Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Miss caramel με το καλό η βάφτιση. Εμείς λέμε για τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου για τη βάφτιση, ελπίζοντας να υπάρχει ακόμα το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας για να μαζέψουμε τα χρήματα.

Για το γάλα αν δεν έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά και είχα 6 μήνες μπροστά μου σίγουρα θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο να συνεχίσω αποκλειστικό θηλασμό. Αλλά τι να το κάνω να παλέψω για 2 εβδομάδες και αν τα καταφέρω και μετά να πρέπει να ξανααλλάξω τον τρόπο ταίσματος αφού θα λείπω απο το σπίτι. Πάντως και η μαμά μου στους 2,5 μήνες σταμάτησε να έχει γάλα και μας έδωσε ξένο.

Τις γιορτές εμείς και φέτος τις περνάμε λίγο παράξενα γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι πολύ καλά και προέκυψε και το θέμα της υγείας της μητέρας μου οπότε δεν υπάρχουν και πολλά κέφια. Ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να ξεπεραστούν τα θέματα.

να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω...πέρυσι κι εμείς έτσι τα ίδια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία με το καλό η βάφτιση!! Εμείς λέμε για Ιούνιο!!!Βλέποντας και κάνοντας!!Βέβαια δεν θα καλέσουμε πολλούς!!ϊσα ισα τα αδερφια και κάτι φίλοι Καμιά 40αρια δηλαδη!!

Στο γάμο ήμασταν κοντά 200 ατομα!!Δεν το ξανακάνουμε αυτό!!ΠΟλλά έξοδα!! Και από φαί σε καμιά ταβερνούλα στην εξοχή !! Μάλλον η βάφτιση θα γίνει Ναύπακτο!!

Μαραντ μακάρι να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα υγείας του μπαμπά και της μαμας!! Υγεία πανω απ'όλα που λέμε και τα υπόλοιπα έρχονται!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μόλις γυρίσαμε από την πολύωρη βόλτα μας στη Γλυφάδα!!!

Η μικρή έκανε το πρώτο της εμβόλιο με πολύ κλάμα (φυσικά της έκλεισα το στόμα με τον παραδοσιακό τρόπο!) αφού πρώτα κατούρησε, έκλασε και έχεσε τη γιατρό :P Μεγάάάλη επιτυχία λέμε!

Πήρε περίπου ένα κιλό αυτό το μήνα το θρεφτάρι μου :D και 5 ολόκληρους πόντους χεχεχε!!!

Μετά πήγαμε για φαγητό στα Friday's (εννοείται ότι θήλασα τη μικρή, μη χάσει το κοτόπουλο με Jack Daniels σως αααχ και τη σαλάτα που ήταν απλά τέλεια!) και βολτάραμε στα μαγαζιά, όπου βρήκα μια μεγάλη μπεζ τσάντα σε outlet 30 ευρώ (πολύ πιο ωραία από αυτή που κουβαλάω τα πράγματα της μικρής τώρα κ πιο μεγάλη)

Έριξε και άλλη μια μάσα το παιδί μου σε ενα παγκάκι υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους πλανόδιου μουσικού και τώρα επιτέλους (5,5 ωρες μετά) σπίτι!!!!

marant περαστικά εύχομαι και υγεία πάνω απ'όλα!

Κατερίνα και στο γάμο μας που καλέσαμε μόνο α' βαθμού και φίλους είμασταν περίπου 200... δε μπορεί να μειωθεί πολύ το νούμερο :?

Ρηνιώ καλά τα μεγάλα σόγια αλλά... πφφφ!

Nemina μακάρυ να χωρούσαν ολοι στον κήπο να τους ταϊζαμε να τελειώναμε αλλά είναι πολλά τα κεφάλια:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Miss Caramel δίκιο έχεις...και σκέψου οτι έβαλα μόνο Α' βαθμού...δηλ. αδέρφια,θείους,πρωτοξάδερφα κι όχι και Β' που έχουμε σχέσεις και κάνουμε παρέα ούτε και απο εξωτερικό και Κρήτη και Αγρίνιο...κι ευτυχώς δηλ. που με το σόι του πατέρα του δε μιλάνε οπότε απο κει έχουμε μόνο 6 άτομα!!!!Και φυσικά ούτε του κουμπάρου έβαλα μιας και δεν ξέρουμε ποιός θα είναι...άλλο καπέλο αυτό!

Ωραία η κόρη σου!!!!κι εμένα την έχει "κεράσει" τη γιατρό και γέλαγε ευτυχώς!!!υποθέτω θα έχει ζήσει και χειρότερα!!!!!!Ωραία βόλτα κάνατε...θα ήθελα κι εγω αλλά ο μπαμπάς μας αντεδυκνίεται....

καλοκοιμηθήκαμε σήμερις...εγω ξύπνησα 10:30 η μικρή κοιμάται ακόμα στο κρεβάτι μας..την πήρα το πρωι κατά τις 7 παρά που ξύπνησε γιατί με βολεύει όταν σηκώνομαι να της αερίζω το δωμάτιο για κάμποση ώρα...βέβαια επειδή και χτες το μεσημέρι 3άδα κοιμηθήκαμε και συνεχίζει και κοιμάται αναρωτιέμαι...μήπως μου κρυώνει εκεί στην κούνια;δεν θα ξύπναγε συνεχώς όμως;αυτή χτες και με το μπάνιο που έκανε ταβλιάστηκε απο τις 11 και ξύπνησε 3:10!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα!

Miss caramel πολύ ωραία βόλτα κάνατε!!! Εμείς βγήκαμε την Πέμπτη βόλτα, πήγαμε να πάρουμε το 500ράκι μου που επιτέλους ετοιμάστηκε! Μετά επειδή το συνεργείο που το πάμε είναι Κηφισιά κατεβήκαμε και μία βόλτα αλλά μας βγήκε ξινή.

Αρχικά το μωρό άρχισε να γκρινιάζει για φαγητό και έπρεπε να ετοιμάσω γάλα αλλά το νερό ήταν καυτό ακόμα. Εντομεταξύ είμαι λίγο άσχετη με τους χρόνους προετοιμασίας και μέχρι να το κάνω κάποιες φορές και να δω τι βολεύει καθυστερώ λίγο, αλλά ο άντρας μου δεν έχει καθόλου υπομονή και με αγχώνει περισσότερο, λες και θα γίνει κάτι αν κλάψει το μωρό για 2 λεπτά.

Με το που ετοιμάζω το γάλα το μωρό κοιμήθηκε και φυσικά δεν έτρωγε, αφού ήταν να φάει κανονικά στις 14:00 και ετοίμασα το γαλατάκι του στη 13:00 απλά για να μην με πρήζει ο άντρας μου ότι το μωρό κλαίει επειδή πεινάει.

Με τα πολλά φτάσαμε Κηφισιά παρκάραμε και μετά απο κανένα μισάωρο το τάισα μισοκοιμισμένο για να μην πετάξω το γάλα.

Διαφημίσεις

και φυσικά δεν τελειώνουν εκεί τα γεγονότα. πήγαμε στα mother care για να πάρουμε έναν θερμαντήρα αλλά δεν είχε της nuk και τελικά δεν πήραμε κανέναν. Στη συνέχεια πήγαμε στα GAP μήπως του παίρναμε κανένα παντελονάκι αλλά δεν μας άρεσε κάτι και φύγαμε. Μετά θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω και ένα θερμός και επιστρέψαμε στα mother care και πήρα το θερμός που ήθελα. Κατηφορίζοντας για να κοιτάξω να πάρω κανένα μπλουζάκι γιατί έχω ξεμείνει εντελώς μας πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι πρέπει να βάλει επειγόντως αίμα και ο γιατρός του είχε φύγει απο το νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.

Καθίσαμε κάπου για φαγητό αλλά γινόταν χαμός και μετά απο 20' δεν μας ειχαν πάρει καν παραγγελία και άρχισε το μωρό να κλαίει οπότε σηκωθήκαμε και φύγαμε ολοκληρωτικά απο τη βόλτα και γυρίσαμε πίσω.

Το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου θεωρεί ότι το μωρό είναι πολύ μικρό και δεν είναι για να το παίρνουμε μαζί, δεν υπάρχει κάποιος να το κρατήσει οπότε σύμφωνα με τη λογική του δεν πρέπει να πηγαίνουμε πουθενά. Εγώ δεν συμφωνώ κι αν κλάψει το μωρό θα σηκωθείς θα το πας μια βόλτα με το καροτσάκι παραπέρα και θα σταματήσει. Τι να πω θα προσπαθήσω να του το εξηγήσω ξανά.

και φυσικά δεν τελειώνουν εκεί τα γεγονότα. πήγαμε στα mother care για να πάρουμε έναν θερμαντήρα αλλά δεν είχε της nuk και τελικά δεν πήραμε κανέναν. Στη συνέχεια πήγαμε στα GAP μήπως του παίρναμε κανένα παντελονάκι αλλά δεν μας άρεσε κάτι και φύγαμε. Μετά θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω και ένα θερμός και επιστρέψαμε στα mother care και πήρα το θερμός που ήθελα. Κατηφορίζοντας για να κοιτάξω να πάρω κανένα μπλουζάκι γιατί έχω ξεμείνει εντελώς μας πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι πρέπει να βάλει επειγόντως αίμα και ο γιατρός του είχε φύγει απο το νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.

Καθίσαμε κάπου για φαγητό αλλά γινόταν χαμός και μετά απο 20' δεν μας ειχαν πάρει καν παραγγελία και άρχισε το μωρό να κλαίει οπότε σηκωθήκαμε και φύγαμε ολοκληρωτικά απο τη βόλτα και γυρίσαμε πίσω.

Το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου θεωρεί ότι το μωρό είναι πολύ μικρό και δεν είναι για να το παίρνουμε μαζί, δεν υπάρχει κάποιος να το κρατήσει οπότε σύμφωνα με τη λογική του δεν πρέπει να πηγαίνουμε πουθενά. Εγώ δεν συμφωνώ κι αν κλάψει το μωρό θα σηκωθείς θα το πας μια βόλτα με το καροτσάκι παραπέρα και θα σταματήσει. Τι να πω θα προσπαθήσω να του το εξηγήσω ξανά.

κοριτσακι πάρε θερμαντήρα της chicco τον ημεκτρονικό, ειναι αρκετα φαρδύ (χωραει και το step up να φανταστείς) και κανει για ολα τα μπιμπερό ακόμα και για βαζάκια ;) είχε το λητώ μια προσφορά καλή σε αυτό και τώρα εχει στο αλλο με το μοχλό http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=1090306&pg=2&pid=39&la=1

Όσο για το γάλα φτιάχνε 2-3 κάθε μέρα να τα έχεις έτοιμα στο ψυγείο (ζούν 24 ώρες)

Βόλτα και μωρό... τους αρέσει η κίνηση οπότε ναί με λίγη στράτα ηρεμούν αρκετά. Τώρα αν τα εχει πιάσει κανένα κωλοσφίξι ε οκ, ανθρωποι είναι και αυτά, δε σημαίνει ότι δε θέλουν ή δε τους αρέσει η βόλτα όσο και σε εμάς.

Αν μπορείς πάντως να δίνεις λίγο στήθος στο μικρό αν συγχίζεται κατα τη διάρκεια της βόλτας είναι καλά... όχι τόσο για το γάλα αλλά για αγκαλιά και παρηγοριά.

Εγώ τη βάζω όταν εχει σφιξίματα κι ας ξέρω ότι θα βγάλει ότι φάει.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Είμαι να σκάσω!!!!!

Είδα σήμερα 2 σταγονίτσες αίμα στα κακά!!Παίρνω το γιατρό τηλ!!Ακούστε

"Γιατρέ, είμαι η τάδε με την μπέμπα. Έχουμε 1 μήνα τώρα βλέννες έχω κόψει τα γαλακτοκομικά και σήμερα είδα και λίγο αίμα"

"Καλα μανα είσαι εσύ, έχεις το παιδί ενα μήνα με βλέννες¨???""

"Μα είχαμε μιλήσει και κάναμε καλιεργεια κοπράνων και δεν έδειξε κατι παθολογικο"

"ΑΧ ΜΑΝΕΣ. Και μετά δεν ξαναμιλήσαμε?? το αφησες το παιδί ενα μήνα με βλέννες???"

"Μα είχαμε ξαναμιλήσει και σκεφτόσασταν και καλλιεργεια ούρων?

"Μόνη σου τα έκοψες τα γαλακτοκομικά?

"όχι εσείς μου είπατε!!!"

"ΠΦΦ πόσο είναι??

"3 μηνών"

"Θηλάζεις?"

("Μα τι λέμε τοση ώρα")

"Κάνε καλλιεργεια κοπράνων και ξαναμιλάμε μήπως χρειαστεί υποαλλεργικό και μήπως χρειαστεί και παιδογαστρεντερολογο"

(Είσαι Μ@λ@κ@ς γιατρέ παρτο χαμπαρι)

1ον νευρίασα για το υποαλλεργικο κατευθείαν

2ον νευρίασα που δεν μας θυμόταν καν!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

έψαχνα σαββατιατικο να βρω παιδίατρο!!! Βρήκα μία άλλη είμαστε σε επικοινωνία να δούμε τι θα κάνουμε!!Ξαναέκανε κακά και δεν είχε αίμα!Μακάρι να είναι κάτι παρόδικό ή να ερεθίστηκε το έντερο από τις πολλές κενώσεις!!

ASXETOQ:::::::::::::::: και εγώ θερμαντήρα της chicco έχω!!Τον είχα πάρει άσχετα που τον τον έχω χρησιμοποιησει μονο 2 φορες!!Είναι φαρδυς και χωραει όλα τα μπιμπερο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλησπερα κοριτσια.

κι εμεις ολο στην αλητεια ειμαστε αυτες τις μερες.

καλα Κατεριαν τα πηρα τωρα.. δινουν και ορκο οι πιθηβλακες .. να εχεις το περιθωριου να του τραβηξεις αυτουνου μια καταγγελια ειναι.

τι περιοχη εισαι?? η δικια μου ειναι παρα πολυ καλη. σκεψου απο την πρωτη επαφη με το παιδι περασε στο κινητο της το δικο μου και του αντρα μου σε περιπτωση που την παρουμε και δεν το προλαβει να μας παρει πισω, οπως κι εγινε καποια στιγμη, και φυσικα οποτε την εχω παρει θυμαται το ιστορικο μας απ'εξω..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Τί λες ρε Κατερίνα;;;:confused::confused::confused: Ωραίος ο γιατρός!!!!

Σου τον είχαν συστήσει;

kella κι εμάς η γιατρός αν και δεν πέρασε το τηλ. στο κινητό της ωστόσο με το που της λέω "είμαι η μαμά της τάδε της μικρής" γιατί την έχει και η συννυφάδα δε χρειάζεται δεύτερη κουβέντα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

αφήστε κορίτσια είναι και διευθύντης τρομάρα του!!!

Εϊμαι να σκάσω!!

Μαρκέλλα ίλιον μένω!!! Βρήκα τώρα μια προς το παρόν, θα πάμε να κάνουμε και το εμβόλιο σ'αυτήν να δούμε !!!

Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει κάτι η μικρή!!Πάντως δεν φαίνεται ανήσυχη, ίσα ίσα όλη μέρα γελαστή είναι!!!Μόνο όταν πεινάει κλαίει (όπως όλοι μας αλλωστε!!ΧΑΧΑΧΑ)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

εμεις παντως αν χρειαστει ειμαστε σεπολια, αρκετα κοντα.

ασε εχει πολυ γελιο με την πεινα, ξαφνικα σε κλασμα δευτερολεπτου παταει τετοια τσιριδα που λες το κακοποιουν:tongue: πολυ γελιο

ΧΑΧΑ μαρκελλα όντως πολύ τσιρίδα!!!!!!!!!!

και για να πάνε κάτω τα φαρμακια εφτιαξα αυτό http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html σε παραλλαγη βεβαια(λογω αποχης γαλακτοκομικων)!!!δεν εβαλα αυγο και εβαλα περισσοτερο γαλα καρυδας!!!και απο πανω τριμμενη καρυδα!!εγινε τελειο

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κατερινακι φανταζομαι τα σπαει το κεικακι με το γαλα καρυδας.. θα το δοκιμασω αμεσα.. την ειχα ξαναδει τη συνταγη παλιοτερα αλλα δεν το τολμησα, τωρα με αναψες... :rolleyes:

Ρινιω αστα... Η μαμα μου δεν βλεπει ελληνικη τηλεοραση και δεν ειχε μαθει τιποτα και απορουσε γιατι το μαγαζι τους ηταν κλειστο και πολυς κοσμος κοιτουσε νεκρολογιες εξω απο εκκλησιες. Της το ειπα απ το σκαιπ, χωρις να πω λεπτομεριες και στην ουσια μου το εκλησε για να μην τη δει η κορη που εκλαιγε. Την κοπελα δεν την ξεραμε καλα, το μαγαζι του πατερα ομως ηταν (και ειναι) απεναντι απο κει που ειχε βιβλιοπολιο η μαμα μου και εχουμε πολυ καλες σχεσεις με τον "παλιογειτονα" (οπως αλληλοαποκαλουντε απο τοτε που κλησαμε εμεις το μαγαζι). Οταν πηγενα δημοτικο στην ουσια ειμουν ολη μερα στο μαγαζι, κιριος στις γιορτες και καθε μερα πηγενα να παρω και κατι απο αυτους και παντα ηταν με το χαμογελο και τα αστεια!

Το εμαθα κατα λαθος, αφου δεν διαβασα τιποτα στο FB ή αλλου τις τελευταιες μερες και μονο χαζοπαιζα και πριν μπω σε ενα χαζοπαιχνιδο, βλεπω φοτο (σε ποστ φιλης) με την πιλοτη απ το φοιτητικο σπιτι του Γιωργου, σοκαριστικα απιστευτα μολις διαβασα την ειδηση (χωρις ονοματα ακομα) και ο Γιωργος να επιμενει οτι "μαλον ειναι χαζομαρα, δεν μπορει στην Ξανθη". Με τα πολλα το επιβεβαιοσαμε και μαθαμε για πια κοπελα ειναι και κολησαμε... Ο Τζουρ εβλεπε εφιαλτες το βραδυ κι εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω, με αποτελεσμα να τα κανω σαλατα σημερα...

Αλλαζω παραγραφο για να παω στα ευχαριστα... Πηγαμε παιδιατρο σημερα και απ την αυπνια ξεχασα σπιτι το βιβλίαριο και το προγραμμα εμβολιασμων που ηθελα να ακολουθησω, οποτε δεν καναμε εμβολιο και θα το κανουμε λογικα μες την βδομαδα. Ο μικρος μας ειναι 61,5εκ και 5,900κ θρεφταρακι. Σε καπια φαση εδηξα στον γιατρο την... μανια του μικρου (να κραταει τα χερια μου για να ισορροπει και να στεκετε ορθιος) για να ρωτησω αν πρεπει ή οχι να τον αφηνω (αν και πιστευα πως πρεπει, ηθελα ακομα μια γνωμη) και ο γιατρος τον κοιταζε σαν να ηρθε απ τον Αρη. Ηταν απ τον υπνο ο μικρος και δεν εκατσε πολυ ετσι (δεν το ειχε ζητησει ο ιδιος), εμεινε περιπου 20 δευτερολεπτα χαμογελοντας (κλασικα) και παλι ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι δυνατο μωρο, σπιτι πλεον στεκετε ετσι περιπου 1 λεπτο και αν δεν τον αφησω να το κανει εχουμε δραματα! Το καλο ειναι οτι ενω περιμενα να δυσανασχετισει με το γυμνωμα, δεν φανηκε να τον ενοχλει. Το κακο ηταν η Ελισαβετ που μεχρι να φτασουμε φωναζε "Να μην του κανει εμβολιο και τον πονεσει, δεν ειναι σωστο!" και στο ιατριο εκρηβε το προσωπο της να μην βλεπει!

Για γαμους και βαφτισεις ακουω! Για μενα ειναι παραλογο, εν καιρο κρησης, καπιος να παρεξηγιθει που δεν τον καλεσες! Εμεις καναμε πολιτικο (προ κρησης) και καλεσαμε τους γονεις μας, τον αδερφο του Γιωργου με τη νυφη (η μια μαρτιρας) και εναν φιλο για μαρτυρα. Το καναμε Πυλο που ειναι 4 ωρες απ τους κοντινοτερους συγγενεις (εκει δουλευαμε). Πολοι παρεξηγιθηκαν και χ#στ!κ@! Οσοι μας αγαπανε το πηραν πολυ καλα και χαρικαν για μας και αυτο μου φτανει! Μου ελεγε παντος η μαμα μου (οταν το σκευτομασταν ακομα) οτι μια φιλη που παντρευτικε σε εκκλησια, εκανε το γαμο της τελευταιο και ειχαν ενα τραπεζι με διαφορα πιτακια και καναπεδακια, με χαρτινα πιατα-ποτηρια, στην αυλη της εκκλησιας. Χωρις μουσικες φυσικα. Ετσι τους κερασαν ολους και δεν ξεφραγγιαστηκαν!

Κατερινακι, καλη τυχη με τη νεα παιδιατρο, σιγουρα θα ειναι καλυτερη απ το ζωον που ειχες! Εδω η παιδιατρος στην Ξανθη που μας εχει δει 3-4 φορες στα 4 χρονια της μεγαλης και θηματε την μικρη μου κι ας ειχε να μας δει 1 χρονο, ποσο μαλον με τετιο ιστορικο, λες και ειναι κατι που εχουν ολα τα μικρα και τα μπερδευει! Παλι καλα που δεν τον ξ#χ#σ#ς που σου ειπε "καλα, μανα εισαι εσυ?", λες και εσυ δεν ανησιχεις (ακομα κι αν σβησεις το οτι δεν σας θηματε). Λεφτα του δινεις στο κατω κατω, λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.

Ο Μασσιμο δεν κλαιει για φαι (αν δεν αργισω να βγαλω το... εξαρτημα) μονο αρχιζει "εεεεεεε" και ψαχνει να πιπιλισει οτι βρει, αν τον εχω αγκαλια προσπαθει να μου σκισει την μπλουζα ο βαρβαρος και με γλυφει οπου βρει, αν ειναι κοντα στο στηθος "κεντραρει"! Φανταζομαι το εχω ξαναπει οτι δεν βγαζω ακρη μαζι του... η μεγαλη σφαδαζε με την πρωτη λιγουρα και την πρωτη σταλα πιπι-κακα και αυτος στον κοσμο του! Μονο αν αργισω να καταλαβω τι θελει πχ κακα ή υπνο και στον υπνο μονο αν παιζω μαζι του, αλλιος απλα κλινει ματια και κοιμαααατε! Τις πιο πολλες φορες που κλαιει ειναι γιατι κλαιει η αδερφη του ή γιατι δεν την βλεπει!

Παλι σεντονι εγραψα... Καληνυστα με υπνο συνεχομενο μεχρι να ξεκουραστουν οι μανουλες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...