Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

στα αποτελεσματα του γιου μου πριν 2χρονια εγραφε κινδυνος ηλικιας 1προς 862

κ τωρα γραφει 1 προς 600

αααααααααα ηταν 1/862 και μετα τις μετρήσεις 1/17000

Τώρα μόνο με την ηλικία.Με τις μετρήσεις ποσο έβγαλε? μην αγχώνεσαι όμως.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ritaki εμενα μου ειχαν πει στην πρωτη εξεταση 1 προς 600 περιπου κ μου εβγαλε 1 προς 347,μου ειπαν στο λητω αν ηταν κατω του 1προς 3οο θα συνηστουσαν ληψη τροφοβλαστη η αμνιο.εγω ειμαι 31,5 κ στην κορη μου το 2009 ειχε βγει κοντα στις 17000,κ τωρα μετα την δευτερη αυχενικη που εκανα εδειξε 1 προς 10000.

παντως νομιζω οτι ειναι καλα,εμενα βεβαια εβλεπαν κ προβλημα στην καρδουλα.εσενα σου ειπαν ολα καλα για το ρηνικο οστο κ αυχενικη διαφανεια,να μην αγχωνεσαι κ οταν πας στον γιατρο θα στα πει κ ο ιδιος..

S4iNp3.png

BU56p3.png

manti μου γραφει η παλια αυχενικη (πριν 2 χρονια)

κινδυνος ηλικιας 1 προς 862

κινδυνος τρισωμιας 21 1 προς 17240

κ γραφει η καινουργια αυχενικη

κινδυνος ηλικιας 1 προς 624

κινδυνος τρσωμιας21 1 προς 600

88M1p3.pngycQap3.png

γενικα ειμαι ψυχραιμη κ αντιπετωπιζω καταστασεις .απλα λειπει ο αντρας μου εκτος ελλαδας κ θα ειναι εδω λιγο πριν την γεννα κ με επιασε πανικος που πρεπει να το χειριστω μονη μου . αυτο ειναι ολο .συγγνωμη αν σας πανικοβαλα κ σας η σας κουρασα δεν ηταν αυτη η προθεση μου

ξαναλεω οτι δεν εχω στα χερια μου την pappa πηρα τα αποτελεσματα τηλεφωνικα. εχω μονοτον υπερυχο αυχενικης .παρσκευη ολα θα τα παω στον γιατρο κ βλεπουμε

88M1p3.pngycQap3.png

γενικα ειμαι ψυχραιμη κ αντιπετωπιζω καταστασεις .απλα λειπει ο αντρας μου εκτος ελλαδας κ θα ειναι εδω λιγο πριν την γεννα κ με επιασε πανικος που πρεπει να το χειριστω μονη μου . αυτο ειναι ολο .συγγνωμη αν σας πανικοβαλα κ σας η σας κουρασα δεν ηταν αυτη η προθεση μου

ξαναλεω οτι δεν εχω στα χερια μου την pappa πηρα τα αποτελεσματα τηλεφωνικα. εχω μονοτον υπερυχο αυχενικης .παρσκευη ολα θα τα παω στον γιατρο κ βλεπουμε

μην το ξαναπεις αυτο ριτακι,για αυτο ειμαστε εδω,για να συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη κ να ακουμε τους προβληματισμους.εξαλλου πριν απο 15 μερες ημουν κ εγω στην ιδια κατασταση αγχους.παντως εσενα ειναι κοντα ειναι 24 μοναδες διαφορα,αρα δεν νομιζω να ειναι κατι το ανησυχητικο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι, είσαι μέσα στα όρια!

Σκέψου ότι το 1:600, αντιστοιχεί στο 0,16%!!!!

Και αν ρίξεις μια ματιά εδώ μέσα, θα δεις πως αυτή η papp-a είναι τελείως αναξιόπιστη.

Εκεί έχω καταλήξει..

Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται νομίζω!

Με το γιατρό σου δεν μίλησες;

Καλημέρα μαμάδες Οκτωβρίου!

Ξύπνια απο τις 6:30,όρθια απο τις 8...

Τί κάνουμε με τον ύπνο;

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! ρινιω μου υπομονη,εγω βεβαια δεν εχω θεμα υπνου αλλα οι αναγουλες μου ξαναγυρισαν για τα καλα!!!αλλοι 5,5 μηνες περιπου μειναν κ μετα θα περασουν!!!!:wink:

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αυτό να μην το ξαναπεί ότι μας κούρασες. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να λέμε αστειάκια. Μοιραζόμαστε κάτι πολύ σημαντικό :μια εγκυμοσύνη. Οπότε προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι γιατι μπορεί αύριο να είμαστε σε μ ια χεριρότερη κατάσταση.

Στο θέμα τώρα το ποσοστό 1/600 δεν έιναι και πολυ ανυσηχητικό.

¨οταν έκανες τον υπέρηχο τι σου είπαν? Τι εβρήματα βρήκε ώστε να σου πέσει το ποσοστο? Νομιζω ότι κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ ή εσυ:tongue:. Για να σου πέσει το ποσοστό αφου έχεις κάνει την αυχενική σημαινει ότι κάτι βρέθηκε που λογικα θα σου το είπε. Δεν είναι λογικο να πέσει το ποσοστό της ηλικίας σου χωρίς να έχει βρεθέι τίποτα. Το αίμα μην νομίζεις ότι αλλάζει δραματικά την κατάσταση. Και τελός που το θεωρω και πιθανότερο βρε μήπως έγινε κανένα λάθος και είναι 1/6000 και σκάμε άδικα?

Καλημέρα μαμάδες Οκτωβρίου!

Ξύπνια απο τις 6:30,όρθια απο τις 8...

Τί κάνουμε με τον ύπνο;

Υπομονή σε λίγο θα ξυπνάς απο τις 4.00:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Υπομονή σε λίγο θα ξυπνάς απο τις 4.00:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D

δε με νοιάζει που ξυπνάω αλλά το οτι δεν ξανακοιμάμαι μετά!!!!!!!

΄θα κοιμηθώ το μεσημέρι τώρα όσο κοιμηθώ και μετά το βράδυ...και να πω οτι ήπια και κάνα καφέ τίποτα!!!!!άντε να βάλω NOVA να χαζεύω τουλάχιστον καμιά ταινία της προκοπής τέτοιες ώρες!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες και χρονια πολλα και με το καλο τα μωρακια μας

κοριτσια εγω αυριο παω για αυχενικη και ανυπομονο να περασει η μερα οσο δε φανταζεστε

τι κανετε???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...