Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

Δεν έδωσα καθόλου εύκολα το ξένο γάλα. Είχα κλάμα για καμία εβδομάδα και τυχαία επειδή έλειπα απο το σπίτι έδωσε ο άντρας μου γάλα που είχα αντλήσει. Έφαγε το παιδί 150 ml και σταμάτησε η γκρίνια άμεσα. Κατάλαβα ότι προφανώς η γκρίνια ήταν επειδή δεν του έφτανε το γάλα μου. Σταμάτησα να αντλώ αλλά σε 3 ημέρες δεν είδα καμία αλλάγη στο γάλα μου και το παιδί συνέχιζε να κλαίει.

Ξεκίνησα να του δίνω συμπλήρωμα το δικό μου που είχα αντλήσει αλλά κόντευε να τελειώσει και μεσολαβούσε 2ήμερο με κλειστά φαρμακεία και εμένα χωρίς γάλα.

Προτίμησα να παραγγείλω το υποαλλεργικό να το έχω και αν χρειαστεί να δώσω. και φυσικά χρειάστηκε, όταν το παιδί τρώει απο τα δύο στήθη για 30' κλαίει γιατί δεν του φτάνει και τρώει συμπλήρωμα άλλα 100 απο το άνοστο υποαλλεργικό προφανώς και είναι πεινασμένο. Τελικά μάλλον το γάλα έχει ελαττωθεί πολύ, εγώ παρόλαυτα το αντλώ και το αναμιγνύω με το ξένο για όσο καιρό έχω.

Δεν μπορούσα να αφήνω το παιδί πεινασμένο να κλαίει για να διατηρήσω τον αποκλειστικό θηλασμό που ούτως η άλλως θα χρειαστεί να περιορίσω όταν επιστρέψω στη δουλειά σε 2 εβδομάδες. Και εφόσον δεν μπορώ να κάνω τράπεζα τι θα τον ταίζει η μαμά μου?

αφήστε που ξανατρώω όλο το αγγούρι που έφαγα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί στο θηλασμό για να προσαρμοστει στο μπιμπερό....τέλος πάντον ότι είναι να γίνει θα γίνει και όταν είναι να κοπεί το γάλα θα κοπεί.

Αυτά απο εμένα, φιλιά πολλά!

Καλημέρα μαραντ!!

Δεν πειράζει και φυσικά είναι δύσκολο να ακούς το μωρό να κλαίει!!! Και μένα τις τελευταίες μέρες το βράδυ κλαίει και δεν ξέρω τι να την κάνω και στεναχωριέμαι και εγώ!! Και εγώ στην θέση σου μπορεί να έκανα το ίδιο!! Επειδή δεν ξεραμε τι έχεις τραβήξει γι'αυτό και σου το είπαμε!!!

Μην αγχωώνεσαι , καλός ο μητρικος θηλασμός , αλλά σημαντική προυπόθεση να είναι και η μαμά καλά!!! όσο κρατήσει και του δίνεις και το δικο σου γαλά καλό είναι!!;);)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια σας!

Η ενημερωμένη μάνα ποτέ δε δίνει εύκολα ξένο γάλα στο μωρό της... δε το συζητώ καν!

Εννοείται ότι κάνεις τα πάντα για το παιδί σου... κι εγώ που έδωσα ξένο στην αρχή, έλεγα δόξα το Θεό που υπάρχει και αυτό και δε θα μείνει νηστικό το παιδί μου!

Και μόνο που συνεχίζεις να αντλείς λέει πολλά... άλλη θα το είχε παρατήσει το άθλημα από την πρώτη δυσκολία!

Κλείσαμε ημερομηνία για τη βάφτιση σήμερα :D

Μιας και πήγα με τη μικρή μας έδωσε και την ευχή έστω καθυστερημμένα μιας και είχε την καλή διάθεση :rolleyes:

Έχω 4,5 μήνες να χάσω τα υπόλοιπα κιλά:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστω Κατερινακι! Κι εσυ να χαιρεσε την οικογενια σου!

Τι απιθανη μερα η παρασκευη? Δεν δουλευει ο μπαμπας μας και ανελαβε τα μικρα (πρωινο και παιχνιδι) κι εγω μονο γαλα στον μικρο και χαλαρρρααααα!

Θελει οντος πολυ προσοχη με τα χαπακια γιατι μπορει να ακουγετε ευχαριστη η υπερπαραγωγη αλλα δεν ειναι καθολου...

Ρινιω, οταν ειμαστε Ξανθη εχουμε ετοιμο προγραμμα στις γιορτες. Χρηστουγεννα σε σπιτι οικογενιακων φιλων, που δεσαμε με τους γονεις και εγω με τον Γιωργο, πρωτοχρονια στης μαμας μου και μετα στο στεκι μας, μαζι με την μικρη μεχρι περσι. Σας αφηνω να ετοιμαστουμε να παμε για φαγακι!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

αχ βρε Tatum....κι εγω σας ζηλεύω που ο μπαμπάς σας κάθεται και ασχολείται...ο δικός μου στο 5λεπτο μου την έχει πασάρει...

Αλήθεια η μαμά σου τί λέει για την υπόθεση με την κοπέλα εκεί στην Ξάνθη;

Λοιπόν μίλαγα τώρα με την αδερφή μου και λέγαμε για την Τετάρτη που μαζευτήκαμε οικογενειακώς στο πατρικό και θήλαζα στο σαλόνι...γιατί δεν πήγα ΄παραπέρα στην τραπεζαρία και οτι ενδεχομένως να έφερα τους άντρες σε δύσκολη θέση...εσείς θηλάζετε παντού;ή θηλάζετε δημόσια και κρύβετε το στήθος;γιατί κι εγω το ψιλοκάλυπτα με την μπλούζα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ βρε Tatum....κι εγω σας ζηλεύω που ο μπαμπάς σας κάθεται και ασχολείται...ο δικός μου στο 5λεπτο μου την έχει πασάρει...

Λοιπόν μίλαγα τώρα με την αδερφή μου και λέγαμε για την Τετάρτη που μαζευτήκαμε οικογενειακώς στο πατρικό και θήλαζα στο σαλόνι...γιατί δεν πήγα ΄παραπέρα στην τραπεζαρία και οτι ενδεχομένως να έφερα τους άντρες σε δύσκολη θέση...εσείς θηλάζετε παντού;ή θηλάζετε δημόσια και κρύβετε το στήθος;γιατί κι εγω το ψιλοκάλυπτα με την μπλούζα.

Στην πεθερά μου θήλασα διακριτικά χωρίς να ρίξω κάτι επάνω αλλά δε φαινόταν κάτι απο τη μπλούζα που κάλυπτε όλη τη μούρη της μικρής... δε μου είπε κανείς τίποτα.

Έξω ρίχνω απο πάνω ένα κατιτίς... αλλά ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Έχει σημασία η ηλικία του αρσενικού και το αν έχει συνηθίσει να βλέπει μάνες να θηλαζουν τα παιδιά τους στο συγγενικό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει πρόβλημα θα είναι απλά ο ψωριάρης της παρέας, όχι εσύ! Είμαστε και σε εποχή που το φυσιολογικό "θηλασμός" θεωρείται αφύσικο ενώ το αφύσικο (μπιμπερό) φυσιολογικό:?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!

Η ενημερωμένη μάνα ποτέ δε δίνει εύκολα ξένο γάλα στο μωρό της... δε το συζητώ καν!

Εννοείται ότι κάνεις τα πάντα για το παιδί σου... κι εγώ που έδωσα ξένο στην αρχή, έλεγα δόξα το Θεό που υπάρχει και αυτό και δε θα μείνει νηστικό το παιδί μου!

Και μόνο που συνεχίζεις να αντλείς λέει πολλά... άλλη θα το είχε παρατήσει το άθλημα από την πρώτη δυσκολία!

Κλείσαμε ημερομηνία για τη βάφτιση σήμερα :D

Μιας και πήγα με τη μικρή μας έδωσε και την ευχή έστω καθυστερημμένα μιας και είχε την καλή διάθεση :rolleyes:

Έχω 4,5 μήνες να χάσω τα υπόλοιπα κιλά:tongue:

Κοίτα εγώ θεωρώ ότι η μάνα για να θηλάσει πρέπει να είναι και καλά ψυχολογικά , να είναι καλά με τον εαυτό της!!! Σε αυτή την περίπτωση εγώ την δικαιολογώ!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τα Χριστούγεννα που είχαμ πάει στην κουνιάδα, πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο να θηλάσω, επειδή είχε πολύ κόσμο και ο χωρος ήταν μικρός , όχι για κανένα αλλο λόγο!! όταν έρχεται κόσμος σπίτι θηλάζω κανονικά μπροστά τους!!ΑΛλά με ένα σεντονάκι και δεν φαίνεται τπτ!!! Και έξω θηλάζω κανονικά , πάλι με μια κουβερτούλα δεν φαίνεται τπτ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

κι εγω το περισότερο στήθος το είχα καλυμένο...αμαν πια να ντρέπεσαι γιατο αυτονόητο...

βρε Καραμελάκι με το καλό η βάφτιση!!τώρα το είδα!

εμείς ακόμα στην κουβέντα αν θα κάνουμε ΚΑΙ γάμο μαζί (δική μου επιθυμία) και το πότε ακριβως..περίπου στον χρόνο θέλω εγω και νομίζω θα είναι καλά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σοφία πότε κλεισατε ημερομηνία???Νωρίς νωρίς εε??

Εμείς λέμε για καλοκαιράκι!!!

ΡΙνιώ σκέφτεσαι για ΟΚτωβρη γαμοβάφτιση?? Καλά είναι έχουν περάσει και οι πολλές ζέστες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Σοφία πότε κλεισατε ημερομηνία???Νωρίς νωρίς εε??

Εμείς λέμε για καλοκαιράκι!!!

ΡΙνιώ σκέφτεσαι για ΟΚτωβρη γαμοβάφτιση?? Καλά είναι έχουν περάσει και οι πολλές ζέστες!!

ε,Οκτώβρη σκάρτο...τέλος Αυγούστου και μετά ως το χρόνο της μικρής,σκέφτομαι.

Του έλεγα να κάνουμε και τον γάμο μαζί χωρίς νυφικό κλασσικό με μια μπομπονιέρα και για τα 2 και να κερνάγαμε ρακί έξω απο την εκκλησία και μετά με τους κουμπάρους για κάνα φαί ή σπίτι με τους κοντινούς (500 άτομα :D:D:D !!!!!!!) Επειδή δεν δουλεύω εγω δεν ξέρω πως θα βγαίνουμε οικονομικά ενδέχεται να γίνει και λίγο αργότερα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

19 Μαΐου να μη κάνει και πάρα πολύ ζέστη και η μικρή να μην είναι ασήκωτη (γιατι η κουμπάρα και μελλοντική νονά της υποφέρει πολύ από τη ζέστη λόγω της σκλήρυνσης:cry:)

Το πρόβλημα είναι το τεράστειο σοϊ του άντρα μου (100 ατομα περίπου οι α' βαθμού) και η έλλειψη χρημάτων.

Δυστυχώς θα πρέπει κάπως να τους ταϊσουμε :evil:

Το δυστυχώς το λέω γιατί ποτέ δε βοήθησαν ουσιαστικά την αδερφή τους (η πεθερά) μου όταν το είχε ανάγκη ούτε κανέναν άλλον.... τέλοσπάντων!

Προσωπικά δε θέλω τραπέζια με όλους τους κ δε με νοιάζει τι έκαναν στις δικες τους βαφτίσεις (έχοντας τοσα χρονια επιχείρηση που να πηγαίνει καλά όλοι βόλεψαν τα παιδιά τους με τουλάχιστον ένα σπίτι, μαγκιά τους αλλά δεν είναι λογικό να έχουν παρομοιες απαιτήσεις κ από τους αλλους...)

Σας έπρηξα... σορρυ, ηθελα να τα πω κ να ξαλαφρώσω!!! ΟΥΥΥΦΦΦΦ:oops:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

19 Μαΐου να μη κάνει και πάρα πολύ ζέστη και η μικρή να μην είναι ασήκωτη (γιατι η κουμπάρα και μελλοντική νονά της υποφέρει πολύ από τη ζέστη λόγω της σκλήρυνσης:cry:)

Το πρόβλημα είναι το τεράστειο σοϊ του άντρα μου (100 ατομα περίπου οι α' βαθμού) και η έλλειψη χρημάτων.

Δυστυχώς θα πρέπει κάπως να τους ταϊσουμε :evil:

Το δυστυχώς το λέω γιατί ποτέ δε βοήθησαν ουσιαστικά την αδερφή τους (η πεθερά) μου όταν το είχε ανάγκη ούτε κανέναν άλλον.... τέλοσπάντων!

Προσωπικά δε θέλω τραπέζια με όλους τους κ δε με νοιάζει τι έκαναν στις δικες τους βαφτίσεις (έχοντας τοσα χρονια επιχείρηση που να πηγαίνει καλά όλοι βόλεψαν τα παιδιά τους με τουλάχιστον ένα σπίτι, μαγκιά τους αλλά δεν είναι λογικό να έχουν παρομοιες απαιτήσεις κ από τους αλλους...)

Σας έπρηξα... σορρυ, ηθελα να τα πω κ να ξαλαφρώσω!!! ΟΥΥΥΦΦΦΦ:oops:

πες τα γι'αυτό είμαστε εδω!!!

κι εμείς οι πρώτοι είμαστε περίπου 120-150 απο το κάθε σόι...γι'αυτό έλεγα μια ρακί έξω απο την εκκλησία με κάνα μεζεδάκι και μετά φαι με τους κουμπάρους και βασικά έλεγα με τους καλούς μας φίλους μόνο,όχι συγγενείς αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθούν τίποτα ξαδέρφια που κάνουμε παρέα..βέβαια μιας και όλα είναι υπο συζήτηση θα δούμε..

αν δεν μπορείς μην κάνεις τραπέζι-γνώμη μου- ασχέτως τί έκαναν οι άλλοι..είναι κι οι εποχές τέτοιες που δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Miss caramel με το καλό η βάφτιση. Εμείς λέμε για τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου για τη βάφτιση, ελπίζοντας να υπάρχει ακόμα το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας για να μαζέψουμε τα χρήματα.

Για το γάλα αν δεν έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά και είχα 6 μήνες μπροστά μου σίγουρα θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο να συνεχίσω αποκλειστικό θηλασμό. Αλλά τι να το κάνω να παλέψω για 2 εβδομάδες και αν τα καταφέρω και μετά να πρέπει να ξανααλλάξω τον τρόπο ταίσματος αφού θα λείπω απο το σπίτι. Πάντως και η μαμά μου στους 2,5 μήνες σταμάτησε να έχει γάλα και μας έδωσε ξένο.

Τις γιορτές εμείς και φέτος τις περνάμε λίγο παράξενα γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι πολύ καλά και προέκυψε και το θέμα της υγείας της μητέρας μου οπότε δεν υπάρχουν και πολλά κέφια. Ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να ξεπεραστούν τα θέματα.

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Μις Καραμελ, με το καλό η βαπτιση! Εγω τα αλλα δυο τα βαπτισα μικρα μικρσ (3 μηνων) κι αν μπορουσα θα το βαπτιζα μικρο κ τουτο. Δεν καταλαβαν τ ι π ο τ α! Ουτε κιχ δεν εβγαλαν! Αυτο θα το βαφτισω μαλλον Μαη οπως εσυ, αν βρουμε νονους! Βεβαια θελει η αδερφη του αντρα μου αλλα θα δουμε.

Βρε κοριτσια για τι τραπεζαρες μιλατε;;; Εμεις καμια 40αρια ατομα με το ζορι καναμε σε εστιατοριο. Σε τουτο λεω να αυξηθούμε λίγο γυρω στα 70 να βγαλω κ κατι υποχρεωσεις, με την προυπόθεση ομως να το κανουμε στο γρασιδακι μας στην αυλη (μιας κ την ολοκληρωσαμε) να δωσουμε κ δυο μεροκαματα σε 2 παιδια να σερβιρουν κ ψητα κ μπουφε ολα τα φαγητα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Μις Καραμελ, με το καλό η βαπτιση! Εγω τα αλλα δυο τα βαπτισα μικρα μικρσ (3 μηνων) κι αν μπορουσα θα το βαπτιζα μικρο κ τουτο. Δεν καταλαβαν τ ι π ο τ α! Ουτε κιχ δεν εβγαλαν! Αυτο θα το βαφτισω μαλλον Μαη οπως εσυ, αν βρουμε νονους! Βεβαια θελει η αδερφη του αντρα μου αλλα θα δουμε.

Βρε κοριτσια για τι τραπεζαρες μιλατε;;; Εμεις καμια 40αρια ατομα με το ζορι καναμε σε εστιατοριο. Σε τουτο λεω να αυξηθούμε λίγο γυρω στα 70 να βγαλω κ κατι υποχρεωσεις, με την προυπόθεση ομως να το κανουμε στο γρασιδακι μας στην αυλη (μιας κ την ολοκληρωσαμε) να δωσουμε κ δυο μεροκαματα σε 2 παιδια να σερβιρουν κ ψητα κ μπουφε ολα τα φαγητα.

α ρε τύχη!!!72 εμένα οι Α' βαθμου+του Νίκου 53=125 ΜΟΝΟ οι πρώτοι...βάλε και τους υπόλοιπους που πρέπει να καλέσουμε έχουμε χωρίς πολλούς πολλούς 150-180 άτομα!!!!αυτά έχουν τα μεγάλα σόγια!!!τελοσπάντων γεροί να είμαστε πρέπει να τα βάλουμε κάτω να τα κουβεντιάσουμε με την αλλαγή της χρονιάς...να βρούμε και νονούς να κάνουν το κουμάντο τους κι αυτοί...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...