Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μετα απο συζητηση με μαμα που δεν εμβολιασε το μωρο της μου ειχε περασει απ το μυαλο και εκανα την ερευνιτσα μου και εφτασα στα παρακατω συμπερασματα (με τη δικια μου παντα λογικη).

Οι περισσοτεροι δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους γιατι θεωρουν χαζο να τα εμβολιασουν για αρρωστιες που δεν υπαρχουν πια στη χωρα μας ή η δεν ειναι πλεον θανατηφορες ή για τις παρενεργιες τον εμβολιων.

Η βασικη μου αντιρηση στα παραπανω ειναι οτι ναι μεν δεν υπαρχουν στην Ελλαδα αλλα υπαρχουν σε αλλες χωρες και μεσο τον μεταναστων απο χωρες που δεν υπαρχει δηνατοτητα για εμβολια ειτε μεσο ταξιδιοτων, δεν θελει και πολυ για να ξαναεμφανιστουν και στη χωρα μας! Αν τα παιδια μας δεν ειναι εμβολιασμενα, αυτο δεν αυξανει τον κυνδινο να ξαναεχουμε επηδιμιες απο αρρωστιες που ειχαν σχεδον εξαφανιστει?

Πολοι πιστευουν οτι τα εμβολια μας προφυλασουν 100% απ τις αντιστιχες αρρωστιες και οταν ακουν για εμβολιασμενο ατομο που περναει την εν λογο αρρωστια, φρικαρουν. Αυτο ομως δεν υσχιει και πολλα απ τα εμβολια που κανουμε ειναι για να προετοιμαστει ο οργανισμος ωστε να περασει πιο "light" την αρρωστια.

Οντος ειναι φαρμακα και οντος εχουν παρενεργιες (οπως ολα τα φαρμακα αλοστε) αλλα ποσες και τι παρενεργιες εχουν τα φαρμακα για τις αντιστοιχες αρρωστιες αν τις περασει το παιδι? Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι συνδετικες ουσιες που χρησιμοποιουντε στα πολαπλα εμβολια που αθριστηκα προκαλουν προβληματα υγειας, δεν ειναι ομως πιο απλο να ζητησουμε απ τον παιδιατρο να τα τριπισει περισσοτερες φορες αλλα με εμβολια που ειναι για λιγοτερες αρρωστιες το καθενα κι ας παρει περισσοτερο καιρο?

Αυτα σκευτομαι και με τρομαζει λιγο αυτη η μοδα... Κιριος που με την κριση τα νοσοκομεια πανε κατα διαολου και θα θελα να τα αποφυγω οσο ειναι δυνατο...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλι δεν ειπα καλημερα η γαιδουρα! Οποτε ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

Χθες πηγαμε εξω για φαι και ενω πηγεναμε στο αμαξι με επιασε μια απιστευτη δοιαρρια. θημιθικα και τι περασα την εγκυμοσηνη απ το νεφρο λογο δοιαρριας και τρομαξα! Ευτιχος ειχα τα χαπια απο τοτε και συνηλθα αμεσος. Μετα πηγαμε σε μαγαζι με παιχνιδια για να παρουμε ιδεες για τα δωρακια των παιδιων και η Ελισαβετ εβαλε τα κλαματα φευγοντας γιατι νομιζε οτι θα παρουμε το δωρο της για τα γενεθλια. Της ειπαμε οτι πηγαμε να δουμε τι παιχνιδια υπαρχουν για να γραψουμε το γραμμα στον αγιο Βασιλη και η απαντηση... εγω θα του γραψω το "Α"...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Παλι δεν ειπα καλημερα η γαιδουρα! Οποτε ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

Χθες πηγαμε εξω για φαι και ενω πηγεναμε στο αμαξι με επιασε μια απιστευτη δοιαρρια. θημιθικα και τι περασα την εγκυμοσηνη απ το νεφρο λογο δοιαρριας και τρομαξα! Ευτιχος ειχα τα χαπια απο τοτε και συνηλθα αμεσος. Μετα πηγαμε σε μαγαζι με παιχνιδια για να παρουμε ιδεες για τα δωρακια των παιδιων και η Ελισαβετ εβαλε τα κλαματα φευγοντας γιατι νομιζε οτι θα παρουμε το δωρο της για τα γενεθλια. Της ειπαμε οτι πηγαμε να δουμε τι παιχνιδια υπαρχουν για να γραψουμε το γραμμα στον αγιο Βασιλη και η απαντηση... εγω θα του γραψω το "...

βρε Μυρσίνη έχω σκάσει στα γέλια!!!κόντεψε να μου φύγει ο καφές απο τη μύτη!!!!!!!!απίστευτη η κόρη σου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

Μυρσίνη αυτό ακιβως είναι κι εμένα το σκεπτικό μου σχετικά με τους εμβολιασμούς....καταρχην προσφέρουν ανοσία μέσω του μηχανισμού των αντισωμάτων..δηλ. βοηθούν τον οργανισμό να παάγει αντισ'ωματα ώστε αν νοσήσεις ποτέ να ατιμετωπίστεί ταχύτερα με τα ατντισώματα...

Και πραγματικά απορώ πως διακινδυνεύεις έτσι..τη σήμερον ημέρα..

Εν τω μεταξύ όπως είπε κι η Μαρκέλλα στις άλλες χώρες πεθαίνουν παιδιά λόγω της μη πρόσβασης σε εμβόλια κι εδω να το έχουμε κάνει τρέντι να μην εμβολιάζονται...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!

Και εγώ είμαι υπερ των εμβολίων!!!όπως όλα τα φαρμακα και αυτά έχουν παρενέργειες αλλά σπάνια παρουσιάζονται!!μεταξύ μας, πόσα φάρμακα έχετε πάρει και έχετε παρουσιάσει παρενέργειες???? Εγώ προσωπικά σε κανένα φάρμακο μέχρι στιγμής δεν έχω παρουσιάσει παρενέργεια και έχω πάρει ΠΟΛΛΑ!!Και ειδικά στην εγκυμοσύνη έπαιρνα ΠΟΛΛΑ φάρμακα , αλλά καμία παρενέργεια!!

Προτιμώ να κάνω τα εμβόλια γιατί μερικά έχουν και ασθένειες όπως η ηπατίτιδα, που με τοσους μεταναστες θεριζει!! Ο άντρας μου είναι αστυνομικός, και έκανε για λίγους μήνες στο κέντρο μεταναστών στην αμυγδαλέζα, πολλοί με ηπατίτιδες, ψώρα και ένα σωρό άλλες αρρώστιες!! η ΠΕΘΕΡΆ δεν του έχει κάνει το εμβόλιο για ηπατίτιδα, γιατί πήγε για εξέταση να δει αν έχει αντισώματα και δεν έιχε κανένα!!ΟΠΟΤΕ έπρεπε να το κάνει τώρα στα 35!

ΠΦΦΦΦ φτιάχνω μελομακάρονα , να μυρίσει λίγο Χριστούγεννα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα σας. Σαν παιδίατρος θα έλεγα να μην έχετε κανέναν ενδοιασμό για τα εμβόλια.

tatum τα ανέλυσες πολύ ωραία.

marant θήλαστρο στη δουλειά θα σου πρότεινα το swing της medela. Είναι αποτελεσματικό σε μικρό χρόνο. Το καλύτερο βέβαια είναι το νοσοκομειακό της ίδια εταιρείας, το symphony, το οποίο το νοικιάζεις αλλά είναι ογκώδες για να το μεταφέρεις στη δουλειά. Κι εγώ επιστρέφω στη δουλειά τον άλλο μήνα και έχω το ίδιο πρόβλημα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε δεν πολυ εμπαινα ειμαι αρρωστη χαλια κολλησα στον αντρα μου κ ειμαστε αστα να πανε εσεις?

ταμωρακια βλεπω μεγαλουνουν μπραβο:Pρινακι μπραβο για το δημοσιο θηλασμο μια ιδεα ειναι εγω ακομα δεν εχω θηλασει δημοσια ντρεπομαι το ζωον!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και η λύσσα στα ζώα είχε να εμφανιστεί στην Ελλάδα από το 60 και εμφανίστηκε φέτος σε κάτι αλεπούδες στα Βόρεια και ευτυχώς που εμβολιάζουν οι περισσότεροι τα σκυλιά τους!!!

Δεν είναι δύσκολο να επανέλθουν οι επιδημίες.

Να μου πεις ότι είσαι Amish οκ... πάω πάσο!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερες!!! Κοριτσια ονειρο ζω... η μικρη μου ειναι το μονο παιδι (απ' τα δικα μου) που εχω δει να κοιμαται ως τις 7.15 σερι κ μετα φαι κ παλι υπνος ως τις 10. Ολη τη νυχτα! Κ τα αλλα τα σκατακια ξυπναν ακομη! (για να μας ξεκρεβατωσουν)

Ετοιμαζομαστε εν οψει των γιορτων ψωνια κλπ. Πηρα στη μικρη ενα τελειο φορεμα κ κατι μπαλαρινες λουστρινι κ τα λέει τα γοβακια της Σταχτοπουτας!

Βρε κοριτσια πως ρισκαρει ο αλλος να μην εμβολιασει το παιδι; Τι σημαινει δεν υπαρχουν οι ασθενειες; Πως να υπαρχουν, αφου τα τελευταια χρονια ολοι εμβολιαζονται! θελουν να τις επαναφερουν;Κι οσον αφορα τις παρενεργειες, εγω η ιδια γνωριζω περιπτωση κοπελας που εκανε το εμβολιο τριπλουν κ κοντεψε να τυφλωθει (κοντινη συγγενης- 5 ετων τωρα). ειναι ομως πολυ σπανια περιπτωση. Με την ιδια λογικη, δε ξαναμπαινουμε σε αυτοκινητο γιατι γινονται τροχαία, ουτα σε καραβι γιατι βυθιστηκε ο Τιτανικος! Αμαν με τις μοδες μας!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις με πήρε ο άντρας και θα βγούμε για ποτάκι αργότερα...επιτέλους back to life!!!

Nemina εμένα η δικιά μου κοιμάται απο τις 5+ που έκανα τη μλκία και την πήρα μαζί μου στον καναπέ...θα βγάλει την ψυχή στην πεθερά μου,το βλέπω..δεν πρόκειται να κάνει πρόγραμμα αυτό το παιδί τελείωσε...τη μάτιασα σήμερα..κοιμήθηκε χτες κατά τις 11:30,ξύπνησε 2:30 και μετά 7:30 και μετά 12:30 και μετά 3 παρά κι εκεί χαζοέτρωγε και χαζοκοιμόταν ως τις 5+ που την πήρα στον καναπέ.....σας ζηλέυω Σωτηρία μου...

Marioula μου αυτό λέμε....επικρατεί τελευταία η τάση του μη εμβολιασμού...όπως ο τοκετός στο σπίτι ή ο τοκετός χωρίς φάρμακα κ.λ.π. Ξαφνικά ανακαλύψαμε οτι τα φάρμακα έχουν ΚΑΙ παρενέργειες...και τί δεν έχει;

Έχω κι εγω άσχημο παράδειγμα σε γνωστή κοπέλα της πεθεράς μου....υγιέστατο παιδάκι που εμβολιάστηκε βρέφος και έπαθε νομίζω εγκεφαλίτιδα...είναι τετραπληγικό,δεν μιλάει,και είναι τώρα 8 χρ.

Κακώς αλλά συμβαίνουν κι αυτά.Δεν παίρνω απόφαση βάσει ενος περιστατικού...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kella σου μοιάζει ή μου φαίνεται??

Συμφωνώ κ επαυξάνω.... Kellόπαιδο!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...