Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Βροχερές καλημέρες!!!!

Tatum μου κάνει εντύπωση με τη μαμά σου,βοϋιξε ο τόπος..καλά κάνει η γυναίκα και δε βλέπει τηλεόραση τί να δει;;να την πιάσει κατάθλιψη;Ώστε το γνωρίζατε το κορίτσι,ε;Άστα εδω είναι όλη η Ελλάδα ανάστατη..ας τη βίαζε κι ας την άφηνε,όπως είπε κι ο αδερφός της με ψυχολογική υποστήριξη θα τα καταφέρνανε οικογενειακώς...μα να την κάψει ο πανάθλιος;Και είχε και το θράσος να πει οτι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμόταν τί έκανε...

Στα ευχάριστα όπως είπες κι εσυ τώρα!!!Κι εμένα η δικιά μου γελάει πια συνειδητά!!!!Γνωρίζει την πεθερά μου και τον κουνιάδο με τη συννυφάδα μου και την ανηψιά του Νίκου που τους βλέπει συνέχεια αν και προχθές στους δικούς μου είχε πάθει σύγχυση με τόσους απο πάνω της και δε γέλαγε πουθενά!!!!

Σήμερα ζυγιστήκαμε και πιάσαμε αισίως τα 5800!!!Οπότε αλλάζουμε κι επίσημα νουμεράκι στις πάνες μας!!!Αμεεεεεε!!!!μεγαλώσαμε γίναμε σωστές κυρίες!

Αυτά προς το παρόν!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΡε κορίτσια ούτε εγώ έχω παρει είδηση τι έχει γίνει?????? Βιάσαν κοπέλα στην Ξάνθη?? ΠΦΦΦΦ έχω να δω κάτι χρόνια τηλεορσαηη και από ιντερνετ δεν ενημερώνομαι πλεον!!:(:(:( Διαβάζω μόνο για την μπέμπα διάφορα θέματα, μιλάω με κανα φίλο και το κλείνω, δεν προλαβαίνω και περισσότερο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!

αληθεια σας ειπα οτι τα εχω παρει με τη σπιτονοικοκυρα??? τα σκεφτομουν τωρα και ξαναφουντωσα.

οταν πηγε ο Μαριος να πληρωσει το ενοικιο του ειπαν οτι θελουν να βαλουν πετρελαιο με τη νεα χρονια κι αφου τελειωσει το παλιο και τους ειπε πως επειδη πιεζομαστε οικονομικα να το ξανασυζητησουμε οταν ερθει η ωρα γιατι ουτε η απο κατω μας μπορει.. πολυ ωραια.. και παραμονη Χριστουγεννα 3:30 το μεσσημερι μου χτυπαει η γρια την πορτα και μου σκαει με εναν υδραυλικο και μου εκλεισε τα σωματα.. εν τω μεταξυ το παλιο πετρελαιο δεν εχει τελειωσει και αυτες τις μερες το καινε 4ωρα.. κι εγω ειμαι σχεδον ολη μερα με το αεροθερμο ή το κλιματιστικο γιατι τα κουφωματα εχουν πετσικαρει τραγικα και ειμαστε το σπιτι των ανεμων :evil::evil::evil:

και μου κοπαναει συναχεια κι οτι ειναι γυναικα της εκκλησιας γκρρρρρ

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κατερίνα βίασε και έκαψε μια κοπέλα 34 ετων ένας στην Ξάνθη...δε του έφτανε που τη βίασε την έκαψε κιόλας ο πανάθλιος στην πυλωτη του σπιτιού της όλα αυτά..ήταν ο μανάβης της γειτονιάς της..

kella εμεις εδω πετρελαιάδες και το ανάβουμε με το σταγονόμετρο!!!αλλά πες μου τώρα η σκατόγρια επιτρέπεται παραμονή χριστουγέννων να έρθει να σου κλείσει καλοριφέρ με μωρό παιδί;;αυτά ακούω ώρες-ώρες και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!ξύλινα κουφώματα έχετε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρινιω μου ξυλινα ειναι και αρχαια, το κτισμα ειναι του '60. φαντασου το παραθυρο στην κρεβατοκαμαρα εχει στραβωσει τοσο πολυ που οχι μονο δεν πιανει για να κλεισει αλλα το κενο ειναι τοσο που χωραει ολοκληρο ζευγαρι μαλινες καλτσες του μαριου διπλωμενες κουβαρι, ψαχνω τροπους μονωσης οπως καταλαβες γιατι το αεροστοπ ολη αυτη την τρυπα δεν την καλυπτει. στην κουζινα και με το αεροστοπ η κουρτινα πηγαινοερχεται..

εχω ξενερωσει τελειως.. εννοειται πως θα την κανουμε με την πρωτη ευκαιρια

Κατερίνα βίασε και έκαψε μια κοπέλα 34 ετων ένας στην Ξάνθη...δε του έφτανε που τη βίασε την έκαψε κιόλας ο πανάθλιος στην πυλωτη του σπιτιού της όλα αυτά..ήταν ο μανάβης της γειτονιάς της..

kella εμεις εδω πετρελαιάδες και το ανάβουμε με το σταγονόμετρο!!!αλλά πες μου τώρα η σκατόγρια επιτρέπεται παραμονή χριστουγέννων να έρθει να σου κλείσει καλοριφέρ με μωρό παιδί;;αυτά ακούω ώρες-ώρες και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!ξύλινα κουφώματα έχετε;

τι λες βρε Ρινιωωω:shock::shock::shock::shock::shock: πωπω ψυχακηδες που κυκλοφορουν!!!!!!!!!!

κελλα ου μπλεξεις με βλαμενες σπιτονοικοκυρες@! τι να πω???

κ εμεις εχουμε πολλη υγρασια κ θελω να μετακομισουμε αλλα δεν ειναι ευκολο:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ναι ρινιω μου ξυλινα ειναι και αρχαια, το κτισμα ειναι του '60. φαντασου το παραθυρο στην κρεβατοκαμαρα εχει στραβωσει τοσο πολυ που οχι μονο δεν πιανει για να κλεισει αλλα το κενο ειναι τοσο που χωραει ολοκληρο ζευγαρι μαλινες καλτσες του μαριου διπλωμενες κουβαρι, ψαχνω τροπους μονωσης οπως καταλαβες γιατι το αεροστοπ ολη αυτη την τρυπα δεν την καλυπτει. στην κουζινα και με το αεροστοπ η κουρτινα πηγαινοερχεται..

εχω ξενερωσει τελειως.. εννοειται πως θα την κανουμε με την πρωτη ευκαιρια

σε νιώθω γιατί κι εμείς με ξύλινα κουφώματα ακόμα...εμάς βέβαια το σπίτι είναι δικό μας αλλά ευτυχώς το χάλι που περιγράφεις εσυ δεν το έχει!Κι εμείς με την πρώτη ευκαιρία πάμε για αλλαγή σε αλουμίνιο..εγω βέβαια θέλω να κάνω και περαιτέρω αλλαγές,να μετακινήσω την μπαλκονόπορτα του σαλονιού και να την κάνω παράθυρο,του παιδικού κι αυτή παράθυρο(βλέπει μπροστά) και να βάλω και κάγκελο...για κάτι τέτοια ονειρεύομαι το γ@μημένο το τζοκεράκι αλλά δεν!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τι λες βρε Ρινιωωω:shock::shock::shock::shock::shock: πωπω ψυχακηδες που κυκλοφορουν!!!!!!!!!!

κελλα ου μπλεξεις με βλαμενες σπιτονοικοκυρες@! τι να πω???

κ εμεις εχουμε πολλη υγρασια κ θελω να μετακομισουμε αλλα δεν ειναι ευκολο:(:(

άσε...μες στο σπίτι της τώρα όλα αυτά,έτσι;;;πουθενά δεν είμαστε ασφαλείς..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και πάλι!!

εμείς απο χτες τυρρανιόμαστε με βήχα,ξερό και σήμερα είδα και μυξούλα...να πάρω την παιδίατρο ή να τ'αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί;

Και δε με νοιάζει τίποτα άλλο έλεγα με την αλλαγή της χρονιάς που θα μαζευτούμε σε κάποια αδερφή μου να την βγάλω αλλά πως να τη βγάλω έτσι χάλια;

Αλήθεια εσείς τί θα κάνετε;Εμείς θα αλλάξουμε χρονιά με την πεθερά μου εδω και μετά θα μαζευτούμε λίγο χαρτάκι,λίγα επιτραπέζια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα καλη πρωτοχρονια για ολους :D με υγεια και αγαπη.

ρινιω ο δικος μου πριν λιγο καιρο που ηταν με μυξες και ψιλοπνιγοταν κι ολας η παιδιατρος μου ειπε ορο και ρουφηγμα τις μυξες με το μυξορουφιχτηρι πριν απο καθε γευμα και σε δυο μερες ηταν μια χαρα. αμα το αφησεις υπαρχει κινδυνος να κανει φλεματακι.

κι εμεις εδω σπιτι θα ερθουν οι γονεις μου κι ο πεθερος μου με τη γυναικα του.. η πεθερα δεν ηθελε να ερθει ειναι λεει κουρασμενη :rolleyes:

ησυχα φετος χωρις πολλα πολλα . ευτυχως θα κανει η μανα μου τα φαγητα κι εγω μονο τις σαλατες και τα συνοδευτηκα...

καλησπερα καλη πρωτοχρονια για ολους :D με υγεια και αγαπη.

ρινιω ο δικος μου πριν λιγο καιρο που ηταν με μυξες και ψιλοπνιγοταν κι ολας η παιδιατρος μου ειπε ορο και ρουφηγμα τις μυξες με το μυξορουφιχτηρι πριν απο καθε γευμα και σε δυο μερες ηταν μια χαρα. αμα το αφησεις υπαρχει κινδυνος να κανει φλεματακι.

κι εμεις εδω σπιτι θα ερθουν οι γονεις μου κι ο πεθερος μου με τη γυναικα του.. η πεθερα δεν ηθελε να ερθει ειναι λεει κουρασμενη :rolleyes:

ησυχα φετος χωρις πολλα πολλα . ευτυχως θα κανει η μανα μου τα φαγητα κι εγω μονο τις σαλατες και τα συνοδευτηκα...

τυχερή!!

εγω περίμενα μπας και πει η δική μου πεθερά να μαζευτούμε κάτω να φάμε όλοι μαζί αλλά δεν!!οπότε και σήμερα και αύριο εδω...τουλάχιστον άυριο θα έχω και τ'αδέρφια μου-όχι όλα πος Θεού τα 3 αγόρια μόνο και τη θειά μου!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...