Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλήμέρα κορίτσια !! Χρόνια πολλά :-)

Χθες δεν πρόλαβα καθόλου να μπω.. Είχα τράπεζωματα τους κουμπάρους - βαφτιστήρια ..

Λοιπόν να σας πω πως μέχρι πριν 10 μέρες όλοι μου έλεγαν πως με έπιασε στον ύπνο ο μάριος .. Μέχρι που το παιδί μου μέταλλαχτηκε! εγώ έλεγα από την αρχή ότι μου θυμίζει τον αδερφό μου .. Ε τώρα πια είναι όλοίδιος όπως ήταν ο αδερφός μου στην ίδια ηλικία .. Βρήκα και φωτο του για να το αποδεικνύω σε όλους :wink:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά!Με υγεία και του χρόνου να είμαστε γεροί!!

Χτες είδα δεν μπήκαμε καμίαε;;;ψώνια;;;;;;(γκουχ!γκουχ!γκουχ!)

Εμείς βγήκαμε το σαβ. το βράδυ αλλά τι το ήθελα ξυνό μου βγήκε...ο άλλος έγινε στουπί,έχασε και το τηλεφωνό του΄..γυρίσαμε στις 5 και κοιμόταν χτες όλη μέρα αφήστε..τα νεύρα μου έσπασαν...α πα-πα,λέω,δεν ξαναβγαίνω...αν ειναι να γίνεσαι εσυ χάλια άστο καλύτερα σπίτι μας..

Τώρα θέλω να πάω στον Γερμανό μπας και μου δώσουν εμένα καινούργια sim με τον ίδιο αριθμό και μπάς και του βρω κάνα φτηνό τηλέφωνο..

Τί θα κάνετε σήμερα;ενδέχεται να πάμε στην αδερφή μου εμείς αναλόγως τί ώρα θα γυρίσει ο Νικόλας.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα ρινιω μου!! μια χαρα η βολτα σου :rolleyes: κι εμεις βγηκαμε σαββατο βραδυ αλλα μια μπυρα ειπιαμε και 2 ειμασταν πισω... χαζα..

εμεις το βραδυ θα μαζευτουμε στης μανα μου, θα ειναι κι ο κουμπαρος μας και μελλοντας νονος μας με τη μανα του... καλα θα'ναι.. χαλαρα..

Εμείς πάλι σήμερα θα είμαστε σπιτάκι μας χαλαρά!

Ανήμερα θα πάμε στην πεθερά μου (?)

Λέμε τώρα γιατί εδω και καποιες μέρες ο αλλος της γιος (ο οικόσιτος) είναι άρρωστος... για την ακρίβεια κάνει πυρετούς αλλά δε μπορεί να ξέρει αν είναι απλά από το πρόβλημα που έχει στο πόδι ή καμιά ίωση.

Της το λέει χθες αυτό ο άντρας μου και παθαίνει κοκομπλόκο! "Δε θα έχει πυρετό" και Νια Νια Νια Νια και Νια Νια στο τετράγωνο και όλα στον κπύβο ώσπου άρχισε ο δικός μου κάτι Χριστοπαναγίες... εορταστικές, έτσι για το καλο!

Το μόνο που λέω είναι "Ευτυχώς που η μικρή θηλάζει!":rolleyes:

Γιατι φοβαμαι ότι θα γίνει μλκ....

Και ρωτώ τον εαυτό μου, τι σκατά, υπήρξε μάνα εις διπλούν δε μπορεί να το καταλάβει ότι αν κολλήσει η μικρή και κανει πυρετό θα πρεπει να πάμε στο νοσοκομείο?????

2ο Σοκ χθες από 0% συμμετοχή που είχε σε κάτι φάρμακα ανω των 100 ευρώ τώρα θα πληρώνει συμμετοχή και ήταν μες τη γκρίνια. Ψαχνω να βρω αν υπάρχει γεννοσημο, πιο φτηνό κλπ και αντιλαμβανομαι ότι το φαρμακο αυτο είναι ανοσοκατασταλτικό και εκείνη ΔΕΝ εχει κανει το εμβόλιο της γρίπης ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!:evil:

Και της το ξαναλέμε μ τον αντρα μου για το εμβόλιο και είναι ... "νια νια νια θα παω την Πέμπτη!!!"

Ετσι και κολλήσει τίποτα η μικρή να είναι σίγουρη ότι την εγγονή της δεν πρόκειτε να την ξαναδεί ποτέ! ΤΕΛΟΣ... δεν ξέρω αν θα πρέπει να της το πω για να το καταλάβει:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι σήμερα θα είμαστε σπιτάκι μας χαλαρά!

Ανήμερα θα πάμε στην πεθερά μου (?)

Λέμε τώρα γιατί εδω και καποιες μέρες ο αλλος της γιος (ο οικόσιτος) είναι άρρωστος... για την ακρίβεια κάνει πυρετούς αλλά δε μπορεί να ξέρει αν είναι απλά από το πρόβλημα που έχει στο πόδι ή καμιά ίωση.

Της το λέει χθες αυτό ο άντρας μου και παθαίνει κοκομπλόκο! "Δε θα έχει πυρετό" και Νια Νια Νια Νια και Νια Νια στο τετράγωνο και όλα στον κπύβο ώσπου άρχισε ο δικός μου κάτι Χριστοπαναγίες... εορταστικές, έτσι για το καλο!

Το μόνο που λέω είναι "Ευτυχώς που η μικρή θηλάζει!":rolleyes:

Γιατι φοβαμαι ότι θα γίνει μλκ....

Και ρωτώ τον εαυτό μου, τι σκατά, υπήρξε μάνα εις διπλούν δε μπορεί να το καταλάβει ότι αν κολλήσει η μικρή και κανει πυρετό θα πρεπει να πάμε στο νοσοκομείο?????

2ο Σοκ χθες από 0% συμμετοχή που είχε σε κάτι φάρμακα ανω των 100 ευρώ τώρα θα πληρώνει συμμετοχή και ήταν μες τη γκρίνια. Ψαχνω να βρω αν υπάρχει γεννοσημο, πιο φτηνό κλπ και αντιλαμβανομαι ότι το φαρμακο αυτο είναι ανοσοκατασταλτικό και εκείνη ΔΕΝ εχει κανει το εμβόλιο της γρίπης ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!:evil:

Και της το ξαναλέμε μ τον αντρα μου για το εμβόλιο και είναι ... "νια νια νια θα παω την Πέμπτη!!!"

Ετσι και κολλήσει τίποτα η μικρή να είναι σίγουρη ότι την εγγονή της δεν πρόκειτε να την ξαναδεί ποτέ! ΤΕΛΟΣ... δεν ξέρω αν θα πρέπει να της το πω για να το καταλάβει:?

φυσικα και να της το πεις και σε οποιον αλλο δεν καταλαβαινει... ετσι αντιστοιχα εχω τον πεθερο μου.. τελειως εγωιστικα επειδη αυτος θελει να δει το παιδι να τραβηξουμε εμεις λουκι.. εγω τους τα χωνω κι αμα θελουν να παρεξηγηθουν χεστηκα.. εγω ειμαι υποχρεωμενη να προστατεψω το παιδι μου

Καλησπέρα!!!Καλές γιορτές να έχουμε!!Καλά να περάσουμε με τα παιδάκια μας και του χρόνου με υγεία!!!

Σοφία να τους τιο πεις βέβαια!!!Γιατί στο τέλος ποιος θα τρέξει και θα έχει άγχος για το παιδί???ΕΣΕΙΣ θα το τραβήξετε όλο!!Οπότε το λες!!!

ΠΦΦ φάγαμε σημερα σκάσαμε!!Ηρθε η μανα μου με τον αδερφό μου και κάναμε μινι Χριστούγεννα σήμερα!!! Αύριο θα πάμε στην κουνιάδα !!!

έχω ένα πόνο στο στήθος αφόρητο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!Και δεν ξέρω και τι είναι?????? έχει βγάλει και κάτι ασπράκια πάνω!!!Ποιον να πάρω τηλ χριστουγεννιάτικα???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα κοριτσια! Εμεις εδω στο τρεξιμο...

Σημερα εβγαλα τα μικρα να πουνε τα καλαντα σε γιαγιαδες-παππουδες-- ΤΟ γελιο! Ψωνισα κ στην μεγαλη κορη ενα θεικο φορεμα...Αυριο κι εμεις στα πεθερικα θΑ ειμαστε. (οπως κ σχεδον καθε μερα αλλωστε)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

έχω ένα πόνο στο στήθος αφόρητο!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!Και δεν ξέρω και τι είναι?????? έχει βγάλει και κάτι ασπράκια πάνω!!!Ποιον να πάρω τηλ χριστουγεννιάτικα???

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/06/blog-post_2647.html

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετικό....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/06/blog-post_2647.html

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετικό....

Μακάρι να είναι καμιά φυσαλιδα γάλακτος και όχι τίποτα άλλο!!! (καμιά μυκητίαση??):(:(:(

Τελοσπάντων θα δείξει!!! Ευχαριστώ πολύ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα κοριτσια! Εμεις εδω στο τρεξιμο...

Σημερα εβγαλα τα μικρα να πουνε τα καλαντα σε γιαγιαδες-παππουδες-- ΤΟ γελιο! Ψωνισα κ στην μεγαλη κορη ενα θεικο φορεμα...Αυριο κι εμεις στα πεθερικα θΑ ειμαστε. (οπως κ σχεδον καθε μερα αλλωστε)

Και του χρόνου Νέμινα να πείτε τα κάλαντα και μαζί με την μικρή Λυδία!!!;):P:p

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Καλά Χριστούγεννα , καλές γιορτές και καλά να περάσετε!!!Με υγεία πάνω απ'όλα και να περάσετε τέλεια αυτές τις γιορτές με τα μωράκια σας!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Χρονια πολλααααααα!!!!!!! Υγεια, χαμογελα και οοοοολες τις αναγκες μας καλημενες!

Χθες βραδυ ηρθε ο αγιος Βασιλης στο σπιτι μας (κατα τις 10,30 για να κοιμηθουμεκι ολας) και ανοιξαμε τα δωρακια μας! Εγω ειχα παντοφλες χουχουλιαρες πασχαλιτσες και κατι αστεια τσοπστικς. Ο μπαμπας ενα ελικοπτερακι που πεταει (μην φανταστιτε... των 12 ευρω). Ο μικρος ενα ψαρακι απο διαφορα υφασματα και η μικρη... τον ουρανο με τα αστρα! Φουστανι της πενταμορφης και τα λαστιχακια της. Το πρωι ανοιξε τα δωρα τον γενεθλιων της: κοσμηματα της σταχτοπουτας, μια κουκλα Bloom, μια κιθαρα και μια ηλεκτρικη σκουπα και ο μικρος 2 φορμακια. Το αστειο ειναι οτι μας ειχαν δωσει απο 50 ευρω οι παπουδες για τα δωρα τους και με τις τιμες εδω απ την τσεπη μας βγαλαμε κανα 20ευρω! Δεν προλαβαμε να δουμε τον αγιο γιατι ο μπαμπας που ειχε κριφτει για να τον βγαλει φοτο "αποκοιμηθικε" και δεν μας φωναξε ενκαιρα χαχαχα (δεν ειχαμε εδω την στολη). Το πρωι που ξυπνισε δεν ηθελε να σηκωθει και μολις ακουσε για τα δωρα ετρεξε τοσο γρηγορα που τρακαρε στη γωνια του τοιχου και ματωσε το πανω χιλακι :(. Ο μικρος κοιμηθικε απ τις 11 που πηγαμε ολοι για υπνο μεχρι τις... 9,30 που μας ξυπνισε κι εμας απ την πεινα, εφαγε, χαζεψε την αδερφη του που ανοιγε τα δωρα, εφαγε και φυσικα... κοιμηθικε!

Χθες ψωνισαμε τα δωρα και ηταν στησαμε ολοκληρη επιχειρηση για να μην παρει χαμπαρει τιποτα το τερατακι και πηραμε και για ολους κοκκινα εσωρουχα για το καλο γιατι δεν θημομασταν αν τα φορανε χρηστουγεννα ή πρωτοχρονια χαχαχα

Χθες δωσαμε και το γραμμα στο ξωτικο για να το παρει ο αγιος (ακουσαμε το καμπανακι απ το σκουφι του αλλα οσο και να τρεξαμε δεν προλαβαμε να το δουμε, για να φερει πανω ο μπαμπας τα δωρα) και αφου μου ειπε τι θελει και γραψαμε τις ευχες μου ειπε να γραψω "να φυγουν οι πολιτικοι που μας κλεψαν τα λεφτα μας" και με τον μπαμπα της κοντεψαμε να πεσουμε κατω!

Ξανα καλες γιορτες!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...