Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλα παντα οι παροχες ηταν ανυπαρκτες σε σχεση με τις κρατησεις. απλα αυτα τα εμβολια τα καλυπτει 100% δεν πληρωνεις συμετοχη γι'αυτο ρωτησα. εγω συνεννοηθικα με τον φαρμακοποιο μας να μου το δωσει που ειναι να το κανουμε την πεμπτη και οταν διακοψουν την απεργεια να του παω απο τη γιατρο το χαρτι που θα μου το εχει γραψει. μου ειπε για τα παιδακια οτι το κανει αυτο.. :)

δυστυχώς ο φαρμακοποιός μας απεργεί και δε νομίζω ο εφημερεύοντας να μου κάνει την χάρη

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστυχώς ο φαρμακοποιός μας απεργεί και δε νομίζω ο εφημερεύοντας να μου κάνει την χάρη

κι ο δικος μας αλλα εχουμε την τυχη να γνωριζομαστε πολλα χρονια οποτε τον παιρνουμε στο κινητο και διακριτικα μας εξυπηρετει... :rolleyes: ξερω δεν ακουγεται και πολυ σωστο..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Αχ βρε κορίτσια... αμαν κουβεντα που ανοίξατε...εμενα όλα μου τα παιδιά στο σύζυγο μοιάζουν.. Με τ τρίτο λίγο πάω να παρω το αίμα μου πίσω.. Είχα βαρεθεί ν' ακούω: "Στον ύπνο σ' έπιασε;;" ή "Κοιμόσουν όταν τα κάνατε;;" Ε μαλλον κοιμόμουν.... συμβαίνει πολλες φορές..:tongue:
marioula σε σένα μοιάζει ο πιτσιρικος

ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπέραααααα!!

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω μανούλες, αλλά εμένα μου φαίνονται ότι τα παιδάκια μας μοιάζουν στους πατεράδες τους!!!

Μαριούλα, Ρινιω κ καραμελ νομίζω ότι μοιάζουν στους άντρες σας!!!

Και μένα η δικιά μου ίδια ό άντρας μου είναι!!Ελπίζω με τον καιρό να αλλάξει αυτό ;););)

γλυκια μ δεν πειραζει οπου κ να μοιαζουν καλα να ειναι!:P
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

εμεις μεγαλωνουμε πολυ και εχουμε γινει ολοκληρει αντρες

εμεις παρολο που πινουμε ξενο δε κοιμομαστε ακομα σερι το βραδυ γκρρρρρρρρρρρρρρρ απο κακακια πρασινομουσταρδοκιτρινα ενα περιεργο, εμεις τελος του μηνος θα κανουμε το δευτερο εμβολιο

καραμελ εγω λεω οτι μπουμπου σου μοιαζει πολυ. καλα να περασετε στην ευβοια και εμεις σκεφτομασταν να φυγουμε τα χριστουγεννα αλλα εγω φοβαμαι επειδη θα μεινουμε στους κουμπαρους μας και ο μικρος δε κοιμαται ακομα σερι θα ξυπνανε ολοι μεχρι να φτιαξω το γαλα οποτε μαλλον δε θα παμε :(

μαριουλα και ειρηνη εσεις νομιζω το χασατε φιλικη συμετοχη

χαρουλα μου τι κανεις το μωραικι μεγαλωνει ε?:D:Dδινει μονο ξενο γαλα?
Καλημερα!!!!

Κοριτσια μην μασατε αν δεν σας μοιαζουν τα μωρακια και η Ελισαβετ, απ τον υπερηχο ακομα ηταν καρμπον ο πατερας της! Αφου και ο γιατρος απ τον 6ο μας ελεγε "πρωτη φορα βλεπω μωρο να μοιαζει τοσο σε εναν απ τους 2". Μεχρι το χρονο ολοι λεγαν οτι με επιασε στον υπνο!!! Με το που χρονισε εγινε φτυστη εγω, τοσο που εδιξα στον Τζουρ μια παλια μου φοτο και ηταν σιγουρος οτι ειναι της κορης του (μπαμπας να σου πετυχει!).

Ο Μασσιμο, για την ωρα, μοιαζει στον μπαμπα, αλλα ποτε δεν ξερεις, μακαρι να μινει ετσι! Να μην εχουμε και ενα παιδι ιδιο με τον πιο ομορφο αντρα του κοσμου?

Σημερα παλι ξυπνισε, εφαγε, αλλαχτικε και... εκλαιγε. Τωρα ομως το εμαθα το κολπο! Τον εβαλα στην αγκαλια της Ελισαβετ (αλλο που δεν θελει κι αυτη) και σε 3 λεπτα αρχισε να στιφογυριζει για υπνο!!

Σε λιγες μερες εχω γενεθλια και ο μπαμπας μας μου... ξερασε το δωρο μου και καλα γιατι κοστιζει και δεν θελει να κρινει για τετιο εξοδο μονος, αν και αυτος ο ανθρωπος δεν καταφερε ποτε να μου κρατισει μιστικο για μια φορα θα τον πιστεψω! Δεν ξερω αν εχετε δει ποτε "Φιλαρακια"? Την γ@μ@τ! πολυθρονα στο σπιτι τον αγοριων? Βγαινει και σε κουνιστη (κανονικα με την ανακληση) και εδω την εχουν στο 1/2 της τιμης απ οτι ελλαδα και βρηκε και μεταφορικη για να την στηλουμε αν με το καλο φυγουμε απο δω!!!!

ομορφο δωρο!!!:P
Καλησπέρααααααα!!

Τατουμ ζηλεύωωωωωω θέλω και εγώ μια τέτοια!!Να απλώνομαι!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Εγω ακόμα να αδιαθετήσωωωω!!!:P:p:p

Βρε κορίτσια, εμένα η δικιά μου εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να σηκωθεί!!! Φτάνει μέχρι 45 μοίρες!!!Φοβάμαι μην ξυπνήσω καμιά μέρα και την δω να κάθεται!!! Αλήθεια πότε κάθονται???

Κ επιπλέον έχουμε πολλά σάλια!!ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Τι είναι αυτό πάλι ?? Βρέχει όλα τα φορμάκια,,, πρέπει να της αγοράσω σαλιάρες!!!:tongue::tongue::tongue:

ουτε εγω εχω αδιαθετησει!

Κι εμείς ξεκινήσαμε να βγάζουμε και σαλάκια εκτος από το περισσευούμενο φαγητό! Με ένα πανάκι στο χέρι είμαι να σκουπίζω τη μικρή ξυνίλα τόσες εβδομάδες :P

Μια χαρά η δικιά σου... μη ξυπνήσεις και τη δεις όρθια να σου λέει "μάνα πέσε ένα 50ευρω, έχω έξοδο!":tongue:

Δεν είχαμε σκοπό να τη ζυγίσουμε αυτή την εβδομάδα την καλή μας αλλά μας έπιασε ο διάολος... πήραμε 265γρ αυτή την εβδομάδα (που εγώ νόμιζα ότι τρώει λιγότερο γιατί συχνά ήταν το στήθος τούμπανο!):rolleyes:

μιςς καραμελ μου μια χαρα η μπεμπα μεγαλωνει:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλα παντα οι παροχες ηταν ανυπαρκτες σε σχεση με τις κρατησεις. απλα αυτα τα εμβολια τα καλυπτει 100% δεν πληρωνεις συμετοχη γι'αυτο ρωτησα. εγω συνεννοηθικα με τον φαρμακοποιο μας να μου το δωσει που ειναι να το κανουμε την πεμπτη και οταν διακοψουν την απεργεια να του παω απο τη γιατρο το χαρτι που θα μου το εχει γραψει. μου ειπε για τα παιδακια οτι το κανει αυτο.. :)

Κι εγώ το έχω παραγγείλει και θα το κάνουμε το νέο έτος. Όσο για τη συνταγή, θα την πάρει όταν τα βρουν με τον ΕΟΠΥΥ. Βέβαια τον ξέρουμε χρόνια τον φαρμακοποιό οπότε δε θα τσινίσει για κάτι τέτοιο!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρααααααααααα!!!

Πήγαμε χθες βολτίτσα ,αλλα δεν την ευχαριστηθήκαμε πολύ !!! ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΟΣ γινόταν, δεν είναι να κυκλοφορείς αυτές τις μέρες!!Άσε που φοβήθηκα για την μικρή μην κολλήσει τπτ!!!

Δεν το είδα το βιντεάκι που λέτε!!Που είναι?????? Πάντως εμάς η μικρή που κοιμάται πλέον σερί από 00:30 - 07:00 , δεν νομίζω να καταλάβει διαφορά αν την βάλω στο δωμάτιο της!!!Σε λίγο καιρό που δεν θα χωράει στο πορτ μπεμπε, αναγκαστικά θα πάει στο δωματιο της!!!

Και μεις ΑΜΚΑ είχαμε βγάλει από όταν ημασταν στο μαιευτήριο!!!Και βιβλιάριο πήγε και έβγαλε ο άντρας με το που γυρίσαμε σπίτι!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως ξυπνήσατε;εμείς απο τις 7 με μια πλούσια "παραγωγή" μετά το τάισμα...οπότε και δεν ξανακοιμήθηκα κατά τις 8 που την άλλαξα...

Αλλά ρε παιδάκι μου πόσο μ'αρέσει που την πιάνει νύστα και θέλει αγκαλιά και να μου τριφτεί για να κοιμηθεί...

Κατά τ'αλλα ετοιμάζομαι σε λίγο να ξυπνήσει να την ταίσω να πάω να πάρω το εμβόλιο.Η αδερφή μου μου είπε οτι όταν θα δω την γιατρό να της βάζει τη βελόνα θα καεί η καρδιά μου,ισχύει;;γιατί είμαι και λίγο αναίσθητη σ'αυτά εγω!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλήμέραααα!!! Εγώ προσπαθούσα να τον πείσω από τις 7 να κοιμηθούμε ακόμα λίγο αλλά καμία υποχώρηση για τη μανούλα και όταν το πείρα απόφαση να σηκωθώ μου έπιασε το δάχτυλο και ξεραθηκε :-) και τώρα είμαι με το ένα χέρι τεντωμένο στο καλάθι του και με το άλλο σας καλήμέριζω..

Ρινιω δεν είναι σήμερα κλειστά τα φαρμακεία λόγω απεργίας?

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Καλήμέραααα!!! Εγώ προσπαθούσα να τον πείσω από τις 7 να κοιμηθούμε ακόμα λίγο αλλά καμία υποχώρηση για τη μανούλα και όταν το πείρα απόφαση να σηκωθώ μου έπιασε το δάχτυλο και ξεραθηκε :-) και τώρα είμαι με το ένα χέρι τεντωμένο στο καλάθι του και με το άλλο σας καλήμέριζω..

Ρινιω δεν είναι σήμερα κλειστά τα φαρμακεία λόγω απεργίας?

ναι σε εφημερεύον θα πάει η πεθερά τελικά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιώ εγώ πιο πολύ στεναχωρήθηκα όταν την έβλεπα και της έπαιρναν αίμα, γιατί είχε σπαράξει στο κλάμα, παρά με το εμβόλιο!!!Με το εμβόλιο δεν έβγαλε ΚΙΧ!!!!

στο νοσοκομείο που την πέτυχα πάντως ήμουν τί να σου πω.....γαϊδούρι;;;;δε μου φταίει και το ζώο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημεραααααααα!!

εγω παντως οταν κανουμε εμβολιο κοιταω απο την αλλη δε μπορω ουτε με το μεγαλο ουτε τωρα με το μικρο απαπα

χαχαχα!!!εσυ βε με 2 παλληκάρια,αγορομάνα, θα έπρεπε να ήσουν σπαρτιάτισσα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ε εντααξει, είναι καπως να βλεπεις το παιδακι σου να πονα, όμως ξερεις πως όλα γινονται για καλό!!

Βρε κορίτσια μη μου αγχωνεστε τοσο για το αν θα κοιμαται μαζι σας ή οχι το νινι, είναι μικρα ακόμη, εμενα κοιμούνται στο δωματιό τους και το πρωι ξυπναμε τετραδα στο κρεβατι, δεν τα καταλαβαινω πότε ερχονται! Αλλα τελοσπαντων, δεν είναι αυτο το θεμα. Αυτα είναι από τα ευκολα της ανατροφής, αλλα είναι τα δυσκολα και κυρίως όταν αυτα εχουν να κανουν με τον εαυτό μας! Το να εχεις το νινι σου κ να το κοιμιζεις αγκαλιά, δειχνει αγάπη και τη χρειάζεται αυτη τη στιγμή όσο τιποτε αλλο μεχρι να μεγαλώσει λίγο και να ανεξαρτητοποιηθεί με το περπάτημα κλπ. Τα δύσκολα είναι όταν αργοτερα θα πρέπει να κανουμε φροντιστηρια στον εαυτό μας για να γινουμε σωστοί γονείς!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...