και τέτοια... Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στο που θα καθήσετε για φαγητό ή καφέ (να μη καπνίζουν μεσα)

Ο γιατρος με βρηκε καλά... όταν τελικά κατάφερε να βρεί τον τράχηλό μου:shock:

Όχι βέβαια δεν ήταν στη θέση του:? είχε κρυφτεί πίσω αριστερά:confused:

Ο πόνος που ένιωσα για να τον επαναφέρουμε λίγο δεν περιγράφεται.... έφαγα τρελή φρίκη:(

Και η συνταγή για να μπουν όλα στη θέση τους να ισιώσουν???? Φίκι φίκι... πολύ φίκι φίκι:-P Από τη μια χαίρομαι πολύ... από την άλλη στην πρώτη απόπειρα μετά τη γεννα πόνεσα τόσο πολύ που μείναμε στη μέση:?

~~~ο Θεός μαζί μας~~~

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

kella χιονίζει κι εδω στα δυτικά!!!!χιονάει -που έλεγε κι ο ξαδερφός μου μικρός!!!!

Miss Caramel δεν την παίρνω για αυτό ακριβως!Γιατί αν είναι πες να πάμε κάπου για κάνα φαγητό και καπνίζουν ντάνες;;Άσε που επειδή θα παμε με τον κουνιάδο μου είναι κρίμα να πάρει κι αυτός τη μικρή 1 χρ. που δεν κάθεται πουθενά,αν το καλοσκεφτείς τα δικά μας είναι τα τέλεια για βόλτα μιας και αποκοιμιούνται με το κούνημα και αν ξυπνήσουν δεν "ενοχλούν"-καταλαβαίνετε τι εννοώ;Άσε μπας και κάνουμε σεξ χωρίς να ακούμε πάνω στο καλύτερο "ουάάάάά΄"...μα μας μυρίζετε;;;;;;;;χαχαχαχα!!!

Κι εγω πόνεσα την πρώτη φορά....προσπαθώ να φανταστώ τί περίπου θα βίωσες με τον τράχηλο...έβαλε χερούκλα μέσα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα!!!!

Κορίτσια ξέρετε κάτι χιονίζει!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα χιονίζει απο τις 7:30 που βγήκαμε να πάμε στη δουλειά. Η μαμά εχθές τελικά μια χαρά τα πήγε με το παιδί αλλά μόλις το πήρα ξεράθηκε στον ύπνο, προφανώς χαλάρωσε μετά απο τόσο άγχος που είχε. Το κορυφαίο είναι ότι του αρέσει να κάθετε με τον αδερφό μου, ο οποίος δεν έχει ιδέα απο παιδιά και στην αρχή κοιτούσε το μωρό σαν ufo.

Riniw για το διημεράκι καλύτερα μαζί τη μπεμπούλα, θα είσαι πολύ πιο ξέγνοιαστη.

Στην γυναικολόγο πήγα στις 28 Δεκεμβρίου και περιμένω τα αποτελέσματα του ΠΑΠ. Η μήτρα είχε επανέλθει πλήρως ευτυχώς, και ακόμα δεν είδε κάποια προδιάθεση για περίοδο. Φαντάζομαι τώρα που έχει ελαττωθεί τόσο πολύ το γάλα μου θα πλησιάζει.

Ρε παιδιά αυτό με το φίκι φίκι που μας παίρνουν είδηση τα μικρά και βάζουν τη σειρήνα.... τι να πω φωτοκύτταρο ασυζητητί..

Καλημέρα!!!

kella χιονίζει κι εδω στα δυτικά!!!!χιονάει -που έλεγε κι ο ξαδερφός μου μικρός!!!!

Miss Caramel δεν την παίρνω για αυτό ακριβως!Γιατί αν είναι πες να πάμε κάπου για κάνα φαγητό και καπνίζουν ντάνες;;Άσε που επειδή θα παμε με τον κουνιάδο μου είναι κρίμα να πάρει κι αυτός τη μικρή 1 χρ. που δεν κάθεται πουθενά,αν το καλοσκεφτείς τα δικά μας είναι τα τέλεια για βόλτα μιας και αποκοιμιούνται με το κούνημα και αν ξυπνήσουν δεν "ενοχλούν"-καταλαβαίνετε τι εννοώ;Άσε μπας και κάνουμε σεξ χωρίς να ακούμε πάνω στο καλύτερο "ουάάάάά΄"...μα μας μυρίζετε;;;;;;;;χαχαχαχα!!!

Κι εγω πόνεσα την πρώτη φορά....προσπαθώ να φανταστώ τί περίπου θα βίωσες με τον τράχηλο...έβαλε χερούκλα μέσα;

Κλασσικά μετά από τις δοκιμές small medium large:shock: ανοιχτήρι κόλπου που με έστειλε αδιάβαστη:mad:, έβαλε {επιτέλους} χέρι και δεν πονούσα :P

Τουλάχιστον μπόρεσε να μου κάνει την κολποσκοπηση και οι βλάβες δεν έχουν προχωρήσει παρά το ορμονικό αλλαλούμ της εγκυμοσύνης!:D

Στο εξάμηνο πάλι θα δούμε (και μετά διαβάζω γυναίκες που δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο στις κόρες τους και τρελλαίνομαι.... καταλαβαίνεις!:evil:)

Ευτυχώς στη Ευβοια μπορέσαμε να βρουμε μαγαζιά με ελάχιστο κόσμο ή απλά καθόμασταν έξω με ή χωρίς σόμπα;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημέρα!!!!

Κορίτσια ξέρετε κάτι χιονίζει!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα χιονίζει απο τις 7:30 που βγήκαμε να πάμε στη δουλειά. Η μαμά εχθές τελικά μια χαρά τα πήγε με το παιδί αλλά μόλις το πήρα ξεράθηκε στον ύπνο, προφανώς χαλάρωσε μετά απο τόσο άγχος που είχε. Το κορυφαίο είναι ότι του αρέσει να κάθετε με τον αδερφό μου, ο οποίος δεν έχει ιδέα απο παιδιά και στην αρχή κοιτούσε το μωρό σαν ufo.

Riniw για το διημεράκι καλύτερα μαζί τη μπεμπούλα, θα είσαι πολύ πιο ξέγνοιαστη.

Στην γυναικολόγο πήγα στις 28 Δεκεμβρίου και περιμένω τα αποτελέσματα του ΠΑΠ. Η μήτρα είχε επανέλθει πλήρως ευτυχώς, και ακόμα δεν είδε κάποια προδιάθεση για περίοδο. Φαντάζομαι τώρα που έχει ελαττωθεί τόσο πολύ το γάλα μου θα πλησιάζει.

Ρε παιδιά αυτό με το φίκι φίκι που μας παίρνουν είδηση τα μικρά και βάζουν τη σειρήνα.... τι να πω φωτοκύτταρο ασυζητητί..

χαχαχα!!!γέλασα πολύ!!

πολύ σωστά το έθεσες...φωτοκύτταρο!!!:tongue::tongue::tongue:το κάνει κι ο δικός σου;εμάς εκεί που λες είναι ψόφια,πεθαμενη θα ξυπνήσει μετά απο 5 ώρες εκεί την ακούς να μουρμουράει...πολύ θα ήθελα να ξέρω τι κάνει η Tatum που κοιμούνται 4άδα!!!!!!

κοίτα δεν θέλω να την πάρω για να μείνουμε και λιγάκι τα 2 μας..το σκέφτομαι β'έβαια απο τώρα αλλά νομίζω το δικαιούμαστε!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κλασσικά μετά από τις δοκιμές small medium large:shock: ανοιχτήρι κόλπου που με έστειλε αδιάβαστη:mad:, έβαλε {επιτέλους} χέρι και δεν πονούσα :P

Τουλάχιστον μπόρεσε να μου κάνει την κολποσκοπηση και οι βλάβες δεν έχουν προχωρήσει παρά το ορμονικό αλλαλούμ της εγκυμοσύνης!:D

Στο εξάμηνο πάλι θα δούμε (και μετά διαβάζω γυναίκες που δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο στις κόρες τους και τρελλαίνομαι.... καταλαβαίνεις!:evil:)

Ευτυχώς στη Ευβοια μπορέσαμε να βρουμε μαγαζιά με ελάχιστο κόσμο ή απλά καθόμασταν έξω με ή χωρίς σόμπα;)

:evil::evil::evil: εμ πως δεν καταλαβαίνω....είναι πιστεύω μια τάση της εποχής...μια τρεντιά...:cool::cool::cool: τώρα να τους δω όλους αυτούς,που λόγω της ανασφάλισης που υπάρχει ο κόσμος δεν μπορεί ούτε να εμβολιαστεί ούτε να εμβολιάσει τα παιδιά του και είναι οι ασθένειες σε έξαρση...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...