Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Χάθηκα λιγάκι γιατί είχε κάτι προβληματάκια υγείας η μαμά μου και τρέχαμε.

Tatum χρόνια σου πολλά!Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου(και την πολυθρόνα σου χιχιχι!!!)!

Το κάναμε κι εμείς εχθές το εμβόλιό μας μόνο που επειδή έκλαιγε απο την ώρα που ήρθε η γιατρός,γιατί τον είχα στο ρηλάξ μέχρι να μαζέψω το σπίτι, δεν κατάλαβα αν τον ενόχλησε το εμβόλιο. Έχει φτάσει 57 εκατοστά και 4200γρ. Μάλλον είμαστε οι πιο αδύνατοι, αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε και τα λιγότερα κιλά(2760). Η παιδίατρος μου είπε ότι συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό και προσπαθώ να βγάζω με το θήλαστρο για να προσαρμόσω την παραγωγή αλλά και να δημιουργήσω τράπεζα.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η παραγωγή όταν χρησιμοποιείς και θήλαστρο.

Απο ύπνο τα πάμε αρκετά καλά ευτυχώς αλλά την ημέρα θέλει αγκαλιά μέχρι να κοιμηθεί και δεν με αφήνει ούτε καφέ να πιω. Ελπίζω να την ξεπεράσει κι αυτή τη φάση. Σας αφήνω, πάω να αρμεχτώ :tongue: .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας φιλεναδες τι κανετε??

καλε εγω γιατι δε βλεπω τις φωτο???

μπραβο στα βλασταρια σας που μμεγαλωνουν εμεις εχουμε την αλλη βδομαδα το δευτερο εμβολιο και θα σας πω τα καταρθωματα μας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλησπέρες!!

τα κάναμε τα ψώνια μας οικογενειακώς απο τα H & M αν κι εγω δεν πήρα κάτι φοβερό γιατί λόγω κιλών και θηλασμού δεν βολεύουν και πολλά...

σήμερα έκανα και τον πρώτο δημόσιο θηλασμό!!:D:D:D Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαραντ ακομα και αν το θηλαστρο δεν ειναι "νοσοκομειακο" δεν μειωνει την παραγωγη αν δινεις το στηθος στο μωρο και απλα κανεις τραπεζα με το επιπλεον γαλα, ισα ισα μπορει να την αυξησει. Αν μιλας για οταν γυρισεις στη δουλεια και στην ουσια θα αντλεις γευματα του μωρου, τοτε ναι, μπορει να την μειωσει αν δεν ειναι καλο θηλαστρο και αν δεν αντλεις οσες φορες θα ετρωγε κανονικα στηθος το μωρακι. Για το πια ειναι καλα θηλαστρα και πια οχι δεν εχω ιδεα, η καραμελενια σιγουρα ξερει καλυτερα!

Μις Καραμελ αν δεν δωσει το ΟΚ η τροικα τιποτα δεν γινετε ε? Με πεθανες στα γελια νυχτιατικα!!!

Τα νευρα μου ειναι κροσια σημερα... ακομα περιμενουμε την ασφαλεια του μωρου για να κανουμε το πρωτο μας (!) εμβολιο... Σημερα ρωτησα τον Τζουρ τι γινετε και μου λεει "ιδεα δεν εχω"! Καθε μερα τα ιδια του λεω και δεν βλεπω προκοπη... Σαββατο θα τον παρω στο διαλημα να του το θημισω γιατι δεν παει αλλο... τοσο καιρο εχουν το αυθεντικο βιβλιαριο, την resident card πως την βγαλαν δηλαδη? Οχι τιποτα αλλο, αν μπορουσα να παω εγω θα ειχαν φαει τρελο ξεχεσιμο αλλα ειναι απ την εταιρια ολα αυτα... Αν δεν του πουν και τοτε σιγκεκριμενη μερα θα κλεισω απο μονη μου ραντεβου, χωρις ασφαλεια και ας λεει οτι θελει! Να σημειωσω οτι δεν καναμε το πρωτο στην ελλαδα γιατι η παιδιατρος ειπε τουλαχιστον 2 μηνων και μιας βδομαδας γιατι γεννηθικε 12 μερες νωριτερα και φοβομασταν μην κανει πυρετο στο ταξιδι...

Το αλλο που μου ειχε πει η παιδιατρος ειναι οτι μπορει να κανει πυρετο μεχρι και 10 μερες μετα αλλα μην ανχονεστε γιατι οσο περναν οι μερες μιωνετε κατα πολυ η πιθανοτητα. Αν εχεις ταξιδι ομως 10 ωρες το ρισκαρεις? Εχω αρχισει να σκευτομε μηπος ηταν καλυτερα να το ειχα ρισκαρει τοτε...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!

βρε Tatum τελευταία μέρα του κόσμου κι εσυ απασχολείς το μυαλό σου με εμβόλια;;;;;χαχαχαχα!!!!

Κι εγω ανασφάλιστο το έχω το παιδί...το πρώτο το πληρώσαμε υποθέτω και το δεύτερο μιας και δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα φαρμακεία τότε ή αν θα έχουμε μέχρι τότε ασφαλιστεί οικογενειακώς στον ΟΑΕΕ....ελπίζω να τα καταφέρω Δευτέρα πρωι να πάω στα ΚΕΠ.Ισχύει και στο Καταρ το ίδιο πρόγραμμα εμβολιασμων ή εκεί τα παιδιά τα εμβολιάζουν σε άλλες ηλικίες;

Marant περαστικά στη μαμά!ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό.

Εγω πάλι κοίταζα εχτές τί ψωνίσαμε και λίγο το μετάνιωσα που δεν τ'ακούμπησα στην SPRIDER που είναι κι ελληνική εταιρία..Σίγουρα ΑΝ μέχρι τις εκπτώσεις δούμε κάνα (οικονομικό) φως εκεί θα πάω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

βρε Tatum τελευταία μέρα του κόσμου κι εσυ απασχολείς το μυαλό σου με εμβόλια;;;;;χαχαχαχα!!!!

Κι εγω ανασφάλιστο το έχω το παιδί...το πρώτο το πληρώσαμε υποθέτω και το δεύτερο μιας και δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα φαρμακεία τότε ή αν θα έχουμε μέχρι τότε ασφαλιστεί οικογενειακώς στον ΟΑΕΕ....ελπίζω να τα καταφέρω Δευτέρα πρωι να πάω στα ΚΕΠ.Ισχύει και στο Καταρ το ίδιο πρόγραμμα εμβολιασμων ή εκεί τα παιδιά τα εμβολιάζουν σε άλλες ηλικίες;

Εγω πάλι κοίταζα εχτές τί ψωνίσαμε και λίγο το μετάνιωσα που δεν τ'ακούμπησα στην SPRIDER που είναι κι ελληνική εταιρία..Σίγουρα ΑΝ μέχρι τις εκπτώσεις δούμε κάνα (οικονομικό) φως εκεί θα πάω.

Τωρα ειδα οτι δεν σου ειπα μπραβο για την αρχη με τους δημοσιους θηλασμους, αντε και σε πορεια!!!

Στο Καταρ τα εμβολια τα κανου πιο "μαζεμενα" με αποτελεσμα να εχουν πιο πολλες απ τις μικρες παρενεργιες (πυρετους, γκρινια κτλ) αλλα μπορεις να ζητησεις να ακολουθησεις το προγραμμα που θες. Εβαλα την παιδιατρο να μου γραψει τα εμβολια σε χαρτι για να ξερω τι να ζηταω-απαιτω.

Δεν ξερω αλλα τα SPRIDER δεν τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Μια φορα καναμε ψωνια απο εκει και τα παντελονια του γιωργου σκηστικαν πολυ γρηγοροτερα απ το συνηθισμενο του και τα γυναικια τους δεν χωρανε τους ομους μου...

Μολις τελειωσα να φτιαχνω τα συρταρια στο δωματιο μας. Ο Τζουρ για να παιξει κρυφτο με την μικρη μπηκε στην ντουλαπα (διαλεξε εκεινη με τα συρταρια αφου προηγουμενη φορα ειχε σπασει το ραφι στο αλλο φιλο με τον ιδιο τροπο). Ειχε ξανακανει το... ακροβατικο στην ιδια ντουλαπα και ειχε αντεξει, ποσες φορες ομως? Βγηκε το ραφι και τα 2 συρταρια απο κατω του απ τις βιδες τους, σπαζοντας λιγο. Οποτε καθαρισε οτι σκονη ειχε κατω απ τα συρταρια, ξαναβαλε τις βιδες αλλα δεν μπορεσε να βαλει το πανω σιρταρι και το ραφι και φυσικα φωναξε το... ιππικο. Ποσο μυαλο θελει βρε κοριτσια για να μην επαναλαβεις κατι τετιο? Καλα λεω εγω οτι οι αντρες ειναι τα μεγαλυτερα μωρα....

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα!!

Καλημερούδια!

Εμείς πάντως προτιμήσαμε marks&spencer για τα παντελονια του αντρα και σιγουρα δε θα το μετανιώσουμε (ίδια τιμή με sprider αλλά διαφορετική ποιότητα και αντοχή) Άσε που ο όμιλος χατζιιωαννου που ανήκουν τα sprider είναι ένα τεράστειο... σπιτάκι με κοκκινα φωτακια!

1-Με είχαν στα γραφεια τους μια εβδομάδα, τους εφτιαξα κάτι που ήθελαν (δοκιμαστικά μου ειχαν πει να παω) και μετά δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο, εστω να μου πουν ότι τελικα δε θα προχωρήσουμε σε συνεργασία ενώ εγώ και μ,όνο για σπάσιμο τους είχα πάρει μερικές φορές..

2-Δουλευει μια κοπελα που ξερω σε ενα καταστημα 10 χρονα τωρα, τους πληρώνουν καθυστερημένα ή σε 2 δόσεις, τους αλλάζουν τις συμβάσεις χωρίς να ζητήσουν την υπογραφή τους κ αλλα ευτράπελα.

3-Αποδείχθηκε τελικά ότι όταν ειχαν πιασει φωτια τα κεντρικά υπήρχε δόλος... λεφτα απο ασφάλεια και λοιπά... (λαμόγια?!?!)

4-Θυμάμαι τα sprider απο τότε που είχαν το παλιό τους σηματάκi και πηγαίναμε να πάρουμε καμια φτηνιάρικη φορμίτσα μιας και στα 80's ήταν πολύ ακριβές οι μάρκες.

Πέρα από κάποια ρούχα τους που είναι καλούτσικα τα άλλα...:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τωρα ειδα οτι δεν σου ειπα μπραβο για την αρχη με τους δημοσιους θηλασμους, αντε και σε πορεια!!!

τί θες να πάθει κάνα εγκεφαλικό ο άλλος;

Στο Καταρ τα εμβολια τα κανου πιο "μαζεμενα" με αποτελεσμα να εχουν πιο πολλες απ τις μικρες παρενεργιες (πυρετους, γκρινια κτλ) αλλα μπορεις να ζητησεις να ακολουθησεις το προγραμμα που θες. Εβαλα την παιδιατρο να μου γραψει τα εμβολια σε χαρτι για να ξερω τι να ζηταω-απαιτω.

Δεν ξερω αλλα τα SPRIDER δεν τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Μια φορα καναμε ψωνια απο εκει και τα παντελονια του γιωργου σκηστικαν πολυ γρηγοροτερα απ το συνηθισμενο του και τα γυναικια τους δεν χωρανε τους ομους μου...

καναδυο τζην που είχα αγοράσει πάντως μου έστρωναν υπέροχα!στις παλιές καλές εποχές που χώραγα σε νορμαλ νούμερα..

Μολις τελειωσα να φτιαχνω τα συρταρια στο δωματιο μας. Ο Τζουρ για να παιξει κρυφτο με την μικρη μπηκε στην ντουλαπα (διαλεξε εκεινη με τα συρταρια αφου προηγουμενη φορα ειχε σπασει το ραφι στο αλλο φιλο με τον ιδιο τροπο). Ειχε ξανακανει το... ακροβατικο στην ιδια ντουλαπα και ειχε αντεξει, ποσες φορες ομως? Βγηκε το ραφι και τα 2 συρταρια απο κατω του απ τις βιδες τους, σπαζοντας λιγο. Οποτε καθαρισε οτι σκονη ειχε κατω απ τα συρταρια, ξαναβαλε τις βιδες αλλα δεν μπορεσε να βαλει το πανω σιρταρι και το ραφι και φυσικα φωναξε το... ιππικο. Ποσο μυαλο θελει βρε κοριτσια για να μην επαναλαβεις κατι τετιο? Καλα λεω εγω οτι οι αντρες ειναι τα μεγαλυτερα μωρα....

δεν το ήξερες;;;;;;και που να δεις άμα μεγαλώσει κι ο γιος!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

Εμείς πάντως προτιμήσαμε marks&spencer για τα παντελονια του αντρα και σιγουρα δε θα το μετανιώσουμε (ίδια τιμή με sprider αλλά διαφορετική ποιότητα και αντοχή) Άσε που ο όμιλος χατζιιωαννου που ανήκουν τα sprider είναι ένα τεράστειο... σπιτάκι με κοκκινα φωτακια!

1-Με είχαν στα γραφεια τους μια εβδομάδα, τους εφτιαξα κάτι που ήθελαν (δοκιμαστικά μου ειχαν πει να παω) και μετά δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο, εστω να μου πουν ότι τελικα δε θα προχωρήσουμε σε συνεργασία ενώ εγώ και μ,όνο για σπάσιμο τους είχα πάρει μερικές φορές..

2-Δουλευει μια κοπελα που ξερω σε ενα καταστημα 10 χρονα τωρα, τους πληρώνουν καθυστερημένα ή σε 2 δόσεις, τους αλλάζουν τις συμβάσεις χωρίς να ζητήσουν την υπογραφή τους κ αλλα ευτράπελα.

3-Αποδείχθηκε τελικά ότι όταν ειχαν πιασει φωτια τα κεντρικά υπήρχε δόλος... λεφτα απο ασφάλεια και λοιπά... (λαμόγια?!?!)

4-Θυμάμαι τα sprider απο τότε που είχαν το παλιό τους σηματάκi και πηγαίναμε να πάρουμε καμια φτηνιάρικη φορμίτσα μιας και στα 80's ήταν πολύ ακριβές οι μάρκες.

Πέρα από κάποια ρούχα τους που είναι καλούτσικα τα άλλα...:|

σώπα βρε...και πάνω που τους είχα εκτιμήσει...θα μου πεις βέβαια και ποιός είναι ευχαριστημένος με τ'αφεντικό,ε;αφού η δουλειά είναι χαρά μόνο για τ'αφεντικά!!:tongue::tongue:

για να σου είμαι ειλικρινής θα ήθελα να ψώνιζα απο εδω Χαϊδάρι...αλλά εκτός απο του Νίκου που ήταν λίγο πιο "τσιμπημενα" τα ρούχα δεν βρίσκω και οικονομικά ρούχα στα συνοικιακά...τους καταλαβαίνω αλλά ΔΕΝ περρισεύουν!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρααααααααα!!!

Τατουμ εγώ το εμβόλιο το έκανα 2μηνων + 1 ημέρας!!Δεν μου είχε πει ο γιατρός ότι πρέπει να γίνει > 2μηνών+1 βδομάδας!!Και γέννησα 38+1!!!Και τελικά δεν είχε καμια παρενέργεια!!!Και το άλλο 3 μηνών παρά 2 μέρες θα το κάνω!!!έχω κλείσει για 02/01!!!

Τι να πω και εγώ για τα σπριντερ!!Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις!!!Κάτι ρουχαλάκια καλοκαιρινά που με βόλεψαν ακόμα και σήμερα τα φοράω!!ΑΛλά γενικά ποιότητα κάτω του μετρίου!!όπως με τα τζάμπο , 2 φορμάκια που πήραμε της μικρής μετά από μερικά πλυσιματα φαίνονται πολύ παλια!!!:(:(

xara σε έκανα add!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Tatum σκοπεύω να βγάζω με το θήλαστρο όχι μόνο όσες φορές θα ήταν να θηλάσει το μωρό αλλά και ακόμα περισσότερο. Εμένα τρώει 9:30-10:00 και μετά 14:00 περίπου. Σκοπεύω να βγάζω μία φορά πριν φύγω για τη δουλειά και 1-2 στη δουλειά μέσα στο 8ωρο. Τους υπόλοιπους θηλασμούς (3 ακόμα κάνει την ημέρα) θα τους κάνω κανονικά αφού θα είμαι σπίτι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε μέχρι τον 4ο μήνα που θα αρχίσουμε τις κρέμες, οπότε θα τρώει κρέμα τις ώρες που θα είμαι στη δουλειά και θα θηλάζει γάλα τις υπόλοιπες φορές. Πάντως είναι κομματάκι κουραστικό ειδικά με τους περιορισμούς στο φαγητό που έχω. Όσο αντέξω θα το κάνω.

Για ρούχα που λέτε έχω πάρει κάποια απο h&m, ειδικά στην εγκυμοσύνη με βόλεψαν πολύ, αλλά γενικότερα προτιμώ να ψωνίσω απο outlet επώνυμα ή στις εκπτώσεις γιατί αντέχουν περισσότερο. Όσο για τα sprider είχα πάρει μία φόρμα και την φορούσα για γυμναστική, σε ένα μήνα ήταν για πέταμα είχε γίνει διάφανη και ξεκίνησε να ανοίγει τρύπες...οπότε στοκατζίδικα χίλιες φορές προτιμότερο ή puma που βάζουν τρελές εκπτώσεις.

Καλησπέρα!

Τώρα που το σκέφτομαι κι εγω έπρεπε να είχα πει στον Νίκο να πηγαίναμε στα EMPOLI εδω στο Περιστέρι ή στα Factory Outlet εδω στην Πειραιώς...μη σας πω οτι θα πω και στη συννυφάδα την άλλη φορά να πάμε εκεί!Είναι λίγο πιο μακρια΄-το River West είναι δίπλα για εμάς- αλλά αξίζει να το δοκιμάσουμε μια φορά..

Να σας ρωτήσω κάτι με αφορμή την ερώτηση μιας κοπέλας στην ομάδα θηλασμου...οκ κάναμε το πρώτο εμβόλιο,θα τα κάνω όλα...έχετε σκεφτεί να μην εμβολιάσετε τα παιδιά σας;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!

Τώρα που το σκέφτομαι κι εγω έπρεπε να είχα πει στον Νίκο να πηγαίναμε στα EMPOLI εδω στο Περιστέρι ή στα Factory Outlet εδω στην Πειραιώς...μη σας πω οτι θα πω και στη συννυφάδα την άλλη φορά να πάμε εκεί!Είναι λίγο πιο μακρια΄-το River West είναι δίπλα για εμάς- αλλά αξίζει να το δοκιμάσουμε μια φορά..

Να σας ρωτήσω κάτι με αφορμή την ερώτηση μιας κοπέλας στην ομάδα θηλασμου...οκ κάναμε το πρώτο εμβόλιο,θα τα κάνω όλα...έχετε σκεφτεί να μην εμβολιάσετε τα παιδιά σας;

Ως έγκυος, κάνεις θυσίες για το καλό του παιδιού σου, πλήθος εξετάσεων για να βλέπεις ότι αναπτύσσεται σωστά, το γεννάς με φ.τ ή κ.τ αν κινδυνεύει η υγεία του (ή η δική σου κλπ) προσπαθείς να το θηλάσεις όσο μπορείς για να ισχυροποιήσεις το ανοσοποιητικό του και τη μελλοντική του υγεία όσο μπορείς και στο τέλος θα το αφήσεις να πάθει πόλιο, μηνιγγίτιδα, διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκυτη ή ηπατίτιδα???

Μέχρι και για τον HPV θα της κάνω!

btw ιδού το ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ως έγκυος, κάνεις θυσίες για το καλό του παιδιού σου, πλήθος εξετάσεων για να βλέπεις ότι αναπτύσσεται σωστά, το γεννάς με φ.τ ή κ.τ αν κινδυνεύει η υγεία του (ή η δική σου κλπ) προσπαθείς να το θηλάσεις όσο μπορείς για να ισχυροποιήσεις το ανοσοποιητικό του και τη μελλοντική του υγεία όσο μπορείς και στο τέλος θα το αφήσεις να πάθει πόλιο, μηνιγγίτιδα, διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκυτη ή ηπατίτιδα???

Μέχρι και για τον HPV θα της κάνω!

btw ιδού το ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

είμαι σύμφωνη μαζί σου αλλά απορώ γιατί τελευταία τέτοιο κύμα αντίθεσης;εννοείται οτι κονομάνε οι φαρμακευτικές,εφόσον έχει κόστος η συντήρηση,διατήρηση,ανάπτυξη και νέκρωση των ιων και η παραγωγή των εμβολίων αλλά εδω σε σκοτώνουν για λιγότερα το εμβόλιο περιμένανε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια ..

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια έντονη τάση-μόδα κατά των εμβολίων .. Υπάρχουν χώρες που τα παιδιά πεθαίνουν επειδή δεν έχουν εμβόλια κι εδώ ακολουθούνε τάσεις .. Φυσικά όπως όλα τα φάρμακα έχουν και τα εμβόλια κάποιες πιθανές παρενέργειες το θέμα είναι να δούμε από τι μπορεί να κινδύνευσει το παιδί μας αν δεν τα κάνουμε ..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...