Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εμενα αυτα τα είχε κανονισει ο συζυγος κατευθείαν (αμκα ασφαλεια κλπ) ούτως η αλλως επρεπε κ για τα τριτεκνα να ατ κανουμε. Βρε κοριτσια το ακούσατε; Οσοι γεννησαν από 1 Νοεμβριου δεν παίρνουν το εφαπαξ των τριτεκνων κι εμεις γεννηθηκαμε 16 Οκτωβρη! Φτηνα τη γλιτωσαμε!

Τους ηλίθιους... βγαζουν το επίδομα και κάνουν τα παιδιά τεκμήριο... είναι για πολλές σφαλιάρες!

Όντως αμκα από τα κεπ εφόσον έχεις προσφατα ληξ. πραξη γεννησης και οικ κατάστασης κλπ.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kella εμένα οχι δε μου το ζήτησαν...όντως επειδή γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο;πάντως οχι και το γέλιο είναι οτι γέννησα Πέμπτη,βγήκαμε Δευτέρα κι απο Πέμπτη που ήρθε πρώτη φορά η παιδίατρος το είπα...δηλαδή απο 18 Οκτώβρη!:evil::evil::evil: Ε,μα δεν το ήξερα κιόλας οτι έπρεπε φρεσκο-εγχειρισμένη και λεχώνα μ'ενα μωρό στο βυζί να τρέχω κιόλας στα ΚΕΠ....τα λέω σε σας γιατί στο Νικολάκη όσο και να τα είπα μόνη τα έλεγα μόνη τα άκουγα....:mad:

Απο Αναστασία:arrow:Νάσια;πρώτη φορά το ακούω!!Ξέρω το Στάσα,Σάσα,Νατάσα,Σία,Σούλα,Τασία απο το Αναστασία αλλά το Νάσια όχι...απο το Αθανασία πάλι ξέρω το Σούλα,Νάνσυ,Νάσια,Σία...το Νάνσυ πάντως μου το είχε προτείνει η συννυφάδα αλλά μου θυμίζει την Νάνσυ Αλεξιάδη που μου θυμίζει π...άνα!-σόρυ κιόλας!!!!!και δεν το ήθελα καθόλου!!!

Σωτηρία μου άσε....ο πατέρας μου έπαιρνε το πολυτεκνικό επίδομα μέχρι τα 21 της μικρής,λόγω χηρείας..όταν του το έκοψαν και ρώτησα στην ΑΣΠΕ ξέρεις τι μου είχαν πει;;;;οτι επειδή είναι πατέρας κι όχι μητέρα δεν το δικαιούται ισόβια :shock::shock::shock:!!!!!!!!

Miss Caramel δεν ξέρω τί είναι σωστότερο πάντως...αυτό που έκανα εγω και την έβγαλα τόσο νωρίς ή αυτό που έκανε η ξαδέρφη του Νίκου και φτάνει η μικρή στα 2 και κοιμούνται 3άδα στο κρεβάτι κι ο μπέμπης 4,5 μην. στο λίκνο;;;;;;;αν και απο οτι έχω καταλάβει ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδιά μόλις ξεκινήσουν να περπατάνε πάνε και χώνονται στο κρεβάτι των γονιών!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρηνιω μου νομιζω οτι αμα δε βγαλεις αμκα στο μωρο την ωρα που εφυγες απο το νοσοκομειο θα επρεπε να πληρωσεις γιατι το αμκα το χρησιμοποιουν για τον εοππυ για να παρουν τα λεφτα τους καπου θα το εχεις ψαξε λιγο αποκλειετε να μην εχειεμενα ο μεγαλος μου οταν ηταν 2 μηνων ειχε βροχιολιτιδα και χρειαστηκε να νοσηλευτουμε δυο φορες την πρωτη φορα πληρωσαμε μια 500γιατι ενω ειχα αμκα δεν ειχα περασει το μωρο στο βιβ λιαρειο του συζηγου τη δευτερη φορα μας εδωσαν 15 μερες διορεια να βαλουμε το μωρο στο ταμειο και να τους παμε το χαρτι με το που βγηκαμε απο το νοσοκμειο ετρεξα αμνεσως μου ειπα οτι θα σταλει υπηρεσιακα και μετα απο δυο χρονια μου εστειλαν χαρτι οτι χρωσταω 550 ευρω στο νοσοκομειο ειχε χαθει το χαρτι και καταλαβες ετρεχα σα τι τρελει να δω τι γινετε απο το νοσοκ. της νικαιας στην αγια παρασκευη εκει ανηκει ο αντρας μου στον οαεε πηγα στις νικαιας και με εδιωξαν ειναι αστα να πανε ολοι τους γι αυτο κοιταξε το μη σου ερθει κανενα μπουγιορτι μετα απο κανενα χρονο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ρηνιω μου νομιζω οτι αμα δε βγαλεις αμκα στο μωρο την ωρα που εφυγες απο το νοσοκομειο θα επρεπε να πληρωσεις γιατι το αμκα το χρησιμοποιουν για τον εοππυ για να παρουν τα λεφτα τους καπου θα το εχεις ψαξε λιγο αποκλειετε να μην εχειεμενα ο μεγαλος μου οταν ηταν 2 μηνων ειχε βροχιολιτιδα και χρειαστηκε να νοσηλευτουμε δυο φορες την πρωτη φορα πληρωσαμε μια 500γιατι ενω ειχα αμκα δεν ειχα περασει το μωρο στο βιβ λιαρειο του συζηγου τη δευτερη φορα μας εδωσαν 15 μερες διορεια να βαλουμε το μωρο στο ταμειο και να τους παμε το χαρτι με το που βγηκαμε απο το νοσοκμειο ετρεξα αμνεσως μου ειπα οτι θα σταλει υπηρεσιακα και μετα απο δυο χρονια μου εστειλαν χαρτι οτι χρωσταω 550 ευρω στο νοσοκομειο ειχε χαθει το χαρτι και καταλαβες ετρεχα σα τι τρελει να δω τι γινετε απο το νοσοκ. της νικαιας στην αγια παρασκευη εκει ανηκει ο αντρας μου στον οαεε πηγα στις νικαιας και με εδιωξαν ειναι αστα να πανε ολοι τους γι αυτο κοιταξε το μη σου ερθει κανενα μπουγιορτι μετα απο κανενα χρονο

Πωπω γραφεοκρατικά μπλεξίματα... μακρυά από μας!

Να δω πως θα παω ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας που οι μισοί εκειμέσα θα είναι άρρωστοι (δε μιλάω δε για το λεωφορείο) :(

Όσο για τον ύπνο στο κρεβάτι... αν δεν αραιώσουν τα γεύματα της μικρής δύσκολο να φύγει!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Πωπω γραφεοκρατικά μπλεξίματα... μακρυά από μας!

Να δω πως θα παω ΟΑΕΔ να ανανεώσω την κάρτα ανεργίας που οι μισοί εκειμέσα θα είναι άρρωστοι (δε μιλάω δε για το λεωφορείο) :(

Όσο για τον ύπνο στο κρεβάτι... αν δεν αραιώσουν τα γεύματα της μικρής δύσκολο να φύγει!

ειναι να μη σου τυχη ασε γι αυτο αυτο το μωρο πηγα αμεσως και το περασα με το που σαραντησαμε για να μην εχω τιποτα απροοπτα πραγματικα μακρυα απο ολους και για καλη μου τυχη πιο πολυ ωρα εκανα να παρκαρω παρα να μου περασει το μωρο στο βιβλιαρειο:tongue:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρά δεν μου το ζήτησαν!λες να μας έρθει κι εμάς κάνα μπουγιουρντί;μόνο τη ληξ.πράξη γάμου ζήτησαν και πιστοπ. οικ. κατάστασης νομίζω;

σκέψου οτι πήγε η πεθερά μου κι έβγαλε πιστοπ. οικ. κατάστασης ΄καμια 15αριά μέρες αφού γέννησα υποτίθεται γιατί θα πήγαινε ο Νίκος να βγάλει ΑΜΚΑ και την είχαν περάσει κανονικά....

εμ αυτά του λέω του @#$%^^ αλλά δεν καταλαβαίνει....άσε με τώα γιατί θα πάω να τον βρίσω αλήθεια

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ευχομαι να ειναι ολα ενταξει και να μη τρεχετε παντς και στο ρεα και στο ελενα(που ειναι δημοσιο) στο πρωτο μου ζητησαν

πιστοποιητικο γαμου

οικογενειακη κατασταση και

αμκα μωρου

αλλιως δε μπορουσα να βγω χωρις να πληρωσω

τι να σου πω και εγω ψαξτο λιγο παντως για να εισαι σιγουρη εγω σου λεω μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκαν και τρελαθηκα γιατι ημουνα και σιγουρη οτι ολα ειναι ενταξη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Εγω δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ με τετοια: Αμκα, βιβλιαρια, κλπ ακομη κ τη δικη μου καρτα ανεργιας ο συζυγος τη θεωρει (βεβαια εδω ειναι ολοι γνωστοι ακομη κ οι υπαλληλοι)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

ρινιω μου πριν τον βρισεις οντως στα ιδιωτικα ζητανε αμεσως αμκα του μωρου για να δικαιολογησουν τα του εοπυυ. οποτε λογικα στο δημοσιο δε σου το ζητησαν. αλλα για να σου γραψουν το εμβολιο και να μην το πληρωσεις δε σου το ζητησαν??

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

ρινιω μου πριν τον βρισεις οντως στα ιδιωτικα ζητανε αμεσως αμκα του μωρου για να δικαιολογησουν τα του εοπυυ. οποτε λογικα στο δημοσιο δε σου το ζητησαν. αλλα για να σου γραψουν το εμβολιο και να μην το πληρωσεις δε σου το ζητησαν??

εγω παντος που το πρωτο το γεννησα στο ελενα μου ειχαν ζητησει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Πλέον όλοι οι γιατροί ζητάνε το αμκα σου... το ίδιο πιστεύω ισχύει και για το μωρό! Είναι ο λόγος που έχω πιάσει και έχω γράψει η ίδια το άμκα στο βιβλιάριο να μη με ρωτάνε συνέχεια.

Ρηνιώ μου αν έχεις ληξ. πράξεις και λοιπά έγγραφα, πήγαινε στα κεπ και βγάλτο και μετά πέρνα από το λογιστήριο του Αττικού για καλό και για κακό!

Όσο για την ανανέωση της κάρτας ανεργίας δε δέχονται να την κάνει άλλος ουτε με εξουσιοδότηση. Αφού όταν ήμουν έγκυος τους ρώτησα "Αν μου πει ο γιατρός ακινησία δε μπορεί να έρθει κάποιος άλλος να την ανανεώσει?" και μου είπαν όχι:evil: ΣΤΟΚΟΙ!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

κορίτσια όχι δε μου το ζήτησαν..

kella μου είπε η γιατρός αλλά της εξήγησα οτι με τις απεργίες στους Δήμους δεν έχουμε πάρει ΑΜΚΑ και μου είπε μάλιστα τα ξέρω δεν είστε οι μόνοι...απλώς θα τα πληρώνουμε ΟΛΑ μέχρι να την ασφαλίσουμε...και τά χω μαζί του γιατί τον παρακάλαγα όταν γέννησα και μου έλεγε "καλά"...τσουρέκια του τα είχα κάνει...τελικά και γι'αυτό μόνη μου έπρεπε να πάω κι ας ήμουν με την εγχείρηση...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καραμελ το ξερω οτι το ζητανε ολοι γι'αυτο αναρωτηθηκα για το εμβολιο πως το πηρε. εγω το θυμαμαι το αμκα μου και γενικα ολους μου τους αριθμους και του Μαριου τωρα απομνημονευω και του μικρου .. αλλα καλου κακου τους εχω και στο κινητο περασμενους για καμια προσωρινη αμνησια :tongue:

ρινιω μου αποστασιοποιηση.. πειθεις τον εαυτο σου πως δε το ζεις εσυ αλλιως απλως τα νευρα σου σπας..

καραμελ το ξερω οτι το ζητανε ολοι γι'αυτο αναρωτηθηκα για το εμβολιο πως το πηρε. εγω το θυμαμαι το αμκα μου και γενικα ολους μου τους αριθμους και του Μαριου τωρα απομνημονευω και του μικρου .. αλλα καλου κακου τους εχω και στο κινητο περασμενους για καμια προσορινη αμνησια :tongue:

θα το αγοράσω κανονικά βρε το εμβόλιο,απλώς δεν θα μου το γράψει στο βιβλιάριο...θα το πληρώσω χωρίς συμμετοχή...αν κι έτσι σκ@τ@ που τα έχουν κάνει και με τον ΕΟΠΠΥ που μια τους πληρώνουν και πέντε τους χρωστάνε στο τέλος τσάμπα θα την πληρώνουμε την ασφάλεια μου φαίνεται αφού απο παροχές δε βλέπω φως!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλα παντα οι παροχες ηταν ανυπαρκτες σε σχεση με τις κρατησεις. απλα αυτα τα εμβολια τα καλυπτει 100% δεν πληρωνεις συμετοχη γι'αυτο ρωτησα. εγω συνεννοηθικα με τον φαρμακοποιο μας να μου το δωσει που ειναι να το κανουμε την πεμπτη και οταν διακοψουν την απεργεια να του παω απο τη γιατρο το χαρτι που θα μου το εχει γραψει. μου ειπε για τα παιδακια οτι το κανει αυτο.. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...