Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα!!!

Τα πρωτα Χριστούγεννα των μωρων μας!!! Εμεις τα περασαμε στη γιαγιά μας! τατουμ ωραια τα οργανωσατε, εμας το δωρο των Χριστουγεννων ήρθε νωριτερα, το εξοχικό σπίτι των playmobil... λίγο εκείνα, λίγο εγω που ήθελα να παιξω (!!:tongue:!!!) το ανοίξαμε γρηγοροτερα!! Τωρα περιμενουμε αλλωστε ενα σωρο αλλα δωρα... γιατι κ τα δυο εχουν τις γιορτούλες τους. Επιπλέον θα κανουμε πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον στο σπίτι με τα αδερφια μας κι ετοιμαζουν κι εκεινα δωρα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Χρόνια Πολλά!!!!! Υγεία χαρά και ευτυχία σε όλες και στις οικογένειές σας!!!

Εμείς είχαμε λίγο προβληματάκι αυτή την εβδομάδα γιατί άρχισε να μην του φτάνει το γάλα μου και είχε γκρίνια. Μέχρι να το καταλάβω και να αρχίσω να αποψύχω το λίγο γάλα που είχα αντλήσει μας πήρε τα αυτιά :tongue:

Εχθές παραγγείλαμε στο φαρμακείο το υποαλλεργικό γιατί το δικό μου τελείωσε(ήπιε 400ml σε 2,5 ημέρες σαν συμπλήρωμα) και τα υποαλλεργικα αυτού του τύπου δεν υπάρχουν στα φαρμακεία. Ευτυχώς το μεσημέρι το είχαν φέρει και απο το βράδυ ξεκίνησα να του το δίνω. Πάλι καλά που το τρώει γιατί μου είχε πει η γιατρός ότι είναι άνοστο και δεν το τρώνε εύκολα.

Κατά τα άλλα το μεσημέρι φάγαμε στους δικούς μου και το βράδυ έχει έξοδο για φαγητό! Έχω να βγω για φαγητό βράδυ....... ούτε θυμάμαι απο πότε γιατί είχα και τη δίαιτα στο τέλος της εγκυμοσύνης οπότε το περιμένω πως και πως!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Με το καλημέρα τα ευχάριστα,με πήραν τηλ. οτι έσπασαν τα νερά της ξαδέρφης απο τις 2 το πρωι και ως τώρα ήταν με διαστολή 3 και ο γιατρός θα της έβαζε ορό...ελπίζω να τελειώνει σύντομα!

Κατά τ'αλλα πως περάσατε;;η μικρή μου ήταν η ατραξιον των ημερών!!ειδικά χτες στο σοι μου όλα τα λεφτά!!!πολύ φαι όμως ρε κορίτσια,πολύ φαί αυτές τις μέρες!Τωρα περιμένω να ξυπνήσει να φάμε να πάμε στα ΚΕΠ..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!!!

Ρινιώ με το καλό να δεχθείτε το ανιψάκι!!! Μήπως γέννησε η ξαδέρφη ήδη???

Μυρσίνη να χαίρεσαι την κοράκλα!!:):):)Αν και καθυστερημένα!!!:(:(

marant μήπως να μην κατεφευγες τόσο εύκολα σε συμπλήρωμα!!Μπορεί να μην του έφτανε επειδή έβγαζες και με το θήλαστρο και να χρειάζεται λίγες μέρες το στήθος να προσαρμοστεί ή μπορεί να συμβεί το ακόλουθο που μόλις διάβασα ::

"Ο παιδίατρος πρέπει να έχει ενημερώσει την μητέρα για τις περιόδους προσαρμογής. Κατά τις περιόδους αυτές, όταν το βάρος του βρέφους αυξηθεί, η παραγόμενη ποσότητα γάλακτος από το μαστό δεν επαρκεί, το βρέφος είναι ανήσυχο και δεν χορταίνει. Αυτό σε ορισμένα βρέφη συμβαίνει τον 3ο–4ο μήνα,. Στη φάση αυτή πρέπει, για 2-3 μέρες, η μητέρα να θηλάζει συχνότερα και όχι να δίνει συμπλήρωμα με «ξένο» γάλα. Αν δώσει εύκολα το «ξένο» γάλα, σύντομα ο μητρικός θηλασμός θα διακοπεί."

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δεν φανταζεσε ποσο ζηλευω Ρινιω (με την καλη ενοια)! Εμεις καναμε τα παντα οι 4 μας. Μονοι πηραμε τα δωρα για τους παπουδογιαγιαδες, μονοι τα ανοιξαμε και μονοι φαγαμε εξω, με τον μπαμπα να μην δουλευει μονο στις 25... Τα ασχημα της ξενητιας... Απ την αλλη ειμαστε ολοι καλα και υπαρχει δουλεια, που αν ειμασταν ελλαδα θα παρακαλαγαμε με τις ειδικοτητες μας...

Τα γελια και οι φωνες χαρας της μεγαλης γεμισαν το σπιτι κι ακομα δεν σταματησε να χαζευει και να παιζει με τα δωρα της! Ηρθε και η πολυθρονα και την ερωτευτηκαμε οικογενιακως, με βαρδιες καθομαστε! Χθες βραδυ σκευτηκαμε να την εγκαινιασουμε και με... παιχνιδια ενηλικων αλλα μετακομισαμε, μην σπασει και κλαιμε!

Στην επομενη συναντηση να βαλεις εισιτηριο, με τετοια κουκλα τα αξιζει!

Καλη τυχη στην ξαδερφουλα σου και χωρις αλλους πονους!

Ηρθε ο μπαμπας μας σας αφηνω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Σας ευχαριστώ!!με πήρε η θεία μου 12:50 το πρωι οτι γέννησε έναν παίδαρο 3350!!εν τω μεταξύ δεν ήθελε επισκληρήδιο και μετά δεν πρόλαβε να κάνει!!!Όταν μιλήσαμε εμείς κατά τις 14:30 μου έλεγε ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΞΑΔΕΡΦΗ!!!!!Βγήκε κι ο μικρός με το χέρι στο κεφάλι στο πλάι και της κάνανε μάλλον πολλά ράμματα οπότε τις υπόλοιπες μέρες θα έχω λεπτομέρειες..Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν τον θήλασε γιατί λέει ζορίστηκε και δεν ανέπνεε σωστά και μετά του έδωσαν ξένο γάλα και δεν έπινε σωστά και τώρα λέει θα τον τάιζαν ξανά στις 6 και θα της τον πήγαιναν....μλκίες με λίγα λόγια αλλά τι να πεις;;εγω είπα να τους πει να τον πάρει τώρα δεν ξέρω τί έγινε....

Μυρσίνη σε καταλαβαίνω...ειδικά εμείς που είμαστε και μεγάλο σόι...ένας να λείπει τον ψάχνουμε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ να σας ζήσειιιιιι!!!:D

marant συμπλήρωμα μόνο αν το παιδί χάσει βάρος ή δεν έχει πάρει!!!!

Εμείς είχαμε περασει αλμα αναπτυξης 5η προς 6η εβδομαδα. Η μικρή εβγαινε απο το στήθος μόνο για να της αλλαξω πάνα... σκουλαρίκι την είχα!!!

Δεν πειράζει να δώσεις μια φορά συμπλήρωμα όπως λέει κ η Πατσούρου μπορεί να σωσεις το θηλασμό. Το πρόβλημα είναι αν δίνεις συνέχεια!

Δοκίμασε αυτό. Εμένα με βοήθησε πολύ για να αυξήσω την παραγωγή!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ να σας ζήσειιιιιι!!!:D

marant συμπλήρωμα μόνο αν το παιδί χάσει βάρος ή δεν έχει πάρει!!!!

Εμείς είχαμε περασει αλμα αναπτυξης 5η προς 6η εβδομαδα. Η μικρή εβγαινε απο το στήθος μόνο για να της αλλαξω πάνα... σκουλαρίκι την είχα!!!

Δεν πειράζει να δώσεις μια φορά συμπλήρωμα όπως λέει κ η Πατσούρου μπορεί να σωσεις το θηλασμό. Το πρόβλημα είναι αν δίνεις συνέχεια!

Δοκίμασε αυτό. Εμένα με βοήθησε πολύ για να αυξήσω την παραγωγή!

miss karamel πηρες και τα χαπια?αληθεια ειναι δηλαδη οτι αυξανουν την παραγωγη???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερούδιααααα:D

Σίγουρα βοηθάνε τα χάπια εφόσον κάνεις και τα υπόλοιπα, αντλήσεις με το θήλαστρο και το παιδί στο στήθος συχνά!!!

Ο συνδιασμός λειτουργεί σίγουρα. Στο άλμα ανάπτυξης, επειδή είχαμε κοψει το ξένο μόλις 2 εβδομάδες πριν (και ούτε) επαιρνα καναδυό την ημέρα;)

Όχι περισσότερα μην εχω υπερπαραγωγή και άλλα προβλήματα:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Τολμώ να πω οτι σήμερα κοιμηθήκαμε!!!απο τις 12:30 ως τις 4:30...κι απο τις 5:30-6+...ως τις 9:30!!!αφού ξύπνησα 9 παρά μόνη μου και πήγα και την τσέκαρα και ξαναξάπλωσα!!!φτου-φτου-φτου το βλαστάρι μου!!!!

Τώρα βαριέμαι να σηκωθώ να συμμαζέψω λιγάκι-οχι οτι έχει τίποτα το σπίτι.

Κατά τ'αλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα κορίτσια.

Δεν έδωσα καθόλου εύκολα το ξένο γάλα. Είχα κλάμα για καμία εβδομάδα και τυχαία επειδή έλειπα απο το σπίτι έδωσε ο άντρας μου γάλα που είχα αντλήσει. Έφαγε το παιδί 150 ml και σταμάτησε η γκρίνια άμεσα. Κατάλαβα ότι προφανώς η γκρίνια ήταν επειδή δεν του έφτανε το γάλα μου. Σταμάτησα να αντλώ αλλά σε 3 ημέρες δεν είδα καμία αλλάγη στο γάλα μου και το παιδί συνέχιζε να κλαίει.

Ξεκίνησα να του δίνω συμπλήρωμα το δικό μου που είχα αντλήσει αλλά κόντευε να τελειώσει και μεσολαβούσε 2ήμερο με κλειστά φαρμακεία και εμένα χωρίς γάλα.

Προτίμησα να παραγγείλω το υποαλλεργικό να το έχω και αν χρειαστεί να δώσω. και φυσικά χρειάστηκε, όταν το παιδί τρώει απο τα δύο στήθη για 30' κλαίει γιατί δεν του φτάνει και τρώει συμπλήρωμα άλλα 100 απο το άνοστο υποαλλεργικό προφανώς και είναι πεινασμένο. Τελικά μάλλον το γάλα έχει ελαττωθεί πολύ, εγώ παρόλαυτα το αντλώ και το αναμιγνύω με το ξένο για όσο καιρό έχω.

Δεν μπορούσα να αφήνω το παιδί πεινασμένο να κλαίει για να διατηρήσω τον αποκλειστικό θηλασμό που ούτως η άλλως θα χρειαστεί να περιορίσω όταν επιστρέψω στη δουλειά σε 2 εβδομάδες. Και εφόσον δεν μπορώ να κάνω τράπεζα τι θα τον ταίζει η μαμά μου?

αφήστε που ξανατρώω όλο το αγγούρι που έφαγα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί στο θηλασμό για να προσαρμοστει στο μπιμπερό....τέλος πάντον ότι είναι να γίνει θα γίνει και όταν είναι να κοπεί το γάλα θα κοπεί.

Αυτά απο εμένα, φιλιά πολλά!

καλημέρα κορίτσια.

Δεν έδωσα καθόλου εύκολα το ξένο γάλα. Είχα κλάμα για καμία εβδομάδα και τυχαία επειδή έλειπα απο το σπίτι έδωσε ο άντρας μου γάλα που είχα αντλήσει. Έφαγε το παιδί 150 ml και σταμάτησε η γκρίνια άμεσα. Κατάλαβα ότι προφανώς η γκρίνια ήταν επειδή δεν του έφτανε το γάλα μου. Σταμάτησα να αντλώ αλλά σε 3 ημέρες δεν είδα καμία αλλάγη στο γάλα μου και το παιδί συνέχιζε να κλαίει.

Ξεκίνησα να του δίνω συμπλήρωμα το δικό μου που είχα αντλήσει αλλά κόντευε να τελειώσει και μεσολαβούσε 2ήμερο με κλειστά φαρμακεία και εμένα χωρίς γάλα.

Προτίμησα να παραγγείλω το υποαλλεργικό να το έχω και αν χρειαστεί να δώσω. και φυσικά χρειάστηκε, όταν το παιδί τρώει απο τα δύο στήθη για 30' κλαίει γιατί δεν του φτάνει και τρώει συμπλήρωμα άλλα 100 απο το άνοστο υποαλλεργικό προφανώς και είναι πεινασμένο. Τελικά μάλλον το γάλα έχει ελαττωθεί πολύ, εγώ παρόλαυτα το αντλώ και το αναμιγνύω με το ξένο για όσο καιρό έχω.

Δεν μπορούσα να αφήνω το παιδί πεινασμένο να κλαίει για να διατηρήσω τον αποκλειστικό θηλασμό που ούτως η άλλως θα χρειαστεί να περιορίσω όταν επιστρέψω στη δουλειά σε 2 εβδομάδες. Και εφόσον δεν μπορώ να κάνω τράπεζα τι θα τον ταίζει η μαμά μου?

αφήστε που ξανατρώω όλο το αγγούρι που έφαγα στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί στο θηλασμό για να προσαρμοστει στο μπιμπερό....τέλος πάντον ότι είναι να γίνει θα γίνει και όταν είναι να κοπεί το γάλα θα κοπεί.

Αυτά απο εμένα, φιλιά πολλά!

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου!

κανείς δεν είπε οτι ο θηλασμός είναι εύκολος!απλώς για άλλες ήρθε πιο έυκολα (π.χ. εγω) και για άλλες (όπως η Miss Caramel) πολύ πιο δύσκολα...αν ανατρέξεις τις σελίδες θα δεις τι αγώνα έκανε για να καταφέρει να εδραιώσει αποκλειστικό θηλασμό..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...