Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

kella απλώς επειδή δεν ήμουν σίγουρη κι αφού ξέρεις η πεθερά μου το έχει περάσει την άκουσα!πάντως κι η γιατρός αυτό μου είπε..μην τους αποπαίνω γιατί καμια φορά έχουν δίκιο!!!

ωραίοι οι σπιτονοικοκύρηδ'ες σου...πως και δε σου έκοψς να τους πεις οτι είναι αδίκημα ποινικό και μίλησες με δικηγόρο;;;) την άλλη φορά που θα σου φέρουν κάτι ληγμένο πλήωσε τη διαφορά στο ενοίκιο και πες συγνώμη μου είχε λήξει ο λογαριασμός και δεν είχα να συμπληρώσω για το ενοίκιο!!!

tatum αγάάάάάπη μου!!!εμένα να δεις τι βραχνάς μου είναι το φαί μιας που δε μ'αρέσει κιολας να μαγειρεύω...άσε που λέω της πεθεράς μου να φάμε καμια μέρα σπανακόρυζο ή πρασόρυζο που τρελλαίνομαι κι επειδή δεν το τρώει δε μου παίρνει σπανάκι και πράσα!!!να φάμε ψάρι πλακί....μόνη μου το φτιάχνω και το τρώω...τί καλό θα δείτε;;

Miss Caramel ωραία ίδέα!!μιαμ-μιαμ!!εγω αύριο το σκέφτομαι ακόμα τί να φτιάξω...

Πάω κι εγω να ετοιμαστω...θα πάμε στο βαφτηστήρι μου,το παιδί το άφησα χωρίς τα δώρα του διότι τα Χριστούγεννα έλειπαν και γυρίζωντας μας έπιασε ο βήχας κι η μυξοθάλασσα οικογενειακώς!!!φιλάκια!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!!!

kella απλώς επειδή δεν ήμουν σίγουρη κι αφού ξέρεις η πεθερά μου το έχει περάσει την άκουσα!πάντως κι η γιατρός αυτό μου είπε..μην τους αποπαίνω γιατί καμια φορά έχουν δίκιο!!!

ωραίοι οι σπιτονοικοκύρηδ'ες σου...πως και δε σου έκοψς να τους πεις οτι είναι αδίκημα ποινικό και μίλησες με δικηγόρο;;;) την άλλη φορά που θα σου φέρουν κάτι ληγμένο πλήωσε τη διαφορά στο ενοίκιο και πες συγνώμη μου είχε λήξει ο λογαριασμός και δεν είχα να συμπληρώσω για το ενοίκιο!!!

ασε ρινακι εχουμε μπλεξει με μυστηριους. επειδη τα παιδια τους ειναι δικηγοροι δρουν ανεξελεγχτα σκεψου τον αυγουστο που μας εκλεψαν μας ζητησαν να πληρωσουμε την πορτα :shock: γιατι ετσι τους ειπε ο δικηγορος γιος τους.. ε κι ο μαριος τους ειπε οτι κι εμεις μιλησαμε με τον δικηγορο μας και δεν χρωσταμε τπτ αφου δεν ηταν δικη μας υπαιτιοτητα..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέραααααααααααα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!!

Εμείς εδώ κάναμε κάτι επιπλέον εξετάσεις για το αίμα και περιμένουμε τα αποτελέσματα!!! Μακάρι να είναι όλα καλά !!

Εγώ συνεχίζω την αποχή και μάλιστα έχω κοψει και το ψωμί (δεν ξέρω τι βάζουν μέσα στον φούρνο) και εχω δει μεγάλη βελτίωση και η ΓΟΠ έχει βελτιωθεί!!!

Τελικά οι παιδίατροι δεν ξέρουν τίποτα από θηλασμούς και πόσο μάλλον από αλλεργίες!!!

Μίλησα χθες με μια κοπέλα, που θήλασε τον πρώτο της γιο μέχρι τα 2,5 και την κόρη συνεχίζει να την θηλάζει και είναι 19 μηνών, και με καθησύχασε!! Παρουσίασε ο γιός της αλλεργία 18 μηνών σε ασπράδι αυγού, γάλα και πορτοκάλι και συνέχίζει να έχει κάποια αλεργία , η κόρη παρουσίασε αίμα στα κακά και έκζεμα 4 μηνών , έκανε αποχή απο γαλακτοκομικά και εφτιαξε , τώρα είναι 19 μηνών και δεν έχει τίποτα - ήταν ψευδοαλλεργία!!!

προφανώς και εμείς ψευδοαλλεργία πρέπει να έχουμε, ουφ μου έδωσε πολύ κουράγιο και τώρα που βλέπω και κάποια βελτίωση!!!!

Αυτά απο εμάς!!!

καραμελ είδα φωτό , ωραία τοπία !!! δυστυχώς αυτά τα μέρη είναι για καλοκαίρι!! εκεί που πήγατε πάει ο αδερφός πολύ συχνα, αλλά καλοκαίρι!!!

αχ μου έχει λείψει η χαλκίδα!!ήταν να πάμε σήμερα στην μαμά και στον μπαμπά , αλλά χάλασε ο καίρός!!!:(:(:( και δεν αφήνουμε την ζεστούλα μας!!! Καλά ήτνα τόσες μέρες με τον ήλιο!!! Σήμερα βρήκε να χαλάσει!!!???????????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!Χρόνια Πολλά κι όσοι έχετε εορτάζοντες να τους χαίρεστε!!

kella σ'αυτές τις εποχές που δεν βρίσκονται κι εύκολα ενοικιαστές και σας κάνουν και ιστορίες;και κακώς δεν μιλάτε τί πάει να πει είναι τα παιδιά τους δικηγόροι;τα έχω πάρει τώρα λέμε!:evil::evil:

Κατερινάκι κι εγω ήθελα σήμεα καφεδάκι...ο Νικόλας όμως δούλευε και συν τοις άλλοις η μικρή ήθελε βυζί ανα 2,5ωρο όλο το βράδυ...

Την ζύγισα κι είχε χάσει 280 γρ. όλη αυτή την εβδομάδα αφού το καημένο πιο πολύ κοιμόταν παρά έτρωγε,οπότε αφού άρχισε να συνερχεται πάει να αναπληρώσει το κενό!!Δεν ανυσηχώ πάντως αφού ξυπνάει ευδιάθετη...αυτό όμως που μας σκοτώνει είναι εκείνο το 1 λεπτό που θα της πατήσω τον ορό στη μύτη...ε,ρε βαστάτε τούκοι είναι εκείνο το λεπτό!!!τη λυπάται κι όμως η ψυχή μου την καημένη..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Χρόνια Πολλά κι όσοι έχετε εορτάζοντες να τους χαίρεστε!!

kella σ'αυτές τις εποχές που δεν βρίσκονται κι εύκολα ενοικιαστές και σας κάνουν και ιστορίες;και κακώς δεν μιλάτε τί πάει να πει είναι τα παιδιά τους δικηγόροι;τα έχω πάρει τώρα λέμε!:evil::evil:

Κατερινάκι κι εγω ήθελα σήμεα καφεδάκι...ο Νικόλας όμως δούλευε και συν τοις άλλοις η μικρή ήθελε βυζί ανα 2,5ωρο όλο το βράδυ...

Την ζύγισα κι είχε χάσει 280 γρ. όλη αυτή την εβδομάδα αφού το καημένο πιο πολύ κοιμόταν παρά έτρωγε,οπότε αφού άρχισε να συνερχεται πάει να αναπληρώσει το κενό!!Δεν ανυσηχώ πάντως αφού ξυπνάει ευδιάθετη...αυτό όμως που μας σκοτώνει είναι εκείνο το 1 λεπτό που θα της πατήσω τον ορό στη μύτη...ε,ρε βαστάτε τούκοι είναι εκείνο το λεπτό!!!τη λυπάται κι όμως η ψυχή μου την καημένη..

Καλημερούδιαααααα κ Χρόνια Πολλά!!!!

Ρηνιώ και η δική μου σαν παρανοϊκή κάνει με τον ορό, πιο πολύ από φόβο! Δεν πονάει καθόλου (έχω δοκιμάσει η ίδια το physiomer):rolleyes:

Κατερίνα βλέννα στα κακάκια είχατε συνέχεια πριν αλλάξεις τη διατροφή σου????

Ψευδοαλλεργία είχα κι εγώ στην πορτοκαλάδα από ότι μου είχε πεί η μαμά μου κάποτε και φυσικά το ξεπέρασα;)

kella όταν μπορέσεις μετακόμισε κορίτσι μου να βρείς την υγειά σου! Άντε με τον κάθε κουτοπόνηρο...:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδιαααααα κ Χρόνια Πολλά!!!!

Ρηνιώ και η δική μου σαν παρανοϊκή κάνει με τον ορό, πιο πολύ από φόβο! Δεν πονάει καθόλου (έχω δοκιμάσει η ίδια το physiomer):rolleyes:

Κατερίνα βλέννα στα κακάκια είχατε συνέχεια πριν αλλάξεις τη διατροφή σου????

Ψευδοαλλεργία είχα κι εγώ στην πορτοκαλάδα από ότι μου είχε πεί η μαμά μου κάποτε και φυσικά το ξεπέρασα;)

kella όταν μπορέσεις μετακόμισε κορίτσι μου να βρείς την υγειά σου! Άντε με τον κάθε κουτοπόνηρο...:evil:

καραμελ ειχαμε βλεννες απο 1,5 μηνων (οχι σε ολες τις πανες) 2 μηνων εκοψα γαλακτοκομικα, παρα 3 μηνων ειδα αιμα και τωρα βλεπω καποια βελτιωση!!!να δουμε πως θα παει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καραμελ ειχαμε βλεννες απο 1,5 μηνων (οχι σε ολες τις πανες) 2 μηνων εκοψα γαλακτοκομικα, παρα 3 μηνων ειδα αιμα και τωρα βλεπω καποια βελτιωση!!!να δουμε πως θα παει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είδα 2-3 φορές βλέννα και 6-7 τα κακάκια ήταν υγρά και κολλώδη... στη μια εβδομάδα (βάλε 10 πάνες αλλαγή την ημέρα..... στις 25 χεσμένες πάνες)

Άσε που από προχθές έχει μια νευρικότητα άλλο πράγμα (όχι ότι βοήθησαν οι πίτσες που έφαγα αλλά τεσπά) Βάζουμε μπουνίτσες στο στόμα, βγάζουμε σαλάκια (και γουλίτσες βεβαίως) Όλα μαζί μας έχουν πέσει αυτές τις μέρες!!!!:shock:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Είδα 2-3 φορές βλέννα και 6-7 τα κακάκια ήταν υγρά και κολλώδη... στη μια εβδομάδα (βάλε 10 πάνες αλλαγή την ημέρα..... στις 25 χεσμένες πάνες)

Άσε που από προχθές έχει μια νευρικότητα άλλο πράγμα (όχι ότι βοήθησαν οι πίτσες που έφαγα αλλά τεσπά) Βάζουμε μπουνίτσες στο στόμα, βγάζουμε σαλάκια (και γουλίτσες βεβαίως) Όλα μαζί μας έχουν πέσει αυτές τις μέρες!!!!:shock:

Εμάς είχε περισσότερες φορές --> 2-3 φορές την μέρα!!!:shock::shock: Δεν νομίζω να έχει κάτι!!!

Μήπως περνάει καμιά ιωσούλα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κι εμένα μου τό 'χει κάνει αυτό...βέβαια εμένα δεν τα κάνει και κάθε μέρα...δυσκοίλια σαν κι εμένα είναι...αν δε φάω φρούτα 1-2 μέρες δεν κανει τίποτα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ρινιω το Χομπιτ ειδα στο σινεμα και χθες ηταν σειρα του Τζουρ να το δει!

Και ΝΑΙ μετα απο 4 χρονια βγηκα εξω μονη μου! Χωρις παιδια και αντρα και απολαυσα την ταινια! Σχεδον απολαυσα... Ολη την ωρα το μυαλο στα μικρα το ειχα... Ειμουν ομως τυχερη γιατι ειχαμε συμφωνησει οτι θα μου εστελνε μνμ μονο αν πεινουσε ο μικρος και θα ειχα το τηλ. στη δονηση. Ελα ομως που μου εδιξε ο... παντογνωστης, πως να το βαλω γρηγορα στη δονηση, πατοντας τερμα κατω την ενταση και μετα αλλο 1 κλικ, που τελικα εκλησε τη δονηση! Με το χερι πανω στο κντο ειμουνμηπος δεν το καταλαβω, που να ξερα! Απορουσα κι ολας που δεν πειρε, γιατι ξερω ποσο ανχοδης ειναι! Βγαινω, μολις τελιωσε, περιφανη για τον μπαμπα που τα εβγαλε περα, για να τον δω καραανχομενο και την μικρη στα ορια να κατουριθει! Στη μιση ωρα ταινιας, ειχε αρχισει τα μνματα ανα 5λεπτο και ευτιχος ή σκευτικε οτι τον γραφω ή λειτουργισε η λογικη και σταματησε για να μπει σε δραση! Αν εχει το θεο του τα μυνηματα ηταν γιατι κατουριοταν! Τελικα αφησε τα παιδια σε εναν σεκιουριτα εξω απ την τουαλετα και ανακουφηστικε, οταν ηρθαν πιπι ομως στη μεγαλη, ο μικρος ηταν ξυπνιος και δεν ηξερε τι να τον κανει και ας ειχε μαζι του το σλινγκ και το καροτσι, αντρες... Οποτε χθες του εκανα αναλυση του τι καναμε, οσο εβλεπε αυτος την ταινια και επιτελους καταλαβε οτι και εγω θελω πιπι μου καμια φορα και οτι ειναι πιο δυσκολο για μια γυναικα (χωρις καροτσι) να κανει πιπι με μωρο και παιδι αλλα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ αδυνατο!

Τα αστεια αποτελεσματα της εξοδου μου... εφιαλτες για πατερα και κορη! Ο μπαμπας στο βραδυ που ξυπνισε εντρομος (και φυσικα και εγω, αφου οσο κρατησε ο εφιαλτης "μιλουσε" και του απανταγε η κορη) και το γλυκοχαραμα η κορη! Κλασικα ο μικρος καταλαβε οτι κατι δεν πιγενε καλα και ξυπνισε και τις 2 φορες οποτε μαυρη νυχτα εκανα!

Κατα τα αλλα το απολαυσα και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!! Αντε να μαθενουν την αξια της μαμας μερικοι μερικοι!

Φιλακιααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!!

Tatum ωραίος ο μπαμπάς σας!!!!χαχαχαχα!!!!ο Νίκος δεν έχει τύχει ακόμα να κρατήσει τη μικρή αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι όπως περιγράφεις τον Τζουρ θα είναι!!

Τα ΧΟΜΠΙΤ θέλω κι εγω αλλά δε βρίσκω παρέα..ο Νίκος δεν είναι πολύ φαν του σινεμά..ο αδερφός του κι η γυναίκα του δεν είναι φαν αυτού του είδους ταινιών...βέβαια και τον ΆΡΧΟΝΤΑ όταν πήγα να διαβάσω τα βιβλία 3 φορές ξεκίνησα 3 φορές σταμάτησα...δεν άντεξα την τόοοοοοοοση περιγραφή του Τόλκιν...βέβαια μου έδωσες (άθελά σου) ιδέα...μήπως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το ξαναπιάσω στα χέρια μου;;;

Κατά τ'αλλα θέλω να κάνω κάποια πραγματάκια σήμερα να ξεστολίσω και το δέντρο...αύριο θα τρέχω στο ΙΚΑ να δω μπας και μπορώ να πάρω την διακοπή και να συγκεντρώσω και τα υπόλοιπα χατιά του ΟΑΕΕ να πάμε να βγάλουμε βιβλιάριο -επιτέλους!ελπίζω να τα καταφέρουμε!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο;η μικρή έχασε 280 γρ. αυτή την εβδομάδα που ήταν άρρωστη..οκ,λογικό κι επόμενο ήταν αδιάθετη και έριχνε κάτι ύπνους βαρβάτους...απορία:το στήθος ενω τις πρώτες 2-3 μέρες καρα-τουμπάνιαζε (Πάμελα Άντερσον ένα πράμα!!) μετά σταμάτησε!Είναι πια στο φυσιολογικό του μέγεθος αν και τη μικρή την θηλάζω κανονικά και δείχνει να χορταίνει μιας και δεν κλαίει,ούτε ανήσυχη είναι..αυτό σημαίνει οτι φτιάξαμε παραγωγή ή είναι κάτι ανησυχητικό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αν η μικρη κανει πιπι αρκετες φορες και εχει κεφια, εισαι στην τελεια παραγωγη!!! Αν δεν της φτανει, απλα θα κανετε ενα σαν ψευτοαλματακι και ολα οκ, αρκει (κλασικα) να την βαζεις στο στηθος οποτε θελει!

Τρελενομαι για Τολκιν και φανταστικους, ψευτομεσαιονικους κοσμους!!!! Μικροτερη κι εγω ζοτιζομουν με τις περιγραφες και τα παραταγα, μετα ομως τα ξεζουμησα τα βιβλια του! ΤΩρα κατευασε ο Τζουρ το Χομπιτ στα αγγλικα και θα το ξαναδιαβασουμε φυσικα!

Εντομεταξη στην αρχη της ταινιας, εχει τους νανους να φτανουν στο σπιτι του χομπιτ και να τρωνε και ο πρωτος νανος, εκανε τον ηχο που κανει ο γιος μου οταν τρωει νυχτα! Τα επιθεματα γεμισαν σε χρονο ρεκορ χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αν η μικρη κανει πιπι αρκετες φορες και εχει κεφια, εισαι στην τελεια παραγωγη!!! Αν δεν της φτανει, απλα θα κανετε ενα σαν ψευτοαλματακι και ολα οκ, αρκει (κλασικα) να την βαζεις στο στηθος οποτε θελει!

Τρελενομαι για Τολκιν και φανταστικους, ψευτομεσαιονικους κοσμους!!!! Μικροτερη κι εγω ζοτιζομουν με τις περιγραφες και τα παραταγα, μετα ομως τα ξεζουμησα τα βιβλια του! ΤΩρα κατευασε ο Τζουρ το Χομπιτ στα αγγλικα και θα το ξαναδιαβασουμε φυσικα!

Εντομεταξη στην αρχη της ταινιας, εχει τους νανους να φτανουν στο σπιτι του χομπιτ και να τρωνε και ο πρωτος νανος, εκανε τον ηχο που κανει ο γιος μου οταν τρωει νυχτα! Τα επιθεματα γεμισαν σε χρονο ρεκορ χαχαχαχα

έτσι την έχω στο στήθος...αφού ο Νίκος με κοροιδεύει!!ζηλεύω,μου λέει!!!χαχαχα!!!αν δεν της έφτανε θα χάλαγε τον κόσμο υποθέτω!πάντως κοιμάται και ξυπνάει με γέλιο!!τώρα το άλμα το παρατήρησα κι εγω απο προχθές που κάπως άρχισε να συνέρχεται..το βράδυ ,πως ΟΛΑ τα βράδια απο την ημέρα που γυρίσαμε σπίτι και μετά,θέλει 1 ώρα κι απο τα δυο στήθη πριν τον βραδυνό ύπνο α-πα-ραι-τή-τως!!άσε που κι ένα κουτί γάλα που είχα για ώρα ανάγκης είδα προχθές οτι λέει μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί σε 4 εβδ. κι εγω το είχα απο όταν ήταν 25 ημερών!κι είχε πιεί 1-2 φορές πριν το πάρω είδηση ευτυχώς δεν το ξετίναξα το παιδί με καμια διάροια!!

εγω Μυρσίνη μου εδω και περίπου 1 μηνα τα έκοψα τα επιθέματα..απο κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε να τρέχει γάλα έχει συμβεί κάνα-δυο φορές.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

έτσι την έχω στο στήθος...αφού ο Νίκος με κοροιδεύει!!ζηλεύω,μου λέει!!!χαχαχα!!!αν δεν της έφτανε θα χάλαγε τον κόσμο υποθέτω!πάντως κοιμάται και ξυπνάει με γέλιο!!τώρα το άλμα το παρατήρησα κι εγω απο προχθές που κάπως άρχισε να συνέρχεται..το βράδυ ,πως ΟΛΑ τα βράδια απο την ημέρα που γυρίσαμε σπίτι και μετά,θέλει 1 ώρα κι απο τα δυο στήθη πριν τον βραδυνό ύπνο α-πα-ραι-τή-τως!!άσε που κι ένα κουτί γάλα που είχα για ώρα ανάγκης είδα προχθές οτι λέει μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί σε 4 εβδ. κι εγω το είχα απο όταν ήταν 25 ημερών!κι είχε πιεί 1-2 φορές πριν το πάρω είδηση ευτυχώς δεν το ξετίναξα το παιδί με καμια διάροια!!

εγω Μυρσίνη μου εδω και περίπου 1 μηνα τα έκοψα τα επιθέματα..απο κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε να τρέχει γάλα έχει συμβεί κάνα-δυο φορές.

Αυτα ειναι! Στη μεγαλη τα επιθεματα ειχα 19 μηνες και ας θηλασα 17, μεχρι τον χρονο δεν εφτανε το επιθεμα και εβαζα χαρτοβαμβακα. Τωρα μοιαζει πολυ καλυτερη η κατασταση και τα αλλαζω στο δυωρο εκτος και αν πεινασει ο μικρος που... αστο καλυτερα, λερωνω στανταρ μπλουζα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...