Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα θα σου πω με ακριβεια αλλα οταν σαραντισαμε ημασταν 5.500 κ 59 ποντους. Τωρα φανταζομαι πως θα εχει πατησει τα 6000 γιατι ειναι επίσης ασηκωτη!! Πωπω, όμω κ στο βλεμμα της φαινεται μεγαλύτερη από την ηλικία της η κουκλα σου! Ο μπαμπας φαινεται τρελαμενος, ε;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλα, οτι κι αν λες (από φωτο βεβαια που σε ξερω) η μικρη ειναι ιδια εσυ!! Ξαναλέω! Ο μπαμπας εχει παραδοθει στη μικρη!!! (σημ. το φωτιστικάκι πίσω το εχουμε κι εμεις!)

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Είσαι η μόνη που το λες!!!Λένε πως είναι ίδια ο άντρας και ότι μοιάζει και πολύ στην Πεθερα!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Και μενα μου φαίνεται ότι μοιάζει στον άντρα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα Νέμινα και Μυρσίνη!!

Μυρσίνη Πρωινή πρωινή ε?? Έχετε και γενεθλεια σε λίγο καιρό απότι βλέπω!!!Χριστοπυγεννα είχες γεννήσει την μικρή σου?

Καθε μερα, ο μικρος ξηπναει με το ξυπνιτηρι του μπαμπα και χουζουρευει μεχρι τις 6-6,30 που αρχιζει η πεινα και με ξυπναει!

Ναι ανημερα γεννηθικε! Σημερα εχω εγω γενεθλια, μην το πεις πουθενα αλλα κλεινω τα 35 :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν είναι η φωτογραφία, αλλα στη δευτερη ειναι ΙΔΙΑ εσυ, ΙΔΙΑ!

Καλα αυτο το σοκ με την πεθερά, το εχω περάσει κι εγω. ΕΓω που πριν κανω παιδιά ελεγα "δεν ειναι κριμα να περνας τοσους πόνους να γεννησεις κ το παιδι να μοιάζει...στην πεθερά σου;;;" Και καπως ετσι την επαθα κι εγω. Μπορώ να πω πως για τα δυο πρωτα, περισσότερο μου ελεγαν οτι μοιάζουν στην πεθερά μου παρά στον πατερα τους. "ΕΛΕΟΣ" ελεγα "Με την πεθερά μου το κανα;;;;;" Αμαν!

HgqOp3.png

Καθε μερα, ο μικρος ξηπναει με το ξυπνιτηρι του μπαμπα και χουζουρευει μεχρι τις 6-6,30 που αρχιζει η πεινα και με ξυπναει!

Ναι ανημερα γεννηθικε! Σημερα εχω εγω γενεθλια, μην το πεις πουθενα αλλα κλεινω τα 35 :tongue:

Εδω που ειμαι ήσουνα και κει που είσαι θα ρθω! Στα τριανταπέντε, να μαστε καλά και να χουμε υγεία, ο γιός μου θα είναι 15 χρονών και η κόρες μου 13 και 11.

HgqOp3.png

Καλημέρα!

Κατερίνα κούκλα η κόρη αν κι εγω νομίζω οτι μοιάζει στον σύζυγο!

Μυρσινάκι πολύχρονη!!!!τι ωραία γενέθλια μαζί με τη μικρή σου,κι εγω παρακάλαγα να γεννήσω αρχές του μήνα να έχει γενέθλια μαζί με τη μικρή ο Νίκος (27/9) αλλά δεν μας έκανε τη χάη η κοντέσσα!!!Να τους χαίεσαι όλους μάτια μου!!ο,τι επιθυμείς!!

Σωτηρία μου στα 35 μου η μικρή θα είναι 2,5 χρ.!Κι αν μας αξιώσει ο Θεός θα είμαστε 4άδα ως τότε!!Σε χαίρομαι πάντως...οι μικρομάνες είστε φίλες με τα παιδιά σας,βλέπω κι απο την αδερφή μου!!

Βρε κορίτσια μόνο εγω έχω κάνει μινιατούρα;;μ'αρέσει που τη βλέπω και λέω "θέριεψε" κιόλας!!!!!:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!!!

Μυρσινη Χρόνια Πολλάάά!!!!

Ρηνιώ η δικια μου είναι πιο μινιατούρα μη σκας!

Ξεκινήσαμε στην 50η καμπύλη αλλά επειδή έχασε πολύ βάρος από τη δίαιτα που της έκανα άθελά μου:oops: τώρα είμαστε στην 25η περίπου.

Σήμερα 8 μέρες πριν κλείσει το 2ο μήνα είναι 4390...

Κατερινάκι... τι μαλλι έχει η κοράκλα σου καλέ??? Απαιτώ φωτό με κοτσιδάκι:tongue:

Το φρυδάκι του μπαμπά βλέπω να έχει πάρει... απο κει κι έπειτα σε ποιον μοιάζει δεν εχω ιδέα.

Είναι νταρντανο-κουκλάρα πάντως ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...