Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Ζυγιστήκατε σήμερα;;;;να πάθετε εγκεφαλικό;;;;;;;!!!!!!!

Καλημερούδιααααα....

Κουφάλες ζυγίστηκααααα :tongue: Μετά από 2 πιάτα μαγειρίτσα και ένα μπούτι αρνιού ... ναί ναί όλο δικό μου πήρα απλά 500γρ παραπάνω!!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδιααααα....

Κουφάλες ζυγίστηκααααα :tongue: Μετά από 2 πιάτα μαγειρίτσα και ένα μπούτι αρνιού ... ναί ναί όλο δικό μου πήρα απλά 500γρ παραπάνω!!!!:D

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μια απο τα ίδια!!!!!μισό κιλάκι πάνω έδειξε η προδότρα η ζυγαριά!!!!

κι είχα πλακώσει και σαλάτα περισσότερο.....αρνί ένα κομμάτι ίσα-ίσα για τη μυρωδιά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!χρονια πολλα!!!χριστος ανεστη!!!!με το καλο να κρατησουμε στην αγκαλια μας γερα μωρακια!!!!πως περασατε?εμεις ησυχα,γιατι εμενα μου ξαναγυρισαν οι αναγουλες αρα δεν ειχα ορεξη κ για πολλα...δεν ζυγιστηκα,γιατι φοβαμαι..χαχα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

τριχρωμια 21 1:600 ειναι φυσιολογικο ????????????????????????

γιατι στον γιο μου ειχα 1:17000

Είσαι σίγουρη για 17.000???? εμένα ΄μου φαίνεται μια χαρά. Τι σου είπε ο γιατρός σου?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά!!!

Ριτάκι, βάσει της ηλικίας σου ποια τιμή και πάνω θεωρείται νορμάλ;

Εμένα, πχ, για την ηλικία μου, θεωρούνταν νορμάλ 1:350 και πάνω και μου βγήκε 1:45. Για τρισωμία 21 μιλάω κι εγώ. Έκανα βιοψία χοριακών λαχνών και όλα καλά!

Φαντάσου ότι το 1:45 το δικό μου αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,2% περίπου να είναι θετικό για τρισωμία 21. Οπότε εσύ είσαι πολύ-πολύ καλύτερα! Τον γιατρό σου τον συμβουλεύτηκες; Α, επίσης στο γιο μου πριν 5+ χρόνια, μού έδιναν 1:40000 περίπου!! Καταλαβαίνεις τί έπαθα με το τωρινό 1:45!!!

τα αποτελεσματα το διαγνωστικα μου τα εδωσε απτο τηλ δεν εχω μπροστα το χαρτι . . παρασκευη εχω γιατρο κ θα δει ολες τις εξετασεις απο κοντα .

απλα στην εγκυμοσυνη του γιου μου πριν 2 χρονια ηταν 1 προς 17240 κ βλεπω τεραστιες διΑφορες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω βρε κοριτσια .

σας ειπα δεν εχω στα χερια μου τις εξετασεις .απτο τηλ μου το ειπαν κ ανοιξα να συγκρινω την αυχενικη του γιου μου πριν 2 χρονια κ ειδα αυτην την ταραστια διαφορα.

παρασκευη εχω γιατρο κ θα μου πει

βρηκα αυτο μονο

http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1912

88M1p3.pngycQap3.png

αν ήταν κάτι βρε Ρίτα δε θα σου το έλεγαν πως θέλει ψάξιμο;όπως μου είπαν εμένα απευθείας οτι θέλει επανεξέταση γι'αυτή τη μεσοκοιλιακή επικοινωνία που βλέπει στην καρδιά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...