Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Riniw και μένα δεν έκλαψε στο εμβόλιο!!Προφανώς στο μπουτάκι που γίνεται , μπορεί να μην πονάει!!! Πόσα κιλά είσαστε??

ααα μας βρήκε μια χαρά!!5,070!!συνεχιζουμε κανονικά θηλασμό όπως είμαστε είπε!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπεραααα

Ρινιω μεγαλωνουμε βλεπω! :P

Η πεθερα μου παρα τα οσα της εχει πει ο Τζουρ, συνεχιζει να επιμενει οτι δεν ειχε σταγονα γαλα!! Η μανα μου απ την αλλη αλλαξε οπτικο και γυναικολογο γιατι της ειπαν οτι δεν μπορει λογο μυωπιας κι ας την αφησαν να γεννησει φυσιολογικα! Το εμαθε ομως (οτι μπορουσε) αφου της δωσαν το χαπι και ακομη εχει τυψεις γι αυτο! Στην μεγαλη μου που τις πρωτες μερες στο νοσοκομειο εκλαιγε ασταματητα (δεν επιανε σωστα τη θηλη) εφερε μπιμπερο ΚΑΙ πιπιλες... Τωρα εχει γινει εξπερ βεβαια και δινει συμβουλες σε φιλη της για να μην τα ζαλιζει στην νυφη για το θηλασμο!

Σημερα ηταν η επαιτιος της ανεξαρτισιας του Καταρ απ τους οθομανους και πηγαμε στην παρελαση. Καμια σχεση με οτι εχετε δει στην ελλαδα! Απο αλεξιπτωτιστες με καπνους και σημαιες να προσγιονοντε μεσα στην παρελαση μεχρι ταχυπλοα και ΟΙΚαδες. Καμια 10αρια αεροπλανα σε σχηματισμο και απο πισω μεταγωγικα και βομβαρδιστικα και στο τελος ενα που εκανε διαφορα τρελα με απο πισω να βγαινει καπνος στα χρωματα του Καταρ, μπορντο και λευκο. Στρατιοτικα οχηματα παντος τυπου και πυροσβεστικα και αστυνομικα... μονο πεζους δεν ειδαμε γιατι ειμασταν στριβαν πριν το σημειο που σταθηκαμε εμεις. Θα δοκιμασω να δω τι καταφερα απο φοτο και θα ποσταρω σιγουρα! Το μονο κακο ειναι οτι χριαστηκε να ξυπνισουμε 5 το πρωι και να παμε με το αυτοκινητο μεχρι ενα σημειο και μετα περπατητο, πολυ περπατητο, γιατι τα αυτοκινητα επιτρεπονταν μεχρι ενα σημειο και παλι δεν θα βρισκαμε πιο κοντα παρκινγκ. Θηλασαμε φυσικα γιατι πεινασε και επηδει το ειχε κοψει πολλες ωρες στον υπνο χεστικε (παλι το πολυαγαπημενο σκατοθεμα!) και λερωθηκε απιστευτα πολυ, ευτιχος ειμουν ετοιμοπολεμη...

Χθες πηγαμε να δουμε για μπανακι σε ενα ινδικο εμπορικο που εχει πολυ καλες τιμες και πηραμε μπανιερα με απο πανω αλλαξιερα και 2 ραφια με 60 ευρο. Εβγαλα και φοτο τα κρεβατακια, με πορτ μπεμπε, κουνουπιερα, 2 υψη και ροδες... με 86 ευρο... Τι ποποτς μας πιανουν ελλαδα που ειχαμε δωσει (η πεθερα μας το χαρισε) 600...

Παω να βαλω τις φοτο! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα οοοολη νυχτα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

ααα μας βρήκε μια χαρά!!5,070!!συνεχιζουμε κανονικά θηλασμό όπως είμαστε είπε!!

Μια χαρά Ρινιώ τα κιλάκια σας!!!;);)

Καλημέραααααααααααααααααααααααα είπα??

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Που; Στο φβ;;; Εγω δε την βλεπω!

Μυρσινη Χρονια πολλα!! Πολύχρονη να σε χαιρονται τα παιδάκια σου!!

Καλέ με Πόσρε κυκλοφορεί η αστυνομία(ή οτι αλλο είναι τελοσπαντων) στο Καταρ;;;Θα τρελαθω!!

Εμείς σημερα εχουμε το πρωτο εμβολιο. Η μικρη χτες πριν τον υπνο είχε σκασει και μονο η πιπιλα μας εσωσε! Δεν την πιπίλαγε, απλώς "ετριβε" τα ούλα της. Καλα δεν παίζει για δοντια, απλώς φαίνεται κατι ηθελε να εχει στο στομα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Μετα από 1000 κυματα ναι! Καλε Κατριν, αυτη ειναι ετοιμη για παντρεια! Μεγαλο κοριτσι! Κούκλα! Το μαλλακι μπολικο σαν κι εμας (κ το μεγεθος!!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...