Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

http://www.mubawab.com.qa/en/a/3806771/zig-zag-tower-apartment-in-west-bay

http://www.mccdoha.us/demo/#!prettyPhoto[1]/0/

Ειναι λιγο πιο μικρα απ το δικο μας τα διαμερισματα και λιγο πιο ακριβα αλλα νομιζω αξιζει τον κοπο! Ασε που εχουν το εμπορικο απο κατω και τροπους να διασκεδασουν τα παιδια! Οσο για το οικονομικο, μονο τα λεφτα που χαλαω σε ταξι για να βγω εξω καλιπτουν σχεδον τη διαφορα. Βαλε και οτι μενουν εκει δυτικοι και αραβες καπιου επιπεδου και οχι μονο ινδοι (οπως στη γειτονια μου) που δεν μπορω να κανω φιλιες γιατι ειμαι η μονη "ξενη"... Ετσι και μεινουμε εδω θα κανουμε τα αδυνατα δυνατα για να μετακομησουμε εκει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!

Ρηνιώ ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα!:D

tatum πολύ καλό είναι... μακαρυ να τα καταφέρετε να πάτε εκεί!

Από την ημέρα του εμβολιου κι έπειτα η μικρή που και που κάνει κακάκια που είναι λίγο κολλώδη και 3-4 φορές είχε λίγη βλεννίτσα.

Αμφιβάλλω να είναι θέμα γαλακτοκομικών γιατί αυτές τις μέρες ήπια πολύ λιγότερο γάλα από ότι συνήθως.

Βήχει λιγάκι αλλά έχει και έντονη σιελόρροια κάποιες ώρες της ημέρας. Κατά τα άλλη η μάσα και η διάθεση στο φούλ!

Αν δω ότι ξανακάνει θα ενοχλήσω την παιδίατρο... ελπίζω μετά το ΣΚ:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλά εκανες: φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα!!

Τι κανετε;;

καλά!!μου είπε οτι ήταν ο βραχνάς που ακουγότανε απο τις μύξες..πολύ ορό να της βάζω να καθαρίζει.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

http://www.mubawab.com.qa/en/a/3806771/zig-zag-tower-apartment-in-west-bay

http://www.mccdoha.us/demo/#!prettyPhoto[1]/0/

Ειναι λιγο πιο μικρα απ το δικο μας τα διαμερισματα και λιγο πιο ακριβα αλλα νομιζω αξιζει τον κοπο! Ασε που εχουν το εμπορικο απο κατω και τροπους να διασκεδασουν τα παιδια! Οσο για το οικονομικο, μονο τα λεφτα που χαλαω σε ταξι για να βγω εξω καλιπτουν σχεδον τη διαφορα. Βαλε και οτι μενουν εκει δυτικοι και αραβες καπιου επιπεδου και οχι μονο ινδοι (οπως στη γειτονια μου) που δεν μπορω να κανω φιλιες γιατι ειμαι η μονη "ξενη"... Ετσι και μεινουμε εδω θα κανουμε τα αδυνατα δυνατα για να μετακομησουμε εκει!

αυτά είναι φιλαράκι!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ο βηχας μπορει να ειναι απο μιξουλες που δεν "μπουκωνουν" τη μυτη και πανε αμεσος κατο και γι αυτο η βλενιτσα. 2 φορες μου εκανε ο μικρος και την 1 ηταν στο νοσοκομειο και ηταν απ αυτο και την αλλη οταν το... παραχεσα με τα μπαχαρικα-καυτερα.

Σκεφτομουν παντα γιατι η μικρη μου συναχονετε σχεδον καθε φορα που κανει εμβολιο και τελικα δεν φτεγαν τα εμβολια, αφου και τωρα που καναμε στον μικρο, συναχοθηκε παλι η Ελισαβετ! Μαλον ειναι τα μαζεμενα μικροβια στα παιδιατρια (και τους παιδιατρους χεχε). Ευτιχος ο μικρος τιποτα!

Φεραν το Χομπιτ στο 3D σινεμα και ειναι τετια η λαχταρα του Τζουρ να το δει που δεχτικε να αναλαβει τα παιδια μονος του για να το δω κι εγω!!! Εχουμε να παμε σινεμα... 5 χρονια! Η πυλος που ειμασταν πριν την Ελισαβετ δεν εχει και το κοντινοτερο ηταν Καλαματα (45 λεπτα στροφες), το ειχαμε κανει μια φορα, πριν μηνω εγκυος, κοντεψαμε να τρακαρουμε και στην επιστροφη και φτασαμε σπιτι στις 2.30 κοματια και δεν το ξανατολμισαμε. Αντε να δει την γλυκα με τα 2 μικρα μαζι! Θα αρμεχτω με τα χερακια βεβαια, γιατι δεν εχει διαλημα, μην τυχει και πινασει ο μικρος, να εχει να του δωσει. Δεν βλεπω την ωρα να παω και να δω και πως θα τα βγαλει περα χαχαχαχα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Ρηνιώ ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα!:D

tatum πολύ καλό είναι... μακαρυ να τα καταφέρετε να πάτε εκεί!

Από την ημέρα του εμβολιου κι έπειτα η μικρή που και που κάνει κακάκια που είναι λίγο κολλώδη και 3-4 φορές είχε λίγη βλεννίτσα.

Αμφιβάλλω να είναι θέμα γαλακτοκομικών γιατί αυτές τις μέρες ήπια πολύ λιγότερο γάλα από ότι συνήθως.

Βήχει λιγάκι αλλά έχει και έντονη σιελόρροια κάποιες ώρες της ημέρας. Κατά τα άλλη η μάσα και η διάθεση στο φούλ!

Αν δω ότι ξανακάνει θα ενοχλήσω την παιδίατρο... ελπίζω μετά το ΣΚ:rolleyes:

ιωσούλα ίσως;;

τα σαλάκια μπας κι είναι προεόρτια για δόντια;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κοριτσια μου!

ρινιω ωραια τα νεα σου , ευτυχως δεν ηταν τπτ, αλλα γενικα προσπαθησε να μη σε πανικοβαλουν πεθερες, κουνιαδες, κουμπαρες και λοιποι γιατι θα λαλησεις στο τελος. καλα εκανες και πηρες το γιατρο , σου εφυγε και η ιδεα αλλα αν οντως "εβραζε" το παιδι εσυ εισαι η πρωτη που θα το ενοιωθε, μανα εισαι τι στο καλο ;) με το παιδι κολημενο πανω σου.

τατουμ οντως ωραια τα σπιτακια!!!

καραμελα κι ο δικος μου εδω και 10 μερες βγαζει λιτρα σαλιο :-)

εμενα με εχουν πιασει διαολια, θελω να φυγω απο δω.. χθες. μολις μου εριξε η γρια το λογαριασμο του κινητου μου κατω απο την πορτα ανοιγμενο και ληγμενο εδω και μια εβδομαδα, και το εψαχνα. αλλα δεν ειναι πρωτη φορα. ολη μας την αληλογραφια την παιρνει και μας τη δεινει καποτε..και καλα το κινητο, αλλα αυτο γινεται κατ'επαναληψη, με δεη, ευδαπ κλπ. οκ. ο αντρας της ειναι συνταξιουχος ασφαλητης. κι εγω ειμαι αναρχικη ομως και το βλεπω το μπουρλοτο να'ρχεται..΄αμα πια..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

καλησπερα κοριτσια μου!

ρινιω ωραια τα νεα σου , ευτυχως δεν ηταν τπτ, αλλα γενικα προσπαθησε να μη σε πανικοβαλουν πεθερες, κουνιαδες, κουμπαρες και λοιποι γιατι θα λαλησεις στο τελος. καλα εκανες και πηρες το γιατρο , σου εφυγε και η ιδεα αλλα αν οντως "εβραζε" το παιδι εσυ εισαι η πρωτη που θα το ενοιωθε, μανα εισαι τι στο καλο ;) με το παιδι κολημενο πανω σου.

τατουμ οντως ωραια τα σπιτακια!!!

εμενα με εχουν πιασει διαολια, θελω να φυγω απο δω.. χθες. μολις μου εριξε η γρια το λογαριασμο του κινητου μου κατω απο την πορτα ανοιγμενο και ληγμενο εδω και μια εβδομαδα, και το εψαχνα. αλλα δεν ειναι πρωτη φορα. ολη μας την αληλογραφια την παιρνει και μας τη δεινει καποτε..και καλα το κινητο, αλλα αυτο γινεται κατ'επαναληψη, με δεη, ευδαπ κλπ. οκ. ο αντρας της ειναι συνταξιουχος ασφαλητης. κι εγω ειμαι αναρχικη ομως και το βλεπω το μπουρλοτο να'ρχεται..΄αμα πια..

kella παρόλο που η μετακόμιση είναι ταλαιπωρία μεγάλη, ιδίως με μωρό παιδί σίγουρα τώρα είναι εποχή που μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο με παζάρια.

Ρηνιώ έχουμε ξεκινήσει τα πολλά σαλάκια μαζί με τη λογοδιάρροια στον 1,5 μήνα περίπου και από τώρα φαίνονται τα ασπράκια στο κάτω ούλο για τα δυο μπροστινά:rolleyes:

tatum κι εγώ πιστευω ότι είναι μυξούλες τώρα που είχε και πολλή υγρασία και η δική μου μύτη κατεβάζει πολλά νερά λες και είμαι συναχωμένη. Αδειάζει συνέχεια το ιγμόριο ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Βρε Κελλα με τι τρελους εχεις μπλεξει? Της εχεις πει οτι τα γραμματα και οι λογαριασμοι ειναι προσωπικα δεδομενα?

Αλλο που ξεχασα να γραψω... ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΥΡΙΟ??? Αμαν αυτος ο νταλκας με το φαι καθε μερα... καλομαθα στη μαμα μου και δεν μου ερχοντε ιδεες! Σημερα φαγαμε ρεβιθια και ελεγα να κανω Χουμους αυριο να συνοδεψω κρεας αλλα δεν εχω ιδεα πως θα το μαγειρεψω (αν παμε σε κανα εμπορικο να παρω κρεας)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Βρε Κελλα με τι τρελους εχεις μπλεξει? Της εχεις πει οτι τα γραμματα και οι λογαριασμοι ειναι προσωπικα δεδομενα?

Αλλο που ξεχασα να γραψω... ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΥΡΙΟ??? Αμαν αυτος ο νταλκας με το φαι καθε μερα... καλομαθα στη μαμα μου και δεν μου ερχοντε ιδεες! Σημερα φαγαμε ρεβιθια και ελεγα να κανω Χουμους αυριο να συνοδεψω κρεας αλλα δεν εχω ιδεα πως θα το μαγειρεψω (αν παμε σε κανα εμπορικο να παρω κρεας)

Μπριζόλες χοιρινές με μανηταρια πιπεριές κρεμμυδι και ντομάτα στο φουρνο (αρχικα σκεπασμένα να βρασουν και μετα ανοιχτα να φυγει το πολύ ζουμί και να ξεροψηθούν. Ομοίως και για κοτόπουλο!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Δε με ενδιαφερει η ταλαιπωρια, αντεχω. οικονομικα δεν μπορουμε αυτη τη στιγμη να φυγουμε. ελπιζω σε δυο τρεις μηνες να πληρωνουν το Μαριο κανονικα οπως του ειπαν να του δωσουν και τα χρωστουμενα και να μπορουμε να κινηθουμε παλι ανθρωπινα. εχω ηδη δει πολυ πιο καλα σπιτια στα ιδια η καλυτερα χρηματα.

tatum χοιρινο στο φουρνο με πορτοκαλοχυμο κατα προτημηση στη γαστρα αν εχεις.. και τσακ κοτσαρεις και το χουμους!!

Δε με ενδιαφερει η ταλαιπωρια, αντεχω. οικονομικα δεν μπορουμε αυτη τη στιγμη να φυγουμε. ελπιζω σε δυο τρεις μηνες να πληρωνουν το Μαριο κανονικα οπως του ειπαν να του δωσουν και τα χρωστουμενα και να μπορουμε να κινηθουμε παλι ανθρωπινα. εχω ηδη δει πολυ πιο καλα σπιτια στα ιδια η καλυτερα χρηματα.

tatum χοιρινο στο φουρνο με πορτοκαλοχυμο κατα προτημηση στη γαστρα αν εχεις.. και τσακ κοτσαρεις και το χουμους!!

Μου λυπει το βασικο συστατικο! Χοιρινο εχει εδω μονο σε ενα μαγαζι (θες ειδικη καρτα για να μπεις) και εχει μονο λουκανικα και μπεικον κατεψυγμενα!

Μακαρι βρε κοριτσαρα να τον πληρωσουν, να ησιχασετε...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μου λυπει το βασικο συστατικο! Χοιρινο εχει εδω μονο σε ενα μαγαζι (θες ειδικη καρτα για να μπεις) και εχει μονο λουκανικα και μπεικον κατεψυγμενα!

Μακαρι βρε κοριτσαρα να τον πληρωσουν, να ησιχασετε...

ωχ! ναι σωστα... λαθος λεξη.. "χοιρινο" ..

λοιπον και με το αρνακι παει τελεια αν το τρωτε.. αλατοπιπερωμενο με παπρικα και λαδι.απλο.

σε ευχαριστω;)

ωχ! ναι σωστα... λαθος λεξη.. "χοιρινο" ..

λοιπον και με το αρνακι παει τελεια αν το τρωτε.. αλατοπιπερωμενο με παπρικα και λαδι.απλο.

σε ευχαριστω;)

Θα το δοκιμασω αν βρω καλο κρεας! Παω να ετοιμαστω για σινεμα!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Για αυτό είπα ότι γίνεται το ίδιο και με κοτόπουλο.

Το φαντάστηκα ότι θα είναι δύσκολο να βρείς χοιρινό...

Μετά υπάρχει και το ρολό κιμά με ντομάτα πιπεριά κα τυρί ή αυγό :P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...