Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην αγχωνεσαι καλέ, θα το κερδισει το βαρος, στο χρονο κανενα δεν θα εχει διαφορα!

εγω πάντως ήμουν θηρίο!!!βλέπαμε φωτό με τον Νίκο και μ'εβλεπε και γέλαγε!!!!μπουλουκάκι!!!!θα βάλω στο fb να δείτε να μου πείτε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Μυρσινη Χρόνια Πολλάάά!!!!

Ρηνιώ η δικια μου είναι πιο μινιατούρα μη σκας!

Ξεκινήσαμε στην 50η καμπύλη αλλά επειδή έχασε πολύ βάρος από τη δίαιτα που της έκανα άθελά μου:oops: τώρα είμαστε στην 25η περίπου.

Σήμερα 8 μέρες πριν κλείσει το 2ο μήνα είναι 4390...

Κατερινάκι... τι μαλλι έχει η κοράκλα σου καλέ??? Απαιτώ φωτό με κοτσιδάκι:tongue:

Το φρυδάκι του μπαμπά βλέπω να έχει πάρει... απο κει κι έπειτα σε ποιον μοιάζει δεν εχω ιδέα.

Είναι νταρντανο-κουκλάρα πάντως ;)

εσένα Σοφία μου είχε θέμα,όμως...σκέψου η δικιά μου που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλήμέραααα!!!!

Ρινιω μου πως ήταν το πρώτο βράδυ μετά το εμβόλιο?

Εμείς αύριο το πρωί θα το κάνουμε :-) άντε να δούμε και που έχει φτάσει το κτινακι μας :-P

καμία μα καμία διαφορά απο τα προηγούμενα!!

ούτε πυρετό,ούτε ιδιαίτερη γκρίνια,ούτε υπνηλία τίποτα-τίποτα-τίποτα απο όσα είπε η παιδίατρος ίσως κάνει!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εσένα Σοφία μου είχε θέμα,όμως...σκέψου η δικιά μου που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα...

Σε ποιά καμπύλη είστε??? (κατά ΠΟΥ δες καλύτερα...)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ρινιώ μια χαρά είναι η μπέμπα σας!!ΕΜάς είναι λίγο παραπανω από το κανονικό!!!

ΑΠό τους υπέρηχους φαινόταν ότι έπαιρνε γρήγορα βάρος!!;);)

Karamel ασε έχουμε μαλλούρα!!ΧΑΧΑ Σε κανα χρόνο θα πιάνουμε κοτσίδα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρινιώ μια χαρά είναι η μπέμπα σας!!ΕΜάς είναι λίγο παραπανω από το κανονικό!!!

ΑΠό τους υπέρηχους φαινόταν ότι έπαιρνε γρήγορα βάρος!!;);)

Karamel ασε έχουμε μαλλούρα!!ΧΑΧΑ Σε κανα χρόνο θα πιάνουμε κοτσίδα!!

αμ εγω τη μαλλούρα τη ζηλεύω!!!!!η δικιά μου σαν κι εμένα και τον πατέρα της ΚΟΥΡΟΥΠΑ!!!!χαχαχα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Μπρρρ!!!!κρύο,ε;;;;

Άντε μας έμεινε η τελευταία μέρα του κόσμου να ζήσουμε!!Μα τι γενιά είμαστε εμείς;;;;;;Όλα πια θα τα ζήσουμε;;;;;;και millenium και παγκοσμοιοποίηση και τέλος του κόσμου;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

μήπως ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσει ακριβως η καταστροφή;;στις 00:01 ας πούμε η με το πρώτο φως αύριο το πρωι;γιατί έχω να βάλω και πλυντήριο τα ρούχα της δουλειάς του Νίκου,να ξέρω να μη το βάλω τσάμπα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!!

Μπρρρ!!!!κρύο,ε;;;;

Άντε μας έμεινε η τελευταία μέρα του κόσμου να ζήσουμε!!Μα τι γενιά είμαστε εμείς;;;;;;Όλα πια θα τα ζήσουμε;;;;;;και millenium και παγκοσμοιοποίηση και τέλος του κόσμου;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

μήπως ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσει ακριβως η καταστροφή;;στις 00:01 ας πούμε η με το πρώτο φως αύριο το πρωι;γιατί έχω να βάλω και πλυντήριο τα ρούχα της δουλειάς του Νίκου,να ξέρω να μη το βάλω τσάμπα!!!

Καλημερα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν ξερω τι λενε αλλα το τελος του κοσμου πρεπει να περιμενει μεχρι τις 26 που θα παραλαβω την πολυθρονα στις 26 του μηνα! Θα εχει κανει και τα γενεθλια της η κορακλα και ας γινει οτι θελει :tongue:.

Σαν καλω ζωακι που ειμαι, χθες, φαγαμε με τη μικρη μεσημεριανο και κατα τις 6 βγηκαμε για να παραγγιλουμε την πολυθρονα και για φαι στα chillis. Σκασαμε απ το φαγιτο, πηγαμε σπιτι, φαγαμε παγωτο αντι για τουρτα, ταυλιαστικαν ολοι και εγω... ξεχασα οτι ειχα φαει και εψαχνα το ψηγειο... Τις τελευταιες μερες εχω γουρουνιασει απιστευτα! Μολις κοιμηθουν ο Τζουρ και τα μικρα γουρουνιαζω με οτι βρω και καλα γιατι περιμενω να ξυπνισει ο μικρος που τις τελευταιες μερες το παει σερι...

Χθες εγκαινιασα και την μπανιερα-αλλαξιερα και καταβολευτικα κι ο μικρος προσπαθουσε να καταλαβει την τεχνη του πλατσουρισματος αφου μεχρι τωρα καναμε στον νυπτιρα με τρεχουμενο! Φορτωσα και στα ραφακια της πανες, μωρομαντιλα, επιθεματα και οτι αλλο εχω σπιτι για αλλαγμα-μπανιο και καπος συμαζευτικαμε! Ηθελα να βαλω και καμια αλλαξια για εκτακτες αναγκες σκατοσμιου πολεμου αλλα με τοση σκονη θα θελαν καθε 2 μερες πλυσιμο...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημεροδια τσούπρες μου!

Το ΔΝΤ και η τροϊκα αποφάσισαν ότι δε θα καταστραφει ο κόσμος πριν ξεχρεωσει η Ελλάδα οπότε μη σκάτε, έχουμε δισεκατομμύρια χρόνια μπροστά μας!:tongue:

Τάτουμ θα βουτούσα στα γλυκά κάθε μέρα αλλά λυπάμαι τον Γ που λόγω διαβήτη θα ζηλεύει οικτρά!!!!:?

Κοντεύω να πέσω κάτω από τα 68 κιλά χωρίς δίαιτα βέβαια... μη το χαλάσω!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας γεια σας!!!

το καναμε κι εμεις σημερα το εμβολιο μας :D τον βρηκε αψογο σε ολα η υπεροχη γιατος μας, και ψηλο παιδι για την ηλικια του ,60 εκ, και χτυπησαμε και τα 5500 κιλα ..

οντως κρυο ...

ρινιω μου κι εγω ενα σωρο δουλειες τις εχω αφησει αφου θα τελειωσουμε ετσι κι αλλιως αυριο :tongue: το μονο που δεν προλαβαινω μια ληστεια να πω τουλαχιστον πριν το τελος ειχα λεφτα στα χερια μου..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...