Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πως ξυπνήσατε;εμείς απο τις 7 με μια πλούσια "παραγωγή" μετά το τάισμα...οπότε και δεν ξανακοιμήθηκα κατά τις 8 που την άλλαξα...

Αλλά ρε παιδάκι μου πόσο μ'αρέσει που την πιάνει νύστα και θέλει αγκαλιά και να μου τριφτεί για να κοιμηθεί...

Κατά τ'αλλα ετοιμάζομαι σε λίγο να ξυπνήσει να την ταίσω να πάω να πάρω το εμβόλιο.Η αδερφή μου μου είπε οτι όταν θα δω την γιατρό να της βάζει τη βελόνα θα καεί η καρδιά μου,ισχύει;;γιατί είμαι και λίγο αναίσθητη σ'αυτά εγω!!

εγω θα στεναχωρηθω οταν μου τον τρυπησουν:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα!!!εσυ βε με 2 παλληκάρια,αγορομάνα, θα έπρεπε να ήσουν σπαρτιάτισσα!!!

:( ευχομαι ποτε καμια μανα να μη περασει αυτο που περασα εγω με το μεγαλο μου ειρηνη μου ισως γι αυτο να μη το ααντεχω :(

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω θα στεναχωρηθω οταν μου τον τρυπησουν:(

έχεις δίκιο Μαράκι..κάτσε μετά που θα έρθει η γιατρός θα σας πω πως ένιωσα κι εγω,εν τέλει...απλά θα πρέπει να σκληραγωγηθούμε λίγο οι μανούλες,να θωρακιστούμε!!εσυ που έχεις κι αγόρι τί θα κάνεις αν αύριο σου έρθει με το κεφάλι ματωμένο,π.χ.;;αν κι εγω που ήμουν κορίτσι τα ραμματαάκια μου τα έκανα δεν χαμπάριαζα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερουδια!!

Εγώ πάντως όταν χτυπούσα, ο πατερας μου που ήταν ο πιο αγαπουλας από τους 2, μου έλεγε πρώτα "καλά να πάθεις κωλόπαιδο να πρόσεχες" και μετά από λίγο μου εκανε χαζομαρουλες και με έπαιρνε αγκαλιά να ηρεμήσω:D

Μου ελεγε κ το γνωστό "Και είσαι άσχημη όταν κλαίς":tongue:

Όσο για τις εξετασεις, οχι δε σπαράζει η καρδιά μου. Είμαι σκληρή μανα, εχω εκπαιδευτεί από το σκύλο, άσε που εγώ η ίδια δεν είχα ποτέ σχεδόν πρόβλημα μα αίματα και βελόνες.

Ακυρες ατακες της πεθερας μου (που ευτυχώς δεν επιμενει)

1) δώσε λίγο ξένο το βραδυ για να κοιμηθείτε

2) οι αγκαλιες κανουν κακό και εχει κακομάθει

3) λίγο τσαι ή ζαχαρονερο θα βοηθήσει να ηρεμήσει

:shock::shock::shock::shock::shock:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!

Εγώ πάντως όταν χτυπούσα, ο πατερας μου που ήταν ο πιο αγαπουλας από τους 2, μου έλεγε πρώτα "καλά να πάθεις κωλόπαιδο να πρόσεχες" και μετά από λίγο μου εκανε χαζομαρουλες και με έπαιρνε αγκαλιά να ηρεμήσω:D

Μου ελεγε κ το γνωστό "Και είσαι άσχημη όταν κλαίς":tongue:

Όσο για τις εξετασεις, οχι δε σπαράζει η καρδιά μου. Είμαι σκληρή μανα, εχω εκπαιδευτεί από το σκύλο, άσε που εγώ η ίδια δεν είχα ποτέ σχεδόν πρόβλημα μα αίματα και βελόνες.

Ακυρες ατακες της πεθερας μου (που ευτυχώς δεν επιμενει)

1) δώσε λίγο ξένο το βραδυ για να κοιμηθείτε

2) οι αγκαλιες κανουν κακό και εχει κακομάθει

3) λίγο τσαι ή ζαχαρονερο θα βοηθήσει να ηρεμήσει

:shock::shock::shock::shock::shock:

κοίτα κι εγω δεν έχω θέμα καθόλου,ούτως ή άλλως παραϊατρικό επάγγελμα τελείωσα σε άμεση σχέση με βελόνες αίματα ούρα και κόπρανα οπότε την επαφή την θέλω-δεν την θέλω την έχω...τώρα πως θα αντιδράσω σαν μάνα δεν ξέρω..

ωραίες ατάκες η πεθερά!!!η δικιά μου πάντως καμία σχέση...υποστήριξη 110%!!!!το μόνο που μου έχει πει ήταν για την πιπίλα,να της βάλω λίγο μέλι μπας και την πιάσει αλλά την έβαλα και το έκανε μόνη της και είδε πως δεν πιάνει!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοίτα κι εγω δεν έχω θέμα καθόλου,ούτως ή άλλως παραϊατρικό επάγγελμα τελείωσα σε άμεση σχέση με βελόνες αίματα ούρα και κόπρανα οπότε την επαφή την θέλω-δεν την θέλω την έχω...τώρα πως θα αντιδράσω σαν μάνα δεν ξέρω..

ωραίες ατάκες η πεθερά!!!η δικιά μου πάντως καμία σχέση...υποστήριξη 110%!!!!το μόνο που μου έχει πει ήταν για την πιπίλα,να της βάλω λίγο μέλι μπας και την πιάσει αλλά την έβαλα και το έκανε μόνη της και είδε πως δεν πιάνει!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Απαγορεύεται το μέλι, πριν συμπληρώσουν το πρώτο έτος!

Κι εμένα με υποστηρίζει και ας μη θήλασε ποτέ και ότι έχει πει είναι από αφέλια!

Σκέψου ότι της είχε πει γιατρός ότι το γάλα της είναι νερό και το παιδί δε θα χωτραίνει ποτέ! Οι μπούρδες της δεκαετίας του 70 και 80 στην Ελλάδα.

Καλά εδω της είπαν ότι το λεμόνι καίει το λίπος κα πίνει κάθε μέρα 2 στυμμένα λεμόνια (συν τα 2-3 που στίβει στα φαγητά της) :shock: λες και είναι υπέρβαρη... τέλοσπάντων!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Απαγορεύεται το μέλι, πριν συμπληρώσουν το πρώτο έτος!

καλά δεν έφαγε κάνα βάζο...μην τρελλαθούμε τελείως...τίποτα δεν έπαθε άσε που είναι και μέλι σπιτικό...άιντε

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κι εμένα με υποστηρίζει και ας μη θήλασε ποτέ και ότι έχει πει είναι από αφέλια!

Σκέψου ότι της είχε πει γιατρός ότι το γάλα της είναι νερό και το παιδί δε θα χωτραίνει ποτέ! Οι μπούρδες της δεκαετίας του 70 και 80 στην Ελλάδα.

Καλά εδω της είπαν ότι το λεμόνι καίει το λίπος κα πίνει κάθε μέρα 2 στυμμένα λεμόνια (συν τα 2-3 που στίβει στα φαγητά της) :shock: λες και είναι υπέρβαρη... τέλοσπάντων!

μην πας μακριά...της αδερφής μου πριν 15 χρ. της είχε πει η γιατρός να ζυγίσει τη μικρή,να τη θηλάσει και να την ξαναζυγίσει να δει αν παίρνει βάρος...πρόσεξε σε 1 γεύμα όχι επί του συνόλου π.χ. στην εβδομάδα ή το μήνα...κι είδε σε 1 γεύμα οτι δεν πήρε και της είπε συμπλήρωμα....

για να μη σου πω το θεϊκό στην κουμπάρα μου στην Κρήτη 1 χρόνο πριν που ο γιατρός δεν της έβαλε το παιδί στο στήθος γιατί λέει το γαλα κατεβαίνει μετά απο 3 μέρες και να δίνουν συμπλήρωμα για 3 μέρες και μετά στήθος,θήλασε για 2 εβδ. με συμπλήρωμα όπως καταλαβαίνεις....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Και δεν σας είπα...κάναμε το εμβόλιο και δεν έβγαλε άχνα η δικιά μου...χαμογέλαγε και στην γιατρό και της κουβέντιαζε κιόλας!!!πολύ γέλιο!!!μου είπε οτι ίσως να είναι λίγο ανήσυχη ή γκρινιάρα κι ίσως ανεβάσει και πυρετό ή να έχει υπνηλία...προς το παρόν δεν την έχει πιάσει τίποτα!!!

πάντως ενω αγχώθηκα οτι θα κλάψει τελικά δεν έκανε τίποτα και τσάμπα το άγχος!!!μας βρήκε μια χαρά κι είπε να συνεχίσουμε τον θηλασμό κανονικά διότι το βάος μας είναι μια χαρά ;):D:D

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιω εχει δικιο η Βαλέρια, το μελι απαγορευεται ρητως μετα το χρονο, καποιοι και 2 χρονια. υπαρχει κινδυνος αλλαντιασης. Ουτως η αλλως παντα για μικρες ποσοτητες μιλαμε, δεν τρωνε και βαζα τα βρεφη. Αλλα κι η μικρη ποσοτητα μπορει να πειραξει ενα βρεφος. Να το πεις στην πεθερα σου να το ξερει! Και ισα ισα το σπιτικο ειναι πιο "μελι" από το αγοραστο, εχει περισσοτερες βιταμινες κ θρεπτικα συστατικα ενω το αλλο ειναι νερωμενο κ παχαινει λιγοτερο.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ρηνιω εχει δικιο η Βαλέρια, το μελι απαγορευεται ρητως μετα το χρονο, καποιοι και 2 χρονια. υπαρχει κινδυνος αλλαντιασης. Ουτως η αλλως παντα για μικρες ποσοτητες μιλαμε, δεν τρωνε και βαζα τα βρεφη. Αλλα κι η μικρη ποσοτητα μπορει να πειραξει ενα βρεφος. Να το πεις στην πεθερα σου να το ξερει! Και ισα ισα το σπιτικο ειναι πιο "μελι" από το αγοραστο, εχει περισσοτερες βιταμινες κ θρεπτικα συστατικα ενω το αλλο ειναι νερωμενο κ παχαινει λιγοτερο.

Στο μέλι συνήθως βάζουν γλυκόζη για να μη πήζει το χειμώνα. Όπως και να'χει ναί το μέλι είναι από τα τελευταία πράγματα που δοκιμάζουν τα παιδιά όταν ξεκινουν στερεές τροφές και προφανώς υπάρχει λόγος που αναλύεται εδώ.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

το ξέρω βρε κορίτσια οτι δεν κάνει..η πεθερά μου μου πρότεινε να βουτήξει την πιπίλα σε λίγο μέλι -και μιλάμε για ένα τσικ!- για να την πιάσει η μικρή..δεν την έπιασε και τέλος!!σιγά το θέμα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...