Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τυχερή!!

εγω περίμενα μπας και πει η δική μου πεθερά να μαζευτούμε κάτω να φάμε όλοι μαζί αλλά δεν!!οπότε και σήμερα και αύριο εδω...τουλάχιστον άυριο θα έχω και τ'αδέρφια μου-όχι όλα πος Θεού τα 3 αγόρια μόνο και τη θειά μου!!

ρινιω μου εγω απο την δικια μου δεν περιμενω, φαντασου στα 8 χρονια που ειμαστε με το Μαριο μας εκανε το τραπεζι πρωτη φορα φετος το Σεπτεμβρη γιατι ειχε απο το Πασχα μια γαλοπουλα στην καταψηξη και ηθελε να αδειαζει.. :rolleyes: χαχαχαχαχαχα περιπτωση σου λεω

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλη χρονια και χρονια πολλα με υγεια και πολλα αληθινα χαμογελα, σε ολες και σε οσους αγαπατε!

Η μαμα μου, τελευταια, βγενει συγκεκριμενες μερες, που μπορουν οι φιλες της και αν εχει κατι να ψωνισει. Στη γειτονια μας ειναι ΠΟΛΥ κουτσομπολιδες και γι αυτο λεει μονο τα τυπικα (αν δεν ειναι με τις φιλες της). Οποτε οτι συμβενει στην Ελλαδα το μαθενει απο μενα χεχε.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλή χρονια! Ευτυχισμενο το 2013!!Πω πω...απίστευτο μου φαινεται σαν αριθμός....

Εμεις προ ολιγου γυρισαμε από το πατρικο οπου μας τραπεζωσαν καθως γιορταζει ο μπαμπας μου (η πεθερα κ η κορη επίσης!) Χτες βραδυ καναμε ρεβεγιον σπίτι μας κ ηταν πολυ ωραια.... ομολογω η καλύτερη χρονια!! Ευχομαι όλο χαρες το 13!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά συν μαμάδες!!!

Εμείς χτες δεν κάναμε τίποτα!!Φάγαμε εδω οικογενειακώς και ενω μετά ήταν να πάμε στην αδερφή μου τελικά δεν πήγαμε πουθενά..η μικρή με βήχα και μύξες ο Νίκος το ίδιο οπότε -και προς μεγάλη μου απογοήτευση- αλλάξαμε χρονιά,κόψαμε την πίτα -άλλη αποτυχία..- και πήρα τη μικρη αγκαλια στο κρεβάτι και κοιμήθηκαε μαζί για να την έχω στο νού μου γιατί φοβήθηκα..

Η πίτα μου δεν φούσκωσε καθόλου...μα είχα και την πεθερά μου δε σταμάτησε να ρωτάει:θα φουσκώσει;θα φουσκώσει;θα φουσκώσει;Μού έσπασε τα νεύρα :evil::evil: δε φτάνει που δεν είπε να μας μαζέψει κάτω που κανονικά αυτή έπρεπε,δεν φτάνει που δεν έφτιαξε τίποτα λύσσαξε και με την πίτα!!!!Ε,μα πία!!!!

Η μικρή με μύξες που τις τραβάμε κάθε 3 και λίγο,απύρετη ευτυχώς,και με μπόλικο βήχα..μάλλον και σήμερα θα την πάρω μαζί μου στο κρεβάτι για να είμαι σίγουρη χτες την κοίμισα πάνω μου και δεν έβηξε όλο το βράδυ..

Πριν λίγο σηκωθήκαμε απο το τραπέζι κι έλεγα μήπως πηγαίναμε για κάνα καφεδάκι αλλά δεν βλέπω προθυμία...δεν καλοευχαριστήθηκα φέτος..ελπίζω να μας πέσει το τζόκερ τουλάχιστον να φτιάξω το σπίτι να ευχαριστηθώ του χρόνου τουλάχιστον!!!!!:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΒΡε κορίτσια ούτε εγώ έχω παρει είδηση τι έχει γίνει?????? Βιάσαν κοπέλα στην Ξάνθη?? ΠΦΦΦΦ έχω να δω κάτι χρόνια τηλεορσαηη και από ιντερνετ δεν ενημερώνομαι πλεον!!:(:(:( Διαβάζω μόνο για την μπέμπα διάφορα θέματα, μιλάω με κανα φίλο και το κλείνω, δεν προλαβαίνω και περισσότερο!!!
ουτε εγω το ηξερα δεν βλεπω καθολου τηλεοραση κριμα η κοπελα:(
ναι ρινιω μου ξυλινα ειναι και αρχαια, το κτισμα ειναι του '60. φαντασου το παραθυρο στην κρεβατοκαμαρα εχει στραβωσει τοσο πολυ που οχι μονο δεν πιανει για να κλεισει αλλα το κενο ειναι τοσο που χωραει ολοκληρο ζευγαρι μαλινες καλτσες του μαριου διπλωμενες κουβαρι, ψαχνω τροπους μονωσης οπως καταλαβες γιατι το αεροστοπ ολη αυτη την τρυπα δεν την καλυπτει. στην κουζινα και με το αεροστοπ η κουρτινα πηγαινοερχεται..

εχω ξενερωσει τελειως.. εννοειται πως θα την κανουμε με την πρωτη ευκαιρια

χαρα μου τοσο παλιο? να φυγεις εννοειται!ποσα δινεις ενοικειο?αν επιτρεπεται?εγω μετακομιζω κοριτσια μεχρι τις 5 του μηνα πιστευω θα ειμαι στο αλλο σπιτι αυριο θα ερθει ο πεθερος μου με το φορτηγο που εχει να κανουμε τις πρωτες μεταφορες!ο λογος που μετακομιζω??? καθαρα οικονομικος βρηκα σπιτι 2ροφο με 130 ευρω! αυτο που μενω τωρα ειναι 210......80 ευρω πιο φθηνα εχει διαφορα,εννοειται πως στο σπιτι που θα παω δεν ειναι τοσο ομορφο και τοσο καινουργιο οσο αυτο που μενω τωρα αλλα τι θα κανω?θα κοιταω ομορφιες και καθε τελος του μηνα θα αγανακτω για να μαζεψω τα λεφτα να πληρωσω το ενοικειο??? η γυναικα επειδη το σπιτι ηθελε βαψιμο μεσα εξω μου ειπε να το βαψω κ να μην της πληρωνω ενοικειο για 5 μηνες:shock: δλδ ενοικειο θα ξεκινησω να δινω απο τον ιουνιο:P
Χρόνια Πολλά συν μαμάδες!!!

Εμείς χτες δεν κάναμε τίποτα!!Φάγαμε εδω οικογενειακώς και ενω μετά ήταν να πάμε στην αδερφή μου τελικά δεν πήγαμε πουθενά..η μικρή με βήχα και μύξες ο Νίκος το ίδιο οπότε -και προς μεγάλη μου απογοήτευση- αλλάξαμε χρονιά,κόψαμε την πίτα -άλλη αποτυχία..- και πήρα τη μικρη αγκαλια στο κρεβάτι και κοιμήθηκαε μαζί για να την έχω στο νού μου γιατί φοβήθηκα..

Η πίτα μου δεν φούσκωσε καθόλου...μα είχα και την πεθερά μου δε σταμάτησε να ρωτάει:θα φουσκώσει;θα φουσκώσει;θα φουσκώσει;Μού έσπασε τα νεύρα :evil::evil: δε φτάνει που δεν είπε να μας μαζέψει κάτω που κανονικά αυτή έπρεπε,δεν φτάνει που δεν έφτιαξε τίποτα λύσσαξε και με την πίτα!!!!Ε,μα πία!!!!

Η μικρή με μύξες που τις τραβάμε κάθε 3 και λίγο,απύρετη ευτυχώς,και με μπόλικο βήχα..μάλλον και σήμερα θα την πάρω μαζί μου στο κρεβάτι για να είμαι σίγουρη χτες την κοίμισα πάνω μου και δεν έβηξε όλο το βράδυ..

Πριν λίγο σηκωθήκαμε απο το τραπέζι κι έλεγα μήπως πηγαίναμε για κάνα καφεδάκι αλλά δεν βλέπω προθυμία...δεν καλοευχαριστήθηκα φέτος..ελπίζω να μας πέσει το τζόκερ τουλάχιστον να φτιάξω το σπίτι να ευχαριστηθώ του χρόνου τουλάχιστον!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ρινουλα μου περαστικα στην μπεμπα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλή Χρονιά να έχουμε!!!

Χρόνια πολλά στον αντρούλη μου!!Γιορτάζει σήμερα!!!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρομαστε εγώ κ η μπεμπούλα!!!

Εμείς εδώ αλλάξαμε χρόνο οι τρεις μας αγκαλίτσα!!!!!!!

Σας φιλώ θα τα πούμε αύριο , περιμένουμε επισκέψεις!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλή Χρονιά να έχουμε!!!

Χρόνια πολλά στον αντρούλη μου!!Γιορτάζει σήμερα!!!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρομαστε εγώ κ η μπεμπούλα!!!

Εμείς εδώ αλλάξαμε χρόνο οι τρεις μας αγκαλίτσα!!!!!!!

Σας φιλώ θα τα πούμε αύριο , περιμένουμε επισκέψεις!!!

να τον χαιρεσαι κατριν μου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πως περάσαμε;;εγω γουρούνιασα χτες,μετά που φύγανε όλοι κι αφού η πεθερά καθάρισε και το νεροχύτη δεν σηκώθηκα απο καναπέ και τηλεόραση!!!με τη Νάσια αγκαλιά να την ξεμυξιάζω!!

Φυσικά κοιμηθήκαμε αγκαλιά,δε το συζητώ για να την έχω στο νου μου...

Εν τω μεταξύ το καημένο,παιδιά,έχει λιώσει στον ύπνο...το καταλαβαίνω λόγω του συναχώματος είναι εξαντλημένη αλλά επειδή είχε μάθει να τρώει την ημέρα στο 2,5ωρο-3ωρο και το βράδυ πριν κοιμηθεί 1 ώρα σχεδόν κι απο τα 2 στήθη και μετά ό,τι ώρα ξύπναγε μου τουμπάνιασε τα στήθη!!!Ξύπναγα το βράδυ να την ταίσω αντί να με ξυπνάει το καημένο..ευτυχώς δηλαδή..

marioula σ'ευχαριστώ αγάπη μου!!!με το καλό και καλορίζικο το νέο σπίτι...μακάρι να υπήρχαν τέτοια σπίτια και τέτοια νοίκια κι εδω!!!και με τέτοια θέα και καθαό αέρα...εσένα τη Βίκη και τη Σωτηρία σας ζηλεύω γι'αυτόν τον λόγο....

Κατερινάκι μου πολύχρονος ο σύζυγος!!

Σωτηρία μου να τους χαίρεσαι όλους!!!τα κουκλιά σου είναι πανέμορφα!!Τις χαρές σου να ζήσω να με αξιώσει κι εμένα να κάνω 3 παιδάκια!!!Να τους χαίρεσαι όλους!

Μυρσίνη μου...ξέρω απο κουτσομπόληδες παντού!!!μα τι διάολο αυτές οι γριες παντού μάτια κι αυτιά έχουνε;;;;;;;;;καλά κάνει η μανούλα σου και δεν ασχολείται...

Μαρκέλλα μου δεν είναι οτι δεν κάνει η πεθερά τραπέζια...το καταλαβαίνω λόγω της κατάθλιψης οτι είναι κάπως η γυναίκα αλλά ρε παιδί μου για άλλα κι άλλα είναι εντάξει αλλά δεν μπορεί εκεί που ψήνει το φαί να βάλει και 2 πιάτα κάτω να φάμε;εγω χτες με το μωρό και πάλι βρέθηκα με το ένα βυζί απόξω να ταίζω και με το ελεύθερο χέρι να προσπαθώ να ανακατεύω μακαρόνια να μην κολλήσουν...Και εντάξει χτες που είχα πει και στ'αδέρφια μου να έρθουν να φάνε..προχθές βράδυ όμως;;Τελοσπάντων υποθέτω οτι και αυτά θα τα έχουμε με την συμβιωση πάνω-κάτω λόγω της καθημερινής τριβής...

Εύη μου καλή χρονιά επίσης!!!

Σοφάκι που εξαφανίστηκες;;;;στο ταξιδάκι σου,ε;;ελπίζω να περάσατε σούπερ!!!!

Χαρά μου καλή χρονιά!!!να χαίρεσαι τους άντρες σου!!

Αυτά...πάω να συμμαζέψω λίγο να πω πως είμαι νοικοκυρά!!!:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!!

Ρινιώ Περαστικά στην μικρή σου!!Πως είναι τώρα???

Εμείς χθες είχαμε επισκέψεις και βγήκε από το πρόγραμμα της η μικρή!!Την πήρε ο ύπνος 02:30!!!Ευτυχώς που κοιμάται 7-8 ώρες !!!

Κάναμε σήμερα και το 2ο εμβόλιο , πλάνταξε στο κλάμα η μικρή!!Πήγαμε σε άλλη παιδίατρο, και την πόνεσε μάλλον!!! Φτάσαμε αισίως τα 7.220κιλά και 63εκ!!! Δυστυχώς το αίμα στα κακά συνεχίζεται και δεν ξέρουμε απ'ότι είναι!!!Η παιδίατρος θέλει να δει την πάνα!!Οπότε θα της την πάμε αύριο!! Βέβαια μην φανταστείται το αίμα είναι απειροελάχιστο, αλλά υπάρχει :(:(:( Εγώ συνεχίζω την απόχη από τα γαλακτοκομικα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!

Κατερίνα μου τα ίδια είναι η μικρή...σήμερα λέω να ξαναπάρω την παιδίατρο μπας και μας δώσει τίποτα AEROLIN τίποτα τέτοιο πιο πολύ για τον βήχα...χτες το καημένο απο τον πολύ βήχα μου έβγαλε γουλιές 2 φορές ευτυχώς που την κοιμίζω μαζί μου και την πήρα είδηση απευθείας...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα :)

καλε που χαθηκαμε ολες???

βρε ρινακι μου απεφυγε το οσο γινεται το αερολιν γιατι γινεται κακια συνηθεια.. κι εγω μια βδομαδα κοντα ρουφαγα μυξες και ο βηχας που τον επνιγε μετα την τριτη μερα τον αφησε.. ειναι απο μυξουλες που μαζευονται πισω πισω

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...