Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπερα :)

καλε που χαθηκαμε ολες???

βρε ρινακι μου απεφυγε το οσο γινεται το αερολιν γιατι γινεται κακια συνηθεια.. κι εγω μια βδομαδα κοντα ρουφαγα μυξες και ο βηχας που τον επνιγε μετα την τριτη μερα τον αφησε.. ειναι απο μυξουλες που μαζευονται πισω πισω

βρε Μαρκέλλα μου είναι τώρα απο την Κυριακή αυτή η δουλειά κι απο Δευτέρα που τραβάμε μύξες..τί να κάνω;να αφήσω λίγες μέρες ακόμα;να περάσει ας πούμε βδομάδα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Μαρκέλλα μου είναι τώρα απο την Κυριακή αυτή η δουλειά κι απο Δευτέρα που τραβάμε μύξες..τί να κάνω;να αφήσω λίγες μέρες ακόμα;να περάσει ας πούμε βδομάδα;

αφου το παιδι δεν εχει πυρετο μη το φορτωσεις ακομα φαρμακα.. γουλιες εβγαζε κι ο δικος μου, απο τον ορο ειναι.. τραβα πολυ καλα τις μυξες να καθαριζει οσο το δυνατον τελειως και αμα δεις πια και δεν υποχωρει μεχρι την κυριακη ζητας κατι σε φαρμακο.. ρωτα βεβαια και το γιατρο σου αλλα γνωμη μου ει:|ναι να το αποφυγεις οσο μπορεις το αερολιν

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Kαλησπέρα κ καλή χρονια! Να χαιρομαστε ολους τους εορταζοντες που ειχαμε!

Εμεις καναμε το καλύτερο ρεβεγιον απ' όσα εχουμε ζησει! Αφενρτεος γιατι ηταν στο σπίτι μας, αφετερου γιατι τα ετοίμασα όλα μονη (από τις 10 το πρωι κουζινα) και η βραδια κορυφωθηκε με σαμπανια κ δωρακια σε όλους!

Ρηνιώ προσοχή! Οι μύξες αν κ δεν ειναι κατι σοβαρο, εγκυμονουν τον κινδυνο των ακροαστικών γι' αυτο αν ακούσεις "βρασιμο" τρεξε στον γιατρο να επιβεβαιώσει πώς ολα ειναι οκ. Εγω αερολιν δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε σε κανενα από τα παιδια αλλα εχω ακουσει αυτο που λεει η κελλα, πως δηλαδη ιμαθαινει ο οργανισμός κ το θελει με το παραμικρο. Ωστοσο, αν επιβαλλεται να το δωσεις, τι να κανεις;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

αφου το παιδι δεν εχει πυρετο μη το φορτωσεις ακομα φαρμακα.. γουλιες εβγαζε κι ο δικος μου, απο τον ορο ειναι.. τραβα πολυ καλα τις μυξες να καθαριζει οσο το δυνατον τελειως και αμα δεις πια και δεν υποχωρει μεχρι την κυριακη ζητας κατι σε φαρμακο.. ρωτα βεβαια και το γιατρο σου αλλα γνωμη μου ει:|ναι να το αποφυγεις οσο μπορεις το αερολιν

επειδή εγω τυρρανιέμαι με τη βρογχίτιδα απο παιδί και μετά ως καπνίστρια εντάθηκε το πρόβλημα,φοβάμαι όπως καταλαβαίνεις...θα περιμένω δίκιο έχεις..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kαλησπέρα κ καλή χρονια! Να χαιρομαστε ολους τους εορταζοντες που ειχαμε!

Εμεις καναμε το καλύτερο ρεβεγιον απ' όσα εχουμε ζησει! Αφενρτεος γιατι ηταν στο σπίτι μας, αφετερου γιατι τα ετοίμασα όλα μονη (από τις 10 το πρωι κουζινα) και η βραδια κορυφωθηκε με σαμπανια κ δωρακια σε όλους!

Ρηνιώ προσοχή! Οι μύξες αν κ δεν ειναι κατι σοβαρο, εγκυμονουν τον κινδυνο των ακροαστικών γι' αυτο αν ακούσεις "βρασιμο" τρεξε στον γιατρο να επιβεβαιώσει πώς ολα ειναι οκ. Εγω αερολιν δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε σε κανενα από τα παιδια αλλα εχω ακουσει αυτο που λεει η κελλα, πως δηλαδη ιμαθαινει ο οργανισμός κ το θελει με το παραμικρο. Ωστοσο, αν επιβαλλεται να το δωσεις, τι να κανεις;;

και του χρόνου!!!έτσι ονειρεύομαι κι εγω όταν με το καλό ανακαινίσουμε το σπίτι!!

το βράσιμο πως θα το ακούσω;;;;στην αναπνοή του παιδιού;;γιατί την ακούω βαριά ήδη αλλά όταν τραβάω τις μύξες καθαρίζει κάπως...μήπως να βάλω αυτί στην πλάτη;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδιαααα!!!

Χρόνια Πολλά

Ευτυχισμένο το νέο έτος!!! :D:D:D:D:D

smmmooooooch σε όλες σας κ στα μωρά σας μεγάλα και μικρά!!!!

Διάβασα τα νέα σας λίγο γρήγορα Ευχές.... Ξάνθη... έγκλημα.... μύξες.... πεθερά... μυξες.... πορτοπαράθυρα.... μύξες κι άλλες λίγο μύξες (έχασα κάτι????)

Εμείς καλά περάσαμε σε γενικές γραμμές. Το τοπίο πολύ ωραίο αλλά είναι τουριστικά ανοργάνωτοι... το να βρουμε να φάμε έξω ήταν δύσκολος αγώνας! Οι περισσότεροι ζουν από άλλα πραγματα, 'οχι τον τουρισμό ή ανοίγουν μόνο καλοκαίρι.

Όταν πηγαίναμε έβρεχε (μεχρι εδω καλά) είχε νυχτώσει όταν ξεκινήσαμε να ανεβαίνουμε το βουνό (οοοκ) και βρήκαμε τόση ομίχλη που πάνω από 30 δεν πήγαινες ούτε γι' αστείο... τόση πυκνή ομίχλη που την έκοβες με το μαχαιροπίρουνο!

Η καρδιά μας είχε πάει στην κούλουρη... και η διαδρομή μας βγήκε 5 ώρες+

Και φυσικά δεν ξαναπαίρουμε μαζι το σκύλο σε ταξίδι. Τον ειχε πιάσει ο διαολος και γαυγιζε αν εμενε μόνος οποτε τον είχαμε συνεχεια μαζι.. το αποτέλεσμα, εμετοί (δε το μπορει το αυτοκίνητο) και να μένει μόνος στο αυτοκινητο όταν μπαιναμε σε μαγαζί για καφέ ή φαϊ:?

Κατά τα άλλα η μικρή μου συνέχεια μεγαλώνει, μας κάνει γελάκια (όταν θέλει να μας καλοπιάσει να την πάρουμε αγκαλιά) και έχει αρχίσει τη λογοδιάρροια... πολύ παρλαπίπω είναι και όλο γελάμε με τον άντρα μου.

Στα ταξίδια μας λοιπόν αυτή ήταν το καλύτερο κ πιο ήσυχο παιδί :tongue:

Ουφφφ.. αυτά για τώρα!

Μάκια σας πολλά πολλά!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

νεμινα πολυ χαιρομαι νπου το φχαρηστηθηκες , να ειστε παντα ολοι καλα να περνατε υπεροχα καθε στιγμη της ζωης σας

καραμελ καλως ηρθες!! καλη χρονια και σε σας με υγεια, επεισοδιακη η πρωτη εξορμηση της μικρης σας :D , αντε να δουμε κι εμεις ποτε θα καταφερουμε να παμε καπου:rolleyes:

ρινιω μου ακους μεσα απο το στηθακι του μωρου ενα χαρακτηριστικο χρρρρ σαν παρασητο, δεν εχει να κανει με το φρουφρουνισμα και τη δυσφορια της μυτης που φευγει με το ξεμυξιασμα.

Καλημέρα!!

Σοφάκι καλως ήρθες!!Καλή χρονιά με υγεία!!

Η κόρη σου είναι μια κούκλα!!Αυτά τα ροζούλια της όνειρο!!!!Μακάρι να ξεσηκωνότανε κι ο δικός μου για καμια βόλτα σατς εξοχάς με το τέκνο...σας ζήλεψα!!

Μαρκέλλα μου δεν είμαι απολύτως σίγουρη νομίζω όμως οτι κάτι τέτοιο αισθάνθηκα κρατώντας την αγκαλιά προχθές..βέβαια απο χτες το βράδυ το τέρας είναι σαφως καλύτερα...εφόσον είχαμε ταβλιαστεί καλά-καλά με τον πατέρα της και εκείνη ξύπνια απο τις 5:30 ως τις 8 να μουρμουράει στα χέρια μου πάει να πει οτι συνήλθε..Εμ,δε φταίει εκείνη!!εγω φταίω που την σήκωσα να της τραβήξω τις μύξες και την ξεσήκωσα...

Κατά τ'αλλα;;Χαθήκαμε ερήμωσε το καφέ μας,ε;Ή είναι λόγω των ημερων;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Να μαι κι εγω. Περαστικουλια στα αρρωστουλια, χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και να χερεστε τους εορταζοντες σας! Πολλα χαμογελα στο νεο σπιτι Μαρακι και ευχαριστω και παλι! Ρινιω στη μυτουλα λενε οτι βοηθαει το μαμογαλο, δεν το εχω δοκιμασει ομως.

Τις τελευταιες ειμασταν λιγο... καπος. Ο μικρουλης μας εκανε τελικα το εμβολιο... προχθες γιατι την πρωτη φορα που πηγαμε στον γιατρο ειχα ξεχασει τη λιστα με τα εμβολια (εδω τα κανουν ανα διμηνο και μαζεμενα) και ηθελα να ακολουθησουμε το ελληνικο συστημα, την επομενη φορα που πηγαμε μας εγραψε το εμβολιο και επρεπε να περιμενουμε την εγκρηση απ την ασφαλιστηκη, που οπως χαρακτηριστηκα μας ειπαν στη ρεσεπσιον της παιδιατρικης θα γινοταν μες σε μιση, μια ωρα ή και την επομενη μερα! Θα μπορουσαμε να παμε για καφε αλλα σκευτικαμε οτι δεν ειναι και πολυ ασφαλες να μηνουμε στον χωρο του νοσοκομειου με ενα μωρακι και τη μεγαλη να παιζει με τα αρροστουλια, αφου δεν πανε μονο για εμβολια στους παιδιατρους και πηγαμε προχθες! Εκλαψε την ωρα που του βγαζαν την ενεση και σταματησε αμεσος το αντρακι. Μας ζαλισαν για κομπρεσες με κρυο νερο και φαρμακα για πυρετο που απ'οσο ξερω ειναι πιο πιθανα αν κανει τα διαφορα εμβολια την ιδια μερα. Ο μικρος δεν εκανε πυρετο αλλα εκανε η μεγαλη δεκατα και στην αναμπουμπουλα ξυπνισε ο μικρος και με ζορισε λιγο για να κοιμηθει και ξαναξυπνισε στις 5. Μας παραεχει καλομαθει μου φενετε και μας κακοφανηκαν τα 2 ξυπνιματα!

Ηρθε και η οικογενια ενος προιν συναδελφου του Γιωργου και βγηκαμε την πριν μια βδομαδα μαζι τους και χθες πηγαμε στο σπιτι τους. ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑ! μενουν σε ουρανοξιστη πανω απο κατω εμπορικο με σουπερμαρκετ, τα 2 αγαπημενα μου φαγαδικα, την αγαπημενη μου καφετερια ΚΑΙ παιδικη χαρα, πισινα και πολυ χωρο για ποδιλατα-πατινια και πολλα παιδακια. Το διαμερισμα ειναι στον 7ο με απιστευτη θεα! Ερωτευτικα! Κατσαμε εξω για καφε και ο μικρος κοιμοταν ολη την ωρα στον μαρσιπο, οταν σχολασαν οι μπαμπαδες, πηγαμε στο διαμερισμα και ο μικρος ηταν μες τα χαμογελα και μας εκανε και ενα ξεκαρδισμα διαρκιας που μας τρελανε ολους τους μεγαλους και την 8χρονη κορη του ζευγαριου που δεν ξεκολουσε απο πανω του!!

Τα αλλα νεα μας ειναι οτι ο μπαμπας μας καταλαβε οτι ακομα και αν κοιματε πολλες ωρες ο μικρος ειναι κουραστικο και ανελαβε τα απλυτα (λεει για καιρο αλλα θα διξει). Πηγαμε και για φαγιτο σε ενα ταιλανδεζικο και ανακαλυψα οτι σιχενομαι (δεν υπερβαλω μου φερνει ναυτια) ο φρεσκος κολιανδρος και εφαγα μονο παπια που δεν ειχε πολυ και ηταν τρελα! Δωσαμε 30 ευρω και φαγαμε σαν βοδια! Το μαγαζι ηταν κατι αναμεσα σε παρακμιακη ταβερνα και σκηνικο απο καρναβαλια ή ταινια του Ελβις στη Χαβαη (ή οπου ηταν) με λαμπακια παντου και 5-6 φοινηκες που εχαν γυρλαντα απο φωτα γυρο απ τον κορμο.

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα!!!

ειρηνη μου χαιρομαι που καλυτερευει το μικρουλι :D δεν ερημωσαμε καλε απλα λογω των ημερων (θελω να πιστευω)

τατουμ ωραια τα νεα σας, κι εγω θελω βολτιτσες αλλα προς το παρον δυσκολα τα πραγματα.. ελιζω να αρχισουν παλι οπως ειπαν να πληρωνουν κανονικα το μαριο γιατι κουραστικα με την παλιοκατασταση:?

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε???εγω χαλια πολυ κουραση με την μετακομιση τωρα μενω στην μανα μ γιατι ακομα δεν εχει ερθει το ρευμα στο σπιτι μαλλον την δευτερα θα ειναι ενταξει το ρευμα κ θα μεινω στο σπιτι μου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

εχω κ προβλημα ολες αυτες τιςμερες βλεπει η μανα μ το μωρο για να τα κτοποιω εγω το σπιτι που σημαινει πως του δινει συνεχεια γαλα σε σκονη...κ σα να εχω την εντυπωση πως μειωθηκε λιγο η παραγωγη μου:(τωρα τι θα κανω???προλαβαινω να την αυξησω ξανα????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα!!!

Μαριουλα αν θες γινε μελος εδω http://www.facebook.com/groups/BFmums/412272958854245/?notif_t=group_comment_reply στο facebook που μπορουν να σε βοηθησουν στα σιγουρα. Απ οσο ξερω μπορεις να την αυξησης ξανα (καλο παραδηγμα η ηρωηδα Καραμελενια), αλλα ειναι αρκετα ζορικο! Δεν μπορει η μαμα σου να ειναι μαζι σου με τον μικρουλι (ή να τον φερνει οταν ειναι να φαει) για να μπορεις να τον ταιζεις και να μην πεδευεσε μετα?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρες!!

Φεράμε τη γιατρό,γιατί με τρόμαξε η πεθερά μου χτες οτι άκουγε βράσιμο ευτυχώς ΟΛΑ καθαρά!

Μαριούλα μου ξανά στήθος όσο γίνεται περισότερο κι ασε το μωρό έστω και να πιπιλάει...εν ανάγκη ψάξε και για συμβουλο θηλασμού στο νησί ή να μιλήσεις τηλεφωνικά.

Βρε Μυρσίνη μου τί ωραία μας τα περιγράφεις!!!πού είναι καλά αυτά τα σπίτια;;;;;;;;;;;;;ααααααχχχχχ!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρες!!

Φεράμε τη γιατρό,γιατί με τρόμαξε η πεθερά μου χτες οτι άκουγε βράσιμο ευτυχώς ΟΛΑ καθαρά!

!

καλά εκανες: φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα!!

Τι κανετε;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...